Kosmetyki w Wielkiej Brytanii - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-01, 23:25   #3991
moooni
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to moooni
Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

Zapraszam do Berkshire zatem

Czasem pojawiają się kosmetyki BB, Simple, kolorowka Revlon i Rimmel (głównie lakiery do paznokci) czy podklady Olay.

Myslalam, ze w kazdym tak jest

Nie ma kobiet nie do zdobycia, są jedynie mężczyźni do dupy
(c)Andrzej Klawitter
moooni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 01:56   #3992
Chaos_Girl
Zadomowienie

Niestety nie, szczesciaro ;P
Za to w TJ Hughs zauwazylam Elizabeth Arden, Burjuois, L'oreal...
Dla mojego bobasa ostatnio kupilam, chyba Little Me to sie nazywa i nie ma SLSow. Z Tesco. Opakowania nie zachecaja. Takie szaro-bure, ale w skladzie maja np olej slonecznikowy bodajze. I ogolnie takie w wiekszosci naturalne produkty.
Chaos_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 16:07   #3993
moooni
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Chaos_Girl Pokaż wiadomość
Niestety nie, szczesciaro ;P
Za to w TJ Hughs zauwazylam Elizabeth Arden, Burjuois, L'oreal...
A tutaj to ja zrobię duże oczy, bo u nas nie ma TJ Hughs i nie wiem co to Muszę poguglać

Cytat:
Dla mojego bobasa ostatnio kupilam, chyba Little Me to sie nazywa i nie ma SLSow. Z Tesco. Opakowania nie zachecaja. Takie szaro-bure, ale w skladzie maja np olej slonecznikowy bodajze. I ogolnie takie w wiekszosci naturalne produkty.
Mówisz o tej serii? Kiedyś chyba takiego płynu używaliśmy, nawet fajnie pachniał. Te opakowania wcale nie takie bure są, widziałam gorsze

Zakupiłam dziś dwa olejki z Vatiki, kokosowy i kaktusowy. Kaktusowy pachnie obłędnie!! Już dziś będę testować, tylko powiedzcie, ile tego się na głowę kładzie? Tak solidnie, czy delikatnie?
I jeszcze widziałam inny kokosowy, taki, rzadki i ładnie pachnący, używała go któraś z Was?

Poczytałam skład vatikowego szamponu, zawiera slsy Już zgłupiałam totalnie.

(c)Andrzej Klawitter
Stary 2011-01-02, 18:51   #3994
Chaos_Girl
Zadomowienie

N zdjeciu te produkty Little Me bardziej kolorowo wygladaja.

Powiedzcie mi, czy w Waszych Bootsach i Superdrugach nie daja probek podkladow? Jeszcze tydzien temu dostalam probke, chociaz jakos tak pani cichaczem mi go nalala troche do mini-sloiczka, a dzis mi odmowiono probek najpierw w Bootsie, a potem spytalam w Superdrugu, czy daja jakies i pani powiedziala mi, ze nie
Stary 2011-01-02, 19:24   #3995
moooni
Raczkowanie

Nigdy nie próbowałam z Boots ani z Superdrug, bo podkład kupuję w Debenhams (używam Clinique Superbalanced), ale w D'hams zawsze dostaję jakieś próbki, nawet nie muszę o nie prosić. Ostatnio kupowałam podkłąd i korektor, dostałam kosmetyczkę pełną miniatur i pani jeszcze włożyła mi 3 próbki zapachów. Może miała dobry dzień?

Za to w jednym Superdrug jest obsługa taka, że szkoda gadać. Nie wolno balsamu powąchać, kilka tylko zapachów stoi do testowania, innych nie można powąchać... Na stoisku Gosh nie mają testerów, oczywiście nie ma jak przetestować, a zahaczają każdego przechodnia i proponują super oferty

(c)Andrzej Klawitter
Stary 2011-01-02, 21:19   #3996
Chaos_Girl
Zadomowienie

Ja zawsze prosilam o probki i je dostawalam. Przynajmniej w Bootsie. Raz poszlam Po Double Wear zdecydowana, by go kupic na 100%, ale mialam problem z dobraniem koloru. Babeczka wtedy zaproponowala mi probke, bo, jak powiedziala, szkoda wydac ponad £20, zeby sie potem okazalo, ze odcien jest nieodpowiedni. Akurat ten podklad to byla klapa, wiec probka mnie uratowala. Juz kilka fluidow kupilam, ktore okazaly sie totalnym niewypalem dla mojej cery, z ktorych to teraz cieszy sie moja mama. Jednym z nich jest wlasnie ktorys z Clinique.
Moze wraz z nowym rokiem wprowadzono nowe zasady-zero probek. Chyba sie udam do Debenhamsa. Nie chce kupowac ponownie czegos, co zaraz oddam. Jesli i w tym sklepie mi odmowia, przyjdzie mi sie kupowac probki na eabyu :/
Stary 2011-01-05, 17:27   #3997
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooni Pokaż wiadomość
a wiesz, że zawsze omijałam tę firmę szerokim łukiem? Może dlatego, że te produkty są w naszym funciaku, a tam chemii i kosmetyków boję się kupować. Widzę, że tutaj ceny znacznie wyższe są

Dzięki, wypróbuję BB
O matko!! Az polece do funciaka. Moze u mnie tez sa. BB sa cudowne.
Cytat:
Zakupiłam dziś dwa olejki z Vatiki, kokosowy i kaktusowy. Kaktusowy pachnie obłędnie!! Już dziś będę testować, tylko powiedzcie, ile tego się na głowę kładzie? Tak solidnie, czy delikatnie?
I jeszcze widziałam inny kokosowy, taki, rzadki i ładnie pachnący, używała go któraś z Was?

Poczytałam skład vatikowego szamponu, zawiera slsy Już zgłupiałam totalnie.
Wiesz o tym ze vatika kaktusowa jest na parafinie? Naturalnych olejkow jest tam niewiele.

A szampony Vatika maja sles a nie sls.troche lagodniejszy detergent.

Ja uzywam Vatiki o takiej
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ecenzja=399766

I takiej
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=35733&next=1

i sa cudowne
I jeszcze odzywek z tej samej serii.
Cytat:
Powiedzcie mi, czy w Waszych Bootsach i Superdrugach nie daja probek podkladow? Jeszcze tydzien temu dostalam probke, chociaz jakos tak pani cichaczem mi go nalala troche do mini-sloiczka, a dzis mi odmowiono probek najpierw w Bootsie, a potem spytalam w Superdrugu, czy daja jakies i pani powiedziala mi, ze nie
O_o
Z superdruga nigdy probek nie bralam, ale w botsie nigdy nie robili problemu.
Az podejde do mojego i sprawdze.
Cytat:
Nigdy nie próbowałam z Boots ani z Superdrug, bo podkład kupuję w Debenhams (używam Clinique Superbalanced), ale w D'hams zawsze dostaję jakieś próbki, nawet nie muszę o nie prosić. Ostatnio kupowałam podkłąd i korektor, dostałam kosmetyczkę pełną miniatur i pani jeszcze włożyła mi 3 próbki zapachów. Może miała dobry dzień?
Clinique ma regularnie cos co nazywa sie Bonus Time. I wlasnie w takiej akcji dostaje sie kosmetyczke wypchana miniaturami. na ich stronie jest informacja kiedy i gdzie taki Bonus Time bedzie. Ja kupuje tylko w takich akcjach. Dzieki temu kupuje tylko np. mydlo i tonik a cala mase innych kosmetykow mam za darmo.
Co mi sie nie przydaje daje kuzynkom w prezencie.

Cytat:
Za to w jednym Superdrug jest obsługa taka, że szkoda gadać. Nie wolno balsamu powąchać, kilka tylko zapachów stoi do testowania, innych nie można powąchać... Na stoisku Gosh nie mają testerów, oczywiście nie ma jak przetestować, a zahaczają każdego przechodnia i proponują super oferty
Tow moich superdrugach takich jazd nie ma.

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

A za to w selfridges kiedys chcialam 2 kolory double wear, to pani powiedziala ze moga tylko po jednej probce dawac. Wiec po druga poszlam do debenhamsa.

W moim przypadku ten podklad to tez byla porazka.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

Edytowane przez kocurzyca
Czas edycji: 2011-01-05 o 17:25
kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-06, 22:42   #3998
spiniaa
Rozeznanie

tez wzielam probki double wear i bardzo sie z tego ciesze bo jakbym wydala tyle kasy na podklad ktory jest chyba najgorszy z ostatnio probowanych i mialabym zaraz go wyrzucic to nie wiem wiec dalej szukam
moglybyscie pomoc mi znalezc gdzies dobra henne do brwi
nigdy wczesniej nie uzywalam ale kosmetyczka duzo za bardzo wyskubala mi brwi i w ramach rekompensaty zrobila mi czarna henne i wreszcie mam brwi (az sie musze pochwalic) tylko wolalabym sama sobie robic bo 15 funtow co 2-3 tygodnie srednio mi sie widzi
spiniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 23:16   #3999
Chaos_Girl
Zadomowienie

W Superdrugu jest cos takiego, jak nasza henna. Nie moge tego na stronie ich znalezc, bo bym podala linka.
http://www.m-shop.eu/Delia_Henna_do_...ARNA-1713.html A tu masz polska Delie. Ja mam taka i jest dobra.
Stary 2011-01-07, 10:38   #4000
spiniaa
Rozeznanie

kupilam ostatnio w funciaku kosmetyki loreal potem sprawdzilam na stronie producenta i nie maja w ogole takiej numeracji ani kolorow ale opakowanie jest takie samo, wiec jak to jest w funciaku sa same podroby czy to jakies wycofane partie? jezeli to prawdziwe kosmetyki to lece do funciaka
spiniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 10:45   #4001
ancyk88
Zadomowienie

Exclamation Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

Hej dziewczyny. Czy znacie kogoś kto sprowadza kosmetyki z Wielkiej Brytanii albo macie kogoś kto by mógł wysłać mi paczkę?
Chodzi mi o kosmetyki ELF http://www.eyeslipsface.com/ bardzo mi sie podobają a na allegro są strasznie drogie
ancyk88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-07, 11:29   #4002
Judysia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez spiniaa Pokaż wiadomość
tez wzielam probki double wear i bardzo sie z tego ciesze bo jakbym wydala tyle kasy na podklad ktory jest chyba najgorszy z ostatnio probowanych i mialabym zaraz go wyrzucic to nie wiem wiec dalej szukam
moglybyscie pomoc mi znalezc gdzies dobra henne do brwi
nigdy wczesniej nie uzywalam ale kosmetyczka duzo za bardzo wyskubala mi brwi i w ramach rekompensaty zrobila mi czarna henne i wreszcie mam brwi (az sie musze pochwalic) tylko wolalabym sama sobie robic bo 15 funtow co 2-3 tygodnie srednio mi sie widzi
To o czym pisze Chaos_Girl wyglada tak jak na zalaczonym zdjeciu. W srodku znajdziesz wszystko co potrzebujesz do przygotowania henny (wlacznie z "miseczka" - jest takie wglebienie i mozna mieszac tam henne). Zestaw bardzo fajny. Starcza na dlugo, bo rozrabiasz tylko troszke, zeby na brwi nalozyc. Mam w kolorze blue black i uwazam, ze jest ladniejszy niz black.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 41JrZysw+NL._SS500_.jpg (28,4 KB, 10 załadowań)

NASZE LATKA♥ ♥

Jesteśmy zaręczeni...

Judysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 13:22   #4003
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez spiniaa Pokaż wiadomość
kupilam ostatnio w funciaku kosmetyki loreal potem sprawdzilam na stronie producenta i nie maja w ogole takiej numeracji ani kolorow ale opakowanie jest takie samo, wiec jak to jest w funciaku sa same podroby czy to jakies wycofane partie? jezeli to prawdziwe kosmetyki to lece do funciaka
Oni w wiekszosci maja kosmetyki z innych krajow dlatego zapewne nie znalazlas odpowiednich oznaczen.
Polskie, arabskie, cypryjskie, hiszpanskie itd.
A takze wycofane serie.
Kiedys mnie to strasznie zaintrygowalo wiec poczytalam dokladniej na opakowaniach.
Niektore produkty maja naklejana naklejke angielska, na oryginalna. Kiedys mieli mase kosmetykow J&J wlasnie z Polski.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2011-01-07, 22:07   #4004
Chaos_Girl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ancyk88 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Czy znacie kogoś kto sprowadza kosmetyki z Wielkiej Brytanii albo macie kogoś kto by mógł wysłać mi paczkę?
Chodzi mi o kosmetyki ELF http://www.eyeslipsface.com/ bardzo mi sie podobają a na allegro są strasznie drogie
Pierwszo widze ta firme, a strona ze Stanow chyba, bo ceny w dolarach.
Stary 2011-01-08, 01:11   #4005
Agia*
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Wiesz o tym ze vatika kaktusowa jest na parafinie? Naturalnych olejkow jest tam niewiele.

A szampony Vatika maja sles a nie sls.troche lagodniejszy detergent.

Ja uzywam Vatiki o takiej
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ecenzja=399766

I takiej
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=35733&next=1

i sa cudowne
I jeszcze odzywek z tej samej serii.
A gdzie mozna kupic produkty tej firmy? Tylko online czy gdzies indziej takze?
Agia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 20:32   #4006
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agia* Pokaż wiadomość
A gdzie mozna kupic produkty tej firmy? Tylko online czy gdzies indziej takze?
Ja kupuje w azjatyckich sklepach.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2011-01-10, 12:04   #4007
moooni
Raczkowanie

Hej hej,
widzę, że temat się ruszył nieco

Kocurzyco, jeszcze nie ogarniam, co jest dobre, co złe. Czyli co, parafina też zła? Nałożyłam ten kaktusowy 2x, włosy pachniały rewelacyjnie, ale zbytniego efektu nie było widać. Może coś nie tak robię. No i zmyć to potem to nie lada wyzwanie. Ze 3x zmywałam

Z nowości - kupiłam szampon z Body Shop, rainforest, do włosów suchych. Bez sls i silikonów I nie wiem, czy to autosugestia, czy coś w tym naprawdę jest, ale głowa mnie nie swędzi!!

Te Bonus Time to można na stronie Clinique znaleźć? Aż poszukam, przydałoby się jakiś nowy krem przetestować

A co do funciakowych kosmetyków, właśnie tego się boję, że nie rozpoznam oryginału od jakiejś wersji z Hongkongu i umyję córkę nie w Burt's Bees a w płynie do naczyń...

Dziewczyny, a używałyście kosmetyków Yves Rocher? Jak one się mają do Body Shop? Obie firmy określają się jako naturalne, a jednak YR znacznie taniej wychodzi niż BS.

Muszę nauczyć się cytować kilka wpisów w jednym, póki co marnie mi to wychodzi...

(c)Andrzej Klawitter
Stary 2011-01-10, 14:44   #4008
missAG
Raczkowanie

Czesc dziewczyny,
czy ktoras z was uzywala tego produktu i moze mi cos o nim powiedziec?
http://www.boots.com/en/Colorsport-B...y-Mascara_792/

Dowiedzialam sie o nim z youtubowego kanalu pixiewoo http://www.youtube.com/watch?v=v73XTh4dtJM , i zastanawiam sie czy resultat jest podobny do uzywania zwyczajnej henny?

zazwyczaj uzywam henny Refectocil (zalaczona na obrazku) ale z tego co wiem nie jest dostepna w UK.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6868674774b74793803920.jpg (29,4 KB, 4 załadowań)

Edytowane przez missAG
Czas edycji: 2011-01-10 o 14:45
missAG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 16:20   #4009
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Kocurzyco, jeszcze nie ogarniam, co jest dobre, co złe. Czyli co, parafina też zła? Nałożyłam ten kaktusowy 2x, włosy pachniały rewelacyjnie, ale zbytniego efektu nie było widać. Może coś nie tak robię. No i zmyć to potem to nie lada wyzwanie. Ze 3x zmywałam
Parafina nie jest zla, ale na niektore wlosy dziala niekorzystnie. Poza tym utrudnia wchlanianie dobroci z naturalnych olejkow, dlatego lepsze sa naturalne olejki.

A poza tym olejkow nie zmywa sie 3 razy, bo nakladanie ich nie mam najmniejszego sensu.O to chodzi zeby na wlosach zostaly i zapewniam Cie nie bedziesz mial tlustych wlosow. Trzeba tylko dokladnie skalp wyszorowac.

A tu wiecejo olejkach
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=276331

Cytat:
Te Bonus Time to można na stronie Clinique znaleźć? Aż poszukam, przydałoby się jakiś nowy krem przetestować
O tu
http://www.clinique.co.uk/cms/locator/bonus_time.tmpl
Cala lista i daty.

Cytat:
A co do funciakowych kosmetyków, właśnie tego się boję, że nie rozpoznam oryginału od jakiejś wersji z Hongkongu i umyję córkę nie w Burt's Bees a w płynie do naczyń...
Sama raczej funciakowych kosmetykow nie uzywam, bo raczej nic z moich kosmetykow nie maja, ale troche przesadzacie z tymi podrobkami. Funciaki to olbrzymia siec sklepow, a nie jakis szemrany, azjatycki sklep na rogu z nielegalnymi kosmetykami. Nie moga sobie pozwolic na sprzedawanie podrobek. Produkty, ktore sprzedaja standardy UE.

Cytat:
Dziewczyny, a używałyście kosmetyków Yves Rocher? Jak one się mają do Body Shop? Obie firmy określają się jako naturalne, a jednak YR znacznie taniej wychodzi niż BS.
YR sa o niebo lepsze od TBS (w moim odczuciu).
Uzywalam ich w PL. Teraz jeszcze przywoze.
A masz jakis sklep stacjonarny z YR w okolicy??

A jeszcze kosmetyki TBS bardzo sie popsuly od kiedy TBS nalezy do L'oreal.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-10, 19:53   #4010
Chaos_Girl
Zadomowienie

Ja tez uzywalam Yves Rocher w Polsce. Bardzo fajne kosmetyki. Nie mam prownania do Body Shop, bo z tego ostatneigo uzywalam tylko jakichs maselek do ciala.
A musze dodac, ze nie polecam tych produktow Little Me. Moj maluch dostal od tego wysypki. Juz mu zamowilam Nivea Baby.
Stary 2011-01-10, 23:14   #4011
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez uzywalam Yves Rocher w Polsce. Bardzo fajne kosmetyki. Nie mam prownania do Body Shop, bo z tego ostatneigo uzywalam tylko jakichs maselek do ciala.
A musze dodac, ze nie polecam tych produktow Little Me. Moj maluch dostal od tego wysypki. Juz mu zamowilam Nivea Baby.
Jak sie ostatnio doczytalam ze w tych kosmetykach zamiast SLS czy SLES, uzyty jest COCOAMODOPROPYL BETAINE, ktory ma jeszcze silniejsze dzialanie drazniace i powodujace alergie.
Jest on wlasnie glownie w kosmetykach dla dzieci.
Cytat:
Cocamidopropyl betaine does however have a dark side that surfaced along with increasing consumer usage, namely its identification and confirmation as a contact allergen, something that Sodium lauryl ether sulphate (SLES) is not. Furthermore, like SLES, which its detractors, based on its early manufacturing standards and also current industrial grades, but not necessarily in its modern cosmetic grade incarnation, point out, Cocamidopropyl betaine contains several allergenic impurities including carcinogenic nitrosamines, (Haz-Map, Natl Inst Health, USA, 20 July, 2004), making a double mockery of SLES-critical manufacturer's claims of a better safety profile for CAPB. Since its introduction, Cocamidopropyl betaine been increasingly revealed, like SLES, to be a skin sensitizer, but moreover, unlike SLES, CAPB has increasingly been identified as a significant cause of allergic contact dermatitis, to the extent of being voted Contact Allergen of the year for 2004 by a committee of international experts (Mowad C, Adv Dermatol, 20:237, 2004).

With reports of confirmed allergenic dermatitis caused by Cocamidopropyl betaine having first been recorded more than a decade ago, CAPB is now unquestionably documented and acknowledged as one of the most frequent (SLES does not even feature) causes of dermatitis of the head, neck and face in humans and especially so of the eyelids and lips of infants, where its use can lead to intractable inflammation and scaling

A tak na marginesie, moja siostrzenica od urodzenia nie toleruje prawie zadnych mydelek czy szmponow. Po wszystkim ma wysypke, albo peka jej skora. Im piekniejsza buteleczka, tym gorsze problemy ze skora. Teraz ma 7 lat i nadal uzywa tylko mydla bambino, co stawia nasze rodzime mydelko w bardzo dobrym swietle.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Edytowane przez kocurzyca
Czas edycji: 2011-01-10 o 23:15
Stary 2011-01-12, 14:23   #4012
Ewela_z_wyspy
Przyczajenie

Hej dziewczyny przesledzilam caly watek i zajelo mi to kilka miesiecy chyba az sie moj TZet ze mnie smieje ale udalo sie i wiel fajnych kosmetykow udalo mi isie odkryc dzieki Wam
A jak wyprzedaze udalo Wam sie cos ciekawego upolowac ja wvzoraj zamowilam kilka rzeczy z TBS bo maslo do ciala wlasnie mi sie konczy
Zamowilam miedzy innymi maslo do ciala passion fruit za 6 funtow mandarynkowe 400 ml za 12 , balsam vaniliowy za 3 i mgielke do twarzy z vitamina c za 6 chyba. Do tego free delivery i mam kod ktory daje nam znike mi na to wszystko dodatkowo doszlo cos kolo 5h zniki) Kod jesli ktos jest zainteresowany to EXTRA.
Ewela_z_wyspy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 22:47   #4013
sikorka1408
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ewela_z_wyspy Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny przesledzilam caly watek i zajelo mi to kilka miesiecy chyba az sie moj TZet ze mnie smieje ale udalo sie i wiel fajnych kosmetykow udalo mi isie odkryc dzieki Wam
A jak wyprzedaze udalo Wam sie cos ciekawego upolowac ja wvzoraj zamowilam kilka rzeczy z TBS bo maslo do ciala wlasnie mi sie konczy
Zamowilam miedzy innymi maslo do ciala passion fruit za 6 funtow mandarynkowe 400 ml za 12 , balsam vaniliowy za 3 i mgielke do twarzy z vitamina c za 6 chyba. Do tego free delivery i mam kod ktory daje nam znike mi na to wszystko dodatkowo doszlo cos kolo 5h zniki) Kod jesli ktos jest zainteresowany to EXTRA.
napisz mi pozniej jak sie sprawuje ta mgielka bo zastanawiam sie nad serum z vit c. maselka sa fajne sama mam jedno, ale jeszcze nie wiem ktore jest moje ulubione (zapach) bo nie mialam czasu powachac,marudzacy w sklepie tz
sikorka1408 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 08:41   #4014
Ewela_z_wyspy
Przyczajenie

Dam znac slyszalam duzo dobrego i mgielce z witamina E cos na bazie wody rozanej i bylam wlasciwie na nia nastawiona ale zobaczylam promocje na ta z vitamina C i sie skusilam mam nadzieje ze bedzie fajna.

Dziewczyny uzywala ktoras z Was Cieni Naked urban decay? Bo zastanawiam sie nad zakupem ale cena troche mnie odstrasza:/

Moje pierwsze ktroki na tym forum wiec jak bede robic jakies gafy w odpisywaniu i cytowaniu to wybaczcie.
Stary 2011-01-13, 10:22   #4015
muaa
Raczkowanie

witajcie dziewczyny.
czy znacie jakies dobre produkty angielskie na cere naczynkowa? chodzi mi dokladnie o zel do mycia buzi i kremy. mam pare peknietych naczynek i generalnie moj abuzia wydaje sie byc czerwona troche o tym poczytalam i uswiadomilam sobie ze to wlasnie przez cere naczynkowa tak mam chcialabym chociaz troche zmniejszyc te "czerwonosc" blagam o pomoc
dziekuje z gory
muaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 10:28   #4016
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muaa Pokaż wiadomość
witajcie dziewczyny.
czy znacie jakies dobre produkty angielskie na cere naczynkowa? chodzi mi dokladnie o zel do mycia buzi i kremy. mam pare peknietych naczynek i generalnie moj abuzia wydaje sie byc czerwona troche o tym poczytalam i uswiadomilam sobie ze to wlasnie przez cere naczynkowa tak mam chcialabym chociaz troche zmniejszyc te "czerwonosc" blagam o pomoc
dziekuje z gory
Ja mam podobny problem i niestety zadne zele ani kremy mijeszcze nie pomogly.
Za to kupilam rutyne w tabletkach i troszke naczynka zaczely znikac.

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

A doskonale zamaskowac mozna ta czerwonosc zoltym pudrem na zaczerwienienia z Clinique.
http://www.clinique.co.uk/images/pro...6WXA01_250.jpg

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2011-01-13, 11:07   #4017
muaa
Raczkowanie

dzieki kocurzyca bardziej mi chodzilo jakies kremy dzialajace na te czerwonosc niz maskujace pudry mam kremy polskie ale nic nie daja czytalam o kosmetykach z Polski i jest pare na ktorych temat wizazanki pozytywnie sie wypowiadaly ale niestety nie znam zadnych "stad" moje naczynka sa juz dosc widoczne i zdaje sobie sprawe ze zadne kosmetyki mi ich nie "zagoja" jedynie co to pewnie laser
muaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 11:12   #4018
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muaa Pokaż wiadomość
dzieki kocurzyca bardziej mi chodzilo jakies kremy dzialajace na te czerwonosc niz maskujace pudry mam kremy polskie ale nic nie daja czytalam o kosmetykach z Polski i jest pare na ktorych temat wizazanki pozytywnie sie wypowiadaly ale niestety nie znam zadnych "stad" moje naczynka sa juz dosc widoczne i zdaje sobie sprawe ze zadne kosmetyki mi ich nie "zagoja" jedynie co to pewnie laser
No to wlasnie zadne kremy nie zadzialaly na mojej twarzy. A zamykac naczynka zaczely sie po rutynie.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2011-01-13, 11:43   #4019
nicko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ewela_z_wyspy Pokaż wiadomość
Dzięk, że podzieliłaś się kodem rabatowym
Ja teraz też szukam kremu do twarzy, tyle już przetestowałam i tańszych i droższych, ale żaden mi nieodpowiada do końca, byłabym wdzięczna za pomoc, mam cerę mieszaną z trądzikiem.
nicko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 13:06   #4020
Ewela_z_wyspy
Przyczajenie

Mam nadzieje ze kod nadal dziala bo ja uzywalam go kilka dni temu.

Co do kremow ja szukam jakiegos dobrego pod makijaz zmniejszajacego pory, zastanawiam sie nad tym od estee lauder w zielonej butelce chyba idealist cos takiego ale nie wiem czy jest wart swojej dsoc wysokiej ceny:/
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Emigrantki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości