|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3991 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.
Asia19x mam maskudny cellulit po kolana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
odejdź,wyłącz tel... zobaczysz jak zareaguje...jak mu zalezy to coś kuźwa w końcu zrobi!! Cytat:
![]() co do pierdzenia nie mam slow,bije rekordy świata ![]()
![]() |
#3992 |
Zadomowienie
|
Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.
Dziewczyny nie wiem czy oglądacie X factora, ja od czasu do czasu zerknę na to, ale jak śpiewa chłopak z Ukrainy- Artem Furman, to mam ciary na całym ciele! Jaki on ma głos!!!!
![]() ![]() No i jego oczy... ![]() ![]() Jak nie znacie, to może na YT będzie jakiś jego występ... Polecam, bo jego wykonanie piosenki "Zatańcz ze mną" albo "I see fire" powaliły mnie na kolana... |
![]() ![]() |
![]() |
#3993 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie ogladam xfactora, Artem to moj ulubieniec
![]()
#3994 |
Zadomowienie
|
Moje dziecię przechodzi dzisiaj samą siebie ze swoją aktywnością
![]() Rozkopała się Malutka, że hej! A jeszcze parę dni temu martwiłam się, że jest tak mało aktywna... Powiem Wam, choć pewnie Wszystkie czujecie to samo co ja, że choć nie mogłam dotknąć czy usłyszeć mojego Maleństwa, to już kocham je najbardziej na świecie i oddałabym za Nią życie! Nie wiedziałam, że można tak bardzo kochać kogoś, kogo tak na prawdę się nie zna... Zawsze chciało mi się śmiać, jak słyszałam o matczynej miłości do nienarodzonego dziecka, myślałam "Ok, na pewno te babki kochają swoje dzieci, ale niech nie przesadzają, przecież nawet go nie widziały!", ale teraz sama szaleję za moim Maluchem i jakby ktoś chciał je skrzywdzić to rozszarpałabym na strzępy!!!! No szaleję za tym Skarbem i nic na to nie poradzę ![]() To strzeliłam poemat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3995 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 pokoje,jeden z nich jest malutki ale akurat łóżeczko i coś jeszcze się zmieści,więc dzidziuś będzie miał swój pokoik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Synuś ![]() Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3996 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Widzisz, tak się bałaś tego castingu, a tu się okazało, że babka lubi kobietki w ciąży ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3997 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ufff a teraz kciuki ide wsadzic w lód ![]() ![]() A tak sie balas !! ![]() Poniżej link z ciuszkami którymi handluje moja bratówka ![]() ![]() http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=14623442 Wrzucę do klubu jeszcze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3998 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zresztą niania mojej siostry dzwoniła na ogłoszenia o mieszkania i to ona powiedziała,że jest moją mamą i że ja taka grzeczna,spokojna,że z narzeczonym szukamy przytulnego gniazdka,niepijący,niepal ący i ona zapamiętała,że to ja ![]() ![]() ![]() Zresztą to mieszkanie mówiła,że po poprzednich lokatorach była masakra..Balangi,w 2 miesiące ogrzewanie naciągnięte na ponad 3000 zł,rozbite kafelki,szyby w drzwiach i rozwalili stół... To w sumie nie dziwię się,że się bała... Ale ogółem zrobiliśmy dobre wrażenie,szczególnie Tż,bo on jak jest miły to masakra,od razu załącza mu się dowcipkowanie i wysoka kultura,więc podejrzewam,że w większości to dzięki jego bajerowaniu ![]() ![]() Ewka,dzięki !! ![]() ![]() Tylko pralkę kupić,gary,talerze i różne pierdy do kuchni... Ale chociaż maluch będzie miał swój pokoik,bo taki mały i tak pomalowany jak dla dziecka ![]()
Synuś ![]() Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... ![]() Edytowane przez Metamfetaminax Czas edycji: 2014-05-17 o 21:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3999 |
Wtajemniczenie
|
u mnie dzisiaj Justek tez daje czadu. ogladamy mecz dortmumd-bayern i mlody daje czadu. pojdzie w slady taty bedzie.pkarz
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4000 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a dzis mi zrobił mazakiem kropki na brzuchu mówiac ze maluje dzidzi bedronkę ![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46498988]Cześć dziewczyny ![]() Ja byłam dzisiaj w smyku i załapałam się na to USG 3d/4d (nie wiem czym się różni jedno od drugiego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fajnie było ale padam na twarz ![]() Pisałyście o olejkach kokosowych i arganowych... Dobrze zrozumiałam? Oba te olejki stosuje się na włosy i do ciała? Etusia dobrze że tak się skończyło ![]() ![]() Paulinka, ubierz tą saxi bieliznę i wpadnij jak będzie tz z jego bratem, może być ciekawie ![]() Asia19x gdzie Ty na tym śląsku mieszkasz że masz słońce? Jestem w szoku, u mnie wiecznie pada i pada i wieje i horror jakiś ![]() Gratuluję udanych wizyt, bo nie pamiętam czy gratulowałam wcześniej ![]() Resztę zapomniałam ![]() fajnie ze udało sie załapać na badanie, ja to nie mam cierpliwości do takiego czekania ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4001 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() żeby wam sie tam fajnei mieszkało ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4002 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4003 |
Zakorzenienie
|
Ewka,szczerze? chyba się z tym opamięta,bo teraz do niego dociera,że trzeba AŻ tyle... I nie chodzi tylko o dziecko ale już o mieszkanie,większe opłaty i życie... Sam planuje,że teraz ma tylko 2km do pracy i nie będzie jeździć tam autem tylko z buta chodzić...Więc coś dociera...
![]()
Synuś ![]() Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4004 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4005 |
Zadomowienie
|
http://artentertainments.com/16-misc...n-t-your-own-1
Haha zobaczcie to ![]()
![]() |
#4006 |
Zadomowienie
|
Aaaa!!! Mam żylaka na udzie zaraz pod
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4007 |
Zakorzenienie
|
oby ten cellulit tylko się nie powiększył
![]() A z żylakami to nie mam pojęcia, lekarz na pewno coś poradzi ![]() Tymczasem dobrej nocy Wszystkim mamom i maluszkom ![]()
#4008 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Zosieńka jest już z nami nasz skarb nasz kawałek nieba ![]() Edytowane przez ZygaEffka Czas edycji: 2014-05-17 o 22:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4009 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ide spac bo rano o 8 pobudka... Dobrej nocki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4010 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, witam się nocą!
![]() Ale niestety nie nadrobię wszystkiego, bo chyba padnę tu trupem ![]() Jedno tylko Monika trzymaj się tam jakoś i mam nadzieję, że podejmiesz właściwą dla Ciebie decyzję ![]() Meta gratuluję mieszkania! Supeeeer ![]()
31.07.2014 Gabryś jest już z nami ![]() Edytowane przez Denaris Czas edycji: 2014-05-17 o 23:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4011 |
Wtajemniczenie
|
Meta gratuluję mieszkanka
![]() ![]() Jutro z rana trzeba wstać więc dzisiaj już grzecznie mówię dobranoc ![]() ![]()
#4012 |
Rozeznanie
|
Jutro Was nadrobię. Wróciłam tyle co z Nocy Muzeów. Super było, bo nie znam Rzeszowskich Muzeów. Tak tylko liznęłam i trzeba będzie się wybrać do co niektórych na wolnym czasie z rodzinką, zapłacić grzecznie za bilet i na spokojnie pozwiedzać
![]() Dobranoc!
#4013 | |||||||
Zakorzenienie
|
doszłąm do 125 :cool: jutro nic nie nadrobię, bo jedziemy do szwagra na urodziny i będą ci z niemiec, nosz kurde no.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
kolory do pokoju odpadają, bo nie ma u nas pokoju :rolleyes: teraz będzie w sypialni z nami, a jak skończymy remontować kuchnię to będzie odmalowanie pokoju teścia i zbieranie na remont góry, ale tam będzie konkretna robota, wyburzenie ścianek, zrobienie 2 pokoi z trzech, poddasze, schody na górę, wszystko inne i kuuuuuuuuuuuuuupa kasy :cool: Cytat:
i sto lat spóźnione :brzydal: ała, oglądanie boli :D Cytat:
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46490730]Na Anety też coś nie ma popytu :pala: a u mnie w klasie były aż 3 :brzydal: Roksana, bardzo ładnie. Ja byłam pewna Zosi albo Alicji, ale jak zobaczyłam te imiona na pierwszych miejscach w kategorii najbardziej popularnych imion nadawanych w tym roku to się wkurzyłam. Miało być oryginalnie! :pala: Ale nie dam rady zrezygnować :brzydal: Nie wyobrażam sobie innego imienia dla córci :brzydal:[/QUOTE] moja psiapsióła z podstawówki to Aneta, już z 5 lat się nie widziałyśmy, 2 razy w przelocie na mieście. znam dwie Anety, mało popularne imię no właśnie. tż tak z głupia rzucił Kubuś, ja przyklasnęłam. po jakimś czasie mówię mu, czy wie że to najpopularniejsze imię od 10ciu lat :p: a on zonk :D i mówi, że on żadnego Kuby nie zna. ja jednego znałam z kolonii i tyle. ale kurde to jest to-nie znamy żadnego Kuby, z nikim się nie kojarzy i się podoba imię. szkoda tylko, że w klasie będzie miał prawdopodobnie 3-5 kolegów o tym imieniu :brzydal: Cytat:
ej a ja se myślę co to za ludziki z różnymi głowami w butelkach bez denek :D potem doczytałam co to :hahaha: Cytat:
jedziemy do szwagra na te urodziny, tż mu kupił prezent: worki na śmieci :hahaha: wytłumaczenie-bo to bardzo przydatny prezent :D https://www.youtube.com/watch?v=A7PvpdVksts jeżu, szukałam tego 15 min. dobranocek :hahaha: |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4014 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Mam dziwne przeczucie ze jak wroce wieczorem to Was nie nadrobie ![]() Dzisiaj dzien aktywnie spedzamy: zajpierw szybki zakup stroju kapielowego, obiad i jedziemy wystawic dupsko na widok publiczy ![]() ![]() ![]() Zycze udanego i slonecznego dnia Mamusie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4015 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Mnie też boli w okolicach prawej pachwiny, ale pamiętam taki ból z pierwszej ciąży i podejrzewam że to rozciągające się więzadła. Zapytam moją ginkę na kolejnej wizycie ![]() aa2 super ta krówka, słodka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() 88Ekaterina88 bardzo ładny pokoik ![]() ![]() Dobra, jeszcze z stron i będę na bieżąco ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4016 | ||||
Wtajemniczenie
|
kuźwa nie mogę spać
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() powodzenia w wybieraniu kostiumu ![]() ![]() A my dziś sprzątanko i zabieramy resztę swoich gratów,oddajemy klucze i bye bye ![]()
![]() |
#4017 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witam ![]() My wczoraj się z rodzina bratali ![]() Odradzali mi laktator, bo jak będę mieć mleko to i tak będę karmić piersią a jak ni będzie nic to butelka z mm. A laktator to jak bym gdzieś jechała i musiała odciągnąć - i teraz nie wiem ![]() Ale dziewczyny mieszkające w de : U nas lekarz może wypisać na receptę laktator i możemy go dostać za free ![]() Miało być słońce a sa chmurki, muszę zjeść śniadanie i lecieć do piekarni bo chleba nie starczy na dziś ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4018 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny! Mało się odzywam na naszym forum, ale to głównie dlatego, że w pracy mam ciągły cyrk, bez przerwy coś się kiepści, a poza tym znowu mam przeboje z Tż-em. Aż mi się nie chce o tym pisać... powiem tylko tyle - Monia przeżywam dokładnie to samo co Ty
![]() ![]() Ale już tak bardziej optymistycznie i ciążowo - to czytam Wasze wpisy o badaniach i rozmiarach dzieciaczków i trochę zaczynam się niepokoić, bo miałam USG połówkowe w 23 tyg (dokładnie 22 t. + 4) i wychodzi na to, że mój synuś to kawał byka: obwód główki - 22 cm obwód brzuszka - 19 cm waga - 655 gr ![]() Przy poprzedniej ciąży córcia w tym samym czasie (dwa dni różnicy w badaniach) ważyła 435 gr, miała obwód główki 19 cm, a brzuszka 18 cm. Sama nie wiem co to będzie dalej, ale już przeczuwam, że wydusić go przy porodzie nie będzie łatwo. A co do porodu, to któraś z Was może będzie "wynajmować" położną do udziału w porodzie? Ja chcę, ale nie wiem kiedy wystartować z tematem. |
![]() ![]() |
![]() |
#4019 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() zacznę od marudzenia: bolą mnie plecy, mam katar, boli mnie gardło a za godzinę ruszamy jakieś 80 km do teściów. Normalnie bym się cieszyla,a le nie mam sil na to, tym bardziej, że pogoda do kitu ![]() humant, ja nie wynajmuję położnej, w poprzedniej ciąży tego nie robiłam i było ok, teraz też idę na żywioł ![]()
#4020 |
Zakorzenienie
|
bryyyy
Aliszczev współczuję mam od wczoraj podobnie, zaczęło się od gardła a dziś katar, tyle dobrego ze to gardło ok i to bez leków....Ale ile ja wczoraj wypilam herbaty to szok, najważniejsze ze pomogło |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.