ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-05-18, 08:43   #3991
Kasiad01
Raczkowanie

Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana

Hej Gratuluję spadeczków! U mnie dziś waga cały czas taka jak w podpisie.
Wczoraj zrobiłam sernik, trochę improwizowałam, bo miałam w domu serek homogenizowany Pilos 3% z Lidla, chciałam spróbować z budyniem gotowanym i powiem Wam, że wyszło przepyszne ciacho, coś między sernikiem a budyniem, jak dla mnie niebo w gębie.
Zrobiłam tak:
Ugotowałam budyń - zagotowałam 1/2 litra mleka z 2 czubatymi łyżkami skrobii kukurydzianej i ostudziłam (nie słodziłam tego budyniu). 4 żółtka utarłam z 4 dużymi łyżkami słodzika (mam Sussinę do pieczenia, której 1 łyżka odpowiada 2 łyżkom cukru, w ogóle polecam ten słodzik, bo naprawdę ciasta smakują jak słodzone cukrem, jak się nie przesłodzi, można go kupić w kauflandzie po ok 7 zł za 200g), do tego dodałam wiaderko 500g Pilosa 3%, budyń, 1 dużą łyżkę skrobii, 1 czubatą łyżeczkę proszku do pieczenia i kilka kropli aromatu waniliowego i śmietankowego. Na koniec wymieszałam z 4 białkami ubitymi na sztywno. Piekłam 1 godzinę w 170 stopniach. Po ostudzeniu opadł mocno, wyszło go malutko, więc połowę sama zjadłam na kolację, resztę mi obaliły dzieciaki
Następnym razem na tą ilość budyniu dodam 2 razy więcej Pilosa, bedzie bardziej sernikowy niż budyniowy, żeby było więcej białka a mniej węgli.
Straciłam: 21,3 kg

Edytowane przez Kasiad01
Czas edycji: 2010-05-18 o 08:47
Kasiad01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-18, 08:45   #3992
elskede
Rozeznanie

Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana

przepis do wykorzystania

tez uzywam od zawsze tego slodziku i w proszku i w tabletkach naprawde dobry

elskede jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-18, 08:50   #3993
sylwusia085
Rozeznanie

hejka
ja jeszcze sie nie zwazylam ale zaraz to uczynie i wam napisze co i jak
wczoraj bylam w kinie i o 18 zjadlam kebaba pol ;] prawie bez sosu a sos jogurtowy ;] hmm az ciekawi mnie co sie na wadze ukaze ?! no i tym bym sie nei martwila kebabem ale...... zzarlam 4 kostki czekolady w nocy zaczyna sie fuck!!! chyba musze sie ogarnac bo keidy to nastapi?

u nas dzis 9 stopni, mialam wziasc bratanice do siebie ale jak mam ja ciagnac przez pol miasta i sama siebie przy tyym w taka szarowe to chyba dzis podaruje sobie zabawy z malutka

zaraz jakies sprzatanko (samo spalanie tluszczu ahha) pozniej syzbkie zakupy w osiedlowym... no i blogie lenistwo hahaha ;] na 16;30 kurs mam wychowawcow kolonijnych robie bo pozniej w zawodzie nauczyciela moze mi sie przydac i tak dizonek zleci

dzis zaczynaja sie juwenalia czyli imprezy studenckie ;D kusza mnie znajomi oj kusza......

elskede- ja uwazam ze jesli nie masz problemow z rozstaniami z rodzinka i tesknota za polska to powinnas sprobowac ja osobiscie mimo ze dzieci uwielbiam na taka podroz bym sie nei zdecydowala ale ja to jestem matka polka- brak by mi bylo domu, chlopa, i wszystkiego co polskie ;] ponadto ja nie umiem jezyka obcego zadnego i w ogole nie umiem sie go nauczyc mimo staran ;] ale ty powinnas sprobowac tylko z zaufanych miejsc, sprubuj przez jakas uczelnie taki staz sobie zalatwic najbardfziej epwne moim zdaniem

megi- co do rozmiarowjki wydaje mi sie ze kupujesz spodnie rozmiarowki poslkiej one sa takie duze, ja np mialam 33-34 a teraz 31-32 wg polskiej

aga- 8 juz tak bliziutko.... ja tez zcekam na akrnet od mamy z pracy, na taka ogolna silownie dla kobiet, tam jest miedzy innymi basen i aqa... i vacu linne, i aerobik i silka wiec bee miala w czym wybierac ale zastanawiam sie nad tym vacu bo slyszalam ze przy regularnych chodzeniu duuuuuuzo daje na cellu i wage ;]
sylwusia085 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-18, 09:00   #3994
ewamik1971
Raczkowanie

Witam
Dziś u mnie wagowy zastój ale jeszcze nie dostałam @ więc i tak dobrze że nie poszło więcej do góry
Ta pogoda wpędza mnie w depresję i jeszcze dziś wywiadówka u syna -koszmar
Ja tak jak agamagda muszę trochę solidniej podejść do diety żeby wreszcie przekroczyć-10 ,co prawda kiedyś już waga pokazała mi 76,5 kg ale to było po większej ilości % więc wiedziałam że jak tylko solidnie się napiję to i waga wzrośnie -co zresztą nastąpiło
Współczuje dziewczynom na zalewanych terenach to musi być koszmar taka beznadziejna walka z żywiołem gdzie w zasadzie niewiele można zrobić-tylko wyglądać na poprawę pogody
29 03 -81
24 06-73,8
Minus 13,2
ewamik1971 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-18, 09:02   #3995
agamagda
Rozeznanie

Sylwia ja wykupiłam karnet na vacu line na 10 wejść
ale po pierwszych, moje podleczone biodra dały o sobie znać
jednak za duże obciążenie, zapiernicza sie na bieżni to jednak biodra odczuwają
jak dla mnie - powtarzam wkółko, wiem - aqua to rewelacja
no ale ta woda.......... buu, tak jak piszę
mam jeszcze jeden basen na oku, z innymi organizatorami
jeden karnet zakupię u nich i zobaczę
agamagda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-18, 09:36   #3996
haniula1803
Rozeznanie

agamagda-gratuluje spadku, jutro pewnie bedzie juz 8 z przodu czego bardzo ci życze

u mnie też dzisiaj waga była łaskawa i pokazała duzo mniej niż wczoraj, do odrobienia tylko albo aż 1kg -ale myśle że i tak nie jest zle

a mi dzisiaj wpadł do głowy taki pomył-może dodamy do klubu zdjęcia w zadużych ciuchach-takich co nam z tyła spadają, troche sie pośmiejemy co wy na to????
haniula1803 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-18, 10:37   #3997
karadka
Zadomowienie

haniula pomysl uwazam za rewelacyjny!!!! no to bedzie zabawa w czwartek mam wolne wiec cos wymysle i wstawie!

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

oglaszam ze megi wygrala konkurs na avatarka KSD!!!
szukamy dla niej nagrody!!! ja proponuje zaczac od tego ze moze zjesc cos dobrego ale nie wiekszego niz 3cm na 5 cm na 4 cm

Edytowane przez karadka
Czas edycji: 2010-05-18 o 10:38
karadka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-18, 11:00   #3998
elskede
Rozeznanie

Cytat:
elskede- ja uwazam ze jesli nie masz problemow z rozstaniami z rodzinka i tesknota za polska to powinnas sprobowac ja osobiscie mimo ze dzieci uwielbiam na taka podroz bym sie nei zdecydowala ale ja to jestem matka polka- brak by mi bylo domu, chlopa, i wszystkiego co polskie ;] ponadto ja nie umiem jezyka obcego zadnego i w ogole nie umiem sie go nauczyc mimo staran ;] ale ty powinnas sprobowac tylko z zaufanych miejsc, sprobuj przez jakas uczelnie taki staz sobie zalatwic najbardfziej epwne moim zdaniem
Sylwusia - ojjj ja jestem bardzo za rodzicami, nikogo mi do szczescia wiecej nie potrzeba, ale za rodzicami bym bardzo tesknila, ale wiem, ze byliby w stanie wsiasc w samochod i mnie odwiedzic . Au pair to w sumie taki ryzyk fizyk, planuje dopiero od wrzesnia poszukiwac zobaczymy jak wyjdzie

Karadko zgadzam sie, mozesz dzisiaj zgrzeszyc Meguś Swietny avatarek

Stary 2010-05-18, 11:23   #3999
vandros
Raczkowanie

Gratuluje spadeczkow!! zastoje sa tez dobre bo to nei wzrosty
Ja nei nawidze basenow, wody basenowej zreszta wogole nie lubie plywac i jestem pelna podziwu dla lubiacych takie rozrywki
Elskede ja mysle ze powinnas probowac, a z jezykiem tak jak mowi Karadka uczyc sie mozesz nie wiadomo ile i jak a pojedziesz i tak bedziesz sie uczyc od nowa. Ja jak pojechalam 1 raz do Anglii to tydzien ryczalam jak bobr bo nie rozumialam co do mnie mowia. Takze nei ma co sie stresowac tylko probowac
Cel - 55 kg

"Did U know, that 'I told U so' has a twin brother" she asked cutting me off "His name is "Shut the f*** up'"

Edytowane przez vandros
Czas edycji: 2010-05-18 o 11:33
vandros jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-18, 11:25   #4000
elskede
Rozeznanie

dzieki Vandros musze cos zrobic ze swoim zyciem, skoro jestem kucharka i sprzataczka we wlasnym domu, tak moge byc u kogos, a i liznac troche jezyka, kultury, zachowan ciesze sie na sama mysl, mimo, ze jesli wypali to wcale nie bedzie taka lekka praca

Stary 2010-05-18, 11:38   #4001
vandros
Raczkowanie

A pewnie ze tak. Jest mnostwo agencji zajmujacych sie au pair. Kurcze tylko musialabys popytac ktora lepsza, zeby potem nie bylo ze wysla Cie nei wiadomo gdzei i zostawia na pastwe losu. Dzis przeczytalam w gazecie ze polskie nianie sa bardzo dobrymi nianiami, maja bardzo dobra opinie. Do agencji zglaszaja sie rodziny z Anglii Irladnii Francji Wloch, ale tez z USA Chin Japonii Filipiny Afganistan!!! W Azji to glownie polskie rodziny chca nian ktore beda uczyly dzieci polskiego, angielskiego czy francuskiego. podali tez zarobki w zaleznosci od doswiadczenia oczywiscie od 5 do 10 tys PLN. Pisali tez o innych zawodach jak np stomatolog ksiegowy czy analityk finansowy m.in w moim ukochanym Dubaju
Takze kochana swiat w Twoich rekach
Cel - 55 kg

"Did U know, that 'I told U so' has a twin brother" she asked cutting me off "His name is "Shut the f*** up'"

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-18, 13:19   #4002
elskede
Rozeznanie

ja w kierunku Skandynawii badz Wysp, gdzies tu blisko PL, nie wyobrazam sobie zamieszkac na innym kontynencie, chyba ta swiadomosc bardzo duzej odleglosci by mnie zdolowala, a tak wiem, ze w razie czego moge wsiasc w samolot, 2,5h i jestem w domu Dzieki za wsparcie Vandrosku (btw skad ten nick?)

Stary 2010-05-18, 13:42   #4003
vandros
Raczkowanie

Alez kochana ja Cie nei wyganiam do Azji Tak swoja droga czy wiecie ze do XVIII w. sadzono ze Azja konczy sie na Wisle ???
Byłam po prostu zaskoczona tym co przeczytalam, bo Europa jakos mnei nei zadziwila czy Stany, ale Azja.. szok normalnie. Skandynawia ciekawa, ja osobiscie nigdy bym sie nei zdecydowala, dlatego ze im bardziej na polnoc tym bardziej zimni ludzie. zamknieci w sobie, nie pokazywali swoich uczuc, tzn czy byli w dobrym humorze czy zlym taka sama mina. a zwiazene jest to wlasnie z brakiem slonca. za to poludnie Europy tam ludzie sa badziej wyluzowani, radosni otwarci, wiecej slonca :brzyda l: Ale jak juz mowie swiat lezy u Twych stop kochana.
Luther Vandross piekna muzyka r'n'b
Cel - 55 kg

Stary 2010-05-18, 13:49   #4004
boszka1987
Raczkowanie

karadko dzięki za odpowiedz, każdemu się zdarzy zapomnieć
będe musiała coś kupić na ten brzuch, uda i pośladki smaruje kremem z avonu z serii anew mam 2 opakowanie teraz, jest super polecam tylko cena troche wysoka
dobrze pamietasz jestem z okolic Żywca, i troszke nas zalewa zobaczymy co będzie dalej z tym deszczem
boszka1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-18, 13:50   #4005
karadka
Zadomowienie

dziewczyny jak mi sie nie chce przyszlam na obiad, zjadlam kurczaka od wczoraj i musze za chwile do pracy wracac..... a mam takiego lenia ze szok! wogole ostatnio nic mi sie nie chce
Stary 2010-05-18, 14:01   #4006
boszka1987
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karadka Pokaż wiadomość
czesc kochaniutkie no to chyba znowu sie zastoj zaczal..... waga ani drgnie 72,9kg jak bylo wczoraj tak jest dalej od czwartku zaczynam p wiec postaram sie trzmac w ryzach bo tak juz bylo do tej 6 blisko a tu taki numer !

boszka wlasnie pokazywali w ddtvn zywiec straszne to wszystko

elskede pomysl dobry! szukaj w irlandii jakby co ale tak na powaznie to uwazaj bo to rozne rzeczy sie teraz o tym slyszy! a z angielskim to juz Ci kiedys pisalam ze chocbys nie wiem do jakiej szkoly chodzila to jadac gdzies na dluzej uczysz sie jezyka na nowo wg panujacych w danym miejscu zasad i dialektu, wiec sie nie stresuj!
tego to nie wiem jak to robie, normalnie teraz pochłaniam wszystko jak leci a najbardziej na słodkie mnie bierze a dopiero co @ sie skończyła nie wiem co się mi robi ale o dziwo waga spadła oby nie poszła w góre, ale i tak bym chciała zeby chociaż część przyzwyczajeń z diety została na dłużej niz do końca III fazy, zobaczymy co z tego wyjdzie
boszka1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-18, 14:49   #4007
domino166
Raczkowanie

elskede- z tym wyjazdem to bardzo dobry pomysł,zawsze to kolejne doświadczenie,nauka języka- zwłaszcza,że jesteś młodziutka i masz na to czas
vandros-zgadzam się z Tobą,że południowcy są bardziej wyluzowani tylko problem polega na tym,że im się po angielsku nie chce gadać
domino166 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-18, 15:54   #4008
elskede
Rozeznanie

oj Boszko ja tak mialam przed okresem, w ogole zauwazylam, ze jak nie zjadam kawalka miecha dziennie, to nie moge sie niczym zapchac

Domino koniecznie musze sprobowac, oczywiscie watpliwosci sa, bo niania bylam i musze przyznac, ze to byla ciezka praca, ale znow au pair'ki zwykle maja pod soba juz starsze dzieci niz niemowleta, latwiej je zajac i zabawic niz takiego niemowlaczka, ktory zabkuje czy cos

Stary 2010-05-18, 16:36   #4009
Megi428
Wtajemniczenie

Witajcie Kochanieńkie
Gratuluję spadków - a w szczególności Agusi, bo ostatnio miałam wrażenie że się troszkę dołowałaś tym zastojem, ale skoro ruszyło to 8 w twoim zasięgu - Aguś ogromne

Cytat:
Napisane przez vandros Pokaż wiadomość
Megi skad Ty bierzesz te foty??? sa megaprzeza!#$$%biaszcze hahahha
Na googlach znajduję , wczoraj miałam wątpliwości czy was nie zanudzam oby?? Ale pomyślałam że trochę uśmiechu nam nie zaszkodzi
Cytat:
Napisane przez elskede Pokaż wiadomość
wiecie co, od kilku tygodni sobie o tym po cichu myslalam, a teraz mysle, ze jestem pewna wyboru, chcialabym od pazdziernika ubiegac sie o jakas prace w formie au-pair, to bylaby faktyczna szansa na poznanie czyjejs kultury, jezyka, wyrwanie sie z domu, nowe doswiadczenia, znajomosci i w ogole latem musialabym ostro poduczyc sie angielskiego, niby nie jest taki najgorszy, ale do idealu mu daleko
Elskede gdybym miała tyle lat co ty, nie miała dzieci i znała choć trochę język innym niż polski i ruski który znam ze szkoły to pojechałabym w świat. Przecież kochana to na jakiś czas, zawsze możesz wrócić, a nowe doświadczenia są cenne. Jakbyś nie zrobiła będziesz żałować, a jak mówi przysłowie "lepiej żałować że się coś zrobiło, niż żałować że się czegoś nie zrobiło". Ja zawsze sobie tak tłumaczę jak mam jakieś wątpliwości

Cytat:
oglaszam ze megi wygrala konkurs na avatarka KSD!!!
szukamy dla niej nagrody!!! ja proponuje zaczac od tego ze moze zjesc cos dobrego ale nie wiekszego niz 3cm na 5 cm na 4 cm
Cytat:
Karadko zgadzam sie, mozesz dzisiaj zgrzeszyc Meguś Swietny avatarek
Dziewczyny dziękuję bardzo bardzo ale nie zgrzeszę dzisiaj, bo mam P, może w piatek się pokuszę na winko, które od soboty stoi otwarte w lodówce, tylko jak go zmierzyć żeby było 3cmx5cmx4cm???? butelkę czy kieliszek???

Cytat:
dziewczyny jak mi sie nie chce przyszlam na obiad, zjadlam kurczaka od wczoraj i musze za chwile do pracy wracac..... a mam takiego lenia ze szok! wogole ostatnio nic mi sie nie chce
Karadko powiem ci że nie jesteś sama w "nicniechceniu" też to mam, czyżby skutek uboczny dietki???

Cytat:
Domino koniecznie musze sprobowac, oczywiscie watpliwosci sa, bo niania bylam i musze przyznac, ze to byla ciezka praca, ale znow au pair'ki zwykle maja pod soba juz starsze dzieci niz niemowleta, latwiej je zajac i zabawic niz takiego niemowlaczka, ktory zabkuje czy cos
Powiem tak: wolałabym opiekować się niemowlakiem niż starszym dzieciaczkiem, mówię to z autopsji - własne dzieci i kiedyś też byłam nianią dla dwójki maluchów

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

I z tego wszystkiego zapomniałam - dzisiaj mniej o szalone 0,1 kg

Edytowane przez Megi428
Czas edycji: 2010-05-18 o 16:43
Megi428 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-18, 16:43   #4010
domino166
Raczkowanie

Elskede-jak mialam tyle lat co tyteż wyjeżdżałam tyle,że do Francji -sprzątałam,opiekowałam się dziećmi i było to bardzo fajne doświadczenie,że nie wspomnę o języku dlatego będę Cię do tego gorąco namawiała

Boszka-ja też mam straszną ochotę na słodkiemyślę,że to wyposzczony organizm domaga się cukru i tyle

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Megi-zawsze to - a nie +
domino166 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-18, 16:44   #4011
agamagda
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Megi428 Pokaż wiadomość
Witajcie Kochanieńkie
Gratuluję spadków - a w szczególności Agusi, bo ostatnio miałam wrażenie że się troszkę dołowałaś tym zastojem, ale skoro ruszyło to 8 w twoim zasięgu - Aguś ogromne
agamagda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-18, 16:58   #4012
Megi428
Wtajemniczenie

Dziewczyny wybaczcie, znalazłam i miałam to wrzucić wieczorem ale tak mi się spodobało że nie wytrzymam do wieczorka

Stary 2010-05-18, 18:49   #4013
sylwusia085
Rozeznanie

hahahahhahaha Megi ta fota wygrala ;];] nasmialam sie na maxa, ale ile w tym prawdy........ ja rano zapomnialam dopisac po wczorajszym kebabie 68,5 czyli super nawet bym powiedziala ;] ok juz po kursie idde opanowac moje ulubione miejsce w domu czyt. kuchnia ;] zrobilam leczo, i tak sie zastanawiam czy jakiejs grzanki nie zrobic do tego czosnkowej mniam mniam
sylwusia085 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-18, 19:03   #4014
karadka
Zadomowienie

pytanie za 100 punktow
czy w ramach wieczornych cwiczen mozecie mi zaliczyc 40 minut biegania po krzakach i wyjscie na drzewo? dodam ze w ramach utrudnienia mialam spodnie na kantke i eleganckie buty
Stary 2010-05-18, 19:05   #4015
vandros
Raczkowanie

Moja mama zrobila dzis schab pieczony. Z pysznym ciemnym sosem pieczeniowym... nie moglam sie powstrzymac zjadlam plaster tego schabu z sosem i surowka Ale byl boski, orgazmiczny!!!!

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Cytat:
pytanie za 100 punktow
czy w ramach wieczornych cwiczen mozecie mi zaliczyc 40 minut biegania po krzakach i wyjscie na drzewo? dodam ze w ramach utrudnienia mialam spodnie na kantke i eleganckie buty
Gratuluje prawdziwej akrobacji zaliczam
Cel - 55 kg

Stary 2010-05-18, 19:08   #4016
Megi428
Wtajemniczenie

Cytat:
pytanie za 100 punktow
Karadko krzaczyłaś dzisiaj ???
Co można robić w krzakach........

Cytat:
Napisane przez vandros Pokaż wiadomość
Moja mama zrobila dzis schab pieczony. Z pysznym ciemnym sosem pieczeniowym... nie moglam sie powstrzymac zjadlam plaster tego schabu z sosem i surowka Ale byl boski, orgazmiczny!!!!
schab niby niedozwolony ale on jest tak chudy że aż suchy, przyznam się że też czasami podjem takiego pieczonego
Stary 2010-05-18, 19:40   #4017
karadka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Megi428 Pokaż wiadomość
Karadko krzaczyłaś dzisiaj ???
Co można robić w krzakach........
hahaha krzaczylam doslownie - wchodzilam do domu i moja kicia wykorzystala ten moment nieuwagi i prysla! a ze wokolo mamy takie krzewy ozdobne to wlazla tam (a to dosc duzy obszar) i przez 40 min ja probowalam zlapac po czy wlazla na drzewo no to ja za nia jak to ktos widzial to jestem spalona
Stary 2010-05-18, 20:08   #4018
elskede
Rozeznanie

jasne, jasne, harce ze slubnym byly, a nie kocia

dobra dobra, Ty po krzakach, a ja 26 wrzesnia ubieglego roku bieglam za psem, zahaczylam o kraweznik i na malysza spadlam na chodnik, dobrze, ze sobie zebow nie wybilam, ale lapy mialam zdarte, kolana tez, siara jak nie wiem, to bylo rano przed zjazdem, polecialam potem do szkoly, dziewczyny sie pytaly czy sobie zyly podcinalam, bo na nadgarstkach mialam plastry hehehe

Edytowane przez elskede
Czas edycji: 2010-05-18 o 20:12
Stary 2010-05-18, 20:50   #4019
Megi428
Wtajemniczenie

Uciekam się kąpać, jakbym już nie zaglądnęła dzisiaj to na jutro

Czary mary
niech jutro szklane france będą łaskawe

Stary 2010-05-18, 21:27   #4020
haniula1803
Rozeznanie

piękni za nim was poczytam to żadnej już nie ma foch

dzisiaj cały dzień poza domem i tak zgłodniałam że zjadłam kawałek normalnej białej bułki- i teraz mnie żołądek boli masakrycznie -chyba za kare oj głupia ja głupia

Avatarek do naszego Klubu- jest boski
haniula1803 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości