|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Misiu kochana i jak po kolacji?
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mialam isc spac ale jakos zasnac nie moglam i zadzwonil tz i powiedzila ze jedzie do domku,wiec zaraz bedzie to juz calkiem nie zasne hihih ..a jutro a w sumie juz dzisiaj do pracy ale sobote mam wolne wiec odespie,jakos mi sie odrazu milej zrobilo i moje przykre mysli minely jupi!!!!!!!!tztek przyjezdza hihihi
|
#4023 |
|
Zakorzenienie
|
Kachulko
Gizelciu Mijalea strasznie sie rozczuliłam Twoim opisem wizyty u lekarza. I dzidzia ma 12 cm pozdrawiam Was dziewczynki My wczoraj póxno wrócilismy z pracy więc walentynek nie obchodzilismy. Przełożylismy je na sobotę.Po pracy pojedziemy na zakupki a potem na kawę i jedzonko do naszej ulubionej knajpki. Tam w soboty zawsze na żywo muzyke graja i jest super A wczoraj TZ namierzył samochód i dzwonił i dzwonił dlatego póxno wrócilismy do domku ![]() Musimy kupić samochód bo jak TZ odejdzie z obecnej firmy to bedzie musiał oddac służbowy Mnie to kupno samochodu strasznie przeraża.Boje sie , ze kradziony kupimy
|
|
|
|
#4024 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Ja dziś cierpię na bezsenność Wstałam o 5 rano i już nie mogłam zasnąć. Widocznie takie uroki ciąży hehe.Kobitki do szkoły rodzenia chodzę już dwa tygodnie więc mogę troszkę na ten temat powiedzieć. Jednym słowem: jest super i naprawdę polecam Na każdych zajęciach są ćwiczenia, które mają ułatwić poród, sprawić by był szybszy i mniej bolesny. Dowiadujemy się masy informacji na temat ciąży i pielęgnacji dzidziusia. Zawsze dostajemy jakieś gazety, książeczki o dzidziusiach i czasami próbki kosmetykówJeżeli chodzi o Walentynki to nie obchodzimy ich jakoś szczególnie z mężem. Ja z reguły dostaję kwiatuszek a mąż dobra kolacyjkę. Wczoraj było troszkę inaczej bo była z nami mama Po prostu mój tato jest w sanatorium i nie chcieliśmy żeby mamie było smutno więc zaopiekowaliśmy się nią . A romantyczny wieczorek tylko we dwoje urządziliśmy już sobie w sypialni hehehe![]() Kasiasiar nie bój się, że kupicie kradziony samochód, to chyba można sprawdzić, nie?? Kachula Tz dojechał?? Mijalea opieka w Niemczech jest super. Tylko pozazdrościć I fajnie, że z mężem się pogodziliście.Pomidorko a tabletki na pewno Wam pomogą i już nie będzie żadnych problemów Wytrzymajcie tylko ten miesiąc i będzie super.Ray trzymam kciuki aby dzidzia siedziała w Twoim brzuszku jak najdłużej. Kinia my kwestię zaproszeń potraktowaliśmy podobnie jak Twoja mama. Nie wydawaliśmy na nie kupy kasy. Fakt, nie kupiliśmy tych najtańszych ale nie bawiliśmy się w specjalny papier a potem drukowanie. Kupiliśmy gotowe ale za to bardzo ładne.
|
#4025 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Chcialam Wam wkleic zdjecie mojej fasoluni, mimo , ze jest male i malo na nim widac. Nie mam skanera, wiec sprobuje dzis pokombinowac i zrobie fotke fotce ![]() Kasiu, maz wlasnie dzis odbiera nasz samochod. Wiem co myslisz, bo tez to przez caly okres kupna przezywalam. Ale nie martw sie na zapas,nie wiem jak jest u was, ale tu n ajlepiej kupowac w sprawdzonym Auto-handlu (tak to sie po polsku chyba zwie) wiec ryzyko , ze podejrzany kupicie jest male. Gusiu , ja wczoraj u lekarza dostalam ulotke informacyjna i tez byla tam wzmianka o szkole rodzenia. Maz bardzo chcial zebysmy chodzili. Musze zadzwonic i spytac kiedy moge sie zapisac. |
||
|
|
|
#4026 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczynki
witam sie z Wami po "stosunkowo" udanej nocy ![]() Agatko podlaczam sie do slow Pomidorki i Kasiasiar Pomidorko to mezusiowi niespodzianke zrobilas Kachulko nie smutaj sie prosze, wszystko sie ulozy i juz niedlugo bedziesz miala swoja fasolinke Madziu ciesze sie, ze maz sprawe przemyslal i humorki powrocily Kasiasiar trzymam kciuki, zeby samochod okazal sie taki, jaki wymarzyliscie i nie kradziony oczywiscie Emi gratulacje dla sasiadki Gusiu ta szkola rodzenia to na prawde fajna rzecz , a co do zaproszen to wczoraj przegladalam oferty na allegro i sa ladne do 3 zl z nadrukiem juz i personalizacja (tzn. ze nawet imiona i nazwiska gosci beda wydrukowane), co prawda te aukcje sie teraz koncza, ale na pewno beda nowe za jakis czas, ja mam zamiar zamowic jakos pod koniec marca/ na poczatku kwietnia |
|
|
|
#4027 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc kobietki
ja zmykam do szkoly a wam zycze udanego dnia bez zadnych smutaskow kachulo kolacja byla przepyszna,potem jeszcze zachaczylismy o bar ,bo spotkalismy w restauracji naszych przyjaciol wiec zjedlismy kolacje w czworke![]() Pierscionka jak nie bylo tak nie ma ale bukiet czerwonych rozyczek dostalam i czekoladki |
|
|
|
#4028 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() Kinia ja wiem, jak to jest u mnie... Ktos przynosi zaproszenie, zobaczy sie co i jak i idzie do szafki i wszystko... Moim zdaniem, bez sensu jest kupno drogich zaproszen, bo za ta kase mozna cos innego kupic ![]() Gusia to dobrze, ze szkola cos daje troszke sie nauczyc i milo spedzisz czas ![]() Kachulko zycze samej przyjemnosci z TŻ ![]() ![]() ![]() Misia jak kolacyjka??
|||||||||||||||||||||
|
|
#4029 |
|
Zakorzenienie
|
Misiu szkoda, ze TZ taki uparciuch, ale my tu bedziemy nadal czarowac, w koncu nasze czary musza przeciez na niego zadzialac
Marcelko no wlasnie nie bede sie wydurniac z jakimis drogimi zaproszeniami, ale tak do 3 zl, to mysle, ze wydac mozemy |
|
|
|
#4030 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Misia to TŻ z rozyczkami zaszlal ![]() ![]() Misia jeszcze dostaniesz pierscionek zareczynowy i TŻ Cie zaskoczy
||||||||||||||||||||||
|
|
#4031 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kinia chyba, ze u Was w rodzinie jest tak, ze te zaproszenia stoja gdzies na szafka itp tak jak pisala Kasiasiar to czasem warto zastanowic sie nad ladnymi, ale i tak to mnie nawet nei przekonywuje, bo po co azzzzzzzzzzzzzz iles tam kasy wydac... U mnei tak na studniowce bylo, ze wszystcy sie rzucili na te najdrozsze dla nauczycieli a ja sie pytam po co?? Przeciez mozna kupic skromne i rownie ladne... Pozniej i tak nikt na to uwagi nei zwroci...
|||||||||||||||||||||
|
|
#4032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4033 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kobietki
Ja juz jestem po pracy Madziu a my właśnie samochód z Niemiec bedziemy sciagać z auto-komisu ![]() A na pewno mozna sprawdzić na policji czy auto kradzione, tylko ze złodzieje to tak potrafia teraz przebic numery, ze nikt nie pozna
|
|
|
|
#4034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4035 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Ja pod wzgledem kupna samochodu to patrze na rocznik, marke, nadwozie... Tata natomiast do tego patrzy na koszt zamienny czesci, czy samochod byl wypadkowy, ilosc przejechanych km, czy byl np w leasingu czy prywatny wlasciciela itd Niby malo istotne sprawy a wazne, bo pozniej mozna wydac od cholery na naprawe + oryginalne czesc... Co do marek to wiem, ze NIemieckie i Japonskie auta sa solidne
![]() Moj J. bedzie mial auto z Niemiec i to combi, fujjjjjjjjjjjjj zdecydowanie za duze auto, ale jak chce to bedzie takim jezdzil... Zycze powodzenia przy kupnie auta i sprawdzajcie gdzie tylko mozecie auta, bo jak juz wspomnialam o sasiedzie i jego szrocie, to az sie prosi wydac kase na sprawdzenie niz pozniej zalowac
|||||||||||||||||||||
|
|
#4036 |
|
Zakorzenienie
|
TZ wypatrzył wczoraj takie dwa passaty. Czarny ładniejszy ale ma większy przebieg i w środku jest troszke zniszczony. Tylko my wolelibysmy kombi, bo wtedy wiecej rzeczy bysmy mogli zabierać w drodze do czy z Polski
|
|
|
|
#4037 |
|
Zakorzenienie
|
Marcelinko rocznik 2004 ten jeden szary ma bardzo mały przebieg niecałe 40 tys km.Był w posiadaniu Amerykanina, który przyjeżdzał od czasu dio czasu do Noiemiec na kontrakty i wtedy uzywał ten samochód
A ja patrze tylko na wyglad, kolor i czy ma lusterko
|
|
|
|
#4038 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kochana to solidny sprzet
![]() ![]() mlodziutki bo tylko 4 latka, a przebieg tez maly, chociaz w ciagu roku robil 10tys. km ale to sprawy sluzbowe ale to sedany a nie combi
|||||||||||||||||||||
|
|
#4039 |
|
Zakorzenienie
|
No wiem własnie i troszkę załujemy.Ale TZ wciąz szuka więc może znajdzie.A jak nie to zostanie nam ten sedan
|
|
|
|
#4040 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a jak tam sprawy ze slubem sie maja?? A co z Agatka bo ja nie w temacie jestem?? cos znów T przeskrobał?? ale i tak mam nadzieje ze mimo wszystko bedzie ok i bedziecie z mała szczesliweKasiasiar z doswiadczenia wiem ze autko lepiej nowsze z mniejszym przebiegiem i bezwypadkowy bo póżniej moze rdzewiec i odpryskiwac lakier z niego a czasem jednak warto na kolor z zewnatrz tak nie patrzec |
||
|
|
|
#4041 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Tzn tak jak zauwazylas, zebyscie mogli wiecej rzeczy przewiezc to lepszy combi (jakbym J. slyszala
) to moze niech poszuka i znajdzie sie jakis combi, zawsze to lepiej kupic pozniej niz zalowac ze sie troszke nei poczekalo
|||||||||||||||||||||
|
|
#4042 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze wiecie co, normalnie od rana kicham, juz mnei to meczyc zaczyna...
||||||||||||||||||||||
|
|
#4043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a jesli nie to troszke starszym BMW, ktore za to ma niezly staz, bo juz 3 razy slubowalo
|
|
|
|
|
#4044 |
|
Zakorzenienie
|
Marcelinko a moze uczulona jesteś.Już zaczyna się sezon pyłkowy
Kiniu to bierzcie to BMW- musi być szczęsliwe skoro aż 3 razy slubowało ![]() Emi uściskaj Kacpra od wizażowej cioci.A jak tam w szkole?? Jest jakaś szansa na poprawienie tych 1??? |
|
|
|
#4045 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
NO TO MUSZE ISC POCZYTAC CO TAM SIE U NIEJ STAŁO
|
|
|
|
|
#4046 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kasiasiar tylko, ze nawet dzis na dworzu nie bylam
No nie wiem, ale kicha wyjatkowo czesto
|||||||||||||||||||||
|
|
#4047 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||||||||||||||||||||||
|
|
#4048 |
|
Zakorzenienie
|
A to niekoniecznie musisz wychodzic na dwór.Plesnie i grzyby domowe tez maja zarodniki i to uczula
|
|
|
|
#4049 |
|
Zadomowienie
|
hehe no ucze sie jeszcze musze aby dwa jezyki polskie przezyc i chemie i do domku
ale jakos nie chce mi sie jechac ale nie wiem.... moze z dziewczynami do pub-u pójde hehe oki ja mykam bo mi sie lekcja konczy buziaki dla was bo nie wiem czy bede miec neta w domku papa |
|
|
|
#4050 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
3Maj sie Emi
Kasiasiar mam nadzieje, ze przejdzie
|||||||||||||||||||||
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:42.

Na każdych zajęciach są ćwiczenia, które mają ułatwić poród, sprawić by był szybszy i mniej bolesny. Dowiadujemy się masy informacji na temat ciąży i pielęgnacji dzidziusia. Zawsze dostajemy jakieś gazety, książeczki o dzidziusiach i czasami próbki kosmetyków
Po prostu mój tato jest w sanatorium i nie chcieliśmy żeby mamie było smutno więc zaopiekowaliśmy się nią

ale bukiet czerwonych rozyczek dostalam i czekoladki

za kolejne watkowe bobo
NO TO MUSZE ISC POCZYTAC CO TAM SIE U NIEJ STAŁO