|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciemno wszędzie, głucho wszędzie, co to będzie? - CIONŻA będzie! cz. 3
Niunia - przykro mi ze I
a dupek jest progesteronem pewnie zostawiła mi ta jedna dziennie tak profilaktycznie na podtrzymanie, moze po wizycie odstawiKAJA - ja tez tak mam ze kaszle kaszle i sie zrzygam z tego kasłania ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
#3992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej!! rodzice pojechali na grzyby a my jedziemy na targowisko. Moze tam jakas kiecka dla mnie bedzie do potem
|
|
|
#3994 |
|
Zakorzenienie
|
Ja gnije w szkole
jeszcze ktoś wpierdziela kanapkę z kiełbasa, nie wypiłam dzisiaj swojej kawy i zaraz sie zrzygam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
#3995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ej ale zjadałbym |
|
|
|
|
#3996 |
|
Konto usunięte
|
hejcia
Niunia Kaja mogłaś mnie wcześniej obudzić !!!! zaspałam :ziewa: Pierożkowa jak byłam ostatnio w Rdm w H&M to widziałam jakieś sweterki ciążowe na kij mi sweterki jak tu spodnie najbardziej teraz zawadzają ![]() She, widzę Cię jak się czujesz? ![]() musze się wykąpać, jakoś po 12 zacząć smażyc rybę zeby była jak tz wróci, potem jedziemy do fryzjera [ znaczy jego będą obcinać ] a ja sobie polecę przy okazji po rajstopy wrócimy to się pomaluję, nawet paznokcie kupiłam taki ładny ciemnobordowy lakier mam nadzieje, ze jakos dam radę pomalować, zeby wiochy nie zrobić.. Edytowane przez 201606011622 Czas edycji: 2014-10-18 o 10:43 |
|
|
|
#3997 |
|
Zakorzenienie
|
Ejj wiecie co właśnie sobie uświadomiłam..? że od ok tygodnia nie chodzę w jeansach bo mnie uwierały..
![]() Ale ja i tak najwiecej chodze w sukienkach ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Opryszczka mi ise robiii
|
|
|
|
#3998 |
|
Konto usunięte
|
ja juz dawno opryszczki nie miałam..
są ponoc takie plasterki na opryszczkę. nigdy nie używałam, ale ze to pomagają |
|
|
|
#4000 |
|
Konto usunięte
|
było się nie oblizywać na wietrze
|
|
|
|
#4002 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a faktycznie w tym roku w lipcu byliśmy akurat na zakupach tam i były wyprzedaże bo siem obkupiłam ![]() Cytat:
to teraż odpoczywaj i produkuj posty na wizażu ![]() Fajnie,że tak zareagowała ![]() A jak rodzice? opowiadaj! Cytat:
![]() Szkoda,że nie znalazłaś nic w H&M... Cytat:
![]() Ty weź na się uważaj i nie przeciążaj tak mogłaś po jednym węgielku rzucać, a nie się tak forsować Cytat:
![]() wiesz, Kaja też miała I kreskę... a tu niepokalane poczęcie wyszło ![]() Cytat:
To Ci Tż Jaki wózek? ![]() Bo ja cały czas mam dylemat ![]() taaa...mi też Ale mi plasterki pomagają. już w tej ciąży miałam oprychę i 3 dni z plasterkami w dzień i na noc i przeszło ![]() A ja wstałam niedawno,zjadłam śniadanko,bo Tż w pracy,ale rano przyniósł mi świeży chlebek i pączka także leżę w łóżku dalej i gniję ale jakby lepiej się czuję ![]() a później idziemy na mecz
|
||||||
|
|
|
#4003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potem podczas jazdy (ale ja mam chorobę lokomocyjną) potem tego samego dnia w CH i jeszcze z raz chyba. I tak to mnie tak muliło własnie.. A wózek oglądałam jakis czas temu z moją koleżanka ktorą kupowała wózek i bardzo wpadł mi w oko ten http://allegro.pl/chicco-urban-wozek...669437408.html Ale wiadomo jak przychodzi co do czego to się zmienia. Chociaż od zawsze mówiłam że mój wózek to bedzie xlander, z Blanką nawet nie patrzyłam na inne |
|
|
|
|
#4004 |
|
Konto usunięte
|
tez te xlandery oglądałam
ale to musze na żywo zobaczyć, przez neta to tak dziwnie |
|
|
|
#4005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi się xlandery podobają i chyba raczej lekki jest,bo ona go z drugiego piętra znosiła... ja też muszę mieć przede wszystkim lekki wózek
|
|
|
|
|
#4006 | |
|
Zakorzenienie
|
No macanie wózka to podstawa, jak inaczej
![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
Xlander lekki nie jest Ja też nosiłam na 2 piętro, ale jak mus to mus Ale był ciężkawy i dość duży. no i spacerówka sie nie obracała A ten mi sie podoba że z gondoli robi się spacerówka ![]() No i ja nie dam wiecej niż 2tysie za wózek ![]() Jeszcze mam na oku Mutsy Evo. ale tutaj to używkę bo one dla mnie za drogie, Edytowane przez k a j a Czas edycji: 2014-10-18 o 12:09 |
|
|
|
|
#4007 |
|
Zakorzenienie
|
a jak byliśmy w smyku to oglądałam Bebetto (czy jakoś tak) i też mi się spodobał. Bynajmniej gondola i stelaż. i był lekki właśnie
ale jeszcze mam czas,więc pewnie po nowym roku będziemy jeździć oglądać i wtedy coś wybierzemy chociaż ja mogłabym mieć już
|
|
|
|
#4008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na kiedy masz tp? dobra już widzę ![]() Ejj Pierożkuuu proszę mnie zdjać z listy staraczek Tyyy ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Dziewczyny zaciążone.. Wy też się pocicie bardziej niż zawsze?? Edytowane przez k a j a Czas edycji: 2014-10-18 o 12:19 |
|
|
|
|
#4009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to dobrze,że już widzisz Ja się nie pocę bardziej. Może teraz trochę,ale to przez przeziębienie. To był jeden z objawów mojej ciąży - że się nie pociłam,a przed okresem zawsze
|
|
|
|
|
#4010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Póki co zaobserwowałam u siebie takie objawy: Wielkie bolące cycki, drętwienie rąk i nóg, bezsenność, ciągły katar, te pocenie(już przeczytałam że to norm ) i mulenie i brak apetytu ![]() iii wszystko mi wokół śmierdzi.. Kupą |
|
|
|
|
#4011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() katar to też mnie wkurzał. a później wyczytałam,że jest coś takiego jak katar ciążowy brak apetytu,mulenie i jednocześnie prawie ciągły głód to mi dokuczało na początku... dobrze,że to z czasem przechodzi
|
|
|
|
|
#4012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myje się Własnie ani nie zmieniałam antyperspirntu a ni nic.. ![]() Ja ten katar to juz jakis czas wgl mam.. to nei taki katar że się wysmarcze i nima, tylko takie jakeiś coś.. |
|
|
|
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie temat wozkow to na razie czarna magia. Przyjdzie czas to sie bedziemy rozgladac.
Jejku tak Wam zazdroszcze, chce bejbika w brzuszku na swieta
|
|
#4014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4015 |
|
Zakorzenienie
|
okres mi sie konczy wiec od jutra biore sie za Tz
|
|
#4016 |
|
Zakorzenienie
|
Pamietam że Boże Narodzenie dla cieżarnych nie jest zbyt łaskawe, że wiele produktów nie jest zbyt dobre..
Ja w sumie i tak jem tylko pierożki ![]() Ale za to wielkaaanooooccc
|
|
|
|
#4017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pocenie to przez hormony ja wszystko tak sobie tłumaczę
|
|
|
|
|
#4018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No takie jakieś coś, takie gluty |
|
|
|
|
#4019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#4020 | |
|
Zakorzenienie
|
To się będzie działo
Cytat:
poza rybami ![]() Za to Wielkanocnego niekoniecznie ![]() Ale teraz na Wielkanoc będę miała już dietę bo dzieć będzie już na świecie A na Wigilię się nażrem jak świnka ![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:46.

a dupek jest progesteronem pewnie zostawiła mi ta jedna dziennie tak profilaktycznie na podtrzymanie, moze po wizycie odstawi

Nie rozumiem 

na kij mi sweterki jak tu spodnie najbardziej teraz zawadzają
jak się czujesz?
kupiłam taki ładny ciemnobordowy lakier
mam nadzieje, ze jakos dam radę pomalować, zeby wiochy nie zrobić.. 

także leżę w łóżku dalej i gniję