|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3991 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
Cytat:
![]() Leżem, kwiczem i nie mogem się podnieść ![]() Przeleciałam na szybkiego i idę spac. Tak mnie książka wciągła ( wiem wiem wciągnęła ![]() ![]() Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3992 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
Witajcie, my dzis bylismy na imprezie z okazji 40 rocznicy ślubu cioci i wujka tż-ta
szybko wyczaiłam, co pisałyście: Cytat:
![]() Podobno na całym świecie niemowlaki mówią ,a gu" Tylko mój jest "inny"- krótko mówił ,a gu", a teraz przestał i mówi ,,eee", ,,aaa", ,,uuu", ,,ooo" i wydaje takie dźwięki, że śmiem twierdzić, że z delfinami by się dogadał ![]()
http://suwaczek.com/20090905040820.png http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqyx8dzy726s9y.png Edytowane przez idzia111 Czas edycji: 2013-11-24 o 21:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3993 |
Wtajemniczenie
|
ARABIATA i co będziesz szła za nią cały czas wózkiem za wózkiem? Pomyśli że coś z Tobą nie tak i już na pewno się nie odezwie
![]() MISIACZKA no to miałaś "cudny" wieczór:banghead: ![]() ITA ![]() My jutro pierwszy raz rehabilitacja. I mam pytanie. Jak to się odbywa? Oni mówią czy trzeba przyjść jeszcze raz? Czy jak? Sent from my GT-I8260 using Wizaz Forum mobile app
#3994 |
Zakorzenienie
|
misiaczka nieźle musiało się u Was dziać..szacun dla Tżta
![]() ![]() tari masz rozm. stópek 35?? jakie malusie ![]() elaine naleśniki ze szpinakiem zapiekane z serem ![]() ita ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Mały został nakarmiony mm..zjadł 90ml..nie za mało? Po jakim czasie mogę go nakarmić z cyca, żeby się nie przejadł? Min. 2 godz.? Pytam asekuracyjnie, gdyby się obudził wcześniej... |
![]() ![]() |
![]() |
#3995 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ojej to sie działo ![]() A Maja niech tak śpi. Cytat:
Cytat:
![]() A ja nie zażegnałam złości, a wręcz ją wzmożył. Nie odezwaliśmy się słowem. Piotrka znów mi było ciężko uśpić, jeszcze gorzej jak wczoraj. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
Sent from my FUN using Wizaz Forum mobile app |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uciekam do wyrka..będę podczytywać na tel. Spokojnej nocy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3997 |
Zakorzenienie
|
Dzoan chciałabym Ci coś poradzić, ale niestety nie umiem.
Trzymam kciuki, żeby pospał dłużej. Idę spać , dobrej nocy niech nam dzieci długo śpią. Sent from my FUN using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#3998 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Uciekam papapa |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3999 |
Wtajemniczenie
|
Maja się obudziła. Zmieniłam pampersa, zdjelam sukienkę i rajtuzki a założyłam półśpiochy na body które nosiła w dzień
![]() Dostała mleczko i próbuje teraz usnąć. Z cyklu "głupie teksty teściowej" Idę z Mają do sypialni żeby ją nakarmić T: dałabyś mama cycka a nie butelkę, ja chce cycka possać (że niby Maja by tak do mnie powiedziała ![]() Ja: Maja ci to powiedziała czy sobie wymyśliłaś? T: (milczy) ![]()
![]() |
#4000 |
Raczkowanie
|
Wpadam tylko podzielić się linkiem, o którym pisała Idzia (na porządniejszą fotoksiążkę też za darmo). Inny kod rabatowy i ważny do 27 listopada
![]() http://landings.photobox.pl/v3/pl/fo...24173842611346
#4001 |
Wtajemniczenie
|
Ita miłego lotu
![]() Neni strasznie wam współczuje tego skoka
![]() |
#4002 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Położyłam sie spać i nie mogę zasnąć ![]() Sent from my FUN using Wizaz Forum mobile app |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4003 |
Wtajemniczenie
|
Maja godzinę demolowała łóżeczko i usnęła w końcu ufffffff
Idę też spać
![]() |
#4004 |
Zakorzenienie
|
A ja dalej nie mogę zasnąć, a do tego przed chwilą nosiłam piotrka i masowałam bo obudził się z płaczem-kolki, poszły bąki i on powrócił do łóżeczka. Ciekawe ile pośpi po tej akcji.
Ciekawe kiedy te kolki nas wreszcie opuszczą, a jak to nastąpi to pewnie zacznie się coś innego. Sent from my FUN using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#4005 |
Konto usunięte
|
Kurcze serio aż tak przestrzegacie tego stroju dziennego/nocnego? Ja nie przebieram Artka do snu. W dzień i tak chodzi w wygodnych, bawełnianych rzeczach. Oczywiście po kąpieli, ulaniu czy big kupie dostaje czyste rzeczy, ale nie ma u nas "pizamek", nie wiem, kiedy je wprowadze...
My po pierwszym, Mały usypia, a ja zasiadam do przyjaciela z plastiku. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4006 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No to teraz mam mega dylemat, bo zrobiłam już prawie Foto książke Desing tą mniej fajną i teraz nie wiem czy zamówić czy robić od nowa tą lepszą ![]() ---------- Dopisano o 02:08 ---------- Poprzedni post napisano o 01:57 ---------- [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43869813]Kurcze serio aż tak przestrzegacie tego stroju dziennego/nocnego? Ja nie przebieram Artka do snu. W dzień i tak chodzi w wygodnych, bawełnianych rzeczach. Oczywiście po kąpieli, ulaniu czy big kupie dostaje czyste rzeczy, ale nie ma u nas "pizamek", nie wiem, kiedy je wprowadze... My po pierwszym, Mały usypia, a ja zasiadam do przyjaciela z plastiku. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Nom, ja przestrzegam. Kąpiemy codziennie i po kąpaniu przebieram w piżamkę, a piżamkę zmieniam co 1-2dni. Samej mi przyjemnie po prysznicu wieczorem przebrać się w czyste rzeczy do spanka to czemu miałabym tej przyjemności odmawiać małej? ![]() ---------- Dopisano o 02:32 ---------- Poprzedni post napisano o 02:08 ---------- Zainspirował mnie ostatnio poradnik rozszerzania diety Bobovity - plan 5 kroków. Wg niego najlepiej zacząć od marchewki, brokuła, kalafiora, jabłka, banana, groszku, cukinii, ziemniaka i dyni. Mają w ofercie słoiczki np. tylko kalafior, tylko groszek, tylko brokuł. Szkoda że nie wiem gdzie kupić... Nie widiałam nigdzie. W sumie kalafiora czy brokuła zawsze mogę sama ugotować,mam zamrożone z dobrego źródła. Ale groszek to nie wiem skąd wziąć i jaki dla małej ![]()
a ja rosnę i rosnę... ![]() Edytowane przez czerwony_balonik Czas edycji: 2013-11-25 o 01:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4007 |
Zakorzenienie
|
Perse
Ja tez co wieczór po myciu zakładam malej pizamke. A rano około 9 po porannych zakupach ubieram jej body z długim rękawem i rajstopki i tak w dzień po domu smigamy. Ja tez robię foto książkę, juz dwa dni, po trochę bo czasu brak Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 03:34 ---------- Poprzedni post napisano o 03:33 ---------- U mnie drugie karmienie, ale mało spalam od poprzedniego 2 godz temu. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4008 |
Raczkowanie
|
Piotruś chyba sie wyspał bo pojedzony piszczy w łóżeczku na całe gardło. O matkoooooo :banghead:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4009 | |
Zakorzenienie
|
BALONIKU w Rossmanie sa sloiczki Bobovity: tylko groszek, tylko brokul, tylko kalafior.
Poza tym te fotoksiazki jak sie wejdzie na link to sa juz do 28 listopada. Jutro pewnie beda wazne do 29 listopada. Ciekawe czy mnie sie uda zrobic bo na razie nie mam kompletnie kiedy. --- U nas pierwsze. Antek spi ze mna. Musze dzis zadzwonic do pediatry, bo Mal kaszle. Szczegolnie w nocy ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 03:40 ---------- Poprzedni post napisano o 03:36 ---------- PERSE u nas co drugi dzien swieza pizamka. Kapiel codziennie, czasem co drugi dzien. Rano toaleta i ubranko dzienne czyli body dresy albo ogrodniczki. Po prostu cos miekkiego-wygodnego. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 03:41 ---------- Poprzedni post napisano o 03:40 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4010 |
Zakorzenienie
|
U nas znow cyc
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4011 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43869813]Kurcze serio aż tak przestrzegacie tego stroju dziennego/nocnego? Ja nie przebieram Artka do snu. W dzień i tak chodzi w wygodnych, bawełnianych rzeczach. Oczywiście po kąpieli, ulaniu czy big kupie dostaje czyste rzeczy, ale nie ma u nas "pizamek", nie wiem, kiedy je wprowadze...
My po pierwszym, Mały usypia, a ja zasiadam do przyjaciela z plastiku. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] U mnie też śpi w tym samym co w dzień Pierwsze karmienie. Tż zaraz wstaje do pracy Sent from my FUN using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#4012 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny.
U nas w komcu powoli wracamy do rytmu. Maly juz nie zasypia o 12-1 w nocy tylko normalnie jak kiedys ok.20-21. Mam pytanie czy kazdy rodzaj mm trzeba zuzyc w ciagu kilku dni po otwarciu puszki? Chcialam dzis kupic na probe jedno ze sklepu ze zdrowa zywnoscia, ale kosztuje sporo , a nie ma mniejszych puszek i nie moglam znakezc info nic o tym na opakowaniu. U nas tez nadal zielonkawe kupki ![]() Nie wiem juz od czego to bo zelaza nie daje i multi tez nie. Jedynie wit.D. Dwa dnie jej nie dalam i nie widze zmian raczej. Ale odkrylam, ze dziwny zapach kup to przez pieluchy ![]() Ona- ![]() ![]() Jakierka- oby sie wyjasnilo z ta alergia ![]() I ja tez zawsze kupuje zabawki w tjmaxx bo sa nowe, a tansze ![]() Perse- widze, ze obie mamy chore ambicje na kp. Ja juz tyle razy se mowie, ze walne to juz ze koniec, ale nie umiem ![]() Maly teraz sie rzuca bije mnie po buzi, drapie, tak ciagnie sutek i gryzie, ze mnie taka wscieklosc ogarnia, ze masakra. Zwlaszcza jak nagle dostane w morde, albo w kolana kopa w drugi cycek ![]() ![]() I pomyslalam, ze moze powinnas Artka na chwile do cycka przystawic bo kiedys Karo wstawiala ten burzliwy artykul o kp i tam bylo napisane, ze przez to ze dziecko ssie wysyla jakis sygnaly do organizmu matki. Jakby przez sutek. Tak ja to zrozumialam wiec moze to by pomoglo. Moze jestes na jakims etapie transformacji mleka. Cholera wie. Rocky- przykro, ze u Ciebie laktacja pada ![]() Dzizas maly sie zbudzil. To se popisalam ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
#4013 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Używałam mleka hipp bio combiotik puszka 800 g teraz nestlle nan pro ha puszka 400 g na obu pisze zeny zuzyc do 3 tygodni Nie wiem jak u Was ale u nas biało na dworze |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4014 |
Zakorzenienie
|
A i nas kupa i czkawka i nie wiem co gorsze.
Oczywiście nie śpimy jakby kto miał wątpliwości Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4015 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawa jestem dlaczego taki wymog jest ![]() Czy ja pisalam ze nam rytm wraca do normy? To cofam ![]() Maly odpalil taka syrene z wyrzutnia rakietnicza ze oboje z Tz nie wiedzielismy wtf?! Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- I wiecie co moj maly slini sie okropnie. Normalnie mam boxera psa w domu bo panietam ze tak to sie tylko moj kiedys pies slinil ![]() Myslicie ze to zeby sa? Nie umiem spr.tego. Sent from my iPhone using Tapatalk
![]() |
#4016 |
Zakorzenienie
|
Samanta
Ja używam sliniakow od tygodni żeby nie zmieniać co trochę ubranek bo u nas tez slinienie ogromne i wszystko do buzi Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4017 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry!
Młody właśnie wsuwa śniadanko. Jejku jak fajnie spać do 7.30 ![]() Dzoan 90 ml to moj zjadal jak mial 3 tyg. ![]() ![]() Sam chyba każde mleko trzeba zużyć w ciagu 2-4tyg.? Misiaczka za takie teksty tesciowa by nie miala do nas wstepu ![]() Perse my też zmieniamy stroj dzienny na pizamke. Dzieki za link do fotoksiazki nr 2. Zaloguje sie na tz i bedzie kolejna gratis :P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4018 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sent from my FUN using Wizaz Forum mobile app Edytowane przez fiazo Czas edycji: 2013-11-25 o 07:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4019 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Z ich strony - "Oferta jest ważna przez 30 dni od daty rejestracji na stronie PhotoBox." |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4020 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,
My od 6 tej na nogach i w ten sposób juz pierwsza drzemka. Ale w nocy pobudka tylko o 3. A i od wczoraj śnieg sypie ![]() ITA jeszcze raz szczęśliwej podrozy MAGOLINKA jaka ksiazka? PAULINKA dziękować za link ![]() EWUSIA też poproszę na msg link do waszego sklepu ![]() FIAZO potem pewnie zeby ![]() A ja sliniakow jeszcze nie używałam,Igi dłoni się dosc mocno ale daje rade i ładnie wciąga ja do buzki. Chociaż czasami pójdzie porządne uziemienie ![]() Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:48.