|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki - Imperium Włóczki Kontratakuje, czyli c
Malla hmmm ja bym powiedziala ze w sensie wzmacniajaca
plamy?? jaki kolor?? Imp btw jak bylam mlodsza to na drugie spotkanie z facetem przychodzilam bez grama makijazu z pryszczami na buzce ( taki test bojowy Agus ladnemu we wszystkim ladnie Dobranoc
I'm looking for a husband... ![]() Zyje tym co czuje, z zycia biore to co mi smakuje, szukam i znajduje, nie doluje kiedy mi brakuje Edytowane przez dzinek Czas edycji: 2010-08-27 o 21:45 |
|
|
|
|
#3992 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki - Imperium Włóczki Kontratakuje, czyli c
hej dziewczyny
![]() Mall, Ciacho nie wybiegł z krzykiem? ![]() Nie pokażę moich włosów i nie przekonacie mnie że jest ok Dzisiaj w Łodzi 15 stopni-zimno. Nie chce się wychodzić z domu a musze lecieć z kufrem do PM. Jakie macie plany weekendowe? |
|
|
|
|
#3993 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() aguś- a ktoś inny nie może Ci poprawić fryzurki? Odrosną ![]() dzinek- powiem Ci, że niektórzy faceci zwracają na to uwagę ![]() Ja dziś spędzam znów samotną sobotę Chłop idzie na urodziny do kumpla.
|
|
|
|
|
#3994 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
O może dobry film? Wszystkie z Kevinem Kline('em) obejrzane? ![]() do żadnego fryzjera już nie pójdę, nie dość że będą krótsze to nie mam gwarancji że będzie lepiej. Musze się przemęczyć kilka miesięcy aż nieco odrosną |
|
|
|
|
|
#3995 |
|
Zakorzenienie
|
Ja weekend spedzam w pracy
![]() Aga nie przejmuj sie tak to tylko wlosy, odrosna, a teraz jesien sie zbliza, pojda czapeczki w ruch. Zreszta i tak jestes piekna wiec nieudana fryzura tego nie zmieni. Sesja tez uda sie swietnie...cos Ci tam wymysla ladnego. Imper to ze chlop wychodzi sam to dobrze, ale co za czesto to nie zdrowo Zaplanuj cos dla siebie na kolejna sobote.Powiem Wam ze mam najwspanialszego psa na swiecie, franca okazuje tyle czulosci ze czasem mam ochote ja "spuczyc" - po prostu juz bardziej przytulic sie jej nie da. Udana jest...dostalam ochrzan od weterynarza bo juz ma lekka nadwage, a co za tym idzie sklonnosc do tycia, wszystko spoko tylko ojciec mi ja dokarmia, mama tez. Jak ich przylapie to wygladaja jak spanikowane dzieciaki ktore cos napsocily. Nie przegadam ich.
|
|
#3996 |
|
Zakorzenienie
|
aguś- a Ty masz jakieś specjalne plany na wieczór?
![]() Tak w ogóle- to wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń Właśnie chyba spędzę wieczór z filmami Koleżanka kiedyś nagrała mi an DVD trochę babskich filmów, także mam co oglądać ![]() aniko- aż się wzruszyłam Takie psiaki ze schroniska są najkochańsze A dalej tak szaleje, jak jest sama? Co dajesz jej jeść?Dziewczyny, my z chłopem nigdy na imprezy razem nie chodzimy- raz, że są dzieci i nikogo, kto mógłby z nimi zostać, a dwa, że mamy zupełnie inne towarzystwo. Oni z kumplami na imprezach grają w gry strategiczne albo układają wielgachne puzzle , albo gadają o rzeczach, które mnie średnio interesują ![]() Moi znajomi natomiast są dla Tomka dziwni Mamy też wspólnych przyjaciół, pary z dziećmi i z nimi jak spędzamy czas, to całymi rodzinami ![]() No i nie mam pretensji, że chłop wychodzi, bo robi to bardzo rzadko. Uważam, że należy mu się trochę rozrywki Sama miałam etap, że imprezowałam po 2 razy w tygodniu, a on siedział sam z Cypiskiem, także nie mam o co być zła No, ale wiadomo, wolałabym spędzić wieczór razem, położyć dzieci spać, wypić dobre winko itd.
|
|
|
|
|
#3997 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jutro bede odwiedzac brata, i 2w1 czyli bratową z bratankiem ![]() Mwach... Brata, bratową, M&M'sa ![]() ![]() Kocyk dla niego dziergam, bo jak sie okazalo ze chlopak to zonk, rozowo niebieskie skarpetki nie pasują ![]() Hm... przydaloby sie podciąć końcówki...^^ Mówiłam wam że zaczynam sie panicznie bać studiów? Boje sie np. że nie wyrobie sie z rejestracją na zajęcia, zabraknie dla mnie miejsca ze nie dojdzie przelew za indeks czy cokolwiek innego glupiego (mam sliczny nr indeksuA no i mam już lapka na uczelnie kosztował mnie aż mojego zapasowego sony ericsona K800i
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2010-08-28 o 13:37 |
|||
|
|
|
|
#3998 |
|
okrutnica jakaś... |
ech, dzisiaj taki dzień że szok. Zmęczona jestem.
Malowałam pannę młoda i jej mamę (tak jej się spodobał makijaż córki ze sama zapragnęła). Na dodatek panna młoda tydzień wcześniej miała wypadek samochodowy, cała noga w gipsie (pan mody też) i podczas makijażu półleżała na sofie, musiałam się mega schylać i teraz tak mnie plecy bolą że wścieku dostać można. Już łyknęłam ketonal i powoli przechodzi. a rocznicy nie ma co gratulować |
|
|
|
|
#3999 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam b zle popoludnie, normalnie sprzezenie negatywnych zdarzen, juz sie normalnie smieje bo to tak nieprawdopodne zeby wszystko sie psulo i szlo az tak nie tak. Mam pecha
na razie bilans finansowy pechowego popoludnia oscyluje w ok700 zl "w plecy" i nie wiadomo czy nie wzrosnie Jutro pracuje zaczynam 6 rano ![]() a po poludniu moze na piknik wielokulturowy wpadne jesli pogoda dopisze czemu nie ma czego gratulowac Aga?
I'm looking for a husband... ![]() Zyje tym co czuje, z zycia biore to co mi smakuje, szukam i znajduje, nie doluje kiedy mi brakuje Edytowane przez dzinek Czas edycji: 2010-08-28 o 20:08 |
|
|
|
|
#4000 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4001 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie moje pieknosci, z zarzadem kobiet najpiekniejszych na czele
![]() Zrobilam sobie poranek dla wlosow. Specjalnie im zadedykowalam ten dzien. Zastosowalam sie do wszystkich fryzjerskich przykazan: - szampon bez silikonu - odzywka bez silikonu, no i trzymac czepek na lbie jak ma sie odzywke - splukiwac letnia/zimna(?) woda - suszyc na chlodnym nadmuchu... I o co ten caly szum? Jak byly wredne tak są...
|
|
|
#4002 |
|
Wtajemniczenie
|
Stalo sie tyle ze szkoda pisac
i niestety dzisiejszy dzien tez sie zaczol jak wczorajszy wieczor ( a ze zaczol sie b wczesnie to juz troche sie tego zebralo )ale juz jest lepiej,tylko niech mnie siekacze przestana bolec bo z nienacka postanowilam "pocalowac" barierke od schodow ![]() Ladnie zes temat ominela ![]() Szpiegu ja tez wybieram sie pouczyc, we wtorek mam test wstepny i mam nadzieje ze znajda dla mnie miejsce letnia, nie zimna nie chcemy zebys dostala katarudiete bez silikonowa trzeba wdrozyc ale pierwsze rezultaty min po 2 tyg, na poczatku wlosy z reguly wygladaja gorzej niz przed kuracja ![]() moje wlosy lubia silikony bardzo wiec je kontrolowanie stosuje
I'm looking for a husband... ![]() Zyje tym co czuje, z zycia biore to co mi smakuje, szukam i znajduje, nie doluje kiedy mi brakuje Edytowane przez dzinek Czas edycji: 2010-08-29 o 14:05 |
|
|
|
|
#4003 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wlasnie moje po braku silikonów nie wygladaja ani lepiej ani gorzej... no troche cięższe są...
|
|
|
#4004 |
|
Nie depcze krokusów
|
Szpiegu - spokojnie, każdy student przez to przeszedł
Nawet jakbyś z czymś nie zdążyła, to nie byłabyś jedyna. Ale i tak wiem, że zdążysz ![]() Do braku silikonów trzeba włosy przyzwyczaić, tak jak pisze Dzinek, na początku mogą wręcz gorzej wyglądać. Zresztą masz przecież piękne włosy ![]() Dzinek - nie jestem już taka młoda, by się pokazywać facetowi z nagą twarzą ![]() Aga - plamy zeszły po 2 godzinach
|
|
|
#4005 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba na gips mam je ukladac.
|
|
|
#4006 |
|
okrutnica jakaś... |
Dzinku, chyba ktoś na Ciebie urok rzucił
taki pechSzpiegu, proszę nie narzekać na swoje piękne włosy bo tyłek przetrzepię Mallunia, to super |
|
|
|
|
#4007 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No chcialabym choc raz je sobie ulozyc, jakies fale, czy cokolwiek... a nie takie klap do glowy one sie robią...
|
|
|
#4008 |
|
Nie depcze krokusów
|
Szpiegu - musiałabyś je obciąć... Moje gdy są długie, nie dają się pokręcić.
|
|
|
#4009 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() come to mummy ![]() Załącznik 3371447 Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2010-08-29 o 21:33 |
|
|
|
|
|
#4010 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nosz cholera, jak patrze na TZ ktory moze z wlosami zrobic sobie wszystko to mnie zazdrosc bierze... jeszcze on ma grube i mocne... Aga, ja mam cienkie wlosy, z rozdwojonymi koncowkami :P bo przycinam je sama, fryzjerki chca mi od razu po 30cm ciachac... Ach, bij mnie gryź mnie drap mnie poniewieraj mnie i mów mi tak jeszcze...
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2010-08-29 o 21:32 |
|||
|
|
|
|
#4011 |
|
Zakorzenienie
|
Ło jeja, jeja
To ja jakiś tumok wlosowy jestem Bo nie mam pojęcia, czy mój szampon ma jakieś silikony, jak działa na włosy i czy byłyby szczęśliwsze bez niego ![]() Ale ja jestem z tych, co traktują włosy po macoszemu Wychodzę z założenia, że włosy nie zęby i moja fryzjerka się śmieje, że dzięki temu tak szybko mi rosną ![]() Ale podobnie jak Szpiegulka zawsze zazdrościłam koleżankom, które mialy cienkie wlosy- mogły je fajnie czesać, modelować, a moje ciężkie, zaraz klapały. W podstawówce były tak grube, że nie dało się gumką- aksamitką ich przewlec na dwa razy, tylko dało się ją naciągnąć. Potem od farbowania zaczęły wypadać, po ciążach straciłam też tyle, że została może połowa tego, co było, a i tak są baaaardzo gęste. |
|
|
|
|
#4012 |
|
okrutnica jakaś... |
podtrzymuję propozycję zamiany
Wiem że niektóre z Was czekały na ten filmik o kosmetykach do włosów |
|
|
|
|
#4013 |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Oooooouuuuuuyyyyyeeeaaaah hhhhh.....
Załącznik 3371463
Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2010-08-29 o 21:47 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4014 |
|
Nie depcze krokusów
|
Eva - śpijże, kobieto!
|
|
|
#4015 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agaaa... mi pokrzywa wlosy matowi, tak samo czarna rzepa
|
|
|
#4016 |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Śpię.... Księżyca ubywa to i chodzę po lunatyku...
|
|
|
#4017 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4018 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam kawę z pączkiem... komu?
|
|
#4019 |
|
Zadomowienie
|
Dzień Doberek Babony
Popijam drugą już kawusię. Ból głowy wyleczony dwoma kubkami .Wczoraj u Cejrowskiego mówili, że aromat kawy ot najbardziej pozytywny aromat przywołujący dobre skojarzenia. Nawet dla osób, ktore kawusi nie piją
|
|
|
#4020 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:25.

Chłop idzie na urodziny do kumpla.

Księżyca ubywa to i chodzę po lunatyku...