|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!! 2
Cytat:
nawet sie nie zorientowalam hahaha to ja nawet wole nie myslec o tych silowych brrr
|
|
|
|
|
#3992 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no i zrobiłam 2 serie i było ciężko od razu włączyłam kompa żeby napisać no było miło ale to już koniec nie dam rady no ale pierwsze co mi się włączyło edytuj podpis. co robię zawsze jak tylko wstanę bo już seria zawsze wtedy jest skończona no i to mnie zmotywowało żeby zrobić ostatnią serię i teraz już mogę się pochwalić moim 29 dniem który został zakończony <jupi>dziękuję dziewczyny tylko dzięki wam tak długo wytrwałam a tak pewnie by głupia judus myślałą że wytrwa następnym razem
|
|
#3993 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja sie motywuje tak , że jak rano uda mi sie wejść na kompa to odrazu zmieniam cyferke , ale i tak a6w robie wieczorkiem albo w południe ( rano mi sie nie chce i nie mam siły ) wiec wtedy mam wieksza motywacje bo skoro zmieniłam to wstyd nie zrobić aha i gratulacje Judus za wytrwanie
|
|
#3994 |
|
Raczkowanie
|
ja już zaliczyłam 11 dzień i dziś powiem wam że poczułam i czuję cały czas te ćwiczonka
zraaz się maluję do pracki więc tamilee i hh zrobię jak wrócę najważniejsze ze a6w zaliczone zazdroszczę wam że tak daleko już jesteście ale pamiętam pierwszy dzień mój tuaj napisałam a pomyślałąm sobie e tammm i tak pewnie poćwiczę tylko 2 dni a tutaj już 11 i po takim czasie nie zamierzam skończyć pozdrawiam tych co dopiero dołączyli do nas i wytrwania życzę
|
#3995 |
|
Przyczajenie
|
Ajaj... dziewczyny ja już 8 dziń z a6w zaliczyłam
tylko mi sie to strasznie nuuuuudzi... w połowie jakoś tak już nudno i liczyc mi sie nie chce ... zawsze musze sie baaardzo zmuszać ;/ buuu.... nie wiem czy wytrwam do końca
|
|
|
|
#3996 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no więc odwalam robotę i wtedy zaznaczam![]() kaasiaa16 ja też tak mówiłam już od początku założyłam że jak się do matury będę uczyć to zawalę ale na razie jakoś radę daję pamiętaj żeby regularnie odwiedzać to forum a na pewno odechce Ci się myśleć o jakimkolwiek końcu
|
|
#3997 |
|
Raczkowanie
|
Zmotywował mnie ten wątek
i już dziś będzie 3 dzień..mam nadzieję, że wytrwam, kiedyś już zaczęłam, ale z tego co pamiętam na 3 tygodniu się skończyło. Teraz będę twarda..no i mój brzuch oczywiście też![]() Co do nudów i liczenia to też mam z tym problem
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3998 |
|
Wtajemniczenie
|
skonczylam a6w dziewczyny !!!
![]() jutro wkleje zdjecia bo dzis matka zabrala aparat...
|
#3999 |
|
Zadomowienie
|
judus to tylko jeszcze 13 dni
gratuluje wytrwalosci ![]() kaasiaa16, monia.1987 jak tylko mozecie to tu zagladajcie im czesciej tym lepiej.. z dziewczynami latwiej jest wytrwac i koniecznie zrobcie sobie podpis z cyferkami - to motywuje ![]() 1stLaDy gratuluje czekamy na zdjecie brzuszka ehh mam nadzieje, ze tez tak bede mogla napisac za 21 dni
|
|
|
|
#4000 |
|
Przyczajenie
|
Dobra laski
Nie ma co owijać w bawełne DAM RADE !!!! ![]() do srody będa mnie zrzerać nerwy (zrywam z chłopakiem) to może przez to zrzuce troche tłuszczyki, a poteem to pełna motywacja NIech mu oczy wyjda z orbit, trafi coś i yhhhh... ja mnie zobaczy ![]() Ajaj.. kochaam was dziewczyny ! ;** |
|
|
|
#4001 |
|
Wtajemniczenie
|
Przylacze sie do was
Poki co nie mam sie czym chwalic, ale mam dobre checi ![]() Jeszcze tylko dodatkowo kupie sobie hula hop bo moje boczki pozostawiaja wiele do zyczenia
|
#4002 |
|
Rozeznanie
|
siłowy z całą pewnością
|
|
#4003 |
|
Przyczajenie
|
Siłowy na 100% ? Skąd taka pewność ?
M.In. Nazwa... sugeruje co innego ![]() To jak to wkońcu z tym jest ?
a6w -> 7/42 TLII -> start od dziś ! 5.05.08 ! 1/57 ![]() od 10.05.08 BIEGAM !!!! Zero słodyCzy !! Dieta dieta dieta dieta ! Skakankaaa ! _________________________ ________________ Z Wami musi mi sie udać !! ;**
|
|
|
|
#4004 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a powiedz mi co to jest to TLII co masz na 57 dni? ;>Klariska witamy z nami sie uda zobaczysz
|
|
|
|
|
#4005 |
|
Raczkowanie
|
Dobra dziewczyny
![]() Już tydzień przeglądam ten wątek, zbieram się w sobie i... Zaczynam! Tyle motywacji to jeszcze chyba nigdy nie miałam .Wierzę że się uda. Pomożecie?
|
#4006 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak mi się nie chce nic powtarzać... Łączę się w bólu ![]() Mi też się wydaje, że a6w to siłowe, aerobik też ma w nazwie aero, a to nie są aeroby (tak czytałam). Dzisiejszą dawkę zrobię wieczorkiem. |
|
|
|
|
#4007 |
|
Raczkowanie
|
Ja się biorę za 34 dzionek....bo przez ten weekendzik to tak się objadłam że dzisiaj mam chęć pół dnia ćwiczyć hehe
biorę się za siebie i powodzenia dla tych które zaczynają a6w
|
|
#4008 |
|
Zadomowienie
|
Panienka_z_okienka
pomozemy z nami dasz rade ![]() ja wlasnie zjadlam tyleeee na obiad, ze juz dzisiaj nic nie bede jadla, tylko jakis jogurt.. zeby nie przekroczyc 1300 kcal
|
|
|
|
#4009 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Natomiast treningie areobowe albo kardio sa wykonywane w szybkim tepie, maja za zadanie przyspieszenie tetna i spalanie duzej ilosci energii sa to np. bieganie, jazda na rowerze, aerobik
|
|
|
#4010 |
|
Zadomowienie
|
oo dobrze, ze ktos wyjasnil
bo nie wiedzialam :P
|
|
|
|
#4011 |
|
Wtajemniczenie
|
to czemu nazywa sie AEROBICZNA 6 weidera?
|
#4012 |
|
Rozeznanie
|
jeszcze nie wiem ale zaraz poszukam , dowiem sie i wam powiem;p o ile cos znajde
|
|
#4013 |
|
Rozeznanie
|
1stLaDy -gratulacje ukończenia a6w
![]() ![]() judus - mi też nic nigdy nie wychodzi jak coś zaplanuje jedynie a6w wychodzi i staram sie to mniej wiecej utrzymać aha i wszystkim maturzystom - powodzenia ![]() ) no to połamania piór ( w sumie powinnam to napisac jutro , ale wątpie żebym zdążyła wiec pisze dzisiaj )i tradycyjnie - witamy nowicjuszki
|
#4015 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny zawaliłam, odpuściłam już dwa dni i przerywam. Szkoda, bo 12 dni ćwiczyłam, ale cóz, to nie pierwsza i nie ostatnia próba napewno
|
|
|
|
#4016 |
|
Raczkowanie
|
Ja do Weidera zabierałam się już chyba z trzy razy. Za każdym razem coś mi stanęło na drodze
|
|
|
|
#4017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego wlasnie nie zamierzam rezygnowac. nie chce ciagle zaczynac i do tego ciagle wracac - tylko isc do przodu ![]() ale rozumiem, ze ciezko. Ja mialam taki moment, ze czulam jak sie coraz bardziej sklaniam na nie, taka totalna niechec mnie ogarniala. A jak to pokonalam to wiem, ze dojde do konca ![]() jest duzo czynnikow motywujacych
|
|
#4018 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
:P a o Edycie Górniak nie słyszałam![]() ojj aż się boję co to będzie dobrze już wracam do powtórek i również witam zaczynające przygodę z A6W wytrwajcie do końca bo warto
|
|
#4019 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
robic cos innego.. np zestaw na plaski brzuch z www . wdziek . info (7 tygodni) - to planuje po a6w ![]() a wiecie moze dziewczyny jak to jest z ta a6w? ciekawi mnie czy mozna np sobie robic co roku taki trening co mowicie?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:57.

nawet sie nie zorientowalam

zmieniam sobie tak cyferki, dni leca
no ale pierwsze co mi się włączyło edytuj podpis. co robię zawsze jak tylko wstanę bo już seria zawsze wtedy jest skończona no i to mnie zmotywowało żeby zrobić ostatnią serię i teraz już mogę się pochwalić moim 29 dniem który został zakończony

zazdroszczę wam że tak daleko już jesteście ale pamiętam pierwszy dzień mój tuaj napisałam a pomyślałąm sobie e tammm i tak pewnie poćwiczę tylko 2 dni 

65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55