Byłe tableciary plotkary II - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-15, 00:41   #4021
kachula27
Zakorzenienie

Dot.: Byłe tableciary plotkary II

Misiu kochana i jak po kolacji?

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-15, 03:21   #4022
kachula27
Zakorzenienie

a ja mialam isc spac ale jakos zasnac nie moglam i zadzwonil tz i powiedzila ze jedzie do domku,wiec zaraz bedzie to juz calkiem nie zasne hihih ..a jutro a w sumie juz dzisiaj do pracy ale sobote mam wolne wiec odespie,jakos mi sie odrazu milej zrobilo i moje przykre mysli minely jupi!!!!!!!!tztek przyjezdza hihihi

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-15, 06:42   #4023
kasiasiar
Zakorzenienie

Kachulko

Gizelciu Podłaczam sie do słów Pomodoeki bo pieknie to wyraziła, i też mam nadzieje, ze w końcu bedziesz szczęsliwa z T. lub bez T.

Mijalea strasznie sie rozczuliłam Twoim opisem wizyty u lekarza. I dzidzia ma 12 cm Cisze sie, że wszystko dobrze

pozdrawiam Was dziewczynki

My wczoraj póxno wrócilismy z pracy więc walentynek nie obchodzilismy. Przełożylismy je na sobotę.Po pracy pojedziemy na zakupki a potem na kawę i jedzonko do naszej ulubionej knajpki. Tam w soboty zawsze na żywo muzyke graja i jest super

A wczoraj TZ namierzył samochód i dzwonił i dzwonił dlatego póxno wrócilismy do domku
Musimy kupić samochód bo jak TZ odejdzie z obecnej firmy to bedzie musiał oddac służbowy Mnie to kupno samochodu strasznie przeraża.Boje sie , ze kradziony kupimy
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-15, 08:05   #4024
gusia..
Rozeznanie

Dzień dobry wszystkim

Ja dziś cierpię na bezsenność Wstałam o 5 rano i już nie mogłam zasnąć. Widocznie takie uroki ciąży hehe.
Kobitki do szkoły rodzenia chodzę już dwa tygodnie więc mogę troszkę na ten temat powiedzieć. Jednym słowem: jest super i naprawdę polecam Na każdych zajęciach są ćwiczenia, które mają ułatwić poród, sprawić by był szybszy i mniej bolesny. Dowiadujemy się masy informacji na temat ciąży i pielęgnacji dzidziusia. Zawsze dostajemy jakieś gazety, książeczki o dzidziusiach i czasami próbki kosmetyków Także naprawdę warto chodzić.

Jeżeli chodzi o Walentynki to nie obchodzimy ich jakoś szczególnie z mężem. Ja z reguły dostaję kwiatuszek a mąż dobra kolacyjkę. Wczoraj było troszkę inaczej bo była z nami mama Po prostu mój tato jest w sanatorium i nie chcieliśmy żeby mamie było smutno więc zaopiekowaliśmy się nią. A romantyczny wieczorek tylko we dwoje urządziliśmy już sobie w sypialni hehehe

Kasiasiar nie bój się, że kupicie kradziony samochód, to chyba można sprawdzić, nie??

Kachula Tz dojechał??

Mijalea opieka w Niemczech jest super. Tylko pozazdrościć I fajnie, że z mężem się pogodziliście.

Pomidorko a tabletki na pewno Wam pomogą i już nie będzie żadnych problemów Wytrzymajcie tylko ten miesiąc i będzie super.

Ray trzymam kciuki aby dzidzia siedziała w Twoim brzuszku jak najdłużej.

Kinia my kwestię zaproszeń potraktowaliśmy podobnie jak Twoja mama. Nie wydawaliśmy na nie kupy kasy. Fakt, nie kupiliśmy tych najtańszych ale nie bawiliśmy się w specjalny papier a potem drukowanie. Kupiliśmy gotowe ale za to bardzo ładne.
Stary 2008-02-15, 08:09   #4025
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
a ja mialam isc spac ale jakos zasnac nie moglam i zadzwonil tz i powiedzila ze jedzie do domku,wiec zaraz bedzie to juz calkiem nie zasne hihih ..a jutro a w sumie juz dzisiaj do pracy ale sobote mam wolne wiec odespie,jakos mi sie odrazu milej zrobilo i moje przykre mysli minely jupi!!!!!!!!tztek przyjezdza hihihi
Kachulko, to super Udanego czasu z tztem

Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość

Mijalea strasznie sie rozczuliłam Twoim opisem wizyty u lekarza. I dzidzia ma 12 cm Cisze sie, że wszystko dobrze

pozdrawiam Was dziewczynki

My wczoraj póxno wrócilismy z pracy więc walentynek nie obchodzilismy. Przełożylismy je na sobotę.Po pracy pojedziemy na zakupki a potem na kawę i jedzonko do naszej ulubionej knajpki. Tam w soboty zawsze na żywo muzyke graja i jest super

A wczoraj TZ namierzył samochód i dzwonił i dzwonił dlatego póxno wrócilismy do domku
Musimy kupić samochód bo jak TZ odejdzie z obecnej firmy to bedzie musiał oddac służbowy Mnie to kupno samochodu strasznie przeraża.Boje sie , ze kradziony kupimy
Dzieki Kasiu, ja sama przezywalam wizyte, az w nocy dzis jeszcze spac nie moglam z wrazenia. To niesamowite!

Chcialam Wam wkleic zdjecie mojej fasoluni, mimo , ze jest male i malo na nim widac. Nie mam skanera, wiec sprobuje dzis pokombinowac i zrobie fotke fotce

Kasiu, maz wlasnie dzis odbiera nasz samochod. Wiem co myslisz, bo tez to przez caly okres kupna przezywalam. Ale nie martw sie na zapas,nie wiem jak jest u was, ale tu n ajlepiej kupowac w sprawdzonym Auto-handlu (tak to sie po polsku chyba zwie) wiec ryzyko , ze podejrzany kupicie jest male.

Gusiu
, ja wczoraj u lekarza dostalam ulotke informacyjna i tez byla tam wzmianka o szkole rodzenia. Maz bardzo chcial zebysmy chodzili. Musze zadzwonic i spytac kiedy moge sie zapisac.

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-15, 09:02   #4026
kina2807
Zakorzenienie

Witajcie dziewczynki

witam sie z Wami po "stosunkowo" udanej nocy

Agatko podlaczam sie do slow Pomidorki i Kasiasiar, zaslugujesz na to by byc szczesliwa

Pomidorko to mezusiowi niespodzianke zrobilas

Kachulko nie smutaj sie prosze, wszystko sie ulozy i juz niedlugo bedziesz miala swoja fasolinke

Madziu ciesze sie, ze maz sprawe przemyslal i humorki powrocily

Kasiasiar trzymam kciuki, zeby samochod okazal sie taki, jaki wymarzyliscie i nie kradziony oczywiscie

Emi gratulacje dla sasiadki

Gusiu ta szkola rodzenia to na prawde fajna rzecz, a co do zaproszen to wczoraj przegladalam oferty na allegro i sa ladne do 3 zl z nadrukiem juz i personalizacja (tzn. ze nawet imiona i nazwiska gosci beda wydrukowane), co prawda te aukcje sie teraz koncza, ale na pewno beda nowe za jakis czas, ja mam zamiar zamowic jakos pod koniec marca/ na poczatku kwietnia

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-15, 10:04   #4027
misia_25_26
Wtajemniczenie

czesc kobietki

ja zmykam do szkoly a wam zycze udanego dnia bez zadnych smutaskow

kachulo kolacja byla przepyszna,potem jeszcze zachaczylismy o bar,bo spotkalismy w restauracji naszych przyjaciol wiec zjedlismy kolacje w czworke
Pierscionka jak nie bylo tak nie maale bukiet czerwonych rozyczek dostalam i czekoladki
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-15, 10:21   #4028
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Dzień dobry dziewczynki

Kinia ja wiem, jak to jest u mnie... Ktos przynosi zaproszenie, zobaczy sie co i jak i idzie do szafki i wszystko... Moim zdaniem, bez sensu jest kupno drogich zaproszen, bo za ta kase mozna cos innego kupic

Gusia to dobrze, ze szkola cos daje troszke sie nauczyc i milo spedzisz czas

Kachulko zycze samej przyjemnosci z TŻ

Misia jak kolacyjka??

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-15, 10:27   #4029
kina2807
Zakorzenienie

Misiu szkoda, ze TZ taki uparciuch, ale my tu bedziemy nadal czarowac, w koncu nasze czary musza przeciez na niego zadzialac

:mag ia:: magia:

Marcelko no wlasnie nie bede sie wydurniac z jakimis drogimi zaproszeniami, ale tak do 3 zl, to mysle, ze wydac mozemy

Mąż i żona...
Stary 2008-02-15, 10:42   #4030
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia_25_26 Pokaż wiadomość
czesc kobietki

ja zmykam do szkoly a wam zycze udanego dnia bez zadnych smutaskow

kachulo kolacja byla przepyszna,potem jeszcze zachaczylismy o bar,bo spotkalismy w restauracji naszych przyjaciol wiec zjedlismy kolacje w czworke
Pierscionka jak nie bylo tak nie maale bukiet czerwonych rozyczek dostalam i czekoladki
Misia to TŻ z rozyczkami zaszlal Misia jeszcze dostaniesz pierscionek zareczynowy i TŻ Cie zaskoczy

Stary 2008-02-15, 10:45   #4031
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Misiu szkoda, ze TZ taki uparciuch, ale my tu bedziemy nadal czarowac, w koncu nasze czary musza przeciez na niego zadzialac

:mag ia:: magia:

Marcelko no wlasnie nie bede sie wydurniac z jakimis drogimi zaproszeniami, ale tak do 3 zl, to mysle, ze wydac mozemy
Kinia chyba, ze u Was w rodzinie jest tak, ze te zaproszenia stoja gdzies na szafka itp tak jak pisala Kasiasiar to czasem warto zastanowic sie nad ladnymi, ale i tak to mnie nawet nei przekonywuje, bo po co azzzzzzzzzzzzzz iles tam kasy wydac... U mnei tak na studniowce bylo, ze wszystcy sie rzucili na te najdrozsze dla nauczycieli a ja sie pytam po co?? Przeciez mozna kupic skromne i rownie ladne... Pozniej i tak nikt na to uwagi nei zwroci...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-15, 10:59   #4032
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Kinia chyba, ze u Was w rodzinie jest tak, ze te zaproszenia stoja gdzies na szafka itp tak jak pisala Kasiasiar to czasem warto zastanowic sie nad ladnymi, ale i tak to mnie nawet nei przekonywuje, bo po co azzzzzzzzzzzzzz iles tam kasy wydac... U mnei tak na studniowce bylo, ze wszystcy sie rzucili na te najdrozsze dla nauczycieli a ja sie pytam po co?? Przeciez mozna kupic skromne i rownie ladne... Pozniej i tak nikt na to uwagi nei zwroci...
wydaje mi sie wlasnie, ze zbyt duzej wagi do tego nie przywiazuja, ale tak do 3 zl, mysle, ze wydac mozemy, zeby i nie byly zbyt drogie i zeby nam sie podobaly, bo te takie za 1 zl, to mnie niestety nie przekonuja, no i chcialabym, aby wszystko bylo juz wydrukowane, a nie, zebysmy sami musieli wypelniac

Mąż i żona...
Stary 2008-02-15, 11:07   #4033
kasiasiar
Zakorzenienie

Cześć kobietki

Ja juz jestem po pracy U nas świetna pogoda.Zimno ale bardzo słonecznie

Madziu a my właśnie samochód z Niemiec bedziemy sciagać z auto-komisu TZ się uparł na Niemcy bo stwierdził, ze tam auta w lepszym stanie bo drogi lepsze, poza tym są lepiej wyposażone(bo u na w pL to standart podstawowy)itd itp. On ma mnóstwo argumentów tylko, ze ja zapomniałam

A na pewno mozna sprawdzić na policji czy auto kradzione, tylko ze złodzieje to tak potrafia teraz przebic numery, ze nikt nie pozna
Stary 2008-02-15, 11:08   #4034
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć kobietki

Ja juz jestem po pracy U nas świetna pogoda.Zimno ale bardzo słonecznie

Madziu a my właśnie samochód z Niemiec bedziemy sciagać z auto-komisu TZ się uparł na Niemcy bo stwierdził, ze tam auta w lepszym stanie bo drogi lepsze, poza tym są lepiej wyposażone(bo u na w pL to standart podstawowy)itd itp. On ma mnóstwo argumentów tylko, ze ja zapomniałam
Kasiu a jaki chcielibyscie samochod kupic?

Mąż i żona...
Stary 2008-02-15, 11:20   #4035
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Ja pod wzgledem kupna samochodu to patrze na rocznik, marke, nadwozie... Tata natomiast do tego patrzy na koszt zamienny czesci, czy samochod byl wypadkowy, ilosc przejechanych km, czy byl np w leasingu czy prywatny wlasciciela itd Niby malo istotne sprawy a wazne, bo pozniej mozna wydac od cholery na naprawe + oryginalne czesc... Co do marek to wiem, ze NIemieckie i Japonskie auta sa solidne
Moj J. bedzie mial auto z Niemiec i to combi, fujjjjjjjjjjjjj zdecydowanie za duze auto, ale jak chce to bedzie takim jezdzil...

Zycze powodzenia przy kupnie auta i sprawdzajcie gdzie tylko mozecie auta, bo jak juz wspomnialam o sasiedzie i jego szrocie, to az sie prosi wydac kase na sprawdzenie niz pozniej zalowac

Stary 2008-02-15, 11:23   #4036
kasiasiar
Zakorzenienie

TZ wypatrzył wczoraj takie dwa passaty. Czarny ładniejszy ale ma większy przebieg i w środku jest troszke zniszczony. Tylko my wolelibysmy kombi, bo wtedy wiecej rzeczy bysmy mogli zabierać w drodze do czy z Polski
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2304.JPG (63,8 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2313.JPG (59,3 KB, 6 załadowań)
Stary 2008-02-15, 11:27   #4037
kasiasiar
Zakorzenienie

Marcelinko rocznik 2004 ten jeden szary ma bardzo mały przebieg niecałe 40 tys km.Był w posiadaniu Amerykanina, który przyjeżdzał od czasu dio czasu do Noiemiec na kontrakty i wtedy uzywał ten samochód

A ja patrze tylko na wyglad, kolor i czy ma lusterko Nie mam na razie prawka, jeżdzić nie umiem wiec patrzę na wygląd
Stary 2008-02-15, 11:32   #4038
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Kochana to solidny sprzet mlodziutki bo tylko 4 latka, a przebieg tez maly, chociaz w ciagu roku robil 10tys. km ale to sprawy sluzbowe ale to sedany a nie combi

Stary 2008-02-15, 11:37   #4039
kasiasiar
Zakorzenienie

No wiem własnie i troszkę załujemy.Ale TZ wciąz szuka więc może znajdzie.A jak nie to zostanie nam ten sedan

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-15, 11:41   #4040
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
Ojjjjjjjjjjjj dziewczynki nie smuccie sie, juz koniec teraz prosze o usmiechy

Agatko miejmy nadzieje, ze T. sie w koncu nawrocic i to juz nie chodzi o prezenty a o jego zachowanie... Trzymaj sie dzielnie jestesmy z Toba Aha Agatko a na jaka antykoncepcje sie przerzucasz(jezeli wolno spytac)??

Kachulko pamietaj, ze i za rok bede Walentynki wiec na urlopik smigajcie i dzialajcie trzymam za kolejne watkowe bobo zeby sie pojawilo

Pomidorko zeby stosunkowo udany byl walentynkowy wieczor

Madziu widzisz jak milo sie z mezem pogodzic od razu humor sie poprawil oby tak dalej

Emi to sporo masz tych zajec jeszcze kilka dni i Pio roci i juz sie nim nacieszysz
Ja juz swojego J. odstawilam i pojechal do mamuski nie no zartuje, zeby nie bylo, ze mamin synkiem jest (jeszcze przeczyta i bedzie zly )
tak pio mi napisał ze juz jutro bedzie wiec pojade do niego bo juz nie wyrabiam sama
Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki

witam sie z Wami po "stosunkowo" udanej nocy

Agatko podlaczam sie do slow Pomidorki i Kasiasiar, zaslugujesz na to by byc szczesliwa

Pomidorko to mezusiowi niespodzianke zrobilas

Kachulko nie smutaj sie prosze, wszystko sie ulozy i juz niedlugo bedziesz miala swoja fasolinke

Madziu ciesze sie, ze maz sprawe przemyslal i humorki powrocily

Kasiasiar trzymam kciuki, zeby samochod okazal sie taki, jaki wymarzyliscie i nie kradziony oczywiscie

Emi gratulacje dla sasiadki

Gusiu ta szkola rodzenia to na prawde fajna rzecz, a co do zaproszen to wczoraj przegladalam oferty na allegro i sa ladne do 3 zl z nadrukiem juz i personalizacja (tzn. ze nawet imiona i nazwiska gosci beda wydrukowane), co prawda te aukcje sie teraz koncza, ale na pewno beda nowe za jakis czas, ja mam zamiar zamowic jakos pod koniec marca/ na poczatku kwietnia
dziekuje kochana
a jak tam sprawy ze slubem sie maja??
A co z Agatka bo ja nie w temacie jestem?? cos znów T przeskrobał?? ale i tak mam nadzieje ze mimo wszystko bedzie ok i bedziecie z mała szczesliwe
Kasiasiar z doswiadczenia wiem ze autko lepiej nowsze z mniejszym przebiegiem i bezwypadkowy bo póżniej moze rdzewiec i odpryskiwac lakier z niego a czasem jednak warto na kolor z zewnatrz tak nie patrzec zycze powodzenia w zakupie
emi22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-15, 11:41   #4041
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Tzn tak jak zauwazylas, zebyscie mogli wiecej rzeczy przewiezc to lepszy combi (jakbym J. slyszala ) to moze niech poszuka i znajdzie sie jakis combi, zawsze to lepiej kupic pozniej niz zalowac ze sie troszke nei poczekalo

Stary 2008-02-15, 11:43   #4042
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emi22 Pokaż wiadomość
tak pio mi napisał ze juz jutro bedzie wiec pojade do niego bo juz nie wyrabiam sama

dziekuje kochana
a jak tam sprawy ze slubem sie maja??
A co z Agatka bo ja nie w temacie jestem?? cos znów T przeskrobał?? ale i tak mam nadzieje ze mimo wszystko bedzie ok i bedziecie z mała szczesliwe
Kasiasiar z doswiadczenia wiem ze autko lepiej nowsze z mniejszym przebiegiem i bezwypadkowy bo póżniej moze rdzewiec i odpryskiwac lakier z niego a czasem jednak warto na kolor z zewnatrz tak nie patrzec zycze powodzenia w zakupie
Emiii aaa co tam u Ciebie?? Jak malutki?? A nie powinnas byc w szkole czy moze ze szkoly piszesz?? Agatka pisala na wczesniejszej stronie, 134. Aha i zycze milego pobytu z Pio...

Kurcze wiecie co, normalnie od rana kicham, juz mnei to meczyc zaczyna...

Stary 2008-02-15, 11:45   #4043
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
TZ wypatrzył wczoraj takie dwa passaty. Czarny ładniejszy ale ma większy przebieg i w środku jest troszke zniszczony. Tylko my wolelibysmy kombi, bo wtedy wiecej rzeczy bysmy mogli zabierać w drodze do czy z Polski
Kasiu ladne sa te passaty i na pewno solidne, my podobnym najprawdopodobniej bedziemy jechac do slubu, a jesli nie to troszke starszym BMW, ktore za to ma niezly staz, bo juz 3 razy slubowalo

Mąż i żona...
Stary 2008-02-15, 11:50   #4044
kasiasiar
Zakorzenienie

Marcelinko a moze uczulona jesteś.Już zaczyna się sezon pyłkowy

Kiniu to bierzcie to BMW- musi być szczęsliwe skoro aż 3 razy slubowało

Emi uściskaj Kacpra od wizażowej cioci.A jak tam w szkole?? Jest jakaś szansa na poprawienie tych 1???
Stary 2008-02-15, 11:50   #4045
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
Emiii aaa co tam u Ciebie?? Jak malutki?? A nie powinnas byc w szkole czy moze ze szkoly piszesz?? Agatka pisala na wczesniejszej stronie, 134. Aha i zycze milego pobytu z Pio...

Kurcze wiecie co, normalnie od rana kicham, juz mnei to meczyc zaczyna...
TAK JA ZE SZKOŁY PISZE WŁASNIE STRONKE INTERNETOWA ROBIMY BLEEEEEEEE NO TO MUSZE ISC POCZYTAC CO TAM SIE U NIEJ STAŁO
Stary 2008-02-15, 11:53   #4046
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Kasiasiar tylko, ze nawet dzis na dworzu nie bylam No nie wiem, ale kicha wyjatkowo czesto

Stary 2008-02-15, 11:53   #4047
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emi22 Pokaż wiadomość
TAK JA ZE SZKOŁY PISZE WŁASNIE STRONKE INTERNETOWA ROBIMY BLEEEEEEEE NO TO MUSZE ISC POCZYTAC CO TAM SIE U NIEJ STAŁO
Emi ucz sie!! hehe

Stary 2008-02-15, 12:02   #4048
kasiasiar
Zakorzenienie

A to niekoniecznie musisz wychodzic na dwór.Plesnie i grzyby domowe tez maja zarodniki i to uczula
Stary 2008-02-15, 12:10   #4049
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

hehe no ucze sie jeszcze musze aby dwa jezyki polskie przezyc i chemie i do domku ale jakos nie chce mi sie jechac ale nie wiem.... moze z dziewczynami do pub-u pójde hehe
oki ja mykam bo mi sie lekcja konczy buziaki dla was bo nie wiem czy bede miec neta w domku papa
Stary 2008-02-15, 12:13   #4050
zgadnij_MS
Zakorzenienie

3Maj sie Emi

Kasiasiar mam nadzieje, ze przejdzie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości