|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3991 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
super, że Laurka pozostanie Laurką ![]() boje się, żeby mojej nic nie urosło- przekonam się za 2 tyg Cytat:
![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Siacha dzięki za opinię co do szpitala. zastanawiam się tylko jak mnie potraktują jak zobaczą że jestem "obca" tzn. że nie mam lekarza stamtąd ![]() Dziś jestem tak padnięta, że aż mi się płakać chce, jeszcze głowa mnie boli i brzuch ![]() ![]() to możliwe żeby przez 1 dzień mi brzuch wysadziło? dziś jak poszłam do pracy to każdy oczy jak 5zł że już taki wielki jest a po południu mąż jak mnie zobaczył to nie mógł uwierzyć. No i pół szafy ubrań musiałam odłożyć bo nie ma szans- w brzuchu się nie mieszczą! ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3992 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() To prawda. Ale wszystko zostawiam takie niedokońzcone ![]() Teraz 2 wydania araz idą do drukarni, nie mam artykułów na kolejne i muszę wszystko zosawić swoim dziewczynom ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3994 |
Konto usunięte
|
Gratuluję chłopaka fartuch
![]() alkamor a Tobie dziewczynki na 90% ![]() Cos a no mam, szkoda gadać na tą dziewczynę... Jutro na czczo muszę jechać na pobranie krwi ![]() myboy ja oglądałam ten wóz i zastanawialiśmy się nad nim, bo jako jeden z niewielu miał ładną spacerówkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3996 |
Zakorzenienie
|
Nie mam pojęcia. Nie wiem czy ma to jakieś znaczenie. Leżałam tam na patologii w 18 tyg. to nawet gin do mnie nie zajrzał. Lekarz to tylko na okres ciąży, później zwykle ma koło nosą. Chociaż czasami zdarzają się tacy, którzy zaglądają.
Tez byłam dzisiaj w Pełni, przeszłam przez dział dziecięcy i chłopięce ciuszki jakoś tak mnie nie zachwycają. Czekam na polowkowe u lekarza, który robił genetyczne i niech potwierdzi. Każdy mi mówi, że będzie chłopak, bo wyglądam inaczej niż przy córce. |
![]() ![]() |
![]() |
#3997 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesli ma Cie to uspokoic to jedz na IP ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3998 |
Zakorzenienie
|
U mnie po porodzie była tylko 2 razy położna środowiskowa. Nie patrzyła na warunki, tylko na to jak się dziecko rozwija.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3999 |
Zakorzenienie
|
Byliśmy dziś po pracy na zakupach, ale promocje przebrane i kiepskie. nastawiłam się na h&m a tam totalna klapa. za to w regularnych cenach parę rzeczy bym wybrała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4000 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Poldzik no to super z tym łóżeczkiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() My o imieniu w ogóle nie rozmawiamy na razie. Jest jeszcze mnóstwo czasu ![]()
![]() |
#4001 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#4002 |
Zakorzenienie
|
Rośnie jej już konkurencja
![]() Lekarz nam dzisiaj powiedział, że wszystko wskazuje, że będzie Zosia ![]() Skąd mu się wzięła ta Zosia to nie wiem ale ja właśnie bym chciała to imię a nic nie mówiłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4003 |
Zakorzenienie
|
Princesika ty to jestes pracoholiczka chyba :P dziewczyny dadza rade. Zawsze mozesz nimi pokierowac przez telefon czy internet
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4004 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4005 |
Konto usunięte
|
Niee, teściowa była niedoszła
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4006 |
Zakorzenienie
|
Szuuu współczuję tej tęsknoty. Na szczęście moja niedoszła teściowa była z piekła rodem (bo siostra tz byla wiecznie o wszystko zazdrosna), ale ciotka tz była kochana, z kuzynka tz tez się zżyłam. Czasami zaglądam na fb co tam u nich.
Poldzik, to świetnie, że masz już łóżeczko! Masija ja całe południe nie mogłam się zalogować na fb. Kaja mnie też bolą krzyże i kość ogonowa... Alkamor najważniejsze, że wszystko ok. Kika ojjj bardzo wzruszająca ![]() Myboy holland mi się też bardzo podoba, ale na żywo nie widziałam. :/ Pricesika super, że Laurka zostaje Laurka. Dbaj o siebie. Charlotta u nas podobnie, ale dlatego, że nie możemy się zgrać w czasie. ![]() Fajna ta opowieść o aniele ![]() Fartuch gratki Michałka. Śliczne imię ![]() Dominika właśnie o holland nie ma złych opinii. O reszcie są różne. Myboy ja chyba w klinice uniwersyteckiej, ale jak widzę, jak oni oszczędzają to biorę też pod uwagę prywatny szpitalik w mieście obok. Pricesika, twoje dziewczyny na pewno sobie poradzą, Ty musisz odpoczywać. Country czyli Zosia zostaje Zosią ![]() W końcu udało mi się dodzwonić do położnej. Mam spotkanie zapoznawcze 2.02. A szkoła rodzenia u nich od połowy kwietnia do połowy maja... wcześniej nie ma wolnych miejsc. Mam nadzieję, że zdążę zrobić całą szkołę rodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4007 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Nie pojechałam jednak wczoraj na ip. O 20 wzięłam 2 nospy, po 22 trochę mi ulżyło, przeszło. Ale teraz wstałam i coś znowu zaczyna mnie delikatnie pobolewać. Do tego często mam skurcze.. Może panikuję i przesadzam ale wolę się uspokoić-jadę dzisiaj do gina, ma wizytę od 11, pojadę wcześniej, zapytam, może mnie przyjmie. A tak poza tym to szukam dobrego przepisu na tort ![]() Macie jakiś? ![]()
#4008 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4009 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() ![]() Fartuch i country111 wielkie gratulacje! ![]() ![]()
#4010 |
Zadomowienie
|
Jesli kupimy Bebetto Holland to raczej 2 w 1 a fotelik Maxi Cosi i wtedy ewentualnie adapter jesli będzię konieczny.
OD KIEDY CIE POZNAŁAM ROZPOCZĄŁ SIĘ NAPIĘKNIEJSZY RODZIAŁ MOJEGO ŻYCIA ![]() Jedna z wielu Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe Czasem walczy ze wspomnieniami Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4011 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masija trzymam kciuki za wizytę, oby to nie było nic groźnego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4012 |
Zakorzenienie
|
masija trzymam kciuki, żeby bóle minęły
![]() ![]()
#4013 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A poza tym ja uwielbiam moją pracę ![]() Cytat:
![]() |
#4014 |
Zakorzenienie
|
Witam
Z nadmiaru wczorajszych wrażen, normalnie spać nie mogłam. Normalnie od dawna czułam, że będzie córa ![]() ![]() Ten tort to w jakich smakach ma być? |
![]() ![]() |
![]() |
#4015 |
Zadomowienie
|
Hej dziewuszki :-* Podpinam się pod pytanie o torta, smacznego i łatwego w wykonaniu, bom ja antytalent cukierniczy ;-)
---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Masija trzymam kciuki! Mam nadzieję, że te bóle to nic groźnego :-* |
![]() ![]() |
![]() |
#4016 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
z tortem nie pomogę, bo ja nie lubię piec ![]() ![]() Alkamor gratuluję córeczki ![]() ![]() ![]() Fartuch gratuluję synka ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4017 |
Zakorzenienie
|
Tort to dla mnie wyższa szkoła jazdy
![]() ![]()
#4018 | ||||
Zakorzenienie
|
fartuch gratuluje synka ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zobaczę w ogóle co to za babka, czy przekaże mi wystarczająco informacji ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
ojj oby przeszło ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4019 |
Rozeznanie
|
Alkamor gratuleje corci na 90 %
![]() Country gratuluję Zoski, Fartuch gratuluję Michasia ![]() Masija jedz do lekarza i sprawdź czy tam wszystko dobrze ![]() Pochwale się moim bencem ![]() ![]() a w ogóle od ubiegłego wtorku jestem na diecie cukrzycowej zgodnie z zaleceniami gina i mam -1.6 kg ![]()
14.09.2013r. Edytowane przez anutka171 Czas edycji: 2015-01-21 o 08:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4020 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Możesz napisać coś więcej o takiej cukrzycowej diecie? Jestem przed krzywą i boję się cukrzycy. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:15.