![]() |
#3991 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3992 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3993 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3994 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() nie będę Ci mówić, że jak z nim zerwiesz to będzie wszystko ładnie i pięknie.. zapewne wiesz, że tak nie będzie, że będziesz musiała wszystko przetrwać, poradzić sobie, po jakimś czasie pozbierać. Owszem będziesz musiała się jakoś trzymać, pięknie nie będzie, to napewno, ale czas leczy rany, po jakimś czasie napewno byś sobie uświadomiła, że to było najlepsze wyjście. Jeśli jednak zdecydujesz się z nim zostać, napewno też nie będzie kolorowo, będzie dokładnie tak samo jak jest teraz, no chyba, że chłop się opamięta i będzie robił wszystko zeby Cię przy nim zatrzymać, ale to może być chwilowe, może też być na dłużej, może otworzą mu się oczy. Aczkolwiek może być też tak, że będzie tak samo i tak samo będziesz traktowana, a on tak samo będzie się zachowywał, niestety to do niczego nie doprowadzi dobrego w waszym (bardziej w Twoim) życiu. chcesz się odsunąć, ok. Zrób to, ale obserwuj go. Jeśli nie zobaczysz jakiej kolwiek poprawy z jego strony, to nadzwyczajnie chłop nie jest niczego wart (napewno i w tym Ciebie). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też staram się myśleć pozytywnie, zamartwianie się tutaj nic nie da. ![]() Tak to własnie w życiu jest, że niektóre rzeczy zależą tylko od nas a w niektórych przypadkach musimy się przyporządkować. Może tak musi być, może to ma czegoś nas nauczyć, wszystko musi mieć jakiś sens. ![]()
![]() |
![]() |
#3996 |
BAN stały
|
Czemu nie schować się na chwilę przed problemami za sportem, albo jakąś pasją ? Są dwa pozytywy, odpocznie głowa i nabierzesz dystansu, a przy okazji to coś pożytecznego. Jest tylko jedna sytuacja kiedy nadmierne myślenie szkodzi - myślenie nad problemami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3997 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja się już pogodziłam z tym, że teraz wszystko zależy od mojego TŻ, okaże się jaka jest ta jego miłość ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3998 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A teraz tylko siedzę i płaczę... Tak bardzo chciałabym się już do niego przytulić... Boję się, że ta akcja zniszczy wszystko... Nie daje rady już, jestem totalnie załamana. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3999 |
Rozeznanie
|
booombelku Dziękuję za tyle dobrych słów i chyba tylko dzięki temu że tu jestem jeszcze się nie załamałam
![]() biedronko Nie martw się na zapas, może zda ten egzamin i wszystko będzie dobrze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4000 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() daj adres to mu nastukamy ![]() a tak całkiem poważnie... olej byłego, serio. Jeśli Twój tż jest na tyle rozsądny i mądry to też to zrobi. Nie ma co się przejmować bylym. Zablokuj go gdzie się da, powiedz tżtowi aby zrobił to samo. Przecież ktoś trzeci, a szcególnie były nie może wam zniszczyć związku. Zastanawia mnie jedno, czemu Twój tż się na Ciebie wkurzył? a co ty masz do chorych jazd swojego byłego? ![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- QueenBlair coś mi gdzieś umsknęło.. mam nadzieję, że niedługo sobie wszystko wytłumaczycie i będzie dobrze! mocno Cię ściskam kochana! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4001 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A czemu się wkurzył? Bo zadzwoniłam do niego i zaczełam mówić to co były mi mówi... a mój na to ''nie chcę mi się na ten temat rozmawiać'' , ''wierzysz jemu'' ... Nie wierze! Tylko chciałam aby Tż wiedział, co były mi wypisuje ![]() I ogólnie tż się chyba wkurza też, że zwracam uwagę na to, co były wypisuje... Niech to się wszystko skończy już. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4002 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4003 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja wiem,że to może wyglądać tylko na takie moje gadanie ale na prawdę w to wierzę! ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cytat:
Teraz trzeba ochłonąć i przez moment pomyśleć o sobie. ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
Przeprosił sam z siebie i to bardzo szybko. Dobrze,że się ogarnął bo w kłótni wygadywał okropne rzeczy. On ma temperament choleryczny,ale mimo wszystko to go nie usprawiedliwia.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4004 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4005 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłego boli to, że sobie kogoś znalazłam i długo nie rozpaczałam po nim. Dlatego to wszystko. A teraz chcę całe moje szczęście zniszczyć. Chcę mnie i mojego skłócić, przed wyjazdem moim. A wie, że jak się pokłócimy to jest możliwość, że nawet nie pojadę. A o to mu chodzi. Ja właśnie nie wiem dlaczego mój się tak zdenerwował. Wiem, że go ta cała sytuacja ogólnie wkurza i mój były, bo on ciągle coś chcę odemnie. Mój jest strasznie zazdrosny o niego i tym bardziej, że na odległość jesteśmy to myśli, że ja wrócę do byłego i teraz mu we wszystko wierzę. Ehhh... już dzwoniłam do niego kilka razy, ale nie chcę go znowu budzić, bo on wrócił z nocki i odsypia. Napisałam mu tylko smsy, mam nadzieję, że wszystko się dobrze skończy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4006 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() skoro wiesz z jakim zamiarem działa były to nie dopuść do tego i tyle. Zablokuj go od razu a głupich gadek nie będzie. a z Twoim tż się ułoży, jeśli się kochacie to się ułoży. Ochłońcie trochę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4007 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje, że będzie jak mówisz ![]() I dziękuje za wsparcie! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4008 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super! Faceci mają w sobie coś takiego, że reagują bardzo impulsywnie i muszą później wiele przemyśleć, żeby zrozumieć, że zrobili błąd a nie każdy potrafi się do tego przyznać. ![]() alekziz Nie martw się, przemyśli sobie wszystko i na pewno się pogodzicie. ![]()
![]() |
![]() |
#4009 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4010 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4011 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- mi to powinni płacić, za wysiadywanie na wizażu... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4012 |
Zakorzenienie
|
Hahaha.. dokładnie, zebrałybyśmy niezłą sumkę.
![]()
![]() |
#4013 |
Wtajemniczenie
|
Doceniam,że mój umiał się przyznać do błędu i mnie przeprosił.
Mimo to ja czuję smutek ponieważ przegiął ze słowami w tej kłótni. On ma dosyć choleryczny charakter , szybko się wkurza i wtedy "gada co mu ślina na język przyniesie", bardzo szybko mu przechodzi i stara sie przejść raz, dwa nad wszystkim do porządku dziennego. Dlatego cieszę się,że tym razem wysilił się,przeprosił ,wziął winę na siebie. Jednak ja jestem inna. Tzn liczę się ze słowami, i bardzo biorę wszystko do siebie. Teraz się do niego nie odzywam bo jakoś czuję jeszcze krzywdę i smutek i żal.
![]() |
![]() |
#4014 | |
BAN stały
|
dokładnie, a i praca byłaby caaałkiem niezła
![]() kurde, mój jest już w Anglii... wreszcie doczekałam się smsa od niego, napisał mi trzy słowa i tyle. Szlak mnie trafia z tego braku kontaktu, ale przecież nie będę mu pisała co jakiś czas i oczekiwała, że będziemy mieć non stop kontrakt. Muszę się chyba do tego przyzwyczaić, że od teraz będzie siedział za kierownicą, nie będzie miał czasu, i nie będzie kontaktu, przy czym będę się tylko martwiła o tysiąc razy mocniej. ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4015 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dokładnie, porozmawiaj z nim, że takie słowa Cię ranią. To, że jest cholerykiem nie usprawiedliwia go z takiego zachowania. Nawet w złościach należy wiedzieć co można powiedzieć, a co już jest przekroczeniem tej granicy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4016 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poza tym czasem będą dni,że będziecie mieć go dużo (np gdy będzie czekał na załadunek itp). Odnośnie mojego to przeprosiny zapewne wynikają z tego,że już mieliśmy rozmowy na ten temat. Z doswiadczenia (swojego/zawodowego) wiem,że "cech temperamentu" nie da się zmienić. Mój facet jak pisałam "jak się wkurza to gada co mu ślina na język przyniesie"->po takim wyładowaniu przychodzi refleksja. Ja swojego charakteru też nie zmienię. Powiem szczerze,że dobrze mi z myślą ,że on nie jest taki jak ja, bo nie muszę się kłótniami przejmować, bo wiem,że z jego strony nic nie znaczą. Ja np. jak się już wkurzę i coś komuś powiem to jest to co dokładnie myślę i wtedy nie ma litości i wywalam kogoś ze swojego życia raz,dwa.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4017 | ||
BAN stały
|
Cytat:
a mi to się wydaje kochana, że Wy to do siebie niesamowicie pasujecie z tego co piszesz, pomimo tych kłótni ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() chociaż powiem wam dziewczyny, że czasami jest tak, że zadzwoni do mnie, albo napisze coś miłego i cieszę jak małe dziecko, a czasami może się przez caaaały dzień nie odzywać, co teraz chyba będzie częstsze. Edytowane przez booombelek Czas edycji: 2013-01-30 o 17:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4018 |
Rozeznanie
|
Ale jednak się przejmujesz. Jesteś smutna i czujesz do niego o to żal. To, że coś mówi choć nie jest to prawdą nie znaczy, że może mówić co mu się podoba. Postaraj się mu to wyjaśnić to może będzie bardziej uważał na słowa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4019 |
BAN stały
|
owszem tak jest, ale tak jak mówi QueenBlair tego nie zmieni, i może to akceptuje to jest smutna, ale to, że jest smutna to raczej przychodzi samo od siebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4020 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:46.