|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wątek o sklepie Victoria's Secret
Ćwirko, przelew zrobiony
|
|
|
|
#3992 |
|
Raczkowanie
|
Wpłacę jutro o 8 rano. Ćwirko, odbierz proszę moją wiadomość prywatną i odpowiedz na nią. Bardzo zależy mi na tym zamówieniu.
Edytowane przez sunkissed Czas edycji: 2010-02-15 o 20:13 |
|
|
|
#3993 |
|
Raczkowanie
|
Melduję że przelew poszedł koło godz 13
|
|
|
|
#3994 |
|
kosmitka
|
Ćwirko, wiem, że jestem upierdliwa, ale co z wysyłką czerwonego? Tak długo już czekam.
|
|
#3995 |
|
Raczkowanie
|
trytrynko wiesz moze ile sie czeka na zamówienie????
|
|
|
|
#3996 |
|
Raczkowanie
|
Ćwirko właśnie wróciłam do domu i zaraz wpłacę pieniądze, rano najwyżej doślę potwierdzenie. Jeżeli chodzi o sg zamawiałam 2 rzeczy ale nie wiem jakie jeśli bedziesz coś zamawiać dla siebie weź mi to samo, albo którejś z dziewczyn po prostu weź dwa byle to bylo do smarowania ciała masło, balsam czy krem obojętne. Mam nadzieję, że to nie duży kłopot?
|
|
|
|
#3997 |
|
Raczkowanie
|
tak dokładnie to nie
najpierw musi do nich wpłata dojść, później wysyłają, to też trochę trwa, później w urzędzie celnym musi odleżeć swoje no i jak do Ćwirki dojdzie to musi jeszcze poczekać na nasze wpłaty za przesyłkę,cło i coś tam i wtedy to już Jej dobra wola z 2-3tygodnie chyba, ale to wszystko zależy, tak dokładnie to ja się nie znam, bo dopiero 2 razy zamawiałam
|
#3998 | |||
|
ćwir ćwir
|
Cytat:
![]() Edit: Poszedł TŻ Numer nadania (00)15900773 2 029450228, kwota 12,50zł + 2,50zł koperta. Cytat:
Wezmę Ci to co sobie Sama jeszcze nie wiem co Ale tylko jedną sztukę tak? Cytat:
Moje książki na wymianę: KLIK! Edytowane przez Ćwirka Czas edycji: 2010-02-18 o 21:52 |
|||
|
|
|
#3999 | |
|
Zakorzenienie
|
Ćwirko, rezygnuję z niebieskiego. Przepraszam
Wpakowałam się w za dużo zamówień na raz ![]() Przejrzałam nasze wyliczenie i straszny bałagan jest - piszę PW. Jeśli nie dostaniesz daj znać w wątku.
|
|
|
#4000 |
|
Raczkowanie
|
Ćwirko, zamów dla mnie proszę tylko tą fioletową sukienkę. Ok. 10 będę w mieście i zapłacę za nią w PKO. Zamówiłam jeszcze top, gdyż liczyłam na jakieś dodatkowe pieniądze. Niestety w tej chwilii stać mnie tylko na sukienkę. No chyba, że jesteś w stanie wyłożyć na top, a ja wpłacę Ci za niego pieniądze przy najbliższym zamóieniu. Bardzo Cię proszę o odpowiedź.
Edytowane przez sunkissed Czas edycji: 2010-02-16 o 07:37 |
|
|
|
#4001 |
|
Raczkowanie
|
[Ok
Wezmę Ci to co sobie Sama jeszcze nie wiem co Ale tylko jedną sztukę tak? kochana 2 sztuki, juz wplacilam wczoraj.
|
|
|
|
#4002 | ||
|
ćwir ćwir
|
Cytat:
![]() Zaraz powoli będę wsadzała rzeczy do koszyka, kto jest niech sprawdza czy nic nie zniknęło.
|
|
#4003 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozdrawiam
|
|
#4004 |
|
Raczkowanie
|
moje jest wszystko
|
|
|
|
#4005 |
|
Rozeznanie
|
Edytowalam kolor i rozmiar bluzki (mam nadzieje, ze nie jest zbyt pozno
).
|
|
|
|
#4007 |
|
Raczkowanie
|
Ćwirko, czy zamówisz dla mnie ten top i sukienkę??? Mam całą sumę!!! Jutro rano wpłacam!!! Dobrze???
---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Ćwirko odezwij się proszę! Bardzo chciałabym mieć te rzeczy i nie wiem czy mi je zamówisz??? Mam wpłacić rano pieniądze??? Jeszcze raz najmocniej Cię przepraszam za całe to zamieszanie, ale myślałam, że nie dostanę już tych pieniądzy. A jednak je mam! Czy mogę wpłacić rano????????????????????? ???????????????? Edytowane przez sunkissed Czas edycji: 2010-02-16 o 19:50 |
|
|
|
#4008 |
|
Wtajemniczenie
|
Skoro Ćwirka złożyła juz zamówienie to przecież nie może juz nic do niego dorzucić...
|
#4009 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z metkami z VS? Przy płaszczu miałam ale przy stroju i sukience już nie, dlaczego? Może oni tak tam mają?
|
|
|
|
#4010 |
|
Raczkowanie
|
Ćwirko, powiedz mi proszę co mam zrobić? Czy dostanę te rzeczy dopiero przy następnym zamówieniu???
|
|
|
|
#4011 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zresztą w ogóle nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, zwłaszcza z większymi kwotami.
|
|
#4012 |
|
Raczkowanie
|
Ok. Dziękuję za wiadomość i jeszcze raz najmocniej przepraszam za cały kłopot. Na początku myślałam, że mogę sobie spokojnie pozwolić na te 2 rzeczy, później okazało się, że nie dostanę premii, a na końcu jednak ją dostałam
Teraz mam już odłożone pieniądze i bardzo bym chciała jak najszybciej zamówić te rzeczy. Czy będzie możliwość zamówienia ich w przyszłym tygodniu? Dziękuję za odpowiedź i serdecznie pozdrawiam
|
|
|
|
#4013 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie martw się.
|
|
#4014 | |
|
Zakorzenienie
|
Ćwirko, kiedy będą wyliczenia za jaszczurkowe?
|
|
|
#4015 |
|
ćwir ćwir
|
Jak dostanę zamówienie do domu
Pisałam, że mam stertę awiz, a nie że mam w domu Nie mogę się zgrać z kurierem, bo dziad jeździ w mojej okolicy między 9-13 i za nic nie chce później tu trafić, a mnie w tych godzinach nie ma ostatnio W poniedziałek powinno się udać mu tu trafić Edit: dzisiaj napiszę co i jak z niebieskim, bo czasu mi zabrakło wczoraj Wszystkie rzeczy były, zamówienie jest podzielone na dwa, bo było za dużo rzeczy (VS ma limit). Jedno jest ubraniowe, drugie jest tylko kosmetyczne, coby łatwiej potem vaty i cła policzyć. Cześć osób ma kod, część nie no i to muszę policzyć ( z pomocą Naamah) kto ma ile
Moje książki na wymianę: KLIK! Edytowane przez Ćwirka Czas edycji: 2010-02-18 o 16:53 |
|
|
|
#4016 |
|
Wtajemniczenie
|
Ćwirko, ja chciałabym się upewnić, czy wysłałaś w poniedziałek też moją paczkę, dziś jest już czwartek a ja dalej czekam i nic
![]() Tym bardziej że nie pisałas ile mamy zwrócić za przesyłkę
Edytowane przez syska1311 Czas edycji: 2010-02-18 o 18:42 |
|
|
|
#4017 |
|
Raczkowanie
|
Czy w przyszłym tygodniu będzie kolejne zamówienie? Chciałabym już wpłacić pieniądze...
|
|
|
|
#4018 | |
|
Wyobraźnią w schemat..
|
Cytat:
Jak ktoś będzie organizował zamówienie na pewno napisze o tym na wątku To nie sklep, nie organizujemy kilku zamówień tygodniowo
|
|
|
#4019 |
|
Raczkowanie
|
![]() ![]() Tak bardzo chciałabym mieć już te rzeczy ![]() ![]()
|
|
|
|
#4020 | |
|
ćwir ćwir
|
Cytat:
Nr nadania (00)25900773 3 51523663 7, a kwota 21zł + 1zł pakowanie Jeszcze Selaavi ma wysłane: (00) 15900773 2 02945027 3 + 2,50zł za kopertę
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.

najpierw musi do nich wpłata dojść, później wysyłają, to też trochę trwa, później w urzędzie celnym musi odleżeć swoje
no i jak do Ćwirki dojdzie to musi jeszcze poczekać na nasze wpłaty za przesyłkę,cło i coś tam i wtedy to już Jej dobra wola 

).

Pisałam, że mam stertę awiz, a nie że mam w domu
W poniedziałek powinno się udać mu tu trafić