|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad 2019- cz. 3
|
|
|
|
#3992 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj dzień z bólem głowy
Choć po jodze trochę lepiej Gratuluję dziewczynom, które dziś przetrwały najgorsze badanie w ciąży Owocowy, Ty jak zwykle szalejesz w kuchni, same pryszności Wszystkiego najlepszego dla męża!U mnie dzisiaj studnióweczka ![]() ![]() IMG_4020.jpg
|
#3993 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3994 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chodzę na nfz,ale co z tego skoro na nfz to mało co się nalezy. Wiecznie muszę bulic. Przed ciążą kanałowka czwórki czy piątki ponad tysiąc. Ja u dentysty siedzę na fotelu jak w spa, ból się zaczyna przy kasie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3995 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja byłam zdziwiona, bo pierwszy raz miałam kamień usuwany, a dentystka mówiła, że prawie w ogóle go nie miałam. Bzyt bzyt i po sprawie. Ale ja też staram się dbać o jamę ustną. Elektrycznych szczoteczek używam od 8 lat i staram się myć zęby do 30min po każdym posiłku. Jednego rozwaliłam z własnej głupoty. Nie polecam wykałaczek :/ muszę się przekonać do nici dentystycznych. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3996 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Można zacząć wielkie odliczanie! Chyba nie mam odwagi Aczkolwiek koleżanka mi polecała jakąś fajną lekarz tylko że znów daleko od domu a jak jest maluch w domu to czas jest mega cenny..Cytat:
Inne badania też ok. Trochę mam w morfologii poza normą ale bez kosmosów także luz ![]() Cieszę się że mam to już za sobą ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3997 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak je za dwóch a teraz nawet za trzech to nic dziwnego, że ma problemy z wagą. Każdy by miał ![]() Cytat:
Gratulacje!! ![]()
|
|
#3998 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam w ciąży nic do robienia z zębami, więc nie skorzystam z żadnej ulgi. Znając życie jak urodzę to wtedy się znajdzie jakaś dziurka
![]() Ja tam lubię jeść, więc się nie śmieje z tych co jedzą za dwóch niestety trzeba się pilnować .Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4000 |
|
Zadomowienie
|
Mamusie listopad 2019- cz. 3
Jak się tylko dowiedziałam o darmowym dentyście to od razu pobiegłam, a tam nic a nic do roboty, nawet kamienia brak
Myślę, że połączenie nitka+elektryczna szczoteczka+płyn do ust działają u mnie cuda, bo od kilku lat żadnych ubytków![]() Napisałam wiadomość nr 4000 i jeszcze tylko 1000 i nowy wątek
|
#4001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4002 |
|
Zadomowienie
|
Lecimy jak burza z postami
![]() Trzeba dobić do 6 części do listopada
|
#4003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4005 | ||
|
Zadomowienie
|
Mamusie listopad 2019- cz. 3
Cytat:
Jeszcze szybsze mamy być? Ja już teraz czasami nie nadążam jak nie mam czasu czytać na bieżąco, haha![]() Cytat:
Jak mnie się ktoś pyta, który tydzień to powoli przestaję ogarniać
"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi...!" ![]() Edytowane przez Miss_Bow Czas edycji: 2019-07-26 o 21:50 |
||
|
|
|
#4006 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A potem nasze bobaski będą obchodzić roczek
|
|
#4007 |
|
Zadomowienie
|
Nie strasz, że to potem tak szybko leci! ![]()
|
#4008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ewentualnie zapamiętam jak napisze któraś z Was która rodzi blisko mnie ![]() Mi nie przeszkadza,że czas tak leci, mogłabym urodzić 3latka od razu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4009 |
|
Raczkowanie
|
Kupiłam komodę i ręcznik. Czyli mam już pare ubrań, otulacz,dwa ręczniki
szaleństwo !Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4010 | |
|
Zadomowienie
|
Bardzo przeżyłam roczek mojej córci. Nagle zrobiła się taka duża, tyle potrafiła. Oj leci zdecydowanie za szybko. Dzisiaj wyjelismy gondolę, żeby zobaczyć, czy z nią wszystko ok. Córka weszła do niej jak stała na podłodze i zobaczyłam jaka ona się zrobiła duża, przecież była taka malusia i niedawno w niej jeździła.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#4011 |
|
Zakorzenienie
|
Agnieszka ale to chyba tylko jeden minus
|
|
|
#4012 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja już teraz bardzo przeżywam to, że synuś z takiej nieruchomej fasolki stał się takim ruchliwym dzidziusiem i co chwilę się nad tym rozczulam. Zwłaszcza jak odkopuje jak pogłaskam się po brzuchu Pierwsze urodziny to narazie dla mnie totalna abstrakcja, zapewne też będę strasznie przeżywać
|
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4014 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaa oki ![]() Właśnie leżę i robię listę zakupów :/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#4017 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Śniło mi się dzisiaj, że robiłyście porządki na wątku i usuwałyście nieaktywne dziewczyny, dlatego odzywam się, żeby nie stracić z Wami kontaktu. ![]() A tak poważnie to mogę w końcu do Was wrócić, bo od poniedziałku zaczynam urlop i nareszcie będę miała czas na pisanie. Ostatnie tygodnie miałam bardzo ciężkie, bo zmienił mi się pracodawca i wprowadza nowe porządki, dodatkowo chciałam podopinać wszystkie ważne sprawy, żeby przygotować się na ewentualne przejście na zwolnienie po urlopie. Chciałabym tego uniknąć, bo lubię swoją pracę i lubię mieć kontakt z ludźmi, a w domu o to ciężko, bo we wsi i okolicy - mimo że mieszkam od 5 lat - to nie mam znajomych - towarzystwo raczej starsze albo sporo młodsze i nie ma nawet okazji poznać, poza najbliższymi sąsiadami. Jednak na ostatniej wizycie gin kazała mi się mocno zastanowić nad zwolnieniem, zobaczę jeszcze co powie w najbliższą środę. Mam nadzieję, że uda się po urlopie jeszcze chociaż dwa tygodnie czy miesiąc popracować, bo w domu to zwariuję. Udało mi się Was trochę podczytywać, ale pisać już nie miałam siły. Gratuluję Wam wszystkich pozytywnych informacji, dobrych wyników badań i pięknych zakupów. ![]() Nurku, żałuję tylko, że nie zdążyłam zobaczyć Twoich zdjęć - dziewczyny tak się zachwycały, że musiały być piękne. ![]() Wiem, że był temat o wózkach - my wczoraj oglądaliśmy Valco Snap 4 Ultra Trend i mocno się nad nim zastanawiamy. Ma wszystkie cechy, na których nam zależy - jest lekki, 2 w 1, można wpisać w niego fotelik, który chcemy kupić i niby że posłużyć do końca wózkowania. Tylko mam wrażenie, że to rozkładanie na płasko jest tylko pod obciążeniem i zastanawiam się, czy dziecko odpowiednio dociąży i będzie to dobre dla jego kręgosłupa... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po wczorajszym dniu padłam koło 22-23 i wstałam o 7 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4019 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
️Owocowy - twojego nawet nie cytuje, bo znów sobie smaka narobię ![]() pysznie to wyglądaWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jak kuchnie będzie serwować restauracja ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:54.

tez się cieszę 
Choć po jodze trochę lepiej
Wszystkiego najlepszego dla męża!

ja standardowo za dziurę ze znieczuleniem płace 170/180zl

Myślę, że połączenie nitka+elektryczna szczoteczka+płyn do ust działają u mnie cuda, bo od kilku lat żadnych ubytków

️
pysznie to wygląda