![]() |
#4021 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
heloł heloł
![]() Maluśna ja takie częste migreny miałam jak miałam źle dobrane prochy anty ![]() ![]() jutro mój dzień prawdy, ale guz zmalał z wielkosci fasoli, do wielkości dużej gorczycy i nie wiem jak mi się wkłują ![]() idę jutro na rekonesans do przedszkola ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4022 |
Zakorzenienie
|
Wersta ja miałam guzki ok. 0,5cm w tarczycy i dali radę
![]() spoko luz ![]() z innej beczki. może któraś mi poleci jakiś ciekawy "podręcznik" do ang. ? interesują mnie przede wszystkim wzory pism; oficjalnych zaproszeń itp. korespondencja handlowa. mam w domu jedynie stary i wysłużony Office English: http://www.poltrader.com/acatalog/office-english.html edit. już nie aktualne, właśnie coś kupiłam. Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-03-07 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4023 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Tez oglądnę, bo pierwszej części nigdy dość ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4024 |
Zakorzenienie
|
No dosc czesto emczycie sie z migrenami, mnie cale szczescie nie tyka..moze Wersta ma racje, bo ja nie uzywam tabletek anty
![]() Zaszalalam - ostatnie wyprzedaze, a noz widelec na cos natrafie, no i w centrum handlowym ubrania dla mario po 2 euro!!!! kurtka zimowa 8 euro!!!! caly wor przytachalam do domu, bo dzis u nas snieg, zima wrocila, swetry i bluzy na pewno sie rpzydadza, a kurtka dla 6-latka ![]() ![]() Ale jaki zakiecik w Motivi kupilam i koszule.. mniam. Przecena ze 120 euro na 20!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4025 |
Zakorzenienie
|
hej a ja dziś miałam tak dzień zalatany że ho ho, wszystko w biegu,
w końcu mogłam usiąść do kompa by was nadrobić widzę że wy dziś też mieliście mało czasu na pisanie ![]() bo nie wiele postów do czytania mam wrażenie że na jutro miałam coś zaplanowane ale za chiny nie mogę sobie przypomnieć co chyba czas zainwestować w jakiś lek na pamięć ![]() marticia super że zakupki ci się udały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4026 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() nie mogłam dzisiaj zwlec się z wyra ![]() ![]() ![]() dziś dzień kobiet laski, wszystkiego naj ![]() ![]() ![]() no a pewnie pod koniec dnia szefunio zaprosi panie na lampkę wina lub szampana ![]() ![]() Wersta - pewnie masz rację z tymi prochami...też je podejrzewam w sumie, ale zauważyłam też że bóle mam najczęściej jak odstawię na te 7 dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4027 |
Zakorzenienie
|
hello
coś nie mogę się dobudzić ![]() może kawa zaradzi idę szukać na all, szczoteczki elektrycznej dla tż, nie chcę żeby używał mojej bo może zapomni o zamianie końcówek jak będzie miał w czubie ![]() ![]() ![]() lepiej jak bedą stały dwie ![]() Wersta tak nie do końca to jest z tą migreną każdemu wychodzi po czym innym ale sporo faktycznie na mój gust jest indukowane przez hormony nie ma bata żeby u mnie mogło być inaczej,bo zazwyczaj mam migreny przed @, pamiętacie zresztą ![]() antyków nigdy nie brałam, migreny miewam od czasów nastolatkowych, ale takie własnie regularne przed @ to gdzieś po 25 roku życia mi sie wykluły zamierzam sprzedać ten adapter obniżający pas samochodowy , wczoraj go teściłam, jak dla mnie zbędny gadżet, bo i tak pas przechodzi mi nisko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4028 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mialam wlasnie po urodzeniu dziecka, pierwsza gdzies tak rok po. ale mowimy o migrenie w wymiotami, swiatlowstretem itd...? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4029 |
Zakorzenienie
|
oo to ja tez sie skusze, bo nigdy tego nie widzialam
![]() dzien dobry baby! ![]() tulipany2.jpg Wszystkiego Najlepszego! Najladniejsze kwiaty pod sloncem! badz dla tradycjonalistek t_gozdziki_137.jpg ![]() to dorzuce jeszcze moj ulubiony ![]()
Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is Edytowane przez Anisia25 Czas edycji: 2011-03-08 o 09:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4030 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() no pięknie, dzis dzien kobiet a ja sie wzięłam za nalesniki zamiast lezec do góry brzuchem i czekac az mi men poda ![]() ![]() ja migren nie mam na całe szczescie. Moja psióla ma tak co 2 tygodni i to po 2-3 dni ciągiem. Maskara, wyjęte z zyciorysu. Tz tez miewa cos ala migreny ale on od razu jak tylko mu sie bol głowy zaczyna to bierze prochy i zołąd ma do wymiany. Mi po ciązy zaczęły sie bóle głowy, bo wczesniej bardzo rzadko. Ale to raczej migrena nie jest bo owszem i mam nudnosci i swiatłowstręt ale trwa krótko, wiec chyba to nie to Piątek mam wolny wiec i ja popatrze na Edka ![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- a właśnie Anisia , mam wolne piatek i sobota ![]()
#4031 |
Zakorzenienie
|
ale ruch. ale rozgrzeszam,bo mnie też ost. pisać się nie chce.
małż wybył niedawno do pracy, Iga ogląda bajkę, ok.14 wygonię ją do siebie na odpoczynek,a sama muszę o pewnej firmie poczytać bo jutro mam rozmowę ![]() dziś po południu chyba się ruszymy na spacer. |
![]() ![]() |
![]() |
#4032 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4034 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ponoc ma byc 11 stopni na plusie ![]() Takze moglabym wpasc z rana ![]() czyli 9ta, bo tak by mnie TZ podrzucil ![]()
![]() |
#4035 |
Zakorzenienie
|
hej kobitki
wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta ![]() ![]() ![]() ![]() dziś obowiązkowo musimy wznieś toast ![]() Ja też kupiłam dzieciakom tulipany do nauczycieli ![]() nie wiem czy w tym roku w modzie tulipany, czy tylko mi sie one tak spodobały,bo w każdej kwiaciarni tulipan pierwsze mi wpadał w oko wczoraj bawiłam się w kwiaciarkę //bo żeby dzieciakom wyszło taniej to kupiłam całe pęki kwiatów w hurcie i robiłam bukieciki, bo mój syn- wspaniały kolega, zaoferował się zająć wszystkim, a w rezultacie nie kiwnął palcem ![]() wszystkich bukietów musiałam zrobić 24 + 2 do przedszkola + 2 do szkoły muzycznej ![]() Anisia kiedy ma być tak ciepło |
![]() ![]() |
![]() |
#4036 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Wszystkiego najlepszego kobity ![]() Ja dziś mojemu mężowi musiałam przypomnieć o tym jaki dziś jest dzień ![]() ![]() ![]() ![]() Takuśna, migreny bywają różne ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4037 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cestia jakie buty? poka ![]()
![]() |
#4038 |
Zakorzenienie
|
no właśnie Cestia, pokaż
![]() Taka Sobie wielu sprzedawców oferuje możliwość zwrotu, jeśli klikam buty to przeważnie u takich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4039 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo moj chop bedzie juz po pracy ![]() sobota z kolei mi nie pasuje ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4040 |
Zakorzenienie
|
Nieeee...
![]() ![]() Ale mnie są potrzebne takie na wiosenno-jesienne wypady w góry ![]() ![]() http://moda.allegro.pl/3202-br-wiosn...497770014.html Zastanawiam się czy kliknąć ten brąz czy czarne ![]() Takuśna, kupowałam już 3 pary na allegro. Jedne są ok, a z dwóch pozostałych jedne za duże drugie za małe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4041 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no fakt Cestuś, mnie takie nie interere ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4042 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4043 |
Zakorzenienie
|
Do pracy
![]() ![]() Dobra, spadam bo zaraz siora na ploty wpada ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4044 |
Zakorzenienie
|
nie , nie mozna
![]() ![]() ![]() Cestia chyba w pracy, do spodniczki i rajstopek byłyby super ![]()
#4045 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zartuje ![]() bedziemy kolo 14 ![]()
![]() |
#4046 |
Zakorzenienie
|
ale wpadniesz rano zeby posprzatac? super
![]()
#4047 |
Zakorzenienie
|
#4048 |
Zakorzenienie
|
Baby gdzie jesteście
świętujecie ![]() Ja to się przed chwilą wyżyłam na tz //- słownie oczywiście/ bo on to nigdy nie ma czasu dla mnie jak już chcę pogadać to zawsze mi w biegu odpowiada - no i szlag mnie trafia ![]() więc chyba ze wspólnego świętowania nici - teraz gdzieś po piwnicy chodzi ![]() Cestia mnie tam się podobają te buty /- kolor brąz i też by mi się taki przydały /bo miałabym gdzie w nich chodzić |
![]() ![]() |
![]() |
#4049 |
Zakorzenienie
|
Cestunia super butki mnie również się podobają
![]() A ja dziś miałam rajd po tesco ![]() ![]() ![]()
#4050 |
Zakorzenienie
|
Kristi, nie narzekaj, moj chlop w delegacji 3 dniowej, wiec sila rzeczy swietuje sama....ekhm znaczy z synem
![]() Kasiulka, jakie wypasne buty dla olutka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:00.