Listopad- Grudzień 2014- część V :-) - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-06, 20:05   #3991
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)

Cytat:
Napisane przez chmielinka Pokaż wiadomość
Hej
Nie mialam czasu dzisiaj tu zajrzeć, więc tylko napisze co u mnie na wizycie.
Szyjka jeszcze trzyma i ma 3 punkty. Mały waży 2800 i dalej jest ułożony pośladkowo. Za 2 tyg mam przyjechać do gin do szpitala zeby mnie zbadał, bo jak juz szyjka zacznie sie otwierac to mnie zostawi na oddziale i przygotuje do cc.
No i dalej mam zaksz wychodzenia z domu i mam dużo odpoczywac.

Już nie wspomnę o meczarniach do poludnia przy wykaszaniu bozeny

Malz dzisiaj skrecil łóżeczko
czyli jednak CC,dobrze ze nie nalegał na sn

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-06, 20:16   #3992
fiorella22
Zadomowienie

QUOTE=anuszka21;48414227]Samolotem i z małą na kolanach xd lot trwa 50min wiec chyba nikt by urodzić nie zdążył xd[/QUOTE]

czy ja wiem... sa take co w 15 min urodza. Ostatnio nawet tu ten temat poduszalysmy :P

Cytat:
Napisane przez martha330 Pokaż wiadomość

[/COLOR]a ja tez zabawilam się w śledczego
Beata Marcina tez o niej wspominalysmy! ze się nie odzywa, co prawda jakies dwa tygodnie, ale logowala się w piątek, wiec może tylko podpatruje? była w szpitalu, wiec może sily zbiera?
To mozna napisac do niej maila na wizazu

Cytat:
Napisane przez paulina119a Pokaż wiadomość
DZiewczyny a czy któraś z Was brała w Gemini pieluch tetrowe/flanelowe?
jak z ich jakością? Warte ceny?
Przepraszam, ze jeszcze Wam zawracam Gemini ale chce dziś zamknąc temat !

Ja kupowalam 80x70 na allegro. Nie mam porownania co do grubosci.

Cytat:
Napisane przez tiera Pokaż wiadomość
ja piłam kawę, i to nawet dwie dziennie, zresztą w ciąży też piję. Czy piłam czy nie moje dziecko mało spało, ciągle było głodne więc raczej kawa nie miała wpływu na jego zachowanie. Nikogo jednak nie namawiam do picia kawy, jak nie można to może i lepiej nie pić, ja bym nie funkcjonowała za dobrze bez niej.

a mozna mleko krowie? sama kawa mi nic nie daje, ale z mlekiem uwielbiam.
A kawe zbozowa w ciazy mozna chyba, co nie?

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
Te nakładki i tak duże SA, tez mam ski aventu-wyparzylam juz bo biorę do szpitala. Poprzednio nie byłam świadoma ze takie cos jest i miałam cale sutki obolale
mowisz... moze i ja powinnam kupic

Umylam wlosy. Zawsze myje na stojaco pod prysznicem, ale dzis na lenia umylam na wpol zgieta nad wanna i czuje plecy jakbym pol ogrodka lopata przekopala :banghead:

Jakas spiaca dzis jestem...

You are not alone
I am here with you...
MJ
fiorella22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-06, 20:24   #3993
Frau Gizela
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Czekoladka ja nic raczej nie czuje, poza tym ze jest miekka i rozlazla
Zanet ja tez sie zastanawiam czy cokolwiek rozpoznam
Hm...piszecie o tych nakladkach, a ja nie mam. Myslalam, ze wysle meza jak cos...moze lepiej kupic szybciej ale chyba jednak poczekam. Zawsze w aptece mozna kupic.
Może jednak kup wcześniej. Ja dopiero w trzeciej dobie nałożyłam jak już mi krew leciała i niewiele ulgi to wtedy przyniosło.

Cytat:
Hej
Szyjka jeszcze trzyma i ma 3 punkty. Mały waży 2800 i dalej jest ułożony pośladkowo. Za 2 tyg mam przyjechać do gin do szpitala zeby mnie zbadał, bo jak juz szyjka zacznie sie otwierac to mnie zostawi na oddziale i przygotuje do cc.

no to odpoczywaj! Ja się z bożeną uporała w sobotę, ale jutro przed wizytą się poprawię. Ten krem do depi daje radę - pierwszy raz nie mam tych okropnych kropek! Chyba zainwestuję w jakiś porządny, bo teraz taki najtańszy, śmierdzący, wyprodukowany dla auchan kupiłam. Głębiej golarką, ale przód daje radę z tym kremem :-D

Cytat:
ojej, super! może jutro już u Was będzie

ja chyba tez nie rozpoznam skurczy, przepowiadaczy czy jakos
ale będzie jazda już czuje.....

czyli Ty tez niedługo i będziesz mieć maluszka ze sobą! nie wierze, ze to już za chwile!

a u mnie kurcze, taki boli krzyza, ze hej... no wychodzi na to, ze nic zrobić nie mogę, bo od razu paralizuje mnie krzyz i biodro, to normalne? nie powiem, ze zgada to tez daje popalić. ejj,czy ja mam się już pakowac do szpitala? jakas podminowana jestem
czuje dyskomfort, miednica jakby mi się przestawiala jak probuje wstać czy chodzic....no nie i jeszcze Wam marudzę...
Nie martw się, moja położenia twierdzi, że jeśli nie jesteś pewna czy to już to to jeszcze nie jest już ;-)

Mój TŻ dziś walczył z cieknącym kranem i denerwował się przy tym jak trza a do tego M.go co chwilę zaczepiała pytając siedemset razy:tato, co robisz? Dlaczego się denerwujesz? Jego poziom frustracji osiągnął chyba apogeum, bo nagle zniknął.
Ja: gdzie byłeś?
On:spojrzeć na kogoś, kto mnie jeszcze dziś nie zdenerwował!
Ja:to znaczy?
On:w lustro.

Kurtna

Dostalam takiego ataku śmiechu, że bal się wyjazdu na porodówkę ;-)
Frau Gizela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-06, 20:43   #3994
chmielinka
Zadomowienie

Cytat:
czyli jednak CC,dobrze ze nie nalegał na sn
Tzn wspominal o sn ale powiedzialam mu ze sie boje o dziecko i mnie nie przekona. Powiedział tylko ze szanuje moj wybór i ze nie będzie nalegal bo msm prawo do takiej decyzji. Mowol jeszcze ze kiedys tak ułożone dzieci rodzilo sie sn (szczególnie jesli to byla kolejna ciąża). Stanelo na tym ze będzie cc

No i wziął mi wymaz na gbs (33 zl w lab z karta rabatowa ) a wynik za 5 dni

Franuś
chmielinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-06, 21:01   #3995
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez esti87 Pokaż wiadomość
z tego co mowil gin to 25.10 przyjecie na oddzial,podstawowe badania a nast dnia Oxy..
to już tak szybko... a dlaczego tak szybko Cię bierze na oddział i chce dac oxy..?
Cytat:
Napisane przez Rosalie01 Pokaż wiadomość
Gratuluje udanych wizyt

Kostka trzymam kciuki, zeby wyniki sie poprawily

Esti 25.10 to juz za chwile
Ja mam termin na 27.10, chcialabym, zeby mala wytrzymala i byla jednak skorpionica, mimoze w znaki zodiaku za bardzo nie wierze

Dziewczyny potrzebuje rady na szybko.
W sobote wieczorem namoczylam grzyby, zeby zrobic tarte, ale siostra przyjechala i nic mi z tej tarty nie wyszlo, wczoraj wieczorem je podgotowalam i wlozylam do lodowki, myslicie, ze nadal beda dobre, czy lepiej je sobie odpuscic?

Mam nadzieje, ze humory sie zaraz nam wszystkim poprawia i jutro juz bedzie lepiej
)
jak gotowały się pare minut to spokojnie użyj dalej np. teraz przesmaż je na patelni, jak tylko zanurzyłaś we wrzątku to lepiej wywalić.

Cytat:
Jak te aventowe nie będą pasować malej to kupie inne,werka ładnie ciągnęła,szkoda ze tak krotko

Kasiu ja dzisiaj jakoś dziwnie się czuje,mam bóle okresowe

Powiedzcie mi jak szorujecie bozenke to czujecie w ujściu pochwy cos? Bo jak mylam dziś to wyczulam nie wiem czy to szyjka tak nisko a mała czuje właśnie na spojeniu
kurcze ja tych nakładek nie zamierzałam kupować...mowicie, że to takie konieczne...?? moja bratowa klęła na nie a ja mam bardzo sterczące sutki i w sumie myślałam, że się obejdzie bez...

ja nic nie czuje w bożenie...ale wczoraj jak ja goliłam to ukazały się mym oczom wary murzyńskie....jeszcze lewa strona jakoś bardziej spuchnięta...

Cytat:
Napisane przez Frau Gizela Pokaż wiadomość
Mój TŻ dziś walczył z cieknącym kranem i denerwował się przy tym jak trza a do tego M.go co chwilę zaczepiała pytając siedemset razy:tato, co robisz? Dlaczego się denerwujesz? Jego poziom frustracji osiągnął chyba apogeum, bo nagle zniknął.
świetne...

Tżet poleciał wieczorem do Oslo i wraca w środę wieczorem...chciał mnie wysłać do rodziców ale powiedziałam, że jeszcze rodzić nie zamierzam i tego się trzymam no i też siedzę sama...

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Cytat:
Napisane przez silesianna Pokaż wiadomość
ja też mam płytek mało, poniżej normy, ale jednak dużo więcej niż Ty bo w granicach 135 się utrzymują. no i ja wiecznie mam mało płytek (po tatusiu, białaczkę też może będę miała po nim...? ) po porodzie miałam jakoś 90 po tym krwotoku i rany zupełnie mi się nie chciały goić, krew nie krzepła :/ a leczenia na to nie ma praktycznie żadnego, tzn mogą zrobić transfuzję płytkową, tylko że to robią jak juz płytek nie ma wcale... :/
ja długo szukałam jakichś produktów? suplementów płytkotwórczych bo mam z tym kłopot od zawsze (np. wiecznie jestem posiniaczona) i nic nie znalazłam
.
dałaś mi do myślenia bo posiniaczona ja też jestem zawsze....od byle czego...ale sprawdzilam moje wyniki z przed ciazy ze stycznia tego roku i płytki mam 150 (przy normie 130-400) wiec nie jakos tragicznie chociaz w dolnej granicy...
wyczytałam też gdzieś, że w ciąży norma jest 100-300 ale nie wiem kto ustala takie normy, moj lekarz jest zaniepokojony tym i kazał zrobić dodatkowo jeszcze próby wątrobowe....wychodzi na to, ze przyczyna mogłaby być osłabiona wątroba...
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-06, 21:05   #3996
Indra83
Wtajemniczenie

Ja miałam nakladki na sutki i ani razu ich nie użylam, skoro mały dobrze sobie radził, to po co miałam pchać mu ta gumę do buzi. Raz troszkę naderwał mi jeden sutek, ale dzień przerwy i było ok.

Gratuluję wizyt, u niektórych z was już tak blisko koniec, ja nie mam przepowiadaczy, ale 13.10 dowiem się jak szyjka i może ginekolog zdejmie mi pessar

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Moja bożena nadal spuchnieta z jednej strony, nawet tam nie zaglądam, przed wizytą dopiero jak będę kosić.
Stary 2014-10-06, 21:32   #3997
fiorella22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
to już tak szybko... a dlaczego tak szybko Cię bierze na oddział i chce dac oxy..?

kurcze ja tych nakładek nie zamierzałam kupować...mowicie, że to takie konieczne...?? moja bratowa klęła na nie a ja mam bardzo sterczące sutki i w sumie myślałam, że się obejdzie bez...

ja nic nie czuje w bożenie...ale wczoraj jak ja goliłam to ukazały się mym oczom wary murzyńskie....jeszcze lewa strona jakoś bardziej spuchnięta...

świetne...

Tżet poleciał wieczorem do Oslo i wraca w środę wieczorem...chciał mnie wysłać do rodziców ale powiedziałam, że jeszcze rodzić nie zamierzam i tego się trzymam no i też siedzę sama...
Oslo!!! Uwielbiam i zazdroszcze...
Byłam tam w zeszła zimę. Pięknie i cholernie drogo
my dopiero na wiosnę pewnie wyruszyły gdzieś w jakąś dłuższa podroz.

Co do sutków to ciekawa jestem jak w ogóle zniose karmienie bo ta sfera jest u mnie wyjątkowo wrażliwa i generalnie nie lubię jak ktoś ja narusza. Ale chce karmić piersią wiec może te nakładki trochę by zahamowały nadwrażliwość piersi

You are not alone
I am here with you...
MJ

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-06, 21:33   #3998
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szybkawolna Pokaż wiadomość
farbowalyscie kiedys wlosy szamponetka na czarno ? chwycil ten kolor ?
a ja z klei mam wrazenie ze mi brzuch poszedl do gory ;p nie sikam tyle co sikalam a zgage mam nontoper ;P dziec mi siedzi w zoladkku ;P

gratulacje wizyt

Kasiu nie rodz poczekaj na mnie ;P

Licze na zdjecia wozka jutro jak przyjdzie
Zrobie
Zanet84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-06, 21:35   #3999
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Tzn wspominal o sn ale powiedzialam mu ze sie boje o dziecko i mnie nie przekona. Powiedział tylko ze szanuje moj wybór i ze nie będzie nalegal bo msm prawo do takiej decyzji. Mowol jeszcze ze kiedys tak ułożone dzieci rodzilo sie sn (szczególnie jesli to byla kolejna ciąża). Stanelo na tym ze będzie cc

A poszlas z tym wykazem tam do szpitalnego labo gdzie gin kazal? Ja placilam 22zl a wynik był za 3 dni

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-06, 21:43   #4000
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiorella22 Pokaż wiadomość
QUOTE=anuszka21;48414227]Samolotem i z małą na kolanach xd lot trwa 50min wiec chyba nikt by urodzić nie zdążył xd

czy ja wiem... sa take co w 15 min urodza. Ostatnio nawet tu ten temat poduszalysmy :P

To mozna napisac do niej maila na wizazu

Ja kupowalam 80x70 na allegro. Nie mam porownania co do grubosci.

a mozna mleko krowie? sama kawa mi nic nie daje, ale z mlekiem uwielbiam.
A kawe zbozowa w ciazy mozna chyba, co nie?

mowisz... moze i ja powinnam kupic

Umylam wlosy. Zawsze myje na stojaco pod prysznicem, ale dzis na lenia umylam na wpol zgieta nad wanna i czuje plecy jakbym pol ogrodka lopata przekopala :banghead:

Jakas spiaca dzis jestem...[/QUOTE]

Ja pije zbozowa...Inke

A co do mleka , polozna radzila odstawic jako pierwsze przy karmieniu

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Frau Gizela Pokaż wiadomość

Kurtna

Dostalam takiego ataku śmiechu, że bal się wyjazdu na porodówkę ;-)
Dobre
Zanet84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-06, 21:48   #4001
silesianna
Zakorzenienie

kawę można pić z mlekiem ryzowym, gryczanym, migdałowym...

sojowe się odradza ze względu na wysoki stopień alergiczności soi, kozie podobnie, o krowim już nie wspominam
silesianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-06, 21:54   #4002
chmielinka
Zadomowienie

Cytat:
A poszlas z tym wykazem tam do szpitalnego labo gdzie gin kazal? Ja placilam 22zl a wynik był za 3 dni
z gin ustaliłam ze zaniose do szpitalnego lab w jastrzebiu, bo inaczej bym musiałam ekstra meza posyłać po wynik do wodzisławia... wiec wygodniej u mnie w miescie, a z drugiej strony jakby doliczyc paliwo to wyszloby wiecej... ale jaka róznica w cenie (!) Ty placilas 22 a u nas normalna cena bez rabatu 38

Franuś
chmielinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-06, 22:17   #4003
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
z gin ustaliłam ze zaniose do szpitalnego lab w jastrzebiu, bo inaczej bym musiałam ekstra meza posyłać po wynik do wodzisławia... wiec wygodniej u mnie w miescie, a z drugiej strony jakby doliczyc paliwo to wyszloby wiecej... ale jaka róznica w cenie (!) Ty placilas 22 a u nas normalna cena bez rabatu 38
Ja placilam za szybki 10minutowy 50zl :-(

martha330 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-06, 22:19   #4004
pati12345678
Raczkowanie

ja kupiłam te nakładki z BabyOno rozmiar M..
przymierzając je jednak mam dylemat czy nie są za duże, bo jak je nałożyłam, to sutki nie dotykały tej końcówki, tylko tak jakby sięgają do 3/4 miejsca na nie przeznaczone..
pati12345678 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-06, 22:24   #4005
martha330
Zakorzenienie

Na warsztatach wspominaly polozne ze czesto mamy lub tatusiowie kupuja o wiele za duze oslonki, mimo duzego rozmiaru piersi oslonki podobno nie musza wielkie byc... ja na razie nie kupuje, nieduzy wydatek,a mysle,ze poki co zbedny...

Stary 2014-10-06, 22:27   #4006
fiorella22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez silesianna Pokaż wiadomość
kawę można pić z mlekiem ryzowym, gryczanym, migdałowym...

sojowe się odradza ze względu na wysoki stopień alergiczności soi, kozie podobnie, o krowim już nie wspominam
i co z tego... jak z krowim smakuje najlepiej. Inne mnie nie satysfakcjonuje. Juz wole w ogole nie pic.
Szkoda, ze nie mozna napic sie na zapas

You are not alone
I am here with you...
MJ
Stary 2014-10-06, 22:32   #4007
My Sweet Little Precious
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pati12345678 Pokaż wiadomość
ja kupiłam te nakładki z BabyOno rozmiar M..
przymierzając je jednak mam dylemat czy nie są za duże, bo jak je nałożyłam, to sutki nie dotykały tej końcówki, tylko tak jakby sięgają do 3/4 miejsca na nie przeznaczone..
Cytat:
Na warsztatach wspominaly polozne ze czesto mamy lub tatusiowie kupuja o wiele za duze oslonki, mimo duzego rozmiaru piersi oslonki podobno nie musza wielkie byc... ja na razie nie kupuje, nieduzy wydatek,a mysle,ze poki co zbedny...
A to nie jest przypadkiem tak, że sutki nie muszą dosięgać do końca nakładek? Mamusie, wypowiedzcie się
Stary 2014-10-06, 22:42   #4008
martha330
Zakorzenienie

Sweet chyba masz racje...
Ale ja tam jednak nie kupuje pozniej sie zobaczy ale jesli juz to chyba nie powinnam miec z tym klopotu

Stary 2014-10-06, 22:46   #4009
silesianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiorella22 Pokaż wiadomość
i co z tego... jak z krowim smakuje najlepiej. Inne mnie nie satysfakcjonuje. Juz wole w ogole nie pic.
Szkoda, ze nie mozna napic sie na zapas
Ojtam ojtam, ja przy karmieniu pilam z bebilonem pepti, Ty wiesz jakie to jest obrzydliwe? nie wiedzialam wtedy jeszcze ze istnieja mleka roslinne czarnej kawy nie wypije, bez szans, a nie moglam sobie codziennej malej kawki odmowic, dawala mi namiastke normalnosci...
Takze jak przyszpili to mnie kazde satysfakcjonuje

Edytowane przez silesianna
Czas edycji: 2014-10-06 o 22:48
silesianna jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-07, 00:07   #4010
fiorella22
Zadomowienie

Herbaty z cytryna muszę się jeszcze opic na zapas bo zima uwielbiam.

a zielona w czasie karmienia można??

ja znowu nie spie. Niech juz bedzie 7 i ten koszmar bezsennej nocy juz sie skończy!
No nic, poogladam Gotowe na wszystko.

You are not alone
I am here with you...
MJ
Stary 2014-10-07, 01:41   #4011
martha330
Zakorzenienie

I ja! I ja! Nie spie, bo po co. ;-(

Stary 2014-10-07, 02:20   #4012
GoniaaaS
Rozeznanie

Hejka dziewczyny

Whpuscili mnie jak wrocilam wzielam prysznic, zjadlam cos normalnego i padlam co ja teraz bede robic :p
GoniaaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-07, 03:00   #4013
Frau Gizela
Rozeznanie

Też nie śpię.
Frau Gizela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-07, 05:44   #4014
martha330
Zakorzenienie

To widze ze coraz wiecejnas nie spi meczarnie straszne...ehhhh

Stary 2014-10-07, 06:29   #4015
manieczka1
Zakorzenienie

Goniaaas dobrze, że już w domku
Ja właśnie się ubieram i jadę tsh zrobić. Dziś rozpoczynam 36 tydzień
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-07, 06:31   #4016
sloneczko_1201
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kasia427 Pokaż wiadomość
No wlasnie ja tez tak mialam roznie do tej pory, a teraz ewidentnie skurcze mnie łapią.. ale delikatne... podejrzewam ze to przepowiadajace..
Oj to czuję, że urodzisz jeszcze przede mną, bo ja tam chyba żadnych skurczy nie czuję.

Cytat:
Hej

Cytat:

Waga super Czyli uparciuch jednak został dupką do świata
Ja za gbs płaciłam 15 zł i dopłaca się 10 zł jak wyjdzie pozytywny. Oddałam w sobotę i dzisiaj jest do odebrania.

Cytat:
Napisane przez GoniaaaS Pokaż wiadomość
Hejka dziewczyny

Whpuscili mnie jak wrocilam wzielam prysznic, zjadlam cos normalnego i padlam co ja teraz bede robic :p
Dobrze, że Cię puścili Nie ma jak w domu

Kurcze biedule, ale Was dużo nie śpi. Ja mam czasami problem z zaśnięciem, jak zasnę to budzę się, przewracam sporo razy, ale raczej śpię.

Manieczka za kolejny tydzień.

Razem możemy więcej...

Edytowane przez sloneczko_1201
Czas edycji: 2014-10-07 o 06:47
sloneczko_1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-07, 06:35   #4017
agatus84
Raczkowanie

no to chyba jestem pierwsza wczoraj po odejściu wód plodowych dostalam fenoterol i sterydy, a o 10.30 urodzilam droga cc córeczkę. Wazy 2kg, dostala 8pkt ale wszystko z nią dobrze. Ja dostaje leki, narazie pobolewa tylko troche.
agatus84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-07, 06:36   #4018
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatus84 Pokaż wiadomość
no to chyba jestem pierwsza wczoraj po odejściu wód plodowych dostalam fenoterol i sterydy, a o 10.30 urodzilam droga cc córeczkę. Wazy 2kg, dostala 8pkt ale wszystko z nią dobrze. Ja dostaje leki, narazie pobolewa tylko troche.
Ooooooo kurczaki!!!!!! gratulacje niech mała rośnie zdrowo
Teraz to zaczynam się bać
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-07, 06:48   #4019
sloneczko_1201
Zadomowienie

Cytat:
Wielkie gratulacje dla pierwszej wątkowej mamusi No to teraz życzę dużo zdrówka, szybkiego przybierania dla córeczki i mało bólu dla mamusi

Razem możemy więcej...
sloneczko_1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-07, 06:50   #4020
ela_86
Wtajemniczenie

Cytat:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaa

czyli zaczęło się!

GRATULACJE!!!!!!!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości