|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
Dotka aż mi się gorąco zrobiło. To jest niesamowity cud. Aż strach pomyśleć co by było gdyby podłączyli ktg wcześniej lub później. Ciarki mam.
Kochana leż i się nie ruszaj. Nabieraj sił. Jutro już będzie o niebo lepiej |
|
|
|
#3992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) że akurat wtedy podłączono ktg i że Dotkę męczyła wątroba. Tak miało być i cudnie jest, że są we dwoje zdrowi Witek podciągnie się raz dwa w oddychaniu jak Martynka, bo to nasze silne "styczniowe" dzieciaki
Edytowane przez magda1706 Czas edycji: 2015-12-07 o 22:12 |
|
|
|
|
#3993 |
|
Zakorzenienie
|
No i wez tu spij spokojnie i nie nasluchuj ruchow dziecia....
Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#3994 |
|
Zakorzenienie
|
Witek da rade, troszkę poleży dłużej w szpitalu, ale na pewno jest silnym chłopcem i raz dwa nie będzie mu potrzebny cpap. 3majcie się razem, silni jesteście. Dotka odpoczywaj.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#3995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż mi się gorąco zrobiło... już od dawna mówiłam ze w grudniu to już w każdej chwili możemy zacząć rodzić, ale mimo wszystko jakoś tak człowiek myśli ze ma czas.... |
|
|
|
|
#3996 |
|
Zadomowienie
|
Dotka Gratulacje synka, silny chłopak z niego! Matko, te szpitale to czasem błogosławieństwo jednak...
Trzymaj się mocno, leż i odpoczwaj, kciuki za Was trzymamy!
|
#3997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdrowia dla Was i gratulacje
|
|
|
|
|
#3998 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny...
Poplakalam sie bo babka z sali tez po cc i jej dziecko przyniesli... Jaki laktator kupic? I gdzie? Szybka wysylka lub stacjon. Elektryczny. Jakue ceny? |
|
|
|
#3999 |
|
Zakorzenienie
|
DOTKA, o kurczę. .. mieliście oboje niesamowite szczęście :O gratuluję więc narodzin synka, trzymam za was kciuki
|
|
#4000 |
|
Rozeznanie
|
O matko aż mi prawie tel z ręki wypadł. Boże Dotka gratulacje. Życzę szybkiego powrotu do sił i żeby Ci już stres opadł. Witek duży i silny , szybko nadrobi. Gratuluję maleństwa. Matko powiedziałam mężowi to aż w szoku powiedział żebym torbę smakowała jutro. :0
Zatkało mnie totalnie. .. bóg nad wami czuwa ! |
|
|
|
#4001 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka nie płacz, ja wiem, że to trudne, ale musisz być silna. Szybko dojdziesz do siebie, to szybciej pójdziesz do Witka.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#4002 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka dziewczyny poinformowane
![]() Kochana dzielni jesteście obydwoje! Też nie mogłam uwierzyć w to co czytam, taka szybka akcja, kto by się spodziewał... Witek jest już na świecie!!!! to jest po prostu niesamowite! Z całego serca Ci gratuluję i ściskam mocno kciuki za Was. Ale dzisiaj emocje - urodziły 3 moje kolezanki!!!
|
#4003 |
|
Zakorzenienie
|
DOTKA, jeśli nie ma przy szpitalu lub sr wypożyczalni to kup sobie elektryczny aventu, poleca moja położna
|
|
#4004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Wituś na pewno da radę. jak już zastrzyki dostawałaś to powino być ok w każdym razie trzymam kciuki by tak było
|
|
|
|
|
#4005 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.myszka-sklep.pl/p/pl/582/...al+nowosc.html tu jest avent za 99 ale reczny stacjonarnie w krakowie poszukam ci cos jeszcze w tym samym sklepie elektryczny avent 400 zł http://www.myszka-sklep.pl/p/pl/482/...y+philips.html i elektryczny medeli 279 zl http://www.myszka-sklep.pl/p/pl/585/...u+od+reki.html Edytowane przez ahnessy Czas edycji: 2015-12-07 o 22:38 |
|
|
|
|
#4006 |
|
Raczkowanie
|
Dotka GRATULACJE !!
Dobrze, że byłaś w szpitalu i że podłączyli ktg... Tak jak Dziewczyny pisały - Opatrzność nad Wami czuwa. Zdrowia życzę |
|
|
|
#4007 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4008 |
|
Zakorzenienie
|
Pierdziu, jutro szykuje ubrania do torby i robie pranie dla mlodego, najwyzej w folie pochowam wyprane ubranka zeby sie nie kurzyly w remoncie.... To juz nie przelewki. Moj maz tez powiedzial, ze rzeczywiscie najwyzszy czas na pakowanie, a na najblizszym usg zmusimy lekarza do dokladnego obejrzenia dziecia.
Dotka, nie placz, regeneruj sie powoli. Teraz potrzeba bedzie Wam duzo sil Ciagle w szoku jestem Wyslane z Lumia920. ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- A jeszcze dopisze i troche temat zmienie. Kamilka, Martynka jest cudna taki malutki slodziaczek do calowania ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#4009 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4010 |
|
Zakorzenienie
|
O rany, ale wiadomości mrożące krew w żyłach... Dotka, dobrze że tak to się wszystko ułożyło w czasie, trzymam kciuki, żeby teraz było już tylko lepiej. Masz już dużego, silnego synka, dacie radę!
|
#4011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja sie powoli do spania szykowalam, a teraz nie wiem czy zasne, rozbudzila mnie ta wiadomosc. Oczywiscie bardzo sie ciesze, ze wszystko jest ok ale przeraza fakt, ze my tu planujemy daty i w ogole wszystko, a tu pyk i swiat do gory nogami, nowa rzeczywistosc przychodzi znacznie szybciej
|
|
|
|
|
#4012 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka Gratulacje
Dobrze, że byłaś w szpitalu i pod kontrolą, a najważniejsze, że Witek zdrowy, będzie dobrze. Nie płacz no chyba, że ze szczęścia. Zdrówka dla was i dużo siły. Chciałam zacytować wszystkich, ale doszłam do Dotki i nie wiedziałam, czy dobrze czytam. |
|
|
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
Ech nawet nie gadaj, w sumie ja to wszystko mam już spakowane, ale jutro jeszcze raz ją przejrzę.
|
|
|
#4014 |
|
Zakorzenienie
|
ahnesyy dzieki bo ja na tel to slabo z szukaniem..
Ten avent za 400 to jest natural? Bo patrze na frkids z torfowej,tam jest za 419. I on dbry jest? Tu maja ale reczny to zanim tz kupi to ok ale by jutro podjechal |
|
|
|
#4015 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka co do lektatora to czytałam bardzo dużo pozytywnych opinii o elektrycznym medela. Dużo dziewczyn co musiało odciągać dużo i w szpitalu go chwaliło.
|
|
|
|
#4016 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4017 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4018 |
|
Zakorzenienie
|
Też o medeli słyszałam, że jest w sumie jedną z lepszych. Jak moja mama się dowiadywała u siebie w szpitalu, to właśnie medele polecały położne laktacyjne, tylko zaznaczały, żeby nie brać mini.
|
|
|
#4019 |
|
Rozeznanie
|
i jeszcze lovi elektryczny - mozliwy odbior osobisty
http://www.e-apteka-niezapominajka.p...howywania.html myślę ze w szpitalu powinni ci pomóc w kwestii laktacji moż doświadczona położna doradzi co będzie najlepsze w twojej sytuacji. Koniec płakania musisz zbierać siły żeby jak najszybciej móc się zająć synkiem |
|
|
|
#4020 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka tu masz linki z allegro do różnych modeli medela gdzie można osobiście w Krakowie odebrać
http://allegro.pl/medela-laktator-el...tml#tabsAnchor http://allegro.pl/medela-laktator-el...793657044.html Jak znajdę w jakimś sklepie to Ci podeślę ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- O mam na ich stronie można sklepy wyszukać, które mają stacjonarnie. http://www.medela.com/PL/pl/breastfe...on-finder.html |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:57.

) że akurat wtedy podłączono ktg i że Dotkę męczyła wątroba. Tak miało być i cudnie jest, że są we dwoje zdrowi 

Dobrze, że byłaś w szpitalu i że podłączyli ktg... Tak jak Dziewczyny pisały - Opatrzność nad Wami czuwa. Zdrowia życzę
21.06.2014r.