|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE!
dla ciebie na pewno lajcik. tempo ego treningu emeryckie
|
#3992 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE!
jo!
Laski od 6 rano walczę...rozmowa o pracę(ale syf i szit! szkoda mojego czasu było), wizyta w urzędzie pracy po świstek żem bezrobotna(na szczęście rejestrowałam się on-line, więc nie stałam "za numerkiem"..ale co mi się oberwało "jobów" w plecy za to, ze wchodzę bez kolejki to masakra! wizyta w fundacji- załatwiam sobie angielski za darmoszkę(po to ten świstek), test z anglika (na głupa bo się nie spodziewałam)... ciuchland(spodnie wizytowe za 2pln!) , teraz wpadłam do domu na kawę i żer(plus tik taka), zaraz wypadam na rowerek (czytaj- na zakupy mam do oblecenia rossmana, biedrę, lidl, auchan)...bosh! kocham takie dni im więcej do zrobienia tym lepiej sie organizuję , a jeszcze trzeba się ogarnąć i jakiś trening sieknąć przed 15, żeby o 17 być zwarta i gotową jechać po młodego do żloba, obiad- własnie mi się "sam gotuje" na jutro Cytat:
poza tym ćwiczę takie śmieszne ćwiczonka z ręcznikami- to chyba ty wstawiałaś linka? Zarąbiste są...na brzucho wycisk jest....Marta w Lidlu teraz były zwykłe bawełniane legginsy po 19.9pln nie kupiłam,bo mam jeszcze 3 pary z zeszłego roku- do biegania się nadadzą, albo do chodzenia po domu, bo ja w legginsach jakoś nie mam serca wychodzić do ludzi i im świecić golizną ale mi dziś w UP pani rejestratorka komplement strzeliła- patrzy w dowód, patrzy...i mówi "to pani? oj...przepraszam, widać, ze pani, ale schudło się chyba" powiedziałam, że głodem przymieram na bezrobociu, wiec schudłam,m ale zaraz wyjasniłam, że to żarcik, bo minę miała taką
|
|
|
#3993 |
|
Zakorzenienie
|
si hihi a widzisz? pytałam już kiedyś czy ci paczkę z jedzeniem wysłać
ja też nie śmigam po ulicach w legginsach, ale w domu to najwpanialszy ciuch pod słońcem. do biegania też zakładam, ale zalezy jakie. kiedys posłam w takich, ktore jak mi J. nie omieszkał powiedziec, przeswitywały. cale szczescie majty miałam nie kradzione ![]() a takie pytanko? ty z przyczepka jeździsz? nie wyborazam sobie oblecec tylu sklepow i na rowerze wzystko stargac ![]() aha, jeszcze jedno....rozmową sie nie przejmuj. m wie Ci kochana gdzies tam jakiś super szef cierpi z barku kogos takiego jak ty....tylko musicie sie odnależć jak dwie połówki jabłka. serio...potrzeba odrobinki zczescia. moze już jutro? nos do góry i bądź cierpliwa ![]() widziałyście? tchibo ma noc zakupów. ceny w miarę jeszcze, a jakosc na pewno tez b.dobra. mam bluzę tchibo i super. https://www.tchibo.pl/ubrania-sporto...n=gdn_cwiczymy portki do biegania 79zł
...88-89-90-91-92 04.05.2017 start! Edytowane przez martolina1982 Czas edycji: 2014-03-03 o 11:37 |
|
|
|
#3994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idę w tym miesiącu do fryzjera (od lutego zeszłego roku nie byłam tzn. nie ścinałam, bo farbę mi kolezanka kładzie co ok.1,5-2 mce) urosły mi sporo-od zapięcia stanika (wrzesień) do pasa(obecnie) i zauważyłam tyle nowych włosków, że chyba już mogę sobie pozwolić na wizyte (wczesniej jakos się bałam z długości zejść przez to wypadanie, miałam takie poczucie, ze jak zetnę włosy to już nie odrosną nigdy- wiem..głupie), chyba mi to siemię lniane tak pomogło, albo jednak tabletki anty sama nie nie wiem...ale tabsy odstawiam w przyszłym miesiącu więc się pewnie dowiem.teraz też bym nie chciała bardzo skracać, końcówki mam śliczne, nierozdwojone (no jakby mogły się rozdwajac przy tych wszystkich cudach co ja łykam/piję/wcieram/psikam/masuje/wklepuje we włosy i dla włosów...ale jakiś kształt by się przydał bo na razie to rosły jak sobie chciały bez kontroli. I kolor na wiosnę też by się przydał...w ogóle zobaczylam się wracając z UP w witrynie sklepowej i ![]() Marta co do roweru- mam ogromny kosz z przodu na kierownicy (ile on miesci tego sobie nawet nie wyobrażasz, a czesem ładuję go do oporu tj. ledwo widzę zza niego drogę), mam plecak spory i bagażnik z linkami(mieści zgrzewkę wody), wnoszę takie zakupy na 2 razy do domu, bo na raz bym nie dała rady. Co do pracy- byłam pewna, ze to będzie właśnie to! Już byłam tam na rozmowie raz, było ok, warunki fajne, dletego się napalałam...ale teraz spotkałam się z ewentualnym przyszłym przełożonym i już tak kolorowo to nie wygląda...no cóż...życie W środę idę na kolejną rozmowę(inna firma) mam z LIDLA kurtkę identycznie wyglądająca jak ta https://www.tchibo.pl/przeciwwiatrow...html?dim1=Sw12 kosztowała na pewno nie więcej niz 60pln (nie zapłaciłabym więcej za sportową)
Edytowane przez la'Mbria Czas edycji: 2014-03-03 o 11:45 |
|
|
|
|
#3995 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz, ja ci wierzę, ze pakowny twoj rumak
po prostu logistycznie tez sobie nie wyobrazam. np. zrobie jedne zakupy, a chce isc do drugiego sklepu. to co zostawiam zakupy w rowerze i ide? nie buchną? czy z majdanem całym? albo jak zatrzymałabym sie to juz widze jak mi sie siata wywraca w tym koszu i leci wszystko na łeb wiatrówka to powinna 10zł kosztowac. toć to po zgnieceniu miesci się w dłoni
|
#3996 | ||
|
Zakorzenienie
|
W sam raz na dzisiejszy trening, bo nóżki mnie lekko pobolewają po weekendzie, który miał być wolny od wszelkiego wysiłku.
Cytat:
Cytat:
Na mój łeb, no nie da się.
|
||
|
|
|
#3997 |
|
Zakorzenienie
|
A ja chodzę tylko w legginsach
![]() ________ Wysłane z acera. Przepraszam za błędy! |
|
|
|
#3998 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zanoszę zakupy, rozpakowuję, siku i jazda do kolejnego sklepu tym oto sposobem zrobi sie ze 20 km po sklepach znaczy przy okazji robienia zakupów doopka się kształtuje, a teraz spadam p.s. rumak i kosz niewywrotne, nic nie wylata ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
Ja tunik nie mam wcale- wywaliłam wszystkie a po domu, albo na trening- albo majty same, albo legginsy własnie. O!. mam jeszcze jedne spodnie z siodełkiem żelowym- takie na rower...w tym tez wstyd do ludzi, bo jeździć jest mega wygodnie,ale jak się zejdzie z roweru widać "pieluchę" żelową
|
|
|
#3999 |
|
Zakorzenienie
|
ja jak dzieci były małe też chodziłam. za wozkiem mozna sie dobrze kamuflować
i przyzwyczaiłam sie, ze luźno, wygodnie a potem dżinsy wszedzie uwierały. teraz do roboty nie wypada.
|
#4000 |
|
Zakorzenienie
|
A co to wielblądzi język?
U mnie właśnie w szafce większość tunik. Tak się zastanawiałam co ubrać na ten zjazd i chyba to co mam w szafce - legginsy, sweter do połowy uda, pod spód bluzka z 3/4 i te buty na koturnie ________ Wysłane z acera. Przepraszam za błędy! |
|
|
|
#4001 |
|
Zakorzenienie
|
jesli dobrze kojarzę to odznaczająca się cipocha
http://www.sadistic.pl/wielblad-vt141479.htm a moze zamiast leginsów to jakies kryjace rajstopki a tunika wtedy jako sukienka bedzie robiła. i jakos bardziej kobiecoe i elegancko mi sie wydaje
|
#4002 | ||
|
Zakorzenienie
|
Coś mi sie umaniło że już po 13, więc w biegu się szykuje na uczelnie, wszystko na raz robie, po czym patrze na zegarek a tam dopiero 12,20
Cytat:
Cytat:
|
|
#4003 |
|
Zakorzenienie
|
To nie długość na rajstopki, jak się schylę to dupa mi wyjdzie
. Taki zestaw co mam w profilowym na fb.A ja takich nie noszę gdzie się ciposzka odznacza ;-) jeszcze mi się takie nie trafiły. Mam takie grubsze, dobrze się trzymają i teraz też zamówiłam takie grubsze. ________ Wysłane z acera. Przepraszam za błędy! |
|
|
|
#4004 |
|
Zakorzenienie
|
no chyba, ze po cycki podciagniesz to w każdym ciuchu wyjdzie język wielbłądzi
![]() ale serio to ja mam kompleks...powiem wam po cichu. bo mam duzo tluszczu w tym rejonie. serio. jak schudlam kiedys to taka kosciska byłam tam a teraz to poducha jak na szpilki jak zakladam kieckę np. z dzianiny i stane bokiem to mi wystaja cycki, brzuch i buła ![]()
|
#4005 |
|
Zakorzenienie
|
O pipkę ci chodzi? Ja mam taką bułeczkę
z natury, nie z utycia ________ Wysłane z acera. Przepraszam za błędy! |
|
|
|
#4006 |
|
Zadomowienie
|
ja też chodziłam tylko w legginsach a potem usłyszałam dowcip:
"Chude dziewczyny myślą, że są pulchne. Pulchne dziewczyny myślą, że są grube. A grube dziewczyny myślą, że powinny nosić leginsy" Ale ja nie lubię nosić spodni. Wolę sukienki i rajstopy albo właśnie legginsy, ale tylko z tunikami zakrywającymi pupę. Ja w tym tygodniu muszę wybrać rower i nie mam pojęcia jak się do tego zabrać. No i będę też szukać nauczyciela hiszpańskiego, dostałam od mamy na urodziny kaskę na lekcje W ogóle to jestem chora
|
#4007 |
|
Zakorzenienie
|
no tak. niektore laski maja płaskie to miejsce, albo prawie płaskie.
|
#4008 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja legginsów nie noszę, no chyba że pod spodnie zimą, ale na co dzień to nie. A już jak widzę te dziewuchy, legginsy i kusa bluzeczka to Cierpię strasznie, nawet jak jest szczupła, a już jak większa, to ogromny ból dla mnie.Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4009 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego ja przeważnie noszę dłuższe bluzki. Choć te moje teraz co noszę bardziej jak spodnie, no ale jednak legginsy.
Ale już się wycierają w kroku. ________ Wysłane z acera. Przepraszam za błędy! ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Mi w legginsach jest bardzo wygodnie. A na spodnie teraz mi szkoda kasy. ________ Wysłane z acera. Przepraszam za błędy! |
|
|
|
#4010 |
|
Zakorzenienie
|
legginsy to trudny temat
ryzykowny ciuch moim zdaniem i rozleniwiający. nie czuć, że sie przytyło tak jak czuć zaraz w jeansach.
|
#4011 |
|
Zakorzenienie
|
No to jak je ktoś nosi by nie czuć że mu się utyło to... chyba ma problem :-D
________ Wysłane z acera. Przepraszam za błędy! ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Ja chyba w ciąży zaczełam nosic i tak mi zostało. Ryzykowny.. nie wychodzę z domu by podobać się ludziom , wygoda dla mnie ważniejsza ;-) ________ Wysłane z acera. Przepraszam za błędy! |
|
|
|
#4012 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wychodzę by szczuć
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
też to lubię
![]() A najbardziej lubię odje.bac się na zakupy do Kauflanda, bo tam w saloniku prasowym eks Kropa pracuje ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Tu na przykład tunika i legginsy i boskie nogi i sylwetka http://stylizacje.pl/stylizacja/tunika-legginsy a tu skrócona: http://www.zeberka.pl/art/katarzyna-...egginsach-5289 wszystko zależy jak się zestawi. |
|
|
|
#4014 |
|
Zakorzenienie
|
ta pierwsza to ma nogi chyba do samego gardła, a Skrzynka takie jak ja, kolumniaste. swoją drogą pamietacie jaka ona była w młodości piękna?
|
#4015 |
|
Zakorzenienie
|
Marta wejdź sobie w inne stylizacje tej dziewczyny, wcale nie ma nóg do gardła, ale zwiewna tunika, obcas i są cud nóżki.
A Skrzynecka dla mnie zawsze była paskudą. |
|
|
|
#4016 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.poezja-spiewana.pl/index.php?str=lf&no=5974 chodzi mi o początki jej kariery, gdy miala z 20-pare lat
|
#4017 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wiecie, ja w ogóle z wielkim sentymentem wspominam stare czasy, te pierwsze lata po PRL-u, lata 90-te, to chyba najlepsze lata mojego życia, ehh to se ne wrati ![]() Cytat:
Nawet w ciąży nie nosiłam, chociaż kupiłam sobie, ale nie mogłam na siebie patrzeć w legginsach i nawet w domu ich nie zakładałam, a żeby wyjść w tym do ludzi, w życiu ![]() ![]() A tak w ogóle dzień dobry, chociaż dla nas nie zaczął się dobrze ![]() Tż zadzwonił dziś do tej agencji, która zajmuje się wynajmem tego nowego domu i oni powiedzieli, że dokopali sie gdzies do jakiegoś rachunku, który mamy niezapłacony. Rachunek jest z 2009 roku ale ten koleś jest jakiś nienormalny, bo nie chce nam powiedzieć co to za rachunek, gdzie on go znalazł. No i dopóki nie załatwimy tej sprawy to nam nie wynajmą domu. Ku.wa, lae gdyby tż tam nie zadzwonił dziś i nie zapytał, to ciekawe czy by nas poinformowali, bo wcześniej dostalismy maile, że proces sprawdzania nas jest zakończony i kompletny, że otzrymali wszystkie referencje i w ogóle, więc uznaliśmy, że wszystko ok, a tu taki numer. Tym bardziej, że my z tych uczciwych ludzi i zawsze wszystko płacimy na czas, więc nie mamy zielonego pojęcia, co to może być za dług, tym bardziej, że sprzed 5 lat, a nikt wcześniej się nie dopominał żadnej spłaty...
|
|
#4018 |
|
Zakorzenienie
|
ale padaka
i co teraz?ja też wspominam czasem tamte czasy i tamtą modę. miałam takie lajkry, a jak a pamietacie buty "plastiki"? mozna było zdjac, opłukac pod wodą i eja albo T-shirty, ktore sie na dole cielo w paski, pociagało i sie robiłu takie frędzle to stylizacje mojego dzieciństwa
|
#4019 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jakie nogi były brudne po tych plastikach i ja zawsze wkładałam kamyki w obcasy, żeby stukały hehe. Te pocięte bluzki też miałam ![]() No nie wiemy co dalej z tym rachunkiem, czy co to w ogóle jest Tz zanalzł taka stronkę, gdzie trzeba zapłacić i można sprawdzić swoją historie finansową i tam na tej stronie nic nie ma o żadnym długu, wyszło mu, że ma wspaniały wynik kredytowy 99 punktów na 100. Łeb mnie tylko z tego wszystkiego rozbolał
|
|
#4020 |
|
Zakorzenienie
|
Myślałam już o nazwie do czwartej części..
IV część przed nami, tym razem pulchności się nie damy ;-) ________ Wysłane z acera. Przepraszam za błędy! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...

sama nie nie wiem...ale tabsy odstawiam w przyszłym miesiącu więc się pewnie dowiem.

jak zakladam kieckę np. z dzianiny i stane bokiem to mi wystaja cycki, brzuch i buła
No i będę też szukać nauczyciela hiszpańskiego, dostałam od mamy na urodziny kaskę na lekcje
Cierpię strasznie, nawet jak jest szczupła, a już jak większa, to ogromny ból dla mnie.