Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;) - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-18, 22:06   #3991
hoppipolla
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)

Janis, owocnej nocy
hoppipolla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 22:39   #3992
Janis_
Zadomowienie

Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)

Cytat:
Napisane przez sweetish Pokaż wiadomość
Janis- to powodzenia
czemu piszesz dopiero teraz?
Nie dziękuję
Bo jestem leń i nie chciało mi się za to zabrać wcześniej:/ Ale jeszcze tylko 4 strony i idę spać

Cytat:
Napisane przez hoppipolla Pokaż wiadomość
Janis, owocnej nocy
Oj zapewne będzie bardzo intensywna

Ale wenę teraz mam
z zimna drżę

Edytowane przez Janis_
Czas edycji: 2011-04-18 o 22:44
Janis_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 08:45   #3993
PurBlanka
Wtajemniczenie

GG do PurBlanka

Dobry z rana
Co tam Panieneczki ??
Ja idę na miasto pozałatwiać parę spraw a później do Gwiazdy na małe co nieco w nocy
Miłego dnia
Stary 2011-04-19, 11:42   #3994
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Janis_ Pokaż wiadomość

Nafi powodzenia w rozmowie z TŻtem
A, dziekuje
Jakos poszlo. Myslalam, ze bedzie tragicznie, ale widac, ze TZ co nieco zrozumial.

Cytat:
Napisane przez sweetish Pokaż wiadomość
Janis- to powodzenia
czemu piszesz dopiero teraz?
Sweet, rozwalasz mnie

Ja w koncu jestem w domu. Pobycze sie tydzien i wracam na gdanskie smieci...

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 11:55   #3995
kamila2006
Zakorzenienie

hej piekne u mnie bez zmian. bylam wczoraj w aquaparku dzis mam aerobic nie ma bata na wiosne trzeba byc piękną

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 17:41   #3996
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
A, dziekuje
Jakos poszlo. Myslalam, ze bedzie tragicznie, ale widac, ze TZ co nieco zrozumial.

Sweet, rozwalasz mnie

Ja w koncu jestem w domu. Pobycze sie tydzien i wracam na gdanskie smieci...
Dlaczego Cie rozwalam ?

Dopóki robisz to, co zawsze, będziesz mieć to, co zwykle.
sweetish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 18:00   #3997
Parvanti
Zadomowienie

Ja jestem załamana po kolejnej wizycie u dentysty. Zrobił mi się zgorzel, niby niewielki podobno, ale jednak...Poza tym mam tak słabe zęby, że dentystka załamuje ręce. Dodatkowo mam hipoplazję szkliwa, więc zęby są jeszcze bardziej narażone na bakterie. Wydałam już mnóstwo pieniędzy, a to jeszcze nie koniec. Chyba nici z wakacji, bo muszę ruszyć oszczędności. Ogólnie masakra
Parvanti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 18:34   #3998
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parvanti Pokaż wiadomość
Ja jestem załamana po kolejnej wizycie u dentysty. Zrobił mi się zgorzel, niby niewielki podobno, ale jednak...Poza tym mam tak słabe zęby, że dentystka załamuje ręce. Dodatkowo mam hipoplazję szkliwa, więc zęby są jeszcze bardziej narażone na bakterie. Wydałam już mnóstwo pieniędzy, a to jeszcze nie koniec. Chyba nici z wakacji, bo muszę ruszyć oszczędności. Ogólnie masakra
Znam ten ból.
Też mam bardzo słabe zęby, same mi się kruszą.
Nie chce nawet mysleć, ile już kasy na nie wydałam. mam to niestety genetycznie uwarunkowane wiec trzeba sie jakos z tym pogodzić. Na dzien dzisiejszy robie wszystko, by ich nie stracić.
Parvanti- hipoplazja powiazana jest z niedoborem niektorych witamin. Robilas sobie szczegółowe badania>?

Stary 2011-04-19, 18:47   #3999
Parvanti
Zadomowienie

sweet, robiłam badania, hipoplazję mam genetyczną. Profilaktycznie biorę kompleks witamin z grupy b. Nie wiem jak Ciebie, ale mnie te zęby wkurzają strasznie. Dla przykładu mój TŻ dba o zęby tylko poprzez mycie ich 2 razy dziennie. Ma ładne, zdrowe, jak z reklamy, ubytek raz na kilka lat. Ja stosuję cuda niewidy, żele, specjalne pasty, a tu ciągle jakieś nowe ubytki Jednego zęba już nie mam. Tak samo jak Ty staram się, ale wraz są problemy.
Stary 2011-04-19, 19:02   #4000
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
sweet, robiłam badania, hipoplazję mam genetyczną. Profilaktycznie biorę kompleks witamin z grupy b. Nie wiem jak Ciebie, ale mnie te zęby wkurzają strasznie. Dla przykładu mój TŻ dba o zęby tylko poprzez mycie ich 2 razy dziennie. Ma ładne, zdrowe, jak z reklamy, ubytek raz na kilka lat. Ja stosuję cuda niewidy, żele, specjalne pasty, a tu ciągle jakieś nowe ubytki Jednego zęba już nie mam. Tak samo jak Ty staram się, ale wraz są problemy.
Też mnie to denerwuje.
Sam maleńki żel Elmex kosztuje okolo 30zł. a gdzie tam reszta.
Nawet szczoteczkę do zębów nie mogę miec byle jaką. Cóż.. POciesza mnei tylko to, że troszkę nad nimi zapanowałam. Tak a propos to za tydzień mam wizytę i kolejne pieniażki pójdą na maleńki ubytek (chodze prywatnie)
Par- krwawią Ci dziąsła? czego w ogole uzywasz do pielegnacji jamy ustnej?ja wyżej juz wspomniany żel Elmex i pastę do zębów Meridol, która w ogole mi nie smakuje i chętnie zamieniłabym ją na coś innego (byle nie elmex ten pomaranczowy)/

Stary 2011-04-19, 19:19   #4001
Parvanti
Zadomowienie

Żel jest drogi, ale starcza na długo, to chociaż plus. Dodatkowo ten nowy jest o tyle lepszy, że można po nim popłukać zęby, bo smak miał taki sobie...Trzeba też pamiętać o oddzielnej szczoteczce tylko do fluoryzacji. Dziąsła mi kiedyś krwawiły, odkąd używam elmexu zielonego nie mam tego problemu. Także jeśli pomarańczowy Ci nie odpowiada to może ten wypróbuj. Poza tym płyn też elmex i nici, ale to już różne, raczej nie ma między nimi większej różnicy. Oddzielna kwestia to to, że nie mogę pić nic co jest gazowane i unikam cytrusów. Kiedyś stosowałam też pasty wybielające i miały bardzo zły wpływ na moje zęby(szkliwo zaczęło odpadać), dentystka mi zakazała takich. Po wyleczeniu wszystkiego pójdę na fluoryzację w gabinecie. To tyle chyba.
Stary 2011-04-19, 21:05   #4002
kamila2006
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam takie zeby jak twoj tż. myje 2 razy dziennie i nie dbam jakos szczegolnie ze wiecie nici dentystyczne czy woda do przepłukiwania itd. a jedyne co mialam w zębach przy zebach robione to....lakowanie chyba w podstawowce na kontrole chodze raz na dwa lata za to moj tż.... hmm...dba oczywiscie ze dba ale co pol roku narzeka ze cos go boli.... nie wiem czy to genetyczne jest czy od zcego zalezy....

Motywacja 100%

Stary 2011-04-19, 22:49   #4003
Caroline1920
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:

ehh Par znam ten bol...
sama mam slabe zeby po braniu zelaza w dziecinstwie... myje min 3 razy dziennie, plukam, nitkuje itd a i tak sie psuja. A moj TZ ma tak jak Twoj, jedyne co robi z zebami to myje 2 razy dziennie, w wieku 27 lat ma tylko jednego zeba leczonego ma tylko jedna jedyna plombe. Ma tak piekne, zdrowe i biale zeby jak malo kto, normalnie zadzroszcze mu mialam raz mala zgorzel i nawet nie chce mi sie przypominac tego, chyba z 7 razy bylam z tym zebem na zmiane opatrunku, kazda wizyta kolo 100 zl + na ostatniej wizycie dodatkowa oplata za plombe, leczenie trwalo kilka miesiecy... oczywiscie do dentysty trzeba chodzic prywatnie bo na nfz to predzej zeby wypadna niz sie czlowiek doczeka... nie wpsominajac juz o ginekologu, bylam w tamtym tygodniu, wizyte umawialam w pazdzierniku slyszalam jak kobieta chciala sie zapisac to babka w recepcji powiedziala, zeby dzwonila kolo pazdziernika/listopada zeby sie zapisac na poczatek przyszlego roku bo na ten rok zapisow juz nie ma, a przeciez dopiero kwiecien, to jest po prostu smiech na sali

wlasnie dziewczyny moze Wy mi doradzicie jakis fajny podklad... do tej pory uzywalam Revlon Color Stay ale chyba moja cera sie do niego przyzwyczaila i juz zle w nim wyglada, zrobila sie taka szara. Mam teraz problemy na brodzie i kolo ust + bardzo sucha cera wiec podkald musi byc nawilzajacy i dobrze kryjacy. Polecicie cos?
Stary 2011-04-19, 23:02   #4004
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
Żel jest drogi, ale starcza na długo, to chociaż plus. Dodatkowo ten nowy jest o tyle lepszy, że można po nim popłukać zęby, bo smak miał taki sobie...Trzeba też pamiętać o oddzielnej szczoteczce tylko do fluoryzacji. Dziąsła mi kiedyś krwawiły, odkąd używam elmexu zielonego nie mam tego problemu. Także jeśli pomarańczowy Ci nie odpowiada to może ten wypróbuj. Poza tym płyn też elmex i nici, ale to już różne, raczej nie ma między nimi większej różnicy. Oddzielna kwestia to to, że nie mogę pić nic co jest gazowane i unikam cytrusów. Kiedyś stosowałam też pasty wybielające i miały bardzo zły wpływ na moje zęby(szkliwo zaczęło odpadać), dentystka mi zakazała takich. Po wyleczeniu wszystkiego pójdę na fluoryzację w gabinecie. To tyle chyba.
O jakim nowym Elmexie piszesz?

Stary 2011-04-20, 08:42   #4005
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Caroline1920 Pokaż wiadomość
wlasnie dziewczyny moze Wy mi doradzicie jakis fajny podklad... do tej pory uzywalam Revlon Color Stay ale chyba moja cera sie do niego przyzwyczaila i juz zle w nim wyglada, zrobila sie taka szara. Mam teraz problemy na brodzie i kolo ust + bardzo sucha cera wiec podkald musi byc nawilzajacy i dobrze kryjacy. Polecicie cos?
Z nawilżających poleciłabym Ci Burjois, lekkie podkłady, tyle że nie są raczej szczególnie kryjące - chociaż może Healthy Mix jest, ja aktualnie mam ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...oundation.html i krycie jest w sam raz dla mojej cery, minimalne

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-20, 09:41   #4006
kamila2006
Zakorzenienie

apropo zebów chcialam zapytac czy ktoras z was korzysta w ramach NFZ z przyslugujacego raz na rok usuwania kamienia nazębnego?
ja ostatnio bylam na takim zabiegu... buuu 2 lata temu i placilam bo bylam prywatnie i nie wiedzialam ze w zakladach ktore maja umowe z NFZ mozna to zrobic za darmo. Ktoras z was byla? dlugo sie czeka?

Motywacja 100%

Stary 2011-04-20, 10:15   #4007
Caroline1920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Z nawilżających poleciłabym Ci Burjois, lekkie podkłady, tyle że nie są raczej szczególnie kryjące - chociaż może Healthy Mix jest, ja aktualnie mam ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...oundation.html i krycie jest w sam raz dla mojej cery, minimalne
dzieki
wlasnie, przewaznie wszystkie kryjace podklady mocno matuja i wysuszaja skore czego ja nie znosze... a nawilzajace to takie splywajace mazidla, ktore robia smugi i nic nie kryja... jeszcze do tej pory nie trafilam na taki, ktory bylby i nawilzajacy i dobrze kryjacy, a testowalam wiele, jedynie aptecznych nie wyprobowalam ale nawet niem wiem od czego zaczac i czy jest sens w ogole....

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Cytat:
Napisane przez kamila2006 Pokaż wiadomość
apropo zebów chcialam zapytac czy ktoras z was korzysta w ramach NFZ z przyslugujacego raz na rok usuwania kamienia nazębnego?
ja ostatnio bylam na takim zabiegu... buuu 2 lata temu i placilam bo bylam prywatnie i nie wiedzialam ze w zakladach ktore maja umowe z NFZ mozna to zrobic za darmo. Ktoras z was byla? dlugo sie czeka?
ja bylam
co rok chodze...
teraz tez sie niedawno zapisalam i mam wizyte na poczatku maja... takze przynajmniej u mnie nie tak dlugo sie czeka... ten zabieg wykonuje higienistka nie dentystka, ale w gabinecie dentystki... po usuwaniu kamienia konieczne jest lakierowanie zebow, za ktore, przynajmniej u mnie, juz trzeba samemu placic...
Stary 2011-04-20, 10:44   #4008
Honey_Girl
Zakorzenienie

Dziewczyny ale numer.
Poszłam wczoraj na imprezę.. i spotkałam exa.
Jaki zachwycony był moim widokiem.
Rzucił się na mnie.

Pogadaliśmy chwilę, potańczyliśmy..
Mimo wszystko fajnie było.

Honey_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 11:30   #4009
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Caroline1920 Pokaż wiadomość

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,42758,perfect-adapt-make-up-podklad-dopasowujacy-sie-do-cery.html&next=1

Ja mam ten i jestem zadowolona
Tak idealnie dopasowanego do buzi podkładu nie miałam chyba nigdy.
Nim nie da zrobić się efektu maski, dobrze zgrywa się z pudrem czy korektorem, po kilku godzinach nie pojawiają się smugi, ani inne niespodzianki, sama mam suchą skórę i często rano stosuję jakiś nawilżający krem na dzień i w ogóle nie podkreśla suchych skórek.. Za tak niską cenę, przynajmniej jak na razie jestem jego fanką.

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 11:38   #4010
Parvanti
Zadomowienie

sweet mam na myśli, że trochę zmienili formułę i opakowanie tego żelu. Nie mam starego opakowania, ale trochę się różniło i na ulotce było napisane, żeby nie płukać ust po użyciu żelu, teraz już można w tym który mam aktualnie.

Caroline z podkładów polecam ten klik, niby drogi, ale mi tubka starcza na rok. Oczywiście najpierw trzeba poprosić o próbki w aptece bo wiadomo, nie każdemu on pasuje. Odcień do jasnej cery najlepszy nr 11 (moim zdaniem)
Stary 2011-04-20, 11:51   #4011
Caroline1920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,42758,perfect-adapt-make-up-podklad-dopasowujacy-sie-do-cery.html&next=1

Ja mam ten i jestem zadowolona
Tak idealnie dopasowanego do buzi podkładu nie miałam chyba nigdy.
Nim nie da zrobić się efektu maski, dobrze zgrywa się z pudrem czy korektorem, po kilku godzinach nie pojawiają się smugi, ani inne niespodzianki, sama mam suchą skórę i często rano stosuję jakiś nawilżający krem na dzień i w ogóle nie podkreśla suchych skórek.. Za tak niską cenę, przynajmniej jak na razie jestem jego fanką.
Cytat:
sweet mam na myśli, że trochę zmienili formułę i opakowanie tego żelu. Nie mam starego opakowania, ale trochę się różniło i na ulotce było napisane, żeby nie płukać ust po użyciu żelu, teraz już można w tym który mam aktualnie.

Caroline z podkładów polecam ten klik, niby drogi, ale mi tubka starcza na rok. Oczywiście najpierw trzeba poprosić o próbki w aptece bo wiadomo, nie każdemu on pasuje. Odcień do jasnej cery najlepszy nr 11 (moim zdaniem)
dzieki dziewczyny
Par chyba sie wybiore jutro do apteki i rzeczywiscie poprosze o probki, mam jasna cere i ciezko cos dobrac...
Stary 2011-04-20, 11:59   #4012
kamila2006
Zakorzenienie

no teraz bedzie trzeba zmienic odcien podkladu bo wiadomo ze zimowy bedzie za jasny

co do podkładu to jak moja cera ma dobry dzien to moze nalozyc byle co i wyglada swietnie, a jak czasem sie budze i widze ze gorszy dzien to nawet najdrozszy najlepszy podklad nie uczyni cudów

Motywacja 100%

Stary 2011-04-20, 13:15   #4013
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Dziewczyny, z zębami mam podobnie. Mogę nie iść do stomatologa przez pół roku (bez najmniejszego ubytku), a jak się wybiorę 'kontrolnie', to sie okazuje, ze 6 zębów do zrobienia. Wydaje majątek na dentyste, pielęgnacje codzienną itp. Na leczenie zębów refundowanych chodzę do wypasionej prywatnej kliniki, a na resztę gdzie muszę już płacić do przychodni, gdzie mam swoją ulubioną dentystkę.

Co do podkładów, to ja wolę czasem mniej zakryć, ale żeby buzia była promienna, naturalna niż zatynkowana. Używam aktualnie tego podkładu, co pokazała Szatanica i jestem z niego bardzo zadowolona.
Stary 2011-04-20, 13:58   #4014
Parvanti
Zadomowienie

Ja za wszystko sama muszę płacić, bo albo nie ma już miejsc w przychodniach albo chcą dopłaty 70 zł za plombę światłoutwardzalną (bo NFZ refunduje tylko te amalgamatowe) więc dziękuję bardzo jak za 100 zł zrobi mi to dentystka prywatnie, którą znam już od lat i jest sprawdzona.

Teraz chodzę z takim opatrunkiem po przeczyszczeniu kanałów i normalnie niby mnie nie boli, ale czuję te kanały i mega wrażliwy mam ten ząb. A miesiąc ma tak być Wcześniej był zafleczerowany i nic nie czułam. Dodatkowo seplenię lekko przez to co stanowi wielki ubaw dla TŻ. Plus, że chociaż już nie pachnę gabinetem przy każdym otwarciu buzi, co też było wielką atrakcją w towarzystwie.

A co do podkładu to jeśli ktoś się opala, tak jak napisała kamila trzeba zmienić na ciemniejszy, ja np nie zmieniam bo się nie opalam, poza tym na mega upały smaruję się tylko kremem tonującym z wysokim filtremklik. Nadaje delikatny kolor i nie ma opcji, że coś popłynie. Tudzież samym pudrem transparentnym, są takie w rossmanie marki Synergen bodajże, mega tanie bo coś ok 7zł a fajne i super wydajne. I też nie wiem od czego to zależy, że po niektórych dziewczynach widać na pierwszy rzut oka, że mają podkład, a po innych nie. Na pewno od dobrania koloru, ale też chyba niektórzy przesadzają z ilością, ja nakładam bardzo mało i wyglądam naturalnie a starcza na dłużej.

Edytowane przez Parvanti
Czas edycji: 2011-04-20 o 14:07
Stary 2011-04-20, 14:41   #4015
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja za wszystko sama muszę płacić, bo albo nie ma już miejsc w przychodniach albo chcą dopłaty 70 zł za plombę światłoutwardzalną (bo NFZ refunduje tylko te amalgamatowe) więc dziękuję bardzo jak za 100 zł zrobi mi to dentystka prywatnie, którą znam już od lat i jest sprawdzona.

Teraz chodzę z takim opatrunkiem po przeczyszczeniu kanałów i normalnie niby mnie nie boli, ale czuję te kanały i mega wrażliwy mam ten ząb. A miesiąc ma tak być Wcześniej był zafleczerowany i nic nie czułam. Dodatkowo seplenię lekko przez to co stanowi wielki ubaw dla TŻ. Plus, że chociaż już nie pachnę gabinetem przy każdym otwarciu buzi, co też było wielką atrakcją w towarzystwie.

A co do podkładu to jeśli ktoś się opala, tak jak napisała kamila trzeba zmienić na ciemniejszy, ja np nie zmieniam bo się nie opalam, poza tym na mega upały smaruję się tylko kremem tonującym z wysokim filtremklik. Nadaje delikatny kolor i nie ma opcji, że coś popłynie. Tudzież samym pudrem transparentnym, są takie w rossmanie marki Synergen bodajże, mega tanie bo coś ok 7zł a fajne i super wydajne. I też nie wiem od czego to zależy, że po niektórych dziewczynach widać na pierwszy rzut oka, że mają podkład, a po innych nie. Na pewno od dobrania koloru, ale też chyba niektórzy przesadzają z ilością, ja nakładam bardzo mało i wyglądam naturalnie a starcza na dłużej.

Jak leczę zęby 1-3 to chodzę do prywatnej kliniki. A jak pozostałe, to odpłatnie w bardzo porządnej przychodni (wiem, te pojecia w wiekszosci przypadków sie wykluczaja). Ja chodziłam 3 tygodnie z opatrunkiem, wczoraj dentystka przeczyściła mi kanały i wsadziła do nich antybiotyk. Teraz czeka mnie wypełnienie za 2 tygodnie. Oprócz tego zęba mam jeszcze kilka 'ladnych' problemow.

Ja zaczęłam używać balsamu opalizującego, więc tak czy siak muszę rozejrzeć się za ciemniejszym podkładem.
Stary 2011-04-20, 16:07   #4016
Janis_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Honey_Girl Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale numer.
Poszłam wczoraj na imprezę.. i spotkałam exa.
Jaki zachwycony był moim widokiem.
Rzucił się na mnie.

Pogadaliśmy chwilę, potańczyliśmy..
Mimo wszystko fajnie było.
Ooo I co tam? Proponował jakieś kolejne spotkanie?

Caro ja używam obecnie podkładu Bourjois Healthy Mix i jestem bardzo zadowolona. Nie kryje jakoś baaardzo mocno, tylko ładnie wyrównuje koloryt cery, buźka jest taka promienna i zdrowo wyglądająca I co najważniejsze, najjaśniejszy odcień pasuje do mojej cery idealnie, a wcześniej zawsze miałam z tym problem, bo jestem dość blada :P

Ja od wczoraj jestem już w domu rodzinnym Pogoda jest przepiękna, chyba za chwilę wezmę aparat i pobiegam trochę po okolicznych łąkach
z zimna drżę
Janis_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 16:18   #4017
Caroline1920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Red Lipstick Pokaż wiadomość
Ja zaczęłam używać balsamu opalizującego, więc tak czy siak muszę rozejrzeć się za ciemniejszym podkładem.
jakiego dokladnie uzywasz?
Stary 2011-04-20, 16:20   #4018
kamila2006
Zakorzenienie

ja cierpie z powodu swojej bladosci. normalnie jak patrze na swoje stopy to mam ochote je schowac...sa białe! poki co smaruje sie balsamem brazujacym ale o niczym innym nie marze jak isc na plaze przy 30C i złapac troche koloru...
nie...nie mowie tu od razu o spalonych sloncem ciemnych czekoladkach ale takie ech muśniecie sloncem, brzoskwiniowa skórka.... ja chce lato!

Motywacja 100%

Stary 2011-04-20, 16:25   #4019
hoppipolla
Zakorzenienie

Honey, jak to rzucił się na Ciebie?

ja raczej nie używam podkładu, jedynie puder + róż, jestem strasznym bladziochem, ale nie przeszkadza mi to. więc nie pomogę.

pogoda jest wspaniała, byliśmy dziś z TŻ na spacerze po lesie, szkoda, że ludzie tak nie szanują przyrody i robią syf.
hoppipolla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 18:02   #4020
Honey_Girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Janis_ Pokaż wiadomość
Ooo I co tam? Proponował jakieś kolejne spotkanie?
U niego ok Nie gadaliśmy o tym bo po pierwsze głośno a po drugie teraz wyjeżdża.

Cytat:
Napisane przez hoppipolla Pokaż wiadomość
Honey, jak to rzucił się na Ciebie?
Przytulił się i dał buziaka w policzek.

Honey_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości