Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20. - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-18, 18:48   #3991
gochaa_p
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
wstawię moje i męża z electro
jutro skasuję
no brawa kochana wyglądasz super

pokaż tatuaz!!!
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 19:12   #3992
metkaa
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.

strippi to jednak sie troche dzieje, oby reka szybko sie zagoila, super ze wesele udane i oczywiscie brawa za utrate wagi i silna wole aby spalac dalej super wygladasz,

strong a buty takie niewygodne bo wysokie czy Cie obtarły? wogole to bys je pokazala

mysia no masakra, odpoczelas chociaz troszkę?

nasz wyjazd udany
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 19:38   #3993
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
pięknie wyglądasz
noo zaczynam podobać się sobie
jeszcze trochę i będzie naprawdę fajnie
dzięki

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
no brawa kochana wyglądasz super

pokaż tatuaz!!!
wklejam foto tattoo od razu po zrobieniu. Teraz ma już 9 dni i muszę zrobić fotkę zagojonego
Mąż robi sobie niedługo, więc ja w planach mam umówić się na kolejny tym razem napis na nadgarstku

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
strippi to jednak sie troche dzieje, oby reka szybko sie zagoila, super ze wesele udane i oczywiscie brawa za utrate wagi i silna wole aby spalac dalej super wygladasz,

nasz wyjazd udany
Super, że wyjazd się udał!

No w sumie, dawno mnie nie było to się nazbierało tego hehe
Ręka boli strasznie okropnie wygląda z tymi szwami, a wczoraj po prostu chciałam zjeść arbuza. Jak zobaczyłam rozcięcie to myślałam, że zemdleję, a nie należę do miękkich, bo czasami sobie oglądam operacje w tv.

fajneee hehe
http://m.edziecko.pl/edziecko/10,133...w_chacie_.html

Edytowane przez strippi
Czas edycji: 2013-08-19 o 12:55
strippi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 20:07   #3994
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Mysia super, że wyjazd udany.
Strippi ja już wiele razy pisałam - wyglądasz super.
Kasia a ty jesteś w ciąży, czy urodziła? Bo chyba się jeszcze nie poznałyśmy

Mai dziś wyszedł 11 ząbek

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 20:14   #3995
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Cześć

Debrah słodziak z niej.
Metka niby 2 tygodnie, ale z organizacją słabo
Strong to ja na szczęście mam wszystko w notesie zapisane w punktach tylko muszę teraz ładnie to opisać. Brakuje mi 3 miesięcy dokładnie bo do 1 urodzin mam wszystko ekstra szczególowo opisane.
Stokrotko najpierw ok 3 tyg były te gazy. Potem zaczęły pojawiać się krostki - myślałam, ze to potówki, ale niestety nie. Było ich coraz więcej. w 6 tyg trafiliśmy do pediatry, kótra potwierdziła, ze to skaza i trzeba nabiał odstawić. Po 5 dniach problem z gazami minął krostki też malały Potem niestety była alergia na praktycznie wszytsko (ale to już wysypkowa, be problemów z brzuszkiem) + czasami śluz w kupce. Myślałam, ze nigdy z tego nie wyjdziemy, bo taka silna alergia. A tu proszę. Po 1 urodzinach minęło Okazalo się, ze to łojotokowe zapalenie skóry (dlatego ciemieniucha u nas była baaardzo długo) i trzeba na to antybiotyk a nie leczenie doraźne lekami typu sterydy, elidel itp. Byliśmy u alergologa 17 maja (dzień przed Mai urodzinami) i tak nam pomógł, ze miesiąc po Maja już jadła praktycznie wszystko. aaa i co ważne, powiedział aby nie kąpać tak dzieci (szczególnie w lato) w tych wszystkich emulionach, spróbować w normalnych mydełkach dla dzieci i w lato nie natluszczać po kąpieli (tylko w zimę) aby dziecko samo sobie warstwę ochronną wytwarzało. Dziwnie się wtedy na niego spojrzałam, bo jak to? Przecież Maja ma wtedy skórę jak tarka i co? I teraz ma idealną
a jak te krostki wyglądały? Na całym ciele były? u mojego małego kilka krostek się pojawiło na buzi, są takie białe, małe, w główce też kilka zauważyłam, oby to nie była skaza jak u mai. Co wtedy jadłaś? ja sobie nie wyobrażam bez nabiału żyć, chyba już całkiem nic bym nie jadła. Super, że Maja z wszystkiego wyrosła. Ja kąpie w zwykłych rosmanowskich kosmetykach, na szkole rodzenia nam mówili, żeby nie zaczynać od tych emulionów, potem oliwką smaruję

Cytat:
Ja tam swojego libido przy kp nie wspominam dobrze ale to podobno norma, bo wtedy jakiś tam hormon jest blokowany. Tak więc susza.... susza i jeszcze raz susza aż do bólu.
ciekawe jak u mnie bedzie, na razie libido równe zeru, mój tz tez takie ma na szczęście ostatnio

brawo za ząbek
Cytat:
Hej
ja ostatnio nie mam czasu na nic.
Cały czas z dzieciakami, bo Jula miała wolne. Teraz już wróciła do przedszkola to znowu więcej mam czasu.
U mnie w sumie nic takiego. Wykupiłam roczny karnet na siłownię i fitness Pure Jatomi, więc chodzę na 20:00 kiedy dzieciaki położę spać i wracam po 22:00.
Teraz mam przerwę 2 tyg, bo zrobiłam sobie tatuaż na plecach, a wczoraj rozwaliłam dłoń od wewnątrz i musiała jechać do szpitala na szycie. Mam 4 szwy, boli jak cholera.
Tydzień temu byliśmy na weselu mojej przyjaciółki, super się wybawiliśmy. Ja sobie wypiłam whisky, bo mleko odciągała i wylewałam
Byliśmy bez dzieci, bo moi rodzice spali u nas i zostali z nimi )
Wróciliśmy w niedzielę wieczorem.
W środę byliśmy z mężem na imprezie w Lubiążu w klasztorze Cystersów na Tunel Electrocity 8. Byłoo megaaa za☠☠☠iście! Wybawiłam się jak nigdy, ostatni raz na takiej imprezie byliśmy 7 lat temu. Wróciliśmy o 3:00, a po 6:00 już wstawałam do Michałka hehe
Postanowiliśmy z mężulem że będziemy częściej jeździć na imprezy
U mnie brakuje 1kg i będę miała -35kg obecnie ważę 75kg przy 169cm i czuję się już super, jednak jeszcze 10kg co najmniej mi zostało i potem rzeźbienie.
Michaś za tydzień skończy pół roczku Dalej karmimy się piersią i od wczoraj zaczął jeść po pół słoiczka na dzień
Julia wróciła do przedszkola, a od września idzie do 2 grupy
Na wakacje jedziemy po 2.09 (bo 02.09 mój mąż robi sobie tatuaż).
Na wakacje jedziemy po 2.09 (bo 02.09 mój mąż robi sobie tatuaż).
W październiku jedziemy do Manieczek na Westbama, a w listopadzie na Mayday do Katowic.
Ja za tydzień wracam do ćwiczeń i ukochanej siłownii
Ostatnio oszalałam na punkcie ciuchów!! Ale nie dla dzieciaków, tylko dla siebie DD
W końcu kupuję ciuchy takie jakie mi się podobają, a nie takie które na mnie pasują.
Z rozmiaru 50-52 zeszłam do góra 38-40 dół 42. także rozumiecie same )
Dziś kupiłam sobie biżuterię, sukienkę taką mega mini z dekoltem na imprezę i kilka innych drobiazgów.

teraz spadam poczytać co tam u was
super wyglądasz

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Poszłam sobie w butach ślubnych do kościoła żeby rozchodzić i... wracałam na bosaka... do ołtarza bym w nich doszła ale spowrotem już nie... muszę ćwiczyć
to ćwicz kochana

nie wiem czy wam się chwaliłam, ale prawie wcale nie karmię już przez nakładki tylko piersią. W nocy jedynie jak jest bardzo głodny i denerwuje sie wydając przy tym głośne dźwięki zlitowałam się i dałam nakładkę, a tak całe dnie ładnie pierś chwyta

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek

Edytowane przez stokrotka24
Czas edycji: 2013-08-18 o 20:15
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 20:17   #3996
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Metko, nie obdarły mnie nic a nic, tylko nogi bolały bo ja w takich wysokich chodzę od święta do święta. Będę ćwiczyć i może noga się przyzwyczai. Dziś zrobiłam mały dystans bo tylko z auta do kościoła i godzinę stałam więc kto wie czy na trasie by mnie nie obdarły. No ale na ślubie też potrzebuje je na jakieś 3h a potem sobie założę coś zwiewniejszego

Pokazuję buty
Moje to te ciemniejsze na górze. Chciałam te jasne ale nie było mojego rozmiaru. Mimo wszystko moje są śliczne

IMG_1843.jpg
Stary 2013-08-18, 20:18   #3997
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Madzia, brawa za ząbka

Stokrotko, to świetnie sobie radzisz

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-18, 20:19   #3998
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Stokrotko że coraz lepiej radzisz sobie z kp. U ans też najpierw były takie krostki jak opisujesz, potem takie jakby liszajki, potem jeszcze inne. I najpierw tylko na twarzy, za uszami a dopiero w najgorszym stadium na całym ciele. Mam gdzieś zdjęcia, to jak byś chciała to mogę poszukać. Co jadłam? Najpierw odstawiłam sam nabiał i pomogło szybko i tak długo jak nie jadłam tak było dobrze, tylko trochę zjadłam i już ją wysypywało. Najpierw pomagał sam linomag a potem gdzieś od paźziernika to już nic to nie dało i zaczęło ją uczulać praktycznie wszystko

Stary 2013-08-18, 20:22   #3999
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

Blonde brawa dla zdolnego synka szybciutko załapał

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość

Blonde brawo dla Seby że nie siusia już

Poprzedniej nocy kropelki nie zadziałały i znowu małego brzuszek bolał. Masowaliśmy go na zamianę i jakoś po 2,5 h usnął na godzinkę jeszcze. Nad ranem on nie jest już śpiący. Poza tym zaczyna się coraz częściej uśmiechać, wydaje przy tym fajny odgłos jakby szczekanie Pewnie wszystko to nieświadomie robi ale pięknie wtedy wygląda

dziewczyny jak podawać dziecku kropelki na kolki? N opakowaniu pisze 1-2 krople dwa razy na dobę. Mam to zapobiegawczo stosować czy jak jest kolka?

Oby bóle brzuszka szybko mineły

Cytat:
blonde brawa dla Seby,

my dawalismy zapobiegawczo, zazwyczaj przed jedzeniem

Ja tez tak dawałam

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Jeszcze Wam coś pokażę, jak się dzieci zmieniają Daty Macie pod spodem

Cytat:
Metko, nie obdarły mnie nic a nic, tylko nogi bolały bo ja w takich wysokich chodzę od święta do święta. Będę ćwiczyć i może noga się przyzwyczai. Dziś zrobiłam mały dystans bo tylko z auta do kościoła i godzinę stałam więc kto wie czy na trasie by mnie nie obdarły. No ale na ślubie też potrzebuje je na jakieś 3h a potem sobie założę coś zwiewniejszego

Pokazuję buty
Moje to te ciemniejsze na górze. Chciałam te jasne ale nie było mojego rozmiaru. Mimo wszystko moje są śliczne

Załącznik 5368060
ale wysokie

Strippi slicznie wygladasz

Czesc

Mielismy dzis gosci caly dzien, pogadalismy sobie, bylismy w parku, bylo miłoTylko teraz padam, bo nic nie spałam i ide do łózka

Edytowane przez blonde_hair
Czas edycji: 2013-08-18 o 20:26
blonde_hair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 20:24   #4000
malamaluczka87
Zadomowienie

Halo kochane, witam się po całym dniu;-)

Strippi - ale energia bije od twoojego posta kochana! Super wyglądasz, fajnie, że tak się dzieje. Bardzo ładny tatuaż choć podziwiam za odwagę;-) i przykro z powodu ręki. Widać organizacja u was działa;-) i karnet na rok mnie rozbroił, ale jakaś motywacja to to jest;-)

Stokrotko- super! będzie jeszcze lepiej, zobaczysz;-) martwicie mnie trochę z tymi emolientami, bo ja specjalnie zainwestowałam w Oilatum...i jestem teraz w kropce. Ale jak coś się będzie działo to zacznę od zmiany sposobu kąpieli.

Mysiu - ale się dzieje u was ostatnio;-) brawa za udany wypad;-)

A ja się muszę pochwalić, że ostatnio moja forma jest zadziwiająca. Mam siły jakbym w ciąży nie była, tylko brzuszek mnie męczy;-) Dziś byliśmy na spontanie z moimi rodzicami cały dzień nad jeziorkiem na Czechach, potem w knajpie. Przed chwilą tż ich odwiózł, a ja nie jestem jakoś zmęczona hehehe;-) Jedyne co, to śmieją się ze mnie, że brzuszek tak mi dziwnie opadł, że zrobiła mi się z niego półka patrząc od strony biustu;-)

Serum na hormonalne wypadanie włosów:
http://www.kkkleopatra.blogspot.com/...wypadanie.html
malamaluczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 20:28   #4001
mysia1986
Zakorzenienie

Metkaa, no masakra z upalami okropna byla. Ale odpoczac sie udalo A jak Ty sie czujesz?
Mala co u Ciebie? Rodzisz?
Strippi, wygladasz swietnie. Ogromne brawa za efekty ciezkiej pracy!
Ja sobie zrobilam domowe spa, piling,maseczki,balsamy
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 20:29   #4002
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia, brawa za ząbka

Stokrotko, to świetnie sobie radzisz
dzięki

Cytat:
Stokrotko że coraz lepiej radzisz sobie z kp. U ans też najpierw były takie krostki jak opisujesz, potem takie jakby liszajki, potem jeszcze inne. I najpierw tylko na twarzy, za uszami a dopiero w najgorszym stadium na całym ciele. Mam gdzieś zdjęcia, to jak byś chciała to mogę poszukać. Co jadłam? Najpierw odstawiłam sam nabiał i pomogło szybko i tak długo jak nie jadłam tak było dobrze, tylko trochę zjadłam i już ją wysypywało. Najpierw pomagał sam linomag a potem gdzieś od paźziernika to już nic to nie dało i zaczęło ją uczulać praktycznie wszystko
dzięki jak możesz to poszukaj zdjęć. ja mam nadzieję, ze to jednak nie będzie to, bo bardzo lubię nabiał.

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 20:34   #4003
malamaluczka87
Zadomowienie

Strong- śliczne buciki!

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Mysiu - jestem, jestem;D rodzę mentalnie cały czas;P Adaś coraz mniej ruchliwy, więc wydaje mi się, że się szykuje;-) Tyle was tu wieczorem, że piszemy na przemian;-)

Stary 2013-08-18, 20:52   #4004
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Mała pokaż zdjęcie brzuszka.
Strong śliczne buty.
Stokrotko poszukam i wkleję. Ale polecam też te herbatki koperkowe (ja miałam z hipp) + uciskanie nóżek, noszenie na samolocik.

Stary 2013-08-18, 21:05   #4005
metkaa
Zakorzenienie

strippi fajny tatuaz, zwlaszcza dla kogos kto kocha konie

Madzia dla Majki,

stokrotka super,

strong buty nie do konca mi sie podobaja ale przeciez to nie wazne
ja chyba teraz tez bym miala problem w takich wytrzymac, ale pocwiczysz i powinno byc ok

mala my uzywalismy oliatum, potem emolium i nic mlodemu nie bylo,

blodne, mala fajne takie wypady

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Metkaa, no masakra z upalami okropna byla. Ale odpoczac sie udalo A jak Ty sie czujesz?

dziekuje, czuje sie dobrze
oo super,
Stary 2013-08-18, 21:09   #4006
kasia0789
Raczkowanie

Cytat:
a ty jesteś w ciąży, czy urodziła? Bo chyba się jeszcze nie poznałyśmy

W ciąży 13 tydzień

za ząbka. Bezboleśnie mam nadzieje

strippi- tatuaż boooski
kasia0789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 21:11   #4007
Natala84
Zakorzenienie

melduję że żyję i (niestety) jeszcze nie urodziłam

Mała, ja też mam Oilatum bo nie chce już niczym później smarować

Madziu - witaj dobrze że wróciłaś

Stokrotko, a próbowaliście nosić na samolot?

Blonde, gratuluje suchych nocy też się powoli przymierzam do zdjęcia pieluchy na noc, tyle że nie jestem (jak Ty) zwolenniczką wysadzania w nocy.... muszę się psychicznie na to przygotować

ahh, gdyby jeszcze Butter i Kotek wróciły i Malenstwa też ostatnio jakoś mniej

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 21:16   #4008
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Strippi ja już wiele razy pisałam - wyglądasz super.

za ząbek

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
super wyglądasz

nie wiem czy wam się chwaliłam, ale prawie wcale nie karmię już przez nakładki tylko piersią. W nocy jedynie jak jest bardzo głodny i denerwuje sie wydając przy tym głośne dźwięki zlitowałam się i dałam nakładkę, a tak całe dnie ładnie pierś chwyta

za karmienie! wielki przełom!

Cytat:

Pokazuję buty

Załącznik 5368060
bardzo ładne buciki

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
Strippi slicznie wygladasz
dzięki, staram się

Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość

Strippi - ale energia bije od twoojego posta kochana! Super wyglądasz, fajnie, że tak się dzieje. Bardzo ładny tatuaż choć podziwiam za odwagę;-) i przykro z powodu ręki. Widać organizacja u was działa;-) i karnet na rok mnie rozbroił, ale jakaś motywacja to to jest;-)
no roczny karnet to mobilizacja wielka
mogę tam być codziennie od rana do nocy hehe
Do tego mam treningi indywidualne z trenerem personalnym.
W czwartki chodzę na Jukari fit to fly! Polecam, boskie to jest!

Cytat:
Strippi, wygladasz swietnie. Ogromne brawa za efekty ciezkiej pracy!
dziękuję
dużo pracy przede mną jeszcze

oj, brakuje mi ostatnio takich zabiegów spa, jak wyleczę rękę i tattoo to też sobie zrobię

Cytat:
strippi fajny tatuaz, zwlaszcza dla kogos kto kocha konie
no tattoo jest połączony - 2 moje największe miłości razem )

Cytat:
Napisane przez kasia0789 Pokaż wiadomość

strippi- tatuaż boooski
dzięki

za to Ty już masz ładny brzusio!!
Stary 2013-08-18, 21:19   #4009
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
melduję że żyję i (niestety) jeszcze nie urodziłam

Blonde, gratuluje suchych nocy też się powoli przymierzam do zdjęcia pieluchy na noc, tyle że nie jestem (jak Ty) zwolenniczką wysadzania w nocy.... muszę się psychicznie na to przygotować

:

DziekujeAle ja nie wysadzam w nocy, tez nie jestem zwolenniczka, bo zwyczajnie bałam sie, ze to Sebe wybudzi, ale znalazłam sposob
Seba zasypia ok. 20/20.30, my chodzimy spac po 22.00 i zanim my sie połozymy przebudzam go, idzie do toalety, zrobi siusiu i spwrotem do łózka. Potem spi do samego rana
Trzymam kciuki by poszło sprawnie

Edytowane przez blonde_hair
Czas edycji: 2013-08-18 o 21:21
blonde_hair jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-18, 21:22   #4010
malamaluczka87
Zadomowienie

Madziu- muszę dorwać tż-ta by zrobił;-)

Stary 2013-08-18, 21:24   #4011
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Kasia to u mnie ta mega suchość aż do bólu pojawiła się tylko przy karmieniu piersią.
Metka, strippi jeszcze 9 mleczaków nam zostało Damy radę
Natalko witaj kochana

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------
Mala koniecznieJa mam zdjęcie na dzień przed porodem

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2013-08-18 o 21:25
Stary 2013-08-18, 21:30   #4012
metkaa
Zakorzenienie

wogole to mialam pisac jak to w sekundzie z radosci mozemy wpasc w smutek,
dzis szymek cwiczyl wchodzenie i wychodzenie z wozka, bawil sie, uradowany, przebilam z nim 5, odwrocilam sie zeby wejsc do lazienki a on taki zadowolony chcial wbiec do pokoju i przylozyl glowa w sciane przy futrynie, w ten kant, dawno tak nie plakal, oko momentalnie spuchlo, dobrze ze lodem przykladalam dosc dlugo to teraz tylko troche mu powieka na oko opada i dobrze ze nie rozcial glowy, a malo brakowalo bo krwia podeszlo,
Stary 2013-08-18, 21:42   #4013
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Metko o matko..... dobrze, że tylko tak to się skończyła. Moja Maja sobie wczoraj puszkę z groszkiem zrzuciła na duży palec u stopy. Sciągnęła ją z blatu u moich rodziców i jej spadła..... Rozcięła jej palec, dawno tak nie płakała

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-18, 21:52   #4014
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Metkaa, Madzia - oj biedne maluchy. Niestety musice się przygotować, że będzie takich akcji coraz częściej.
Moja Jula to już ma blizny na nogach, a nogi całe w siniakach
Stary 2013-08-19, 00:23   #4015
malamaluczka87
Zadomowienie

Natala, Metko- to dobrze czytać z tym Emolium, że nie tylko ja mam takie plany...i pozostaje mieć nadzieję, że każde dziecko jest inne i może obejdę się bez cyrków z alergią...Byle się w tatusia wdało...to nic go nie weźmie;-)

Metko, MAdziu - biedactwa ;-(((( Widać oczy do okoła głowy to wciaż mało...

A w k. macie porównanie brzuszków...nie widać tam tak dobrze różnicy, albo ja się już opatrzyłam...W każdym razie jestem na pewno wielka i przedporodowa;P

---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:21 ----------

I jak widzicie godzinę to domyślacie się, że znów mam pospane...ale tym razem dla odmiany nie chwyciła mnie prawa strona ciała tylko lewa (pierwszy raz tej ciąży) - może mały coś się inaczej zaczął układać. W każdym razie rwie jak rzadko...

Stary 2013-08-19, 06:10   #4016
onyks
Zakorzenienie

Cześć.

Strippi, ślicznie wyglądasz, a tatuaż boooski

My z mężem sobie robimy coś na pierwsze urodziny Nataszki. Mi się strasznie podoba data rzymska na nadgarstku, mąż woli coś na plecach, dużo poniżej karku i chciałby żebyśmy mieli równe...zobaczymy:rolleye s:

Stokrotko, trzymam kciuki za przejście kolek. U nas taki sajgon trwał miesiąc, prężenie i płacz po każdym karmieniu, biegunki i śluz w kupce. Potem doszła wysypka i liszaje. Przez ten miesiąc naprawdę wycierpieliśmy, ale potem macierzyństwo wynagradza wszystko

Tomalinko, a jak u Was?

Strong, ładne buty

Madzia, witaj
My jesteśmy w trakcie przechodzenia na Enfamil i odpukać narazie jest wszystko dobrze

---------- Dopisano o 07:09 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ----------

Metka, biedny Szymuś A imię bardzo ładne

---------- Dopisano o 07:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ----------

[/COLOR]Deborah, śliczna córeczka

Blonde, brawa za postępy

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun

Edytowane przez onyks
Czas edycji: 2013-08-19 o 06:12
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 07:14   #4017
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:

wklejam foto tattoo od razu po zrobieniu. l]
świetny

---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ----------

Cytat:

Pokazuję buty

Załącznik 5368060
nie są wcale takie wysokie Ja tez na obcasach nie lubie

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
ahh, gdyby jeszcze Butter i Kotek wróciły i Malenstwa też ostatnio jakoś mniej
Butter to już chyba nie wróci

---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ----------

Cytat:
wogole to mialam pisac jak to w sekundzie z radosci mozemy wpasc w smutek,
dzis szymek cwiczyl wchodzenie i wychodzenie z wozka, bawil sie, uradowany, przebilam z nim 5, odwrocilam sie zeby wejsc do lazienki a on taki zadowolony chcial wbiec do pokoju i przylozyl glowa w sciane przy futrynie, w ten kant, dawno tak nie plakal, oko momentalnie spuchlo, dobrze ze lodem przykladalam dosc dlugo to teraz tylko troche mu powieka na oko opada i dobrze ze nie rozcial glowy, a malo brakowalo bo krwia podeszlo,
oj niestety ale będzie to się Wam powtarzać :/

---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

Cytat:
Metkaa, Madzia - oj biedne maluchy. Niestety musice się przygotować, że będzie takich akcji coraz częściej.
Moja Jula to już ma blizny na nogach, a nogi całe w siniakach
dokłądnie . Wojtek jest cały w siniakach i obdarciach
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-19, 07:20   #4018
mysia1986
Zakorzenienie

Cześć Dziewuszki

I spadam do pracy.. ledwo weszłam już mnie molestują
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 07:25   #4019
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
W końcu kupuję ciuchy takie jakie mi się podobają, a nie takie które na mnie pasują.
Z rozmiaru 50-52 zeszłam do góra 38-40 dół 42. także rozumiecie same )
gratuluje

Blonde super, ze kolejne nocki suche

Dzien dobry

jestem dzis jakas taka rozwalona... dlatego wybaczcie, ze tak bardzo po lebkach
Normalnie poniedzialki daja mi sie we znaki... najpierw wzial mi pociag, a potem okazalo sie, ze moj rower ma flaka
Jeszcze pogoda bura, ponura... poranki coraz ciemniejsze... ble...

weekend na szczescie minal przyjemnie... w piatek, mimo iz sie zapieralam, nie dalam rady, musialam isc pobiegac . Za to wczoraj sobie odpuscilam, bo basen wyciagnal ze mnie cala energie
Stary 2013-08-19, 07:32   #4020
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
Butter to już chyba nie wróci [COLOR="Silver"]
A dlaczego?? Pytam bo mnie nie było jak zniknęła.

A jak Ewunia? My w weekend kupiliśmy Nataszce Pianinko Szczeniaczka Uczniaczka, ale się nim bawi

Cytat:
Cześć Dziewuszki

I spadam do pracy.. ledwo weszłam już mnie molestują
Miłego dnia, oby szybko minął

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
gratuluje

Blonde super, ze kolejne nocki suche

Dzien dobry

jestem dzis jakas taka rozwalona... dlatego wybaczcie, ze tak bardzo po lebkach
Normalnie poniedzialki daja mi sie we znaki... najpierw wzial mi pociag, a potem okazalo sie, ze moj rower ma flaka
Jeszcze pogoda bura, ponura... poranki coraz ciemniejsze... ble...

weekend na szczescie minal przyjemnie... w piatek, mimo iz sie zapieralam, nie dalam rady, musialam isc pobiegac . Za to wczoraj sobie odpuscilam, bo basen wyciagnal ze mnie cala energie
Ja miałam się wybrać na basen i nie wyszło

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości