|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3991 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Uniwersytet Łódzki część II
Cytat:
![]()
![]() |
#3992 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3993 |
Zakorzenienie
|
a kiedy podają listy na UŁ w tym roku?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3994 |
Raczkowanie
|
Bodajże 10 lipca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3995 |
Raczkowanie
|
Jako że na poniższe kierunki zarejestrowałam się na UŁ- postanowiłam tutaj zamieścić swój post. Gdyby ktoś mógł go przeczytać i doradzić mi, na który kierunek lepiej się zdecydować, byłabym niezmiernie wdzięczna.
![]() Administracja- uważam, że dałabym sobie radę na tym kierunku, ale z pewnością irytowałoby mnie wkuwanie takiej ilości teorii. Z pracą jest podobno trudno- ale w mojej rodzinie wiele osób pracuje w urzędach więc raczej nie powinnam mieć większego problemu. Przyznam jednak, że nie wiem, czy jako urzędnik/ urzędniczka można się czuć spełnionym zawodowo i nie jest to chyba fascynująca praca. A i jeszcze jedno- mam 644 pkt na ten kierunek więc powinnam się dostać. Ekonomia- jestem po humanie, jednak lubię matematykę i bardzo dobrze dawałam sobie radę z tym przedmiotem w lo (88% z matury podstawowej- byłoby więcej gdyby nie turysta ![]() Przepraszam, że tak się rozpisałam. ![]()
Laissez-moi rêver Laissez-moi y croire Laissez-moi dire Qu'on peut changer l'histoire. Edytowane przez Thumbelina9512 Czas edycji: 2014-06-30 o 15:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3996 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3997 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3998 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3999 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4000 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4001 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale ja jestem dziwna i nie rozumiem jak można pytać o istotne życiowe kwestie ludzi na forum internetowym ![]()
![]() |
#4002 |
Zadomowienie
|
Ja zaglądałam często, ale z obawy w drugą stronę - że będzie za mało chętnych na otworzenie kierunku, więc zapisałam się też na inny, podobny, ale widzę, że sporo przybyło jak dostało wyniki, chociaż nie wiem, dlaczego skoro kierunek jest pierwszy raz
![]() Trochę ot, pomijając wszelkie kursy, wolontariaty itp. własne inicjatywy, jaki drugi kierunek można by podjąć w celu edukowania się w stronę nowych mediów, social media albo np. organizacji eventów, managementu muzycznego itp.? ![]() Edytowane przez serenavanderwoodsen Czas edycji: 2014-06-30 o 18:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4003 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Uważam, że forum jest właśnie od tego, żeby móc o coś zapytać, uzyskać jakąś poradę. Lubię poznawać opinie innych osób, które studiują dany kierunek i mogą powiedzieć o nim coś więcej, niż wyczytam z informatora. To, że zadaję tutaj jakieś pytanie, nie oznacza, że zaraz wezmę kartkę i długopis i podliczę ile głosów jest za administracją, a ile za ekonomią i postąpię zgodnie z wolą większości. Doradzać nie znaczy decydować.
Laissez-moi rêver Laissez-moi y croire Laissez-moi dire Qu'on peut changer l'histoire. Edytowane przez Thumbelina9512 Czas edycji: 2014-06-30 o 19:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4004 |
Zakorzenienie
|
Osobiście bym odradzał administracje i tekst że "mama i rodzina pracuje w urzędach i się nie martwisz" nie jest wytłumaczeniem wszak nepotyzm jest źle odbierany i winny się liczyć przede wszystkim umiejętności i kwalifikacje.
Ekonomia to bardzo obszerny kierunek tak na prawdę to o wszystkim i niczym związanym z gospodarką i jej procesami. Na pewno lepszy wybór jak administracja. No i przedmioty nie poznałem nigdy studenta który by chłonął kazdy przedmiot z zaciekawieniem jak gąbka no po prostu nie ma takiej możliwości chyba aby każdy przedmiot, każdy dział był mega fascynujący. Matma jak to matma na pewno jakieś całki, macierze będą później statystyka jak się tylko chce to się na 3 minumum zda.
#4005 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4006 |
Zakorzenienie
|
poradzisz sobie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4007 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Laissez-moi rêver Laissez-moi y croire Laissez-moi dire Qu'on peut changer l'histoire. Edytowane przez Thumbelina9512 Czas edycji: 2014-06-30 o 19:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4008 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4009 |
Zakorzenienie
|
[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;47105934]Czeka cię ekonometria
![]() Ale na firze podobno nienajgorsza ![]() no właśnie zobaczymy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4010 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;47105934]Czeka cię ekonometria ![]() Ale na firze podobno nienajgorsza ![]() Ekonometria nie taka straszna jak ją malują ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4011 |
Przyczajenie
|
Ja się właśnie martwię tym, że papiery złoży poniżej 30 osób i nie otworzą kierunku. Co w tym wypadku? Kiedy się dowiem czy otworzą kierunek i jeśli nie, to co wtedy zrobić? Wziąłem sobie dodatkowo dwa kierunki, ale one mnie aż tak nie interesują jak ten pierwszy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4012 |
Zadomowienie
|
stary, zerejestrowało się 66 osób, chociaż połowa z tego powinna złożyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4013 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie dotyczące uzupełnienia informacji na profilu po rejestracji... Tam pod punktem "nowa matura" jest nr dokumentu, data wydania i potem co? Nazwa szkoły, czy OKE?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4014 |
Przyczajenie
|
Nazwę szkoły masz na samej górze, na dole jest OKE
![]() Witam wszystkich, mam kilka pytań do ludzi którzy wiedzą coś może o MISHu. Startuję z anglistyki, także 2 osoby mogą iść na międzywydziałówkę stamtąd. Czy dużo jest chętnych zazwyczaj i czy jest możliwość, żeby np. więcej osób z konkretnego kierunku się dostało kosztem powiedzmy miejsc niezajętych z innych kierunków? |
![]() ![]() |
![]() |
#4015 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4016 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
inaczej się u mnie nie da, bo jak wpiszę np. liceum ogólnokształcące to automatycznie zmienia mi się na OKE. W polu miejscowość wpisałam miasto, w którym znajduje się siedziba OKE, do której podlegam- czyli w moim przypadku Łódź. A w polu szkoła - Okręgowa Komisja Egzaminacyjna - ŁÓDŹ, ul. Praussa 4. Wydaje mi się, że o to właśnie chodzi, żeby podać do jakiego OKE się podlega, bo szkoła, do której chodziliśmy jest przecież na samej górze w kategorii Moje dane osobowe/zakładka - wykształcenie/. Też nie wiem dlaczego to okienko nazywa się "lista szkół".
![]() |
#4017 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4018 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytuję- już napisałam i wysłałam. ![]()
Laissez-moi rêver Laissez-moi y croire Laissez-moi dire Qu'on peut changer l'histoire. Edytowane przez Thumbelina9512 Czas edycji: 2014-07-01 o 12:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4019 |
Raczkowanie
|
Z tego co wyczytałam zdjęcia są akceptowane dopiero na poziomie dostarczania dokumentów, jednak nie wiem do kiedy będzie można je dodać. Myślicie, że po 3 lipca będę mogła je dodać, czy muszę się streszczać?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4020 |
Zadomowienie
|
Z tego co pamiętam, zdjęcie można było zmieniać do czasu, aż nie zostało akceptowane. A akceptowane były jak zanosiło się papiery
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Zawsze możesz wgrać jakieś tymczasowe, żeby cokolwiek było, a jak zrobisz sobie nowe to zmienić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.