Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-24, 21:10   #3991
magolina
Wtajemniczenie

Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
Wiecie nad czym myślałam, czy np japońskie niemowlaki też mówią "agu" czy już razu raczej w ich stylu np " xijang"
zabiłaś mnie
Leżem, kwiczem i nie mogem się podnieść

Przeleciałam na szybkiego i idę spac. Tak mnie książka wciągła ( wiem wiem wciągnęła), że przeczytałam ją juz do końca...skorzystałam, że Mlody miał ładna drzemkę po południu, potem kąpiel, cycuś i śpi dalej.

Dobranoc
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 21:28   #3992
idzia111
Zakorzenienie

Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV

Witajcie, my dzis bylismy na imprezie z okazji 40 rocznicy ślubu cioci i wujka tż-ta

szybko wyczaiłam, co pisałyście:

Cytat:
Napisane przez paulinka777 Pokaż wiadomość

Idzia- czy to Ty zamawiałaś 2 fotoksiążki? Na ten sam kod rabatowy?
ja nie wiem jak to zrobiłam, ale weszłam przez google i zarejestrowałam tz-ta i uwaga wyskoczyła mi lepsza oferta. Ta co jest dla mam to ksiazka za 89,00zł w miekkiej oprawiea dla tż-ta wyskoczyła w twardej oprawie, większa i solidniejsza za 119,00zł Inny kod i inna oferta powitalna. Tę droższą wzięłam zdjęcia z chrzcin i dopłaciłam jeszcze za papier premium 12,00zł, bo chciałam żeby już taka na wypasie była.

Podobno na całym świecie niemowlaki mówią ,a gu"

Tylko mój jest "inny"- krótko mówił ,a gu", a teraz przestał i mówi ,,eee", ,,aaa", ,,uuu", ,,ooo" i wydaje takie dźwięki, że śmiem twierdzić, że z delfinami by się dogadał

Edytowane przez idzia111
Czas edycji: 2013-11-24 o 21:31
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 21:40   #3993
Agrafka86
Wtajemniczenie

ARABIATA i co będziesz szła za nią cały czas wózkiem za wózkiem? Pomyśli że coś z Tobą nie tak i już na pewno się nie odezwie

MISIACZKA no to miałaś "cudny" wieczór:banghead:

ITA za podróż.

My jutro pierwszy raz rehabilitacja.
I mam pytanie. Jak to się odbywa? Oni mówią czy trzeba przyjść jeszcze raz? Czy jak?

Sent from my GT-I8260 using Wizaz Forum mobile app

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 21:44   #3994
dzoan
Zakorzenienie

misiaczka nieźle musiało się u Was dziać..szacun dla Tżta Zostaw Majulkę, niech śpi, nic jej nie będzie jak raz prześpi się w ubranku, a nie piżamce

tari masz rozm. stópek 35?? jakie malusie

elaine naleśniki ze szpinakiem zapiekane z serem

ita za sprawną i bezpieczną podróż

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Mały został nakarmiony mm..zjadł 90ml..nie za mało?
Po jakim czasie mogę go nakarmić z cyca, żeby się nie przejadł? Min. 2 godz.? Pytam asekuracyjnie, gdyby się obudził wcześniej...

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 21:55   #3995
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrabbiata Pokaż wiadomość
Mam sąsiadów Koreańczyków, tzn on Koreańczyk, ona Polka i mają 4 miesięczne dziecko. Muszę kiedyś ją zahaczyć jak będzie szła z wózkiem i posłuchać co mały gaworzy Chociaż ciężko będzie bo oni z nikim nie rozmawiają A i na spacery też rzadko chodzą.

My wróciliśmy z kina i z lodów, na szybkiego kąpałam i karmiłam Kubę bo już 19.20 była i był śpiący i marudny. Moja mama sama nas dzisiaj wyganiała na miasto bo chciała się z nim pobawić Fajnie, że mam pomoc i możemy sobie pozwolić we 2 na częste wyjścia.
fajnie wam, ja raz chciałam takie wyjście zorganizować ale nie wypaliło

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Teście poszli

Dziewczyny ja wiedziałam że to spotkanie to będzie katastrofa jak zawsze ale nie spodziewałam sie aż takiej. Normalnie MASAKRA. W kulminacyjnym momencie TZ powiedział mamie że lepiej będzie jeśli już pójdzie do domu
Wszyscy na wszystkich najeżdżali tylko moja mama próbowała załagodzić sytuacje ale nie dało rady. Ja jeszcze niedawno to bym sie poplakala ale już tak przywykłam że śmieszy mnie to nawet

dziewczyny z Wrocławia
Ile u was kosztuje mieszkanie 3 pokojowe? Chodzi mi o kupno. Chcemy sie za jakiś czas wyprowadzić bo im dalej sie mieszka od rodziców tym stosunki bardziej przyjazne

Ojej to sie działo
A Maja niech tak śpi.

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
skylie probiotyku nie miałam i nie mam, w sumei na jakiej zasadzie to działa? i w jaki sie w razie wu zaopatrzyć??

arrabiata nie mam ci za złe, bo ja sama wiem, że to moje żarcie bardziej mnie ciekawi jaki składnik konkretnie, podejrzewam nabiał, bo jednak tego u mnie najwięcej, a do tej pory Alik tylko na to reagował

U nas nocka boska, ale co z tego jak alik znowu takie kupki wali
dzisiaj jeszcze mielismy totalnie dzien z doopy, bo mały nie mógł mi zasnac, padł dopiero kolo 17, to mozecie sobie wypbrazic jaki mialam ryk. Jutro jade do przychodni, ale chyba bede musiala jechac taksa, bo tz ma szkolenie do 18
Mam jeszcze pytanko, jedyna przychodnia, do ktorej moge sie udac jest ta, do ktorej jestem zapisana??

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

ar, ależ ci zazdroszczę mi już na łeb pada od ciągłego siedzenia z alkiem w domu.

A w ogole mialam ci napisac, ze bardzo lubie miasteczko w ktorym mieszkasz To całkiem niedaleko stron tżta i czesto tam przyjezdzamy nawet tz koncert tam grał D:

Misiaczka, ładne jazdy... ale może to i dobrze, bo tesciowa bedzie omiała was szerokim łukiem

Ale co prawda to prawda z dala od rodziny momentami ciezko, ale i spokojnie
A do Wrocka serdecznie zapraszam Mieszkasz gdzies niedaleko? Co do mieszkania, to nie pomogę, bom tylko wynajmujaca, ale pewnie drogo
Ja to chodze do swojej i tam zapisany jest piotrek, ale nie wiem jak to jest jakbyś chciała do innej iść

Cytat:
Napisane przez ita83 Pokaż wiadomość
my juz prawie spakowani - zostalo kilka waznych rzeczy jak butelki i laktator....
jutro z rana wszystko do torby i lecimy...wiec prosze o kciuki zeby wszystko poszlo w miare sprawnie

Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2

A ja nie zażegnałam złości, a wręcz ją wzmożył. Nie odezwaliśmy się słowem. Piotrka znów mi było ciężko uśpić, jeszcze gorzej jak wczoraj.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
misiaczka nieźle musiało się u Was dziać..szacun dla Tżta Zostaw Majulkę, niech śpi, nic jej nie będzie jak raz prześpi się w ubranku, a nie piżamce

tari masz rozm. stópek 35?? jakie malusie

elaine naleśniki ze szpinakiem zapiekane z serem

ita za sprawną i bezpieczną podróż

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Mały został nakarmiony mm..zjadł 90ml..nie za mało?
Po jakim czasie mogę go nakarmić z cyca, żeby się nie przejadł? Min. 2 godz.? Pytam asekuracyjnie, gdyby się obudził wcześniej...
Ja to zawsze najpierw piersi obie, a potem mleczko. Ostatnio mi 200ml pochłonął. Nie wiem jak ci doradzić w druga strone

Sent from my FUN using Wizaz Forum mobile app

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 22:06   #3996
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
Ja to zawsze najpierw piersi obie, a potem mleczko. Ostatnio mi 200ml pochłonął. Nie wiem jak ci doradzić w druga strone
Musiałam w tę, bo Olek po jednej piersi by się najadł i nie dałoby się już butli wcisnąć. I chcę zobaczyć czy po samym mm będzie spał dłużej niż po cycu

Uciekam do wyrka..będę podczytywać na tel.
Spokojnej nocy

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 22:14   #3997
fiazo
Zakorzenienie

Dzoan chciałabym Ci coś poradzić, ale niestety nie umiem.
Trzymam kciuki, żeby pospał dłużej.

Idę spać , dobrej nocy niech nam dzieci długo śpią.

Synek

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-24, 22:28   #3998
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ita83 Pokaż wiadomość
my juz prawie spakowani - zostalo kilka waznych rzeczy jak butelki i laktator....
jutro z rana wszystko do torby i lecimy...wiec prosze o kciuki zeby wszystko poszlo w miare sprawnie

Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość
My jutro pierwszy raz rehabilitacja.
I mam pytanie. Jak to się odbywa? Oni mówią czy trzeba przyjść jeszcze raz? Czy jak?

Sent from my GT-I8260 using Wizaz Forum mobile app
U mnie Pani od razu powiedziła, że będziemy spotykać się w poniedziałki. Nie wiem ile będzie trwała cała rehabilitacja.

Uciekam papapa
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 22:34   #3999
misiaczka555
Wtajemniczenie

Maja się obudziła. Zmieniłam pampersa, zdjelam sukienkę i rajtuzki a założyłam półśpiochy na body które nosiła w dzień
Dostała mleczko i próbuje teraz usnąć.

Z cyklu "głupie teksty teściowej"
Idę z Mają do sypialni żeby ją nakarmić
T: dałabyś mama cycka a nie butelkę, ja chce cycka possać (że niby Maja by tak do mnie powiedziała)
Ja: Maja ci to powiedziała czy sobie wymyśliłaś?
T: (milczy)

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 22:34   #4000
paulinka777
Raczkowanie

Wpadam tylko podzielić się linkiem, o którym pisała Idzia (na porządniejszą fotoksiążkę też za darmo). Inny kod rabatowy i ważny do 27 listopada

http://landings.photobox.pl/v3/pl/fo...24173842611346
Stary 2013-11-24, 22:37   #4001
misiaczka555
Wtajemniczenie

Ita miłego lotu
Neni strasznie wam współczuje tego skoka

MAJA🍼

23.08.2013
Stary 2013-11-24, 22:50   #4002
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Maja się obudziła. Zmieniłam pampersa, zdjelam sukienkę i rajtuzki a założyłam półśpiochy na body które nosiła w dzień
Dostała mleczko i próbuje teraz usnąć.

Z cyklu "głupie teksty teściowej"
Idę z Mają do sypialni żeby ją nakarmić
T: dałabyś mama cycka a nie butelkę, ja chce cycka possać (że niby Maja by tak do mnie powiedziała)
Ja: Maja ci to powiedziała czy sobie wymyśliłaś?
T: (milczy)
Ale głupia baba. One zawsze wiedzą lepiej jak matka

Cytat:
Wpadam tylko podzielić się linkiem, o którym pisała Idzia (na porządniejszą fotoksiążkę też za darmo). Inny kod rabatowy i ważny do 27 listopada

szał ciał z tymi fotoksiążkami, nabijamy im popularności

Położyłam sie spać i nie mogę zasnąć to przez tż bo jestem myślami w planach słodkiej zemsty

Synek
Stary 2013-11-24, 23:12   #4003
misiaczka555
Wtajemniczenie

Maja godzinę demolowała łóżeczko i usnęła w końcu ufffffff
Idę też spać

MAJA🍼

23.08.2013
Stary 2013-11-25, 00:08   #4004
fiazo
Zakorzenienie

A ja dalej nie mogę zasnąć, a do tego przed chwilą nosiłam piotrka i masowałam bo obudził się z płaczem-kolki, poszły bąki i on powrócił do łóżeczka. Ciekawe ile pośpi po tej akcji.
Ciekawe kiedy te kolki nas wreszcie opuszczą, a jak to nastąpi to pewnie zacznie się coś innego.

Synek
Stary 2013-11-25, 00:12   #4005
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Kurcze serio aż tak przestrzegacie tego stroju dziennego/nocnego? Ja nie przebieram Artka do snu. W dzień i tak chodzi w wygodnych, bawełnianych rzeczach. Oczywiście po kąpieli, ulaniu czy big kupie dostaje czyste rzeczy, ale nie ma u nas "pizamek", nie wiem, kiedy je wprowadze...

My po pierwszym, Mały usypia, a ja zasiadam do przyjaciela z plastiku.

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-25, 01:32   #4006
czerwony_balonik
Zadomowienie

Cytat:

Dzięki za wklejenie
No to teraz mam mega dylemat, bo zrobiłam już prawie Foto książke Desing tą mniej fajną i teraz nie wiem czy zamówić czy robić od nowa tą lepszą

---------- Dopisano o 02:08 ---------- Poprzedni post napisano o 01:57 ----------

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43869813]Kurcze serio aż tak przestrzegacie tego stroju dziennego/nocnego? Ja nie przebieram Artka do snu. W dzień i tak chodzi w wygodnych, bawełnianych rzeczach. Oczywiście po kąpieli, ulaniu czy big kupie dostaje czyste rzeczy, ale nie ma u nas "pizamek", nie wiem, kiedy je wprowadze...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

Nom, ja przestrzegam. Kąpiemy codziennie i po kąpaniu przebieram w piżamkę, a piżamkę zmieniam co 1-2dni. Samej mi przyjemnie po prysznicu wieczorem przebrać się w czyste rzeczy do spanka to czemu miałabym tej przyjemności odmawiać małej?

---------- Dopisano o 02:32 ---------- Poprzedni post napisano o 02:08 ----------

Zainspirował mnie ostatnio poradnik rozszerzania diety Bobovity - plan 5 kroków. Wg niego najlepiej zacząć od marchewki, brokuła, kalafiora, jabłka, banana, groszku, cukinii, ziemniaka i dyni. Mają w ofercie słoiczki np. tylko kalafior, tylko groszek, tylko brokuł. Szkoda że nie wiem gdzie kupić... Nie widiałam nigdzie. W sumie kalafiora czy brokuła zawsze mogę sama ugotować,mam zamrożone z dobrego źródła. Ale groszek to nie wiem skąd wziąć i jaki dla małej Może mrożony Hortexu czy jakiejś dobrej firmy by się nadawał o ile bym znalazła gdzieś?

Edytowane przez czerwony_balonik
Czas edycji: 2013-11-25 o 01:11
czerwony_balonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 01:34   #4007
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Perse
Ja tez co wieczór po myciu zakładam malej pizamke. A rano około 9 po porannych zakupach ubieram jej body z długim rękawem i rajstopki i tak w dzień po domu smigamy.

Ja tez robię foto książkę, juz dwa dni, po trochę bo czasu brak

---------- Dopisano o 03:34 ---------- Poprzedni post napisano o 03:33 ----------

U mnie drugie karmienie, ale mało spalam od poprzedniego 2 godz temu.

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 02:32   #4008
angelak86
Raczkowanie

Piotruś chyba sie wyspał bo pojedzony piszczy w łóżeczku na całe gardło. O matkoooooo :banghead:

angelak86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 02:41   #4009
czarownica1
Zakorzenienie

BALONIKU w Rossmanie sa sloiczki Bobovity: tylko groszek, tylko brokul, tylko kalafior.
Poza tym te fotoksiazki jak sie wejdzie na link to sa juz do 28 listopada. Jutro pewnie beda wazne do 29 listopada.
Ciekawe czy mnie sie uda zrobic bo na razie nie mam kompletnie kiedy.

---
U nas pierwsze.
Antek spi ze mna. Musze dzis zadzwonic do pediatry, bo Mal kaszle. Szczegolnie w nocy

---------- Dopisano o 03:40 ---------- Poprzedni post napisano o 03:36 ----------

PERSE u nas co drugi dzien swieza pizamka. Kapiel codziennie, czasem co drugi dzien. Rano toaleta i ubranko dzienne czyli body dresy albo ogrodniczki. Po prostu cos miekkiego-wygodnego.

---------- Dopisano o 03:41 ---------- Poprzedni post napisano o 03:40 ----------

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
A ja dalej nie mogę zasnąć, a do tego przed chwilą nosiłam piotrka i masowałam bo obudził się z płaczem-kolki, poszły bąki i on powrócił do łóżeczka. Ciekawe ile pośpi po tej akcji.
Ciekawe kiedy te kolki nas wreszcie opuszczą, a jak to nastąpi to pewnie zacznie się coś innego.

Ząbki

czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-25, 02:53   #4010
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

U nas znow cyc

Stary 2013-11-25, 02:53   #4011
fiazo
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43869813]Kurcze serio aż tak przestrzegacie tego stroju dziennego/nocnego? Ja nie przebieram Artka do snu. W dzień i tak chodzi w wygodnych, bawełnianych rzeczach. Oczywiście po kąpieli, ulaniu czy big kupie dostaje czyste rzeczy, ale nie ma u nas "pizamek", nie wiem, kiedy je wprowadze...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

U mnie też śpi w tym samym co w dzień

Pierwsze karmienie.
Tż zaraz wstaje do pracy

Synek
Stary 2013-11-25, 03:33   #4012
Samantha7
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny.
U nas w komcu powoli wracamy do rytmu. Maly juz nie zasypia o 12-1 w nocy tylko normalnie jak kiedys ok.20-21.

Mam pytanie czy kazdy rodzaj mm trzeba zuzyc w ciagu kilku dni po otwarciu puszki?
Chcialam dzis kupic na probe jedno ze sklepu ze zdrowa zywnoscia, ale kosztuje sporo , a nie ma mniejszych puszek i nie moglam znakezc info nic o tym na opakowaniu.

U nas tez nadal zielonkawe kupki
Nie wiem juz od czego to bo zelaza nie daje i multi tez nie. Jedynie wit.D.
Dwa dnie jej nie dalam i nie widze zmian raczej.
Ale odkrylam, ze dziwny zapach kup to przez pieluchy Strasznie smierdzace jakies. Tz kupil te chemiczne :/ Wkurzyl mnie, ale zrozumial swoj blad na szczescie.

Ona- dla Frania za zabki. Az sie wzruszylam bo to musi byc excytujace

Jakierka- oby sie wyjasnilo z ta alergia
I ja tez zawsze kupuje zabawki w tjmaxx bo sa nowe, a tansze

Perse- widze, ze obie mamy chore ambicje na kp. Ja juz tyle razy se mowie, ze walne to juz ze koniec, ale nie umiem
Maly teraz sie rzuca bije mnie po buzi, drapie, tak ciagnie sutek i gryzie, ze mnie taka wscieklosc ogarnia, ze masakra. Zwlaszcza jak nagle dostane w morde, albo w kolana kopa w drugi cycek

za laktacje.
I pomyslalam, ze moze powinnas Artka na chwile do cycka przystawic bo kiedys Karo wstawiala ten burzliwy artykul o kp i tam bylo napisane, ze przez to ze dziecko ssie wysyla jakis sygnaly do organizmu matki. Jakby przez sutek. Tak ja to zrozumialam wiec moze to by pomoglo. Moze jestes na jakims etapie transformacji mleka. Cholera wie.

Rocky- przykro, ze u Ciebie laktacja pada

Dzizas maly sie zbudzil. To se popisalam

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 04:36   #4013
angelak86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny.
U nas w komcu powoli wracamy do rytmu. Maly juz nie zasypia o 12-1 w nocy tylko normalnie jak kiedys ok.20-21.

Mam pytanie czy kazdy rodzaj mm trzeba zuzyc w ciagu kilku dni po otwarciu puszki?
Chcialam dzis kupic na probe jedno ze sklepu ze zdrowa zywnoscia, ale kosztuje sporo , a nie ma mniejszych puszek i nie moglam znakezc info nic o tym na opakowaniu.

Używałam mleka hipp bio combiotik puszka 800 g teraz nestlle nan pro ha puszka 400 g na obu pisze zeny zuzyc do 3 tygodni

Nie wiem jak u Was ale u nas biało na dworze
angelak86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 04:40   #4014
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

A i nas kupa i czkawka i nie wiem co gorsze.

Oczywiście nie śpimy jakby kto miał wątpliwości

Stary 2013-11-25, 04:48   #4015
Samantha7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelak86 Pokaż wiadomość
Używałam mleka hipp bio combiotik puszka 800 g teraz nestlle nan pro ha puszka 400 g na obu pisze zeny zuzyc do 3 tygodni

Dzieki za odp.
Ciekawa jestem dlaczego taki wymog jest

Czy ja pisalam ze nam rytm wraca do normy? To cofam
Maly odpalil taka syrene z wyrzutnia rakietnicza ze oboje z Tz nie wiedzielismy wtf?!

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

I wiecie co moj maly slini sie okropnie. Normalnie mam boxera psa w domu bo panietam ze tak to sie tylko moj kiedys pies slinil
Myslicie ze to zeby sa? Nie umiem spr.tego.

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 05:16   #4016
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Samanta
Ja używam sliniakow od tygodni żeby nie zmieniać co trochę ubranek bo u nas tez slinienie ogromne i wszystko do buzi

Stary 2013-11-25, 06:47   #4017
taribari
Zadomowienie

Dzien dobry!
Młody właśnie wsuwa śniadanko. Jejku jak fajnie spać do 7.30

Dzoan 90 ml to moj zjadal jak mial 3 tyg. pewnie za długo Ci po tym nie pospał?

Sam chyba każde mleko trzeba zużyć w ciagu 2-4tyg.?

Misiaczka za takie teksty tesciowa by nie miala do nas wstepu

Perse my też zmieniamy stroj dzienny na pizamke.

Dzieki za link do fotoksiazki nr 2. Zaloguje sie na tz i bedzie kolejna gratis :P

I Love The Life I Live
I Live The Life I Love

taribari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 06:59   #4018
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelak86 Pokaż wiadomość

U mnie chyba nie, ale pewności nie mam bo jeszcze nie wstałam z łóżka

Synek

Edytowane przez fiazo
Czas edycji: 2013-11-25 o 07:01
Stary 2013-11-25, 07:46   #4019
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Jaka temp maja zwykle wasze dzieci? Bo u nas ostatnio 36,2-6. Nie wiem czy to normalne..?
37,2-7

Cytat:
Napisane przez arrabbiata Pokaż wiadomość

My wróciliśmy z kina i z lodów, na szybkiego kąpałam i karmiłam Kubę bo już 19.20 była i był śpiący i marudny. Moja mama sama nas dzisiaj wyganiała na miasto bo chciała się z nim pobawić Fajnie, że mam pomoc i możemy sobie pozwolić we 2 na częste wyjścia.
miło spędziliście czas

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Z fotoksiazka nawet zaczęłam, wyskoczyło mi ze mam 30dni na wykorzystanie kodu...to w końcu jak to jest?

Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Z ich strony - "Oferta jest ważna przez 30 dni od daty rejestracji na stronie PhotoBox."

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 07:50   #4020
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Dzień dobry,

My od 6 tej na nogach i w ten sposób juz pierwsza drzemka. Ale w nocy pobudka tylko o 3.

A i od wczoraj śnieg sypie

ITA jeszcze raz szczęśliwej podrozy

MAGOLINKA jaka ksiazka?

PAULINKA dziękować za link)

EWUSIA też poproszę na msg link do waszego sklepu

FIAZO potem pewnie zeby

A ja sliniakow jeszcze nie używałam,Igi dłoni się dosc mocno ale daje rade i ładnie wciąga ja do buzki. Chociaż czasami pójdzie porządne uziemienie

Sent from my Lumia 800 using Tapatalk

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości