|
|
#3991 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Koty - część XI
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;52792199]Sliczny pingwinek, kocham to umaszczenie
Pozdrowienia dla Twojego Manka od mojego pingwinka Simby [/QUOTE]Dziękujemy i przesyłamy głaski dla Simby ![]() Cytat:
![]() Nieładnie, to jak to Pani Moderatorka forum pilnuje ![]() Maniek juz od końca lipca u nas urzęduje, na forum już jakiś czas temu miał swój debiut. Można powiedzieć, że się dogadują, w każdym razie Misia go jeszcze nie udusiła, ale zbiera sobie chłopak, zbiera ![]() Co u panienek?
Edytowane przez daktylek1987 Czas edycji: 2015-09-17 o 16:39 |
|
|
|
|
#3992 | ||
|
... choć nie Westwood
|
Nadrabiam zdjęcia - ile kocich piękności się pojawiło w wątku w tak krótkim czasie
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3993 | |
|
Konto usunięte
|
Koty - część XI
Cytat:
Rano i wieczorem |
|
|
|
|
#3994 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;52806487]Rano i wieczorem
moja musi z psiej miski ew. z łapki, gdy siedzę w wannie, więc płyny do kąpieli odpadają, bo biedna kicia by się jeszcze zatruła ![]() dziewczyny, jaki polecacie żwirek zbrylający i pochłaniający zapachy? cat's best średnio mi pasuje, ale jak nic innego nie znajdę, to może go spróbuję w Pl uwielbiałam Benka, teraz jak jestem w UK nie bardzo mogę trafić na dobry, więc się pytam
|
|
|
|
#3995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ptys mial dzis bliskie spotkanie z psem na klatce Doszloby do lapoczynow gdybym w pore go nie zlapala. Biedna psinka, zupelnie nieswiadoma, chciala sie przywitac i o malo w nos nie dostala. Ale ludzie tez sa niepowazni: prosze goscia zeby przytrzymal psa, bo widzialam, ze kot sie zjezyl i bedzie akcja za sekunde. A ten mi klaruje, ze jego piesek lubi kotki i sie nie boi. Piesek oczywiscie bez smyczki, obrozki, czegokolwiek.
|
|
#3996 |
|
... choć nie Westwood
|
A co Ptys robil na klatce?
|
|
#3997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zależy mi na tym, żeby zbrylał i pochłaniał zapachy - no Benek reszta to dla mnie dodatek wolę odkurzać/ zamiatać / zwiększyć powierzchnię wykładzinową, żeby mi nie śmierdziało.kurde, jak ja nie znoszę takich ludzi nasze są do tego przyzwyczajone, taki boks po pyskach
|
|
|
|
|
#3998 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Mogę się przyłączyć? Moją piękność przygarnęłam ze schroniska dwa miesiące temu, była to miłość od pierwszego wejrzenia ![]() Zastanawiam się właśnie nad zmianą karmy na bezzbożową. Mam dylemat: TOTW czy Applaws? Czytałam coś o problemach po Applawsie, ponoć karma była skażona? |
|
|
|
#3999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4000 |
|
Raczkowanie
|
Niestety nie są dostępne stacjonarnie w okolicy. Zastanawiam się nad składem. Czy TOTW na początek, czy może Applaws, bo z tego, co widzę ma więcej składników pochodzenia zwierzęcego (tylko martwi mnie to "skażenie").
|
|
|
|
#4001 | ||
|
Raczkowanie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;52806487]Rano i wieczorem
Aha, to u mnie podobnie dostaje Cytat:
nie roznosi się i dobrze zbryla także nie ma problemu z czyszczeniem kuwety i do tego można go wrzucać do wc co też mi bardzo pasuje ![]() Cytat:
|
||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4002 | |||
|
Zakorzenienie
|
W całości, jak nie chcą chrupać to kości wyjmuję.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo nie zauważyłam żeby dużo się drapały po uszach czy nie dawały tam głaskać. Kicie na mnie śpią. Kochane są. |
|
|
|
|
#4004 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Moj kot nie chcial jesc Applawsa |
|
|
|
|
#4005 |
|
Konto usunięte
|
A moje tylko applaws. Orjen i totw nie chhcialy jesc ;(
|
|
|
|
#4006 |
|
Konto usunięte
|
Mój wsunie wszystko xD Applaws mu podchodzi
|
|
|
|
#4007 | |
|
Zakorzenienie
|
Spacerował Pańcio nauczył wychodzenia na klateczkę. I teraz się kotki domagają obwąchania wszystkich drzwi. Cytat:
Witamy bielucha ![]() Moim zdaniem obie są ok. TOTW nie ma niestety małych worków (przynajmniej na zoo+), co jest dużym minusem. Oglądałam wczoraj test saszetek na dookołakota https://www.youtube.com/watch?v=f2ChH3G-O_s Widać jaki RC jest naperfumowany. W pierwszym momencie wszystkie tam lecą. Ciekawe co moje by zrobiły? Su pewnie nie tknęłaby żadnej, bo dama je tylko surowe. Ptyś coś by zjadł: może Almo, bo to kiedyś jadł? Pozostałych nie kupowałam. Applawsa w alu nawet nie powąchał.
|
|
#4008 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
|
|
|
#4009 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam taką klatkę, że jest to mało prawdopodobne. Drzwi do klatki, schody jak na piętro, kolejne drzwi i dopiero klatka schodowa z mieszkaniami, która ma ok. 60-70m2. Jest dużo miejsca do pobrykania, dużo ciekawych rzeczy (wózki, parasole, kwiaty). Pozwalam im chociaż tam sobie pochodzić. Jak słyszą, że ktoś wchodzi/wychodzi to uciekają do domu. Ale sąsiad wczoraj w nocy tak cicho pojawił się z psem, że Ptysiu nie zdążył zwiać na dół
|
|
#4011 | |
|
KOTerator
|
Cytat:
. Wizooż jest pilnowany, nie martwcie się . Maniek od lipca, no proszę. Fajnie, że się dogadują i Misia ma towarzystwo . Urośnie to będę komplementować bardziej Panienki jeszcze nie wiedzą, że za kilka miesięcy bardzo możliwe, że zmienią dom a nawet kraj. Teraz robią projekt denko, muszą skończyć żwirek i karmę, mamy duży zapas . Sonia zdrowa. Panny w przyszłym tygodniu jadą na szczepienie. Popsuła mi się pompka w fontannie, musiałam dokupić nową .
|
|
|
|
|
#4012 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jest szybka jak błyskawica.Dzięki za rady dotyczące karmy
|
|
|
|
|
#4013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moim zdaniem lepiej, zeby sobie poznawala, czasem wyszla, niz traktowala to jako zakazany owoc. co do czmychania - zakladaj jej szelki i smycz, to wtedy Ci nie ucieknie. mysle, ze predzej w ten sposob spadnie jej zainteresowanie klatka, niz zakazami.
|
|
|
|
|
#4014 |
|
Konto usunięte
|
Ja chce moje maluchy w przyzlym roku nauczyc wychodzenia na szelkach, podobno syjamy calkiem chetnie chodza na smyczy
teraz to juz chyba za zimno na wycieczki, bo u mnie ok 15 stopni
|
|
|
|
#4015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4016 |
|
Konto usunięte
|
szelki lub obrozke nosza caly czas, zeby sie juz przyzwyczajaly
nie da sie wyjsc spokojnie z domu, Buka i Bobek przeciskaja sie na klatke ![]() polpietro juz zwiedzily
|
|
|
|
#4017 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Moje się na klatkę nie pchają. Ale raz ragdoll wyemigrował bo goście drzwi nie zamknęli. Zszedł piętro niżej, usiadł sąsiadowi na wycieraczce i zaczął drzec ryja w panice. Ze sam, ze się ZGUBIŁ, że do domu daleko, że zginie marnie w tym OBCYM I GROŹNYM miejscu.
Płakał tak strasznie ze i myśmy usłyszeli i wszyscy sąsiedzi na klatce. .. mój Paweł przyniósł go do domu. Cała ta NIEBEZPIECZNA wyprawa trwała jakieś 5 minut. I dotyczyła zejścia piętro niżej.
|
#4018 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kupiłam je właśnie dlatego że jak usłyszą otwieranie drzwi to uciekają na klatkę. Mieszam na IV piętrze, więc na dół by nie zwiały raczej ale może je wyprowadzę na spacer |
|
|
|
|
#4020 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
cats best jest ok ale chyba jednak benek lepszy no i wychodzi taniej
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:48.

Pozdrowienia dla Twojego Manka od mojego pingwinka Simby
[/QUOTE]
. Widzę, że się dogadują z Misią

w Pl uwielbiałam Benka, teraz jak jestem w UK nie bardzo mogę trafić na dobry, więc się pytam