|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3991 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
bajkowa - iskierko moja <3! Kocham
Drift - a ja uwielbiam Ciebie , teraz i zawsze ![]() mad_woman - mi jest bardzo przyjemnie z tego powodu ![]() --- już nikt nie dotknie mojego ciała tak jak robiłeś to ty. Nie myślałam,że Ty pokażesz mi jak mogę cierpieć. Nie wymagała od Niego wiele, chciała tylko troche miłości. Czy wiesz jak to jest płakać co noc? I czuć jak tęsknota rozrywa twoje serce? Boże. Ja chciałam być tylko szczęśliwa. zabrał jej wszystko nie potrafiła być już sobą. Mówi się że to lato przynosi miłość, a mi własnie to lato odebralo miłość. Od jakiegoś czasu moje życie przybrało forme wegetacji, wstając rano myśle o Tobie, idąc do pracy, i w przerwie na kawę, po pracy i po obiedzie, a noc, wiesz czym są noce bez Ciebie? bez twojego :dobranoc"? To koszmar, i ten ból w okolicach lewej piersi... Nie ma nikogo kto by przyszedł, przytulił i po prostu był przy mnie. Bez Ciebie już samo jedzenie nie sprawia mi przyjemności, mogłabym nawet nie jesc tak dużo jak za czasów gdy w moim życiu byłeś Ty. być przy Tobie dzień i noc. wyschły łzy na mym policzku. zgasł płomień naszej miłości. codziennie nowe łzy spływały po mym policzku Mogłabym o tobie zapomnieć , lecz jak zapomniec o kimś kto jest całym moim swiatem? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3992 |
Raczkowanie
|
< 3
#3993 |
Raczkowanie
|
'jedyne, czego nam trzeba to zimne piwo i ciepłe piersi'
miało być pięknie, a znów jest codzienność 'bo ja jestem pół i ty jesteś pół -pół żartem, pół serio' przyjdę i usilnie będę próbowała pozbierać cię z podłogi, a w efekcie pewnie położę się obok jestem uzależniona od oddalania się, sprawdzania, czy będziesz mnie gonił też widzisz jak zmienia się zapach powietrza? no dalej, wylećmy w powietrze |
![]() ![]() |
![]() |
#3994 |
Raczkowanie
|
Ten jeden dzień i ta jedna noc niosą mi wciąż cudowną moc.. Z.Wodecki"Jeden krótki dzień" Zabiorę ciebie kiedyś właśnie tam.. H.Frąckowiak"Pogoda dla bogaczy" Niech się dzieje co chce, nam nie może być źle Kupie nam obrączki dwie Krzysztof Krawczyk - Wróć do mnie
#3995 |
Zakorzenienie
|
<3
DZIĘKUJĘ! motywujecie.
jestem na bieżąco z oglądaniem i kradzieżami. muszę tylko odnotować to w zeszycie, ale nie mam do tego głowy. rozejrzyj się
![]() |
#3996 |
Raczkowanie
|
mam kilka chwil w życiu, w których pamiętam smak powietrza. ♥ bajkowa =moje do ciebie ♥ . mad_woman = z wzajemnością myszko ;* .
![]() |
#3997 |
Raczkowanie
|
jak by się powtarzały opisy które dodaje to pisać
![]() bo z notatnika biorę a mam pomieszane ![]() _________________________ __________ dotykałam kiedyś twoich ust, a twoje ręce błądziły po moim ciele. to obrzydliwe, wiesz? obrzydliwie. ale cholernie za tym tęsknie. właściwie to nie tęsknota, to obsesja. właściwie nie potrzebuję kompana do picia. a co mi tam, upiję się do lustra. może pod wpływem promili płynących w żyłach ujrzę tam twoje odbicie. zamiast imienia powinnam używać przydomka 'chodzące nieszczęście'. Wiesz kiedy jest prawdziwa miłość? Wtedy, gdy on zakocha się w Tobie potarganej, z czerwonym nosem i zachrypniętym głosem, a nie gdy będziesz szła po mieście w niebieskiej sukience i obejrzy się za Tobą jak sto innych facetów. Wtedy, gdy nie będzie cenił Cię za to jak wyglądasz, ale za to jaka jesteś i kiedy uświadomi sobie, że dajesz mu więcej emocji niż gra komputerowa... Nie martw się Sid, Ty też znajdziesz sobie kobietę: bez wymagań, bez perspektyw i bez zmysłu węchu każdego ranka, o tej samej porze upijała się gorącą czekoladą . przyszedł do mnie z maślanymi oczkami i bukietem przereklamowanych goździków. -Zakopie się w ogrodzie. -Chcesz umrzeć z braku tlenu? -Nie, panicznie boję się robaków. Weź moją rękę, a pokaże Ci ziemię obiecaną. <3 w desperacji wyjęłam zeszyt. ten od marzeń. z rozczarowaniem stwierdziłam, że się zdezaktualizował. Wszystko co w nim było już wiedziałam i już mnie spotkało. Pozostała jeszcze jedna kwestia - zakochać się. ale to już mnie nie dotyczy. już nie wierzę. podobno jesteśmy tym co jemy. ostatnio pożeram solone śledzie, czekoladę, ogórki kiszone, wędzoną słoninę, cukier w kostkach, olej i dżem z truskawkami. wszystko na raz. i na koniec z chęcią wylizałabym miskę z masą biszkoptową. chodź i powiedz mi słowa słodkie jak Delicje, o których wiemy tylko my ! niech moje biszkoptowe serce, owinięte często folią będzie ciepłe. Twoje imię na mojej lewej ręce nie jest ;ot tak sobie; doceń to. Mam czerwone usta i zielone pojęcie o wszystkim. _________________________ _____________ Gdziekolwiek spojrzała , widziała to co straciła ;(( Edytowane przez soniss Czas edycji: 2010-10-19 o 12:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#3998 |
Raczkowanie
|
On tego nie chce
Nie tak jak ty tego chcesz Schematy i oszustwa . Mówisz mi to Nie chce tego słuchać I ciągle upierasz się by spróbować od nowa powiedzieć mi te kłamstwa I nie wiem po co Jest dwoje zakochanych miłość uskrzydla, uczy latać ![]() a gdy krzyknę : ,, proszę wróć ,, zmieni to coś ? ___________________ ... a Ty księżniczko ruszaj w świat , przed Tobą całe życie ... ! ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- On tego nie chce Nie tak jak ty tego chcesz Schematy i oszustwa . Mówisz mi to Nie chce tego słuchać I ciągle upierasz się by spróbować od nowa powiedzieć mi te kłamstwa.. Jest dwoje zakochanych miłość uskrzydla, uczy latać ![]() a gdy krzyknę : ,, proszę wróć ,, zmieni to coś ? ___________________ ... a Ty księżniczko ruszaj w świat , przed Tobą całe życie ... ! |
![]() ![]() |
![]() |
#3999 |
Raczkowanie
|
nieważne , jest jak jest .. świat się tym nie zachwyca . nie dzwoń , nie pytaj co tam , nie myśl sobie , że Cię k u r w a kocham . moja dłoń w twoją , bez słów . nie proszę o więcej . mamy rację w tym co mówimy do siebie w nerwach . chwilowo ciepię na brak miłości , chwilowo wyrzucam Ciebie z pamięci , chwilowo żałuje nas , chwilowo mam w życiu bałagan .. ale przecież chwile nigdy nie są wieczne .
![]() |
#4000 |
Rozeznanie
|
bajkowa ♥
'Will you won't you, be the one I always know.'
Czy ty będziesz czy nie bedziesz ta jedyna ktora bede znal zawsze. 'When I'm losing my control, the city spins around.' Kiedy trace kontrole. miasto wiruje. 'There are certain people you just keep coming back to...' Są pewni ludzie, do których wciąż wracasz...
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
![]() ![]() |
![]() |
#4001 |
Przyczajenie
|
Jestem tu nowa i mam nadzieję, że mnie zaakceptujecie
Przygarnijcie kropka ; ) -Pie*dole! -Nie pie*dol, bo rodzinę powiększysz. -I tak nie mam z kim. -Zgaś światło i mnie pocałuj. -Czemu mam do tego gasić światło? -Bo chcę wiedzieć, że kochasz mnie bez względu na urodę. Nie podobał mi się. Dopiero gdy go poznałam jego wady przeistoczyły się w zalety. -Kochasz mnie? -Tak. -Pokaż to. -A da się pokazać powietrze? -Nie. -No właśnie. -Idź sobie do niej. -Zazdrośnico.. ;> -A kto powiedział, że jestem zazdrosna? -No ja. -Jak zawsze masz rację. Wstała bardzo wcześnie. Poszła do szkoły. Gdy wróciła, nie chciała się położyć, bo czekała kiedy on przyjdzie do niej. Miałam piękny sen. A raczej koszmar. Śniło mi się, że mnie pocałowałeś. Podoba się chociaż troszeczkę ? ![]()
#4002 |
Zakorzenienie
|
" w chorych rozmowach oczy patrzą gdzie indziej patrzą tylko gdzie by się schować. twoje ramiona- nie kruszące się ciasto nie pachną miętową maścią. nikt tak pięknie nie mówił, że się boi miłości - jak ty. " + bajkowa xxgroszek07xx toogether93 TwojaKokaina _ZaagubiOna_ Borowiczanka BananowaDelma absorbeed beautiful_lie CaMa chocapi ciiri dresowa Dreams_x33 dontgivemenames Extremalna happyend, Kamisha keeendy kontarastowao latin Magari91 Margaretta_1 marikab me9so3horny minimum4znaki Missi_16 mych niewieszjaktesknie notcool Paralogioczna patrysiowa_ Pistolecik poprostuAssis RozowaSkeyterka aggatee nieliczylamwcalesie
gwiazdy moje. ! <3 gabrysia was kocha ! ![]()
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-10-19 o 13:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4003 |
Zakorzenienie
|
Ciężko mi uwierzyć.
Ciężko mi zrozumieć. Ty idealny. Ty doskonały. ZAWIODŁEŚ.. Jak to możliwe? Ty niewierzący w miłość Nauczyłeś mnie kochać.
![]() |
#4004 |
Rozeznanie
|
Żyć, nie umierać. i jakbyś mi się teraz spytał, czy nadal Cię kocham, podeszłabym do Ciebie, strzeliła liścia i wykrzyczała Ci prosto w twarz jak bardzo teraz jestem szczęśliwa bez Ciebie. A Ty pewnie nadal myślisz, że nie mogę bez Ciebie żyć. Bzdura. Przecież inaczej by mnie tu nie było. Już nie będę kochała, bo znów podejdzie do mnie z ostrą szpilką przedziurawi mi serce i odejdzie. Wtedy już go szybko nie zaszyję, bo skończyła mi się czerwona nić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4005 |
Raczkowanie
|
Jak to dobrze, że mam Ciebie. Znam każdą partię Twojego ciała i duszy, A jednak z dnia na dzień co raz bardziej mnie zaskakujesz.
Nie jestem już Twoja. Ja nawet swoja już nie jestem. W tej chwili jest 6 miliardów... 470 milionów... 818 tysięcy... 671 ludzi na świecie. Niektórzy z nich uciekają przestraszeni. Niektórzy wracają do domu. Niektórzy mówią kłamstwa, by przetrwać dzień. Inni po prostu spoglądają prawdzie w twarz. Niektórzy są złymi ludźmi, w walce z dobrem. A niektórzy dobrzy, walczą ze złem. Sześć miliardów ludzi na świecie. Sześć miliardów dusz. A czasami... Wszystkim czego potrzebujesz jest ta jedna. A ta jedna jest najważniejsza i najtrudniej ją spotkać... Jednak kiedy już jesteś pewna, że jest, odsuwa się od Ciebie. A Ty musisz żyć dalej...
![]() |
#4006 |
Raczkowanie
|
'Kiedy delikatnie całowałeś moje usta zakochałam się w nich. Byłam bezbronna, bezsilna- uzależniłam się. Potem już każdego dnia byłam jak narkoman- na głodzie. Pragnęłam tych pocałunków.' 'Cholera jasna mam dość picia gorącej kawy, przykrywania ud kocem i zamyślenia nad książkami z pytaniem co Ty właściwie teraz robisz?' |
![]() ![]() |
![]() |
#4007 |
Raczkowanie
|
I zamiast powiedzieć Ci 'Kocham Cię' napotykając Twój wzrok,
kochała deszcz. kiedy tylko, zobaczyła, że za oknem mży, siadała niezdarnie na parapecie, zwijając się w kłębek jak kilkuletnie dziecko. nasłuchiwała odgłosu kropel, uderzających o szybę. wierzyła, że każde z uderzeń ma jakiś magiczny przekaz. chce jej coś powiedzieć. coś uświadomić. tak jak ludzie. jednak, ani deszczu ani ludzi nie była w stanie, zrozumieć. czasami słowa, nie są w stanie opisać tego, co tak naprawdę pragniemy powiedzieć. nawet te najpiękniejsze, nie potrafią opisać tego, co dzieje się w nas samych, a czym chcielibyśmy się podzielić. znowu nadejdą te letnie noce. kiedy będziemy bezczynnie siedzieć na przeciwko siebie, wpatrując się w swoje tęczówki namiętnie błyszczące w świetle gwiazd. nasze oddechy będą się synchronizować. tak będzie trwała nasza bez słów, rozmowa. Nie umiem zapomniec. Kochalam go tak bardzo, ze pozwolilam mu odejsc. Nie walczylam, bo uwazalam, ze nie ma sensu - jesli ktos nie moze sie zdecydowac sam, czego chce, to znaczy, ze nie ma o co walczyc. Pasujemy do siebie jak dwie połówki mandarynki, kiwi lub cytryny. Na pewno nie jabłka. Tutaj codziennie uczę się, że nie ma uczuć. Nie opuszczam ludzi, jestem przy nich cały czas, nawet, gdy mi prosto w twarz mówią najtrudniejszą z prawd. Wreszcie nie mówię nic prócz tego, że się znamy. widzisz go? - no widzę. co z nim? - przyjrzyj się najlepiej jak potrafisz. tak właśnie wygląda największy frajer, który potrafi cholernie ranić. - okej, rozumiem. chciała o nim zapomnieć. usunęła wszystkie jego zdjęcia, wszystkie archiw, skrzynkę na telefonie. pozostały tylko te cholerne wspomnienia. wbrew sobie zaczęła powtarzać, że jej nie zależy. i właśnie wtedy zrozumiała jak bardzo go kocha i ile by za niego oddała. nowe marzenia, nowe priorytety. udoskonalone plany na przyszłość. zaczynam wszystko od samego początku. pozytywne nastawienie wraz z siłą do walki. i wbrew pozorom nie zabieram Ciebie na moją wycieczkę. ciężką, długą i skomplikowaną wędrówkę na sam szczyt. poznajemy fajną osobę. twierdzimy, że jest dla nas idealna. po prostu jest naszym dopełnieniem. możemy spędzać z nią każdą wolną chwilę, rozmawiać o wszystkim. po jakimś czasie dochodzą inne atrakcje.. buziaki, pocałunki. unosimy się nad ziemią ze szczęścia. zaczynamy być stuprocentowo pewni, że kochamy. że właśnie tak wygląda miłość. i w tym oto momencie coś nawala. zaczynamy mieć wątpliwości. walczyć i ciągnąć to dalej, czy może jednak odpuścić po to jeszcze nie jest To?
#4008 |
Zadomowienie
|
bądź moją niespodzianką. zaskakuj każdego dnia.
![]() |
#4009 |
Zakorzenienie
|
dziękuję Więc wybacz mi," bo nie żałuję żadnej z chwil, nie czuję już nic. Gdy patrzysz tak na mnie i w oczach masz łzy... Gdy z naszej wielkiej miłości zostaną tylko słowa, A z naszej namiętności zostaną niechciane pocałunki. Gdy niechęć będzie zbyt słaba byśmy mogli się rozstać. A moje sumienie będzie cicho szeptało: "Zostań!". Gdy z naszej wielkiej miłości zostaną tylko wiersze, A każde z nas w innym pokoju odnajdzie swoje miejsce. będziemy tak siedzieć godzinami w milczeniu. Zdradzę Ci pewien sekret kochanie, pewnego dnia zniknę nim to wszystko się stanie. Przepraszam Cię, złamałam serce Twe, w kolejnym życiu będzie tak, jak tego chcesz... " Łzy - Przepraszam Cię. ![]()
![]() |
#4010 |
Raczkowanie
|
< 3
#4011 |
Raczkowanie
|
Nie zmienisz mnie. Bycie suką wobec Ciebie mam we krwi.
Ogląda jego ulubione programy i mecze, których tak naprawdę nienawidzi. Zamknęła swoje serce od środka. _________________________ ___________________ Pustka tam gdzie kiedyś było serce. |
![]() ![]() |
![]() |
#4012 |
Raczkowanie
|
Haha. Targnąć się na życie?
Nie, aż tak wiele dla mnie nie znaczyłeś. Tak to jestem JA. Ta prawdziwa, Nie ta, którą Udawałam, że jestem Przed Tobą, Tylko po to aby Ci się przypodobać. Może i byłoby stosowne Cię przeprosić, Ale jakoś Twoje słowa "Zraniłaś" mnie nie ruszają, nie mam nawet wyrzutów sumienia. Więc nie widzę sensu, błagać Cię o wybaczenie. We mnie? Tak jesteś, w dup*ie! "Zerżnąłbym", myślisz, że gdy to usłyszę to wskoczę Ci do łóżka? Ale jak mawiają, nie odbierajmy ludziom marzeń.Śnij dalej. Przyznaję się do błędu. Każdy człowiek ma do Niego prawo, ja Go zrobiłam i Żałuję, ale jeśli Twój honor nie pozwala Ci na wybaczenie, to Twoja sprawa. Te niemożliwe sprawy dla Ciebie zrobię w mgnieniu oka. Zbyt wielu ludzi, którzy mnie nienawidzą. Zbyt mało, którzy kochają. Czuję to. Ten ból, który rozpie.rdala mnie od wewnątrz. Jestem silna. Poradzę sobie z brakiem Twojego zainteresowania.
#4013 |
Zadomowienie
|
![]() _______________ sometimes, like I can tell my heart the ice is snow czasami, umiem powiedzieć mojemu sercu "śnieg jest zimny" I can never be away from you It's like kissing lips of blue To, że nie mogę od ciebie uciec To jak całowanie ust melancholii My hearts on the floor Moje serce na podłodze Cause our lips Can touch And our cheeks Can blush Blisko nasze usta możemy ich dotknąć i nasze policzki rumienia się Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-10-19 o 15:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4014 |
Raczkowanie
|
autoagresja - kradnę <3
![]() m o n - powinnaś mi coś zrobić za to, że nałogowo Cię okradam! ![]() "ŻEBY BYŁ , ŻEBY CHCIAŁ BYĆ ,ŻEBY NIE ZNIKNĄŁ - POMYŚLAŁA ZATRWOŻONA" `Wyglądasz tak nierozsądnie, to nieistotne.` `na przystanku, w autobusie, nie zabijesz mnie` Byli do siebie zbyt podobni, żeby mogli być razem. Zostali przy układzie brat-siostra. Czuje się przy Tobie, tak cholernie bezpiecznie. Uwielbiam to uczucie, kiedy przy pocałunku przeszywa się Twój uśmiech. To cudowne. Kocham Cie. Zrób coś z tym. |
![]() ![]() |
![]() |
#4015 |
Zakorzenienie
|
limitowanaa - dziękuję dziabągu. ![]() ![]() Boże, nie wierzę w ciebie ani trochę, ale proszę, chroń mnie przed fałszywymi przyjaciółmi przed wrogami obronię się sama. powiedziałaś mi: powiedź co myślisz. gdy wyznałam ci, że jesteś dla mnie fałszywą su.ką nie chciałaś dalej tego słuchać. możesz powiedzieć mi, że jestem ograniczona, ale nienawidzę cię to jedyne zdanie które mogę wypowiedzieć w twoją stronę. takie z duupy. ![]() brak weny. |
![]() ![]() |
![]() |
#4016 |
Wtajemniczenie
|
![]() Feelings change - memories don't uczucia się zmieniają - wspomnienia nie Tell me where am I supposed to go and who am I supposed to believe? powiedz mi, gdzie powinnam pójśc i komu wierzyć? Don’t judge me when you don’t know me well nie osądzaj mnie jeśli nie znasz mnie dobrze If your heart was really broken, you’d be dead. So shut up! jeśli twoje serce było złamane, byłbyś martwy, więc zamknij się! Smart listens to the head. Stupid listens to the heart. mądry słucha rozumu, głupi serca Real eyes realize real lies. prawdziwe oczy pokazują prawdziwe kłamstwa |
![]() ![]() |
![]() |
#4017 |
Raczkowanie
|
soniss - jestes nowa wiec moze nie wiesz, ale opisy których nie wymyśliłaś sama wpisuj w cudzysłów czyli "opis". ; )
katse, kamisha - okradzione. ![]() Marzy mi się byś kiedyś odwrócił się na ulicy i za mną obejrzał.
Krzyknął - hej mała! A ja wtedy odwróciłabym się z uśmiechem na ustach, Który kiedyś był Twoim ulubionym I puściła Ci oczko. Marzy mi się zobaczyć Twoją minę, Gdy wreszcie dotrze do Ciebie co straciłeś!
#4018 |
Raczkowanie
|
mad_woman - dzięki Niunia
![]() naiwnie__ - <3 wielbię ![]() ________________ Wyrwana z rzeczywistości śni pijanymi snami.
"Kilka chwil zamkniętych na klucz." I znów rozpocznę degustowanie złudzeń. Może kolejny raz je polubię...?
#4019 |
Raczkowanie
|
"- Serce zapie*rdala jak szalone...
- Jak to.? - No kiedy na niego patrzę... - To nie patrz. - Kiedy nie mogę... ♥ - Więc lepiej nie mieć nadziei? - Wtedy żyje się łatwiej... ♥ - To nie jest chłopak dla Ciebie! - Powiedz to mojemu sercu, tylko wiesz jest jeden problem. - Jaki? - Ono nikogo nie słucha. ♥ - Całkiem Ci odbiło? - Nikt nie jest wiecznie normalny. ♥ -Popełniłam błąd. -Jaki? -Zakochałam się."
#4020 |
Zadomowienie
|
Ostatni rok udowodnił mi, że nie możesz mi nic zaoferować.
No dalej kochanie! Chwyć mnie za rękę! Spraw, że zapomnę o TAMTYM! Co to by było za życie bez tych kilku błędów? Czy słyszysz Boże te modlitwy? Niektóre są do Ciebie.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:21.