|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3961 |
Zadomowienie
|
Dot.: sklepy internetowe - wady i zalety (podziel się opinią)
Kupiłam ostatnio srebrne bazy do pierścionków w Onyksie za 12,50 za sztukę, no i dziś chciałam jeszcze ....a tu zonk...bo cena dziś wynosi 19,90 a jeszcze 2 dni temu była 12,50. pewnie,, swiąteczna promocja'' . niestety tylko w tym sklepie można je kupić.........
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3962 |
Rozeznanie
|
Wydaje mi się, że widziałam jakieś srebrne bazy w Skarbach natury, ale pewności nie mam
|
![]() ![]() |
![]() |
#3963 |
Raczkowanie
|
jest amber planet word a link http://amberplanet.pl/ .w sumie dla mnie ten sklep jest spoko i na 'żywo' też
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3964 | |
Joanna d'Moder
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3965 |
Zadomowienie
|
dziekuję, widziałam już
![]() ![]() tylko tam sa takie z jednym oczkiem i w sumie w takiej samej cenie jak z osmioma w onyksie ![]() ......własnie przymierzam się do kupienia kamyczków w amber planet- kupowałam u nich juz kilkukrotnie na allegro, i te kamyczki na sznureczkach są piękne ., więc sklep powinien też być w porządku tylko nieco przeraża mnie kupno całych sznurków - bo stać mnie samą na conajwyżej trzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3966 |
Raczkowanie
|
dzis zrobilam zamowienie na artfanie, zobaczymy jak szybko przesla i jak to bedzie wygladalo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3967 |
Podróżniczka
|
Tydzien temu otrzymalam kolejne zamowienie z Qnsztu i Astari.
Astari jak zwykle super, fajne gratisy, materialy jakosciowo bardzo dobre. Qnszt - no coz. To bylo moje ostatnie zamowienie tam. Ostatnio bardzo na nich nazekalam. Nie wiem co mnie podkusilo by tam kupowac. Zawsze cos jest nie tak z koralikami. Wykonanie lamworkow jest straszne. To samo tyczy sie masy perlowej. Koszmarna jakosc. Dzisiaj zlozylam kolejne zamownie w Astari, tym razem glownie na Swarki, oby bylo ok ![]() ![]() Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2008-11-27 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3968 |
Raczkowanie
|
zamowienie w artfanie we wtroek - w czwartek juz u mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3969 | |
Zakorzenienie
|
Kamyczki zrobily konkurs...
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3971 |
Zakorzenienie
|
Czy w SK2 maja szybką wysyłkę? Jak dzisiaj bym zapłaciła to przyjdzie do środy?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3972 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3973 |
Zakorzenienie
|
a tak z doświadczenia - do mnie sk2 idzie chyba najszybciej ze wszystkich sklepów. więc o ile twoja poczta nie zawali sprawy to powinno być
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3974 |
Zakorzenienie
|
Dzięki. Skuszę się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3975 |
Wtajemniczenie
|
A ja w zeszłym tyg. dostałam przesyłkę z Bukowca - samo srebro, więc gratisiki też srebrne (2 owalne kółka ozdobne i srebrne bigle). Jestem zachwycona zarówno samym towarem, jak i cudnymi gratisami. Aż chce się znowu zamawiać
![]() Tylko trochę drażni mnie w sklepie, że zakładki stronicowania są tylko na górze strony (a oglądanie najczęściej kończę na dole ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3976 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam w kamyczki.pl cztery korale ze szkła weneckiego ze złotem w środku (i tylko dla nich złożyłam zamówienie), potrzebowałam dwóch sztuk, więc na zapas kupiłam cztery, myśląc że dwa muszą być całe, chyba żeby walec po paczce przejechał. Dostałam jeden cały i trzy pęknięte. To już trzecie zamówienie od nich, w którym dostałam te korale pęknięte (raczej takie już zapakowano). Co prawda za każdym razem firma dosyła mi całe, ale teraz potrzebowałam tych korali dosłownie na wczoraj. Dostałam dziś całe korale, ale miałam przez to czekanie trochę problemów.
#3977 |
Wtajemniczenie
|
zrobiłam w niedziele skromne zakupy w korallo bo wymysliłam prezent na mikołajki, a brakło mi paru drobiazgow. Zaczełam sie odrazu modlic zeby doszło do czwartku... Ja patrze wczoraj wysłane, a dziś u mnie... szok... Czy korallo pocztowy kryzys przedswiateczny nie dotyczy? Generalnie to zawsze w korallo kupuje jak mi czegos braknie i zawsze jestem zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3978 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak, wiem, mogli wysłać później - ale to już inna sytuacja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3979 |
Wtajemniczenie
|
tak wiem clementinne.... tylko tak jestem zszokowana, ze rozumiesz...
w korallo jest opcja kuriera i sie zastanawiałam czy jej nie wybrac ale widac nie musiałam przepłacac... ufff... |
![]() ![]() |
![]() |
#3980 |
Rozeznanie
|
zamawialam z bukowca i z beadshop jak zwylke szybko i sprawnie wszystko sie zgadza. Z beadshop male zamowienie i drobny przydatny gratis z bukowca no coz - piekne gartisy. Mysle ze sklep ktory bedzie chcial przebic bukowca gratisami bedzie miał ciezki orzech do zgryzienia
![]()
#3981 |
Przyczajenie
|
Jak do tej pory robiłam zakupy w Qnszcie i jestem z nich zadowolona: jakość korali bardzo dobra (jeszcze nigdy nie zdażyło mi się otrzymać uszkodzonych), szybka wysyłka. Tylko gratisy zazwyczaj plastikowe i nie przydatne do niczego.
Ostatnio zaczęłam szukać innych sklepów i jak do tej pory to zrobiłam dwa zamówienia w świecie koralików. Naprawde duży wybór i srebro jest tu tańsze niż w Qnszcie. Polecam |
![]() ![]() |
![]() |
#3982 |
Podróżniczka
|
Dzisiaj otrzymalam pierwsza przesylke z Bukowca. Jestem bardzo zadowolona. Zamawialam srebro wiec i srebrne gratisy dopasowane do zamowiania. Jakosc pierwsza klasa.
Wczoraj dotarla przesylka z Astari. Jak zwykle rewelacja. Towar w porzadku. Super kontakt z Pania sprzedajaca. Mimo braku towaru sytuacja rozwiazana profesjonalnie. Jedynie nie przyslali mi bigli, ktorych zamowilam ogromna ilosc, bardzo mi zalezalo i teraz musze sie znowu z nimi kontaktowac. Gratisy super, dopasowane do zamowienia. Kolejny raz na plus. |
![]() ![]() |
![]() |
#3983 |
Zakorzenienie
|
ŚK2 : głównie druty, trochę kuleczek i kilka koralików, Super, drut nie pogięty, ładnie zwinięty, gratisów brak, ale przesyłka gratis
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3984 |
Joanna d'Moder
|
ale jestem zła na katiart.Od dwóch tygodni zwodzą mnie dostawą swarovskich.Najpierw info było na głównej stronie,no to czekałam i nic.Napisałam maila.Odpisali,że przyjdą pod koniec tygodnia.Owszem w niedzielę dodali,ale 3 (słownie trzy) rodzaje!Nie wiem czekać jeszcze,a nóż widelec dodadzą,czy też sobie odpuścić (mają atrakcyjne ceny).
No to się wyżaliłam. |
![]() ![]() |
![]() |
#3985 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#3986 |
Joanna d'Moder
|
no to super,na dodatek skończyły im się bigle do swarków.Chyba odpuszczę,bo 16-17 najpóźniej muszę mieć towar w domu.Czy SN mają swarki z FP?Pytam najpierw tutaj,potem przepuszczę atak mailowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3987 |
Zadomowienie
|
Ale mnie zdenerował MK_Art... Jak już dawno nikt.
Zrobiłam tam maleńkie zamówienie tylko dlatego, że tylko tam mieli te swarki, które były mi potrzebne. Poza tym, to moim zdaniem bardzo drogi sklep (Baroque 22mm za 14zł, a można je kupić za 8zł i mniej, bigle angielskie za 10,20, ja je kupuję za nieco ponad 6zł itd.), więc i tak przepłaciłam, ale trudno. I jeszcze 6,5zł za przesyłkę. Problem tylko polega na tym, że dostałam fakturę z błędnym NIP-em, chociaż podałam prawidłowy. Cóż, zdarza się. Poprosiłam o przesłanie poprawionej faktury...i zaczęło się. Najpierw się dowiedziałam, że prawidłową fakturę przyślą, jak będę składać kolejne zamówienie (sic!). A jak nie będę - to mam sobie sama wystawić notę korygującą. Fajnie, tyle tylko, że nota wymaga podpisu wystawcy faktury - i musiałabym notę odsyłać im, a oni podpisaną potem jeszcze raz mnie. No to się dowiedziałam, że moja księgowa nie zna przepisów. Zna: http://www.vat.pl/dokumenty_koryguja...faktur_952.php Jezuuuu.... Nikt mi w życiu nie robił takich problemów z przesłaniem dobrej faktury. Mam materiały, nie mam na nie ważnej faktury, a Urząd Skarbowy zdaje się nie lubi takich sytuacji... I to oni się pomylili, chociaż podałam dobre dane. Teraz poprosiłam o przesłanie tej choler..... faktury chociaż mailem. Ciekawe, czy się jeszcze nie dowiem, że mam Bóg wie jakie wymagania i pretensje nie wiadomo o co. Zaraz coś pogryzę.... Skarby Natury też kiedyś poplątały fakturę, i dostałam bez problemu poprawną, i jeszcze gratis kilka perełek za to, że odesłałam im tą błędną (za znaczki). BeABitDesign - bez słowa komentarza odesłali poprawione faktury (raz była bez NIP-u, raz cośtam jeszcze). Czyli jednak można. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3988 | |
Joanna d'Moder
|
Cytat:
http://www.vulcan.edu.pl/doradca/21/dokumenty.html Co do bezproblemowego wystawiania faktur,to może sprzedawcy poprostu mogli edytować w programie fakturę i poprawiali błędy <nie wiem nie znam się,może ktoś inny się wypowie,ale spotkałam się z czymś takim). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3989 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, mam pytanko:
Znacie jakieś sklepy internetowe z tanimi srebrnymi półfabrykatami? Mam nadzieję, że podzielicie się wiedzą ![]()
![]() |
#3990 |
Raczkowanie
|
Zamówienie Bukowiec - cuuuuuuuuuda! No i jaki gratisik
![]() Zamówienie SN - piękne, z gratisikiem (kilka hematytowych kulek) tylko jedna cyrkonia przyszła mi z odłamanym czubkiem... Myślę że to wina pp bo czubek był w opakowaniu... Chrzaniona pp... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:41.