|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VIII !
Mam np zestaw herbat i książkę i myślę czy to pakować oddzielnie czy razem...albo szalik i "ekskluzywną" kawę....
|
|
|
|
#3992 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
widziałam jedna budkę na Manhattanie ale ceny mieli wyrabane w kosmos dlatego pytam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3993 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, czy nie powinna każda z nas mieć takiego kubka? To o nas
1480458772464.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3994 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3995 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3996 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie już prawie wszystkie prezenty gotowe. Jeszcze tylko portfel dla TŻa. 😊
|
|
#3997 | ||
|
Rozeznanie
|
Sugarku Ale te Twoje psiury są Cudowne!
Cytat:
Jest moc Cytat:
![]() A propos- swoją mocą przetransforowałam swojego Tż w wielbicieIa świąt Chyba moja aura jest zaraźliwa jak cholera Do tej pory było mu to obojętne, w sensie-ok, fajnie spędzić czas z rodziną. Ale teraz jara się choinką, ozdobami, "formą spędzania czasu" , celebracją atmosfery jak dzieciak Napisał mi, że dzięki mnie znowu czuje się jak mały chłopczyk i to jest super . Siedzi do późnych godzin nocnych i wymyśla, wyszukuje mi prezenty, obmyśla, w jaki papier, jak tu przemeblować, żeby wsadzić jak najlepszą choinkę (i nie tego standaowego świerka, tylko rasowego Normana jakiegoś przynajmniej ) no i żeby było dużo miejsca pod nią, Żeby tam siedzieć jeść, gadać, grać ![]() Załapał bakcyla chłopak, jestem dumna
|
|
#3998 |
|
Rozeznanie
|
Nadrabiam Was od wczoraj i nadrobić nie mogę
W ten weekend chyba będziemy z Tż ubierać choinkę i wtedy już będziemy mieć totalnie świąteczny klimat póki co nie czuje kompletnie tej atmosfery a dodatkowo w piątek czeka mnie egzamin na prawo jazdy i jestem tym przerażona, nie mogę myśleć o niczym innym Mam nadzieję ze dojdą dziś do mnie dwie paczki z prezentami i będę mogła sobie już wszystko zacząć pakowac, bo to uwielbiam zrobiłam też w zeszłym tygodniu ciasto na piernik staropolski, siedzi i czeka w lodówce ale powychodziły mi w nim jakieś dziwnie grudki tak jakby z mąki i nie wiem jak to wszystko wyjdzie Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i zawsze to przyjemniej wspólnie wybierać ozdoby, ubierać choinkę Sugar Twoje psiaki są idealne do świątecznych i zimowych scenerii Ondiine kubek idealny szkoda, że mam już szafkę pełną kubków Zgryzota pakuj osobko zawsze to więcej niespodzianek
|
|
|
|
|
#4000 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tak, zgadzam się, zgryzota, pakuj osobno- większa radocha z dodatkowego rozpakowywania, poza tym- herbaty i kawy tematycznie "nijak" mają się do głównego prezentu, więc ja bym ich nie łączyła
|
|
#4001 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4002 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Super Yasmin Pada u was dalej śnieg? Bo u mnie szaro i ponuro
|
|
#4003 |
|
Rozeznanie
|
U mnie śnieg padał wczoraj cały dzień. W nocy był mróz, tak więc i dzisiaj jest biało. Ale ponoć jutro ma padać deszcz ;(
A to moje dwie paczki dla mamy i siostry. Wyglądają tak jak sobie to zaplanowałam. Nie ma tu przepychu, bo ja lubię minimalizm. W pudełkach są oddzielnie popakowane prezenty. Trochę miałam z tym pracy, ponieważ niektóre rzeczy ciężko było ładnie "oprawić", ale jakoś się udało. Teraz mogę powoli kompletować prezenty na Gwiazdkę
|
|
|
|
#4004 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
Wszystko piękne,miło się oglada ![]() U mnie cały czas leżą reszki sniegu,dziś lekko popruszył nowy ,chciałabym żeby tak z 2 godziny sypał to może i by było biało ehhh. Pieknie prezenty popakowałyscie !!! Jaw tym roku będę miała mało ilościowo,dla rodziców kupuje żelazko ,dla mężą nie wiem co - sam sobie wybierze,do tego dla przyjaciółek i to chyba będzie wszystko . W 2 dzien świat mamy rodzinę męża-siostre,szwagra, i ich małe bliźniaki,ale to chyba na męża sceduję kupowanie im prezentów albo wspolnie . zobaczymy. Jadziśi jutro piekę ciatka świateczne ,dziś sama,jutro z przyjaciółkami . Schodzi to u mnie w tempie swiatła-juz mialam 3 tury pieczenia albo pierników albo ciastek. |
|
|
|
#4005 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#4006 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie ciągle biało. ❄ Do końca tygodnia ma sypać codziennie. ❄⛄
|
|
#4007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie własnie zaczyna padać śnieg szkoda, że jestem na uczelni Wieczorem idę do ortodonty i chyba sobie wezmę jakieś blękitne ligatury z okazji swiąt czerwone i zielone chyba by były dla mnie zbyt szalone |
|
|
|
|
#4008 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie sypie!!!!
|
|
|
|
#4009 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
"... w ostatnim domu ktoś uchylił trochę drzwi i bardzo stary głos zawołał: - Dokąd idziesz? - Nie wiem - odpowiedział Włóczykij. Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy." |
|||
|
|
|
#4010 |
|
Zadomowienie
|
u mnie pada śnieg
wczoraj dałam TŻtowi ten kalendarz adwentowy - był zachwycony Co do pakowania - ja zawsze wszystko osobno pakuje. Wtedy jest wiecej prezentów pod choinką - takie wrazenie
|
|
|
|
#4011 |
|
Raczkowanie
|
ja już nie mogę się doczekać
|
|
|
|
#4012 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4013 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale zawsze lubię pakować w więcej paczuszek - sama też wolę dostać więcej pierdółek niż jedną dużą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Uwielbiam pozować je i robić zdjęcia One bardzo poważnie traktują swoje role modeli ![]() Cytat:
U nas dziś resztki śniegu i, co gorsza nic nie "dopaduje"
|
|||||
|
|
|
#4014 |
|
Rozeznanie
|
We Wrocławiu przez momencik trochę padał śnieg, ale od razu się stopiło i już przestało
![]() O, znowu pada, teraz konkretnie Edytowane przez ysabela Czas edycji: 2016-11-30 o 14:58 |
|
|
|
#4015 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- zazdroszczę, u mnie nic dzisiaj deszczowoWysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Dzisiaj Andrzejki, a to oznacza...... że jutro 1 grudzień! yeeeeey jak to zleciało dziewczyny! Od jutra startują Vlogmasy (większość pewnie zobaczymy dopiero 2 grudnia), jutro startujemy z kalendarzami adwentowymi ! Ja na 80% jadę w tym roku (nic nowego ) do Berlina na jarmark i małe zakupki, także ciesze się jak dziecko! dwa tygodnie i ubieramy choinkę, myjemy okna, lecimy z ozdobami w mieszkaniu ♡ Najpiękniejszy miesiąc w roku przed nami! ![]() Byłam dziś w Biedronce i ładne bombki mają szklane za 14,99zl, ale nie skusilam się, bo kasy nie miałam tyle, miałam prawie odliczone na zakupy Zbieram na wyprzedaże i na euro (4,45zl za euro -,- )Jutro uderzam do Lidla, zobaczyć te pościele flanelowe, chyba się skuszę jednak Jakie macie doświadczenia z flanelowymi poscielami? Nie mechola sie, nie kulkuja po praniu? Dzisiaj dzień planowania, musze uzupełnić sobie wydrukowany planner, spisać jakie prezenty mam dla kogo i co musze jeszcze dokupić, aby mieć już wszystko gotowe. Dodatkowo zrobić wstępna listę zakupów spożywczych na święta, aby wiedzieć ile mniej więcej czego potrzebuje. Dzisiaj Szczecin płacze deszczem, aż zostałam zmuszona podjechać na myjnie (nie cierpie tego straszliwie, bo już patrzeć nie mogłam na ten brud haha śniegu ani widu ani słychu i to się raczej nie zmieni. Mam nadzieje ze w Berlinie mnie zaskoczy jak pojadę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4016 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Też lubię taki naturalny styl, ale Ty to zrobiłaś mistrzowsko! Surowo, ale zarazem bardzo klimatycznie i elegancko- nie sądziłam, że dż tak ładnie to może wyjść Cytat:
![]() Co do flaneli- ja nie lubię. Dobra jakościowo się nie kulkuje, ale ja mam Wrażenie że śpię pod dresem Pomalowałam paznokcie, kopcę choinkowy olejek, piję gorący kubek i obejrzałabym coś.. ![]() Kochane, co mi Możecie polecić NA JUŻ z filmów animowanych świątecznych? Takich jak Grinch czy Opowieść Wigilijna(2009 ) , (te zostawiam sobie na później ) . I wykluczam Express Polarny ???
|
|
#4017 |
|
Raczkowanie
|
Upieklam ciasteczka ze stemplami z Pepco ,chwalę się
|
|
|
|
#4018 |
|
Zakorzenienie
|
Wow, ale śniegiem zasuwa na dworze! Pierzynka się tworzy <3 oby do świąt!
|
|
|
|
#4019 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No i chciałabym znowu Wam podziękować, bo gdyby nie Wy, nie wiedziałabym skąd wziąć szary papier Cytat:
|
||
|
|
|
#4020 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie śnieżyca! 💙❄❄❄
Biorę się zaraz za pierniczenie. 😃
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.

widziałam jedna budkę na Manhattanie ale ceny mieli wyrabane w kosmos dlatego pytam

ale chyba wywalę tę choinkę bo nie mogę
no i w tle wisi już kalendarz
i było dla mnie zawsze wielką zagadką jak to możliwe... co się okazało ułamał się kawałek szkła przy szyjce
Jest moc
Do tej pory było mu to obojętne, w sensie-ok, fajnie spędzić czas z rodziną. Ale teraz jara się choinką, ozdobami, "formą spędzania czasu" , celebracją atmosfery jak dzieciak 

Mam nadzieję ze dojdą dziś do mnie dwie paczki z prezentami i będę mogła sobie już wszystko zacząć pakowac, bo to uwielbiam 

) do Berlina na jarmark i małe zakupki, także ciesze się jak dziecko! dwa tygodnie i ubieramy choinkę, myjemy okna, lecimy z ozdobami w mieszkaniu ♡ Najpiękniejszy miesiąc w roku przed nami!