|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3991 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 8
Ehhh, u nas też karmienie teraz. W nocy co 3h, a ja już tak chce spać;
|
![]() ![]() |
![]() |
#3992 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3993 |
Zakorzenienie
|
A ja Wam powiem cos odnosnie prasowania. Ja ogolnie nieprasujaca jestem ale przed narodzinami malego wszystko ladnie pocisnelam zelazkiem. Ale jak wrocilam ze szpitala nie mialam glowy do prasowania i maly nosi ciuszki prosto z linki. Poki co nic sie nie dzieje
![]() Ciekawe jak tam Asia, mam nadzieje ze juz po wszystkim i tuli mala. A my dzisiaj sie wybieramy na pierwszy spacerek o ile bedzie pogoda taka jak wczoraj Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3994 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry! Pół nocy mnie bolało w podbrzuszu i krzyżu, myślałam, że może po tym badaniu się coś rozkręci ale oczywiście się wyciszyło. Za to później usnęłam jak zabita, nawet nie słyszałam jak Wąż wychodził do pracy.
Ciekawe jak tam Asia!
#3995 |
Zakorzenienie
|
Melbi u mnie podobnie. Kamcio budzi sie co 2 h a w nocy wojowalam z nim 2.5 h. Spie na siedzaco.
Przeklete koniecznie daj znac jak na spacerku bedzie.
#3996 |
Zakorzenienie
|
Chyba nie za szybko sie wybieram co? Maly ma 12 dni
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3997 |
Konto usunięte
|
Ja też nie prasuje. Tylko tetry których używam do wierzenia i wycierania pupy.
Nasza położna mówiła żeby już go werandowac i koło 14 dnia 20 minut spacer Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#3998 |
Zakorzenienie
|
Hej
Chcialam sprawdzic czy sa wiesci od Asi ale widze ze cisza Przeklete a polozna cos mowila na temat spacerow?zalezy pewnie tez jaka pogoda u was,nie wiem czy sie werandowaliscie ale ja przed piewszym spacerem bym kilka razy tak zrobila Olcia ciekawe czy cos sie z tego bolu zacznie Ewcik no to ![]() Ze mnie sie wszyscy smieja bo ja lubie prasowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3999 |
Zadomowienie
|
Mnie tez cala noc bolalo. Ale niestety nie na porod. Tyle meczarni. Masakra jakas.
![]() |
#4000 |
Zakorzenienie
|
Hej ja na szybko
![]() Małemu skoczyła glukoza na 70 parę jupi!!!! Zrobili badanie krwi.. Oby crp było w normie trzymajcie kciuki za obchody!!!! Aaaaaa
#4001 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ciekawe jak długo jeszcze...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4002 |
Wtajemniczenie
|
5 cm
Właśnie mnie zalalo O 6 dali mi zzo Jest gitara |
![]() ![]() |
![]() |
#4003 |
Wtajemniczenie
|
Asia trzymaj sie!
---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Asia kciuki! ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- Napisałam Wam całą litanie i apka skasowała wszystko!
#4004 |
Wtajemniczenie
|
I jeszcze rymujesz, kobito
![]() Buu wcale nie byly jakies tragiczne te podwieczorki, max 150. Mialam przelozyc jedna kromke z podwieczorku do obiadu i zobacxyc jak bedzie. Ale ta pinda dala insuline. I ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4005 |
Zakorzenienie
|
Aga trzymamy kciuki za wyjscie
![]() Asia trzymaj sie! Pieknie Ci idzie!
![]() |
#4006 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4007 |
Wtajemniczenie
|
Ewa te dreszcze to od czyszczenia są.
Nic, tworzę co mi skasowało. Chciałam napisać że wczoraj od rana się nie odzywałam bo tak zorganizowałam sobie dzień, ze czasu nie miałam usiąść 5 minut. Od godziny 6:00 do 22:00 byłam na nogach aż w koncy po 22:00 dostałam znów aurę. Nic nie widziałam przed oczami. Mąż mnie musial wykapać. zięłam pół paracetemolu bo glowa zaczęła ćmić i zasnęłam w 5 minut. O godzinie 2:00 pobudka z ogromnym bólem brzucha i pleców. Pomyślałam: "hura, zaczyna się!" Z bólem męczyłam sie do 3:00. O tej godzinie z jękiem wstałam z łóżka. Nie podobało mi się jednak to, że to nie skurcze a jednostajny ból. Mąż się wybudził. Oczy jak 5 zł. Ja do niego: "od goddziny męczę się z bólem, więc śpij kochanie bo możliwe, że będzie długa noc". Taka jęcząca poszłam na kibelek. Usiadłam ze łzami w oczach. Z bólem się wysikałam. Wreszczie wzięłam brzuch w obie ręce i podniosła jak najwyżej moglam. Ulga! Nagle jakie bącory zaczęły ze mnie uciekać to aż sama w szoku byłam ![]() ![]() ![]() ![]()
#4008 |
Zakorzenienie
|
Aga
![]() Asia niech sie tam rozkreca u Ciebie ![]() Duszona to mialas bardzo intensywny dzien,moze z przemeczenia te bole glowy? Biedna jestes z tym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4009 |
Wtajemniczenie
|
buu te bóle to mogą być i z przemęczenia i ze spadku ciśnienia. Ostatnio jak mierzyłam sobie ciśnienie przy takiej aurze to miałam 80/60 chyba ;/
---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- w ogóle to od 2 dni mam taką potworną zgagę, że mi się wymiotowac chce calymi dniami. ;/ ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Aaa coś mnie dopadło. Albo to jednorazowa akcja po moim śniadaniu albo zwiastunka
#4010 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Mnie właśnie znowu zaczęło boleć jak na @, ale raczej się nie łudzę, że cokolwiek się z tego rozwinie. Pewnie jak zwykle zaraz się uspokoi.
![]() |
#4011 |
Wtajemniczenie
|
Tak, też jestem już po. Zobaczymy co z tego wyniknie
![]() ![]() Teraz dla Was 40+4 wg apki
#4012 |
Rozeznanie
|
Aga kciuki
![]() Asia jesteśmy z Toba ![]() My dziś zaczniemy od wietrzenia w domu...potem balkon..i dopiero spacerek...tak radziła położna.. Duszona bidulo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4013 |
Wtajemniczenie
|
Daria podobno najgorsze ciśnienie ma być w czwartek;/
---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- wiecie co... wczoraj przyjechał do mnie kurier. Otworzyłam drzwi na dwór i jak zwykle chce w drzwiach wziąć paczkę i podpisać się na tym jego komputerku a on popatrzył na mój brzuch, zrobił kilka kroków w moją stronę, ja się cofnęłam, odwrocił się, zamknął za sobą drzwi i mówi do mnie: "Przepraszam, ale nie chcę żeby pani zmarzła" i zaczął wklepywać moje nazwisko w ten komputerek... Pierwszy raz ktoś całkiem obcy zainteresował się moim stanem. I to całkiem młody facet taki przed 30. Szok. ![]()
#4014 | ||
Zadomowienie
|
Balony do dzisiaj wiszą na klatce schodowej
![]() Mąż dziś rano znowu oczyścił Młodemu nosek. Niby nie ma dużo, ale zawsze jakiś gilek się wyciągnie. Trzymaj się Asia! Fajnie, że masz możliwość zzo ![]() Cytat:
Cytat:
Aga, wychodzisz? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4015 |
Wtajemniczenie
|
Zazdroszczę Wam dziewczyny tych spacerków i werandowania
![]()
#4016 |
Zadomowienie
|
![]() Ja dzisiaj tylko na chwilkę, bo u nas dzisiaj świętowanie z mężem ![]() Lui Ewunia śliczna ![]() ![]() ![]() ![]() MalaOliwka też piękności ![]() ![]() ![]() Daria a pamiętasz o tym żeby wypijać co najmniej 2 litry wody jak masz mniej pokarmu, to powinno ci pomóc, ja miałam tak wczoraj , bo młoda w nocy wisiała przy cycu cała noc i w ciągu dnia miałam pustawe piersi, ale wypiłam litry wody , poprawiłam karmi i dzisiaj w nocy miałam już napływ mleka ogromny ![]() Asia - trzymam kciuki za pozytywne i bezbolesne rozwiązanie no i za trzymanie już dzisiaj dzidziusia w ramionach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4017 |
Wtajemniczenie
|
Dzieńdoberek dziewczyny.
Asia kciuki za szybszą akcję. Zdaj relację z tego zoo bo nie wiem,czy się decydować ![]() Duszona,też tak mam często z bonami ![]() ![]() A dla mnie jest dobre takie niskie ciśnienie jak jest dziś. Wyspałam się jak już nie pamiętam kiedy. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4018 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
czyżby ewcia coś się zaczynało |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4019 |
Wtajemniczenie
|
Duszona, weź Ty się schowaj z tą swoją pupiną pięciominutową
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4020 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Gosiak, Ewcik, kurcze, może niedługo coś sie rozkręci, ajjj głupie przepowiadacze skurczybyki ![]() Buu, w nocy ból był do zniesienia ale przez niego nie mogłam usnąć :/. trochę już mniej mnie boli, ale jest...nie wiem, wydaje mi się, ze moze już dziecko schodzi do kanału i stąd ten ból ![]() A Ty jak się czujesz? Aga, super, ze wyniki w normie ![]() ![]() Asia, Trzymaj sie!!! JUż niedługo będziesz tuliła swoją córeczkę ![]() Duszona, masz się z tymi bólami głowy i z ciśnieniem ![]() Brzuszek masz ładny, a jaki tyłek malutki! A kurier dobry ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:24.