Wszystko o Avonie cz. 19 - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-17, 16:22   #4021
katniewojt
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19

Dziewczęta, w netto 7 jest samoopalacz do jasnej karnacji. To ten sam o którym piszemy?
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 16:23   #4022
Kairra
Spiritus Movens

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
Kairra a te kolczyki z serii diamondesque są posrebrzane ale czy ogólnie opłaca się je zamawiać ? głównie chodzi mi o to czy np nie czarnieją/nie ścierają się ?

kiedyś z Avonu miałam zestaw wisiorków to niektóre dla siostry poczerniały ale to chyba były takie zwykłe , tańsze
Kolczyki są śliczne opłacało się je zamówić Mimo tego, że są małe, zaledwie 8 mm (na fotce wyglądały na sporo większe).
Są posrebrzane, ten kryształ w nich ciągle lśni jak nowy, a noszę je często. Same te posrebrzane elementy nie czernieją, nie ścierają się.
Ogólnie to te kolczyki nie wyglądają na avonowe, tylko na droższe
Kairra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 16:37   #4023
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
widzę,że już zmieniłaś podpis to może coś da

tak tak , opcja Przeszukaj dla niektórych to czarna magia albo lenistwo
pożalić zawsze się można , bo akurat to też dotyczy Avonu

to duże zamówienia masz skoro 4 paczki

u mnie tym razem będzie jedna paczka prawie 11 kg ale to kurier jakoś doniesie do domu [chyba ] bo jak były 2paczki łącznie ponad 13 kg to ledwo niósł , prawie ciągnął po ziemi
nie wiem czy coś da , bo skrót "kat." też może być przeszkodą
no dość duże mam zamówienia, ale w tych paczkach sa dwa pakiety katalogów, czyli 100szt - aby mieć duże zamówienia niestety trzeba inwestować w katalogi

W sumie wygodnie było jak przywozili mi do domku ten ciężar ale czekanie na regularną mnie zniechęcało, a kurier to jednak koszt, teraz zwykle jak jadę do odziału to biorę ze sobą "nosiciela" czyli męża
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 16:38   #4024
alehcar
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Agatheska Pokaż wiadomość
Ojej zawstydziłaś mnie, ale dziękuję bardzo Chyba mój TŻ mi takiego komplementu nigdy nie sprawił ...

Ta kredka faktycznie jest dość ciemno brązowa Powiem, że jestem trochę rozczarowana, ponieważ spodziewałam się bardziej takiej złotawej brązowej
dlatego jakis czas temu wrzuciłam zdjęcia tej kredki na katalogowym też mnie rozczarowała, bo lubię brązowe kredki, ale trudno, używam jej teraz zamiast czarnej
alehcar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 16:38   #4025
syla_ba
Raczkowanie

GG do syla_ba

W ofercie internetowej jest kapelusz. Ma ktoś jego zdjęcie lub link do zdjęcia? Na forum zdjecia kosmetykow z avonu jest kapelusz dwustronny, to ten sam?
syla_ba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 16:59   #4026
angie_910108
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez p_misiowa Pokaż wiadomość
Jakim cudem mam status zamówienia odebrane skoro nawet nie dostałam smsa, że paczka jest w paczkomacie?
też tak miałam ale to była pomyłka avonu, pisałam do nich.....jakiś błąd systemu...
angie_910108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 17:30   #4027
OnlyOnce
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
nie wiem czy coś da , bo skrót "kat." też może być przeszkodą
no dość duże mam zamówienia, ale w tych paczkach sa dwa pakiety katalogów, czyli 100szt - aby mieć duże zamówienia niestety trzeba inwestować w katalogi

W sumie wygodnie było jak przywozili mi do domku ten ciężar ale czekanie na regularną mnie zniechęcało, a kurier to jednak koszt, teraz zwykle jak jadę do odziału to biorę ze sobą "nosiciela" czyli męża
OnlyOnce jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-17, 17:40   #4028
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kairra Pokaż wiadomość
Kolczyki są śliczne opłacało się je zamówić Mimo tego, że są małe, zaledwie 8 mm (na fotce wyglądały na sporo większe).
Są posrebrzane, ten kryształ w nich ciągle lśni jak nowy, a noszę je często. Same te posrebrzane elementy nie czernieją, nie ścierają się.
Ogólnie to te kolczyki nie wyglądają na avonowe, tylko na droższe
skoro ta seria jest taka dobra to chyba zaryzykuję i zamówię te Wedding szkoda ,że nie ma na nie opustu z demo

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Dziewczęta, w netto 7 jest samoopalacz do jasnej karnacji. To ten sam o którym piszemy?

chyba trochę inny tzn przyjrzałam się tylko butelkom i mają jakby inne napisy ale nie wiem czy napewno one się czymś różnią może zapachem
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 17:41   #4029
eleonorka
Raczkowanie

No tym samoopalaczem to naprawdę kusicie mam jeszcze z pół opakowania balsamu brązującego do jasnej karnacji z dove ale na efekt to trzeba trochę poczekać
eleonorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 18:04   #4030
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wrrxd Pokaż wiadomość
kochana, to sie wpisuje na ekranie dotykowym
Cytat:
Napisane przez Czarindia Pokaż wiadomość
Ale numer nie wpisujesz z tej klawiatury tylko na ekranie dotykowym.
ja nie mam dotykowego
Cytat:
Najpierw podchodzisz sobie do paczkomatu
Patrzysz na ekran, znajdujący się przed Tobą, na ekranie pojawia się menu (co chcesz zrobić) wybierasz klikając przy odpowiednim klawiszu "Odbierz paczkę". Wtedy pojawi się informacja, prosząca Cię o wpisanie nr telefonu. Poniżej znajduję się klawiatura, której musisz użyć, żeby go wpisać, następnie poprosi Cię o kod (który dostajesz smsem) wklepujesz i automatycznie otwiera się skrzynka, zobaczysz jak otwierają się jej drzwiczki i na ekranie będzie napisane, która to. Wyjmujesz paczkę i je zamykasz. Możesz wziąć potwierdzenie klikając odpowiedź Tak, kiedy Cię o to zapyta. Czekasz na wydruk i cieszysz się paczką
Myślę, że podana instrukcja jest dokładna

edit: Jedna uwaga, u mnie paczkomat nie ma dotykowego ekranu
właśnie u mnie też nie i robię dokładnie tak samo
Cytat:
Napisane przez Wronia3 Pokaż wiadomość
nie sądze by InPost robił 2 rodzaje paczkomatów... dotykowe i nie Jak podchodzisz do paczkomatu to na ekranie jest zawsze jakaś reklama, jak reklamy nie ma i jest ekran czarny to znaczy że paczkomat jest wyłączony/zepsuty na klawiaturze normalnej nic się nie robi. ba! nawet paczkomat ne reaguje jak się próbuje nią wklepać nr telefonu czy kod dopiero reaguje jak działasz na ekranie

ale co ja mogę wiedzieć, odebrałam z paczkomatu już ze 100 paczek
no to źle sądzisz i chyba jednak nie wiesz, bo mój nie jest dotykowy kiedyś nawet macałam go i nic, a na dole mam metalową klawiaturę
Cytat:
Napisane przez alekaz1 Pokaż wiadomość
Witam
mam male pytanie czy przychodizl wam szampon z odżywką 2w1 do kazdego typu wlosow Mango i Imbir??
do mnie przyszedł

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 18:04   #4031
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez syla_ba Pokaż wiadomość
W ofercie internetowej jest kapelusz. Ma ktoś jego zdjęcie lub link do zdjęcia? Na forum zdjecia kosmetykow z avonu jest kapelusz dwustronny, to ten sam?

nie to nie jest ten..
ten z IOS to jest ten na all 1568544324

Smerfetko25 ten masażer do ciała o który pytałaś to może to ten : http://www.avon-forum.ru/4images/det...?image_id=5663 ?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-17, 18:13   #4032
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
wątpię, wydaje mi się, że to jest samoopalacz taki jak dawniej był

co do paczkomatów to u mnie w miescie są 2 różne - jeden z klawiaturką i jeden z ekranem dotykowym

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 18:22   #4033
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alehcar Pokaż wiadomość
dlatego jakis czas temu wrzuciłam zdjęcia tej kredki na katalogowym też mnie rozczarowała, bo lubię brązowe kredki, ale trudno, używam jej teraz zamiast czarnej
Tak wiem widziałam. Z tymże, ja chciałam ukazać jej efekt na powiece
Dla mnie też, jak pisałam jest ciemno-brązowa ze złotymi drobinkami, lecz czarna według mnie to ona, aż nie jest
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."
Agatheska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 18:22   #4034
syla_ba
Raczkowanie

GG do syla_ba

Cytat:
nie to nie jest ten..

Smerfetko25 ten masażer do ciała o który pytałaś to może to ten : http://www.avon-forum.ru/4images/det...?image_id=5663 ?
dzięki, skzoda że nie ma realnych zdjęć
syla_ba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 18:22   #4035
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiedziałam tego ciekawe czy naprawdę działa próbował ktoś [nieświadomie ? ] hehe

musso jak tam Twoja biała kredka z Anew? używałaś już ? moja wcale nie jest biała .. wygląda jakby była lekko srebrna kolor srebrno-perłowy a miałam nadzieję na czystą biel
nie używałam jest perłowa
Cytat:
Słońce, piszesz o Nawilżającym Samoopalaczu do Twarzy i Ciała O Tropikalnym Zapachu Do Jasnej Karnacji, kat 06 str 143, czy o jakimś innnym?

tak
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 18:33   #4036
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
co do paczkomatów to u mnie w miescie są 2 różne - jeden z klawiaturką i jeden z ekranem dotykowym
O i się wyjaśniło

Kobietyyy
Przedwcześnie pochwaliłam swoje "umiejętności" w nakładaniu samoopalacza Efekt już jest widoczny, widać ładnie "opalone" nogi ALE mam smugi i to dość widoczne Niestety dopiero teraz ujawniły się moje braki w umiejętnym rozprowadzaniu tego specyfiku Ależ jestem beznadziejna, bo nieudolnie to zrobiłam

Polecam go w dalszym ciągu, pod warunkiem, że ma się wprawę
No nic pozostaje zrobić mocny peeling + nie paradowanie przy domownikach bez spodni i nadzieja, że wreszcie za którymś razem nauczę się ładnie, równomiernie go rozsmarować

edit: karinka i muss perłowa eh Jedynie mogę nie żałować, że jej nie zamówiłam
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."

Edytowane przez Agatheska
Czas edycji: 2011-04-17 o 18:37 Powód: dopisek
Stary 2011-04-17, 18:33   #4037
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
nie używałam jest perłowa
no to dałyśmy się nabrać na efekt białej kredki ze zdjęcia w netto
Stary 2011-04-17, 18:38   #4038
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
no to dałyśmy się nabrać na efekt białej kredki ze zdjęcia w netto
No nie da się ukryć /przepraszam/
Stary 2011-04-17, 18:38   #4039
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
nie to nie jest ten..
nawet uważam ze ten z IOS jest lepszy.. ten dwustronny był bawełniany z obu stron , to niby dobrze, ale nad morzem upaćkał mi się niechcący jakimś spefykiem z filtrem, którym sie smarowałam.. i musiałam go wrzucić do pralki i zrobił się mniejszy

ten z IOS nie "upaćka" się niczym bo jest plastikowy, ale bardzo przewiewny- świetnie mnie chronił na plaży przed spieczeniem noska i rekombinacją ilości i wielkości piegów

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-17, 18:41   #4040
in bloom
Zadomowienie

[QUOTE

u mnie tym razem będzie jedna paczka prawie 11 kg ale to kurier jakoś doniesie do domu [chyba ] bo jak były 2paczki łącznie ponad 13 kg to ledwo niósł , prawie ciągnął ...[/QUOTE] u mnie jak jezdzil jeden pan (ok 50lat) czyli ani stary ani mlody to jak mialam min 2 paki to niestety nie wnosil mi do domu tylko dzwonil czy moze ktos po nie zejsc
Stary 2011-04-17, 18:42   #4041
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez syla_ba Pokaż wiadomość
dzięki, skzoda że nie ma realnych zdjęć
ja go mam, ale jeszcze spakowany w jakimś kartonie w gaderobie na sezon zimowy, jeśli znajdę czas to jutro go obcykam, ale pewnie dziewczyny mnie ubiegną bowiem już go od wczoraj wyciagają z paczkomatów (paczkomatów dotykowych, klawiaturowych i może na "korbkę" )
Stary 2011-04-17, 18:53   #4042
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
O i się wyjaśniło

Kobietyyy
Przedwcześnie pochwaliłam swoje "umiejętności" w nakładaniu samoopalacza Efekt już jest widoczny, widać ładnie "opalone" nogi ALE mam smugi i to dość widoczne Niestety dopiero teraz ujawniły się moje braki w umiejętnym rozprowadzaniu tego specyfiku Ależ jestem beznadziejna, bo nieudolnie to zrobiłam

No nic pozostaje zrobić mocny peeling + nie paradowanie przy domownikach bez spodni i nadzieja, że wreszcie za którymś razem nauczę się ładnie, równomiernie go rozsmarować
człowiek się uczy na błędach
ja jak pierwszy raz sobie nakładałam balsam brązujący to też smugi porobiłam, ale potem obczaiłam co i jak i miałam piękną opalenizę

Stary 2011-04-17, 19:01   #4043
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
człowiek się uczy na błędach
ja jak pierwszy raz sobie nakładałam balsam brązujący to też smugi porobiłam, ale potem obczaiłam co i jak i miałam piękną opalenizę
Już zdecydowałam, że go wezmę, ale teraz chyba zrezygnuję... Znając moe możliwości, to będę wyglądała jak dalmatyńczyk
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 19:09   #4044
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Już zdecydowałam, że go wezmę, ale teraz chyba zrezygnuję... Znając moe możliwości, to będę wyglądała jak dalmatyńczyk
czemu?? ja smugi sobie porobiłam balsamem brązującym z Avonu, który miał taką twardszą konsystencję, więc trzeba było go dobrze rozsamrować

a ten nowy samoopalacz to nawet nie wiem jaką ma konsystencję

Stary 2011-04-17, 19:29   #4045
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
No nie da się ukryć /przepraszam/

spoko ale więcej nie dam się nabrać dobrze ,że nie wzięłam 2 kredek "na zapas"

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Cytat:
nawet uważam ze ten z IOS jest lepszy..

ten z IOS nie "upaćka" się niczym bo jest plastikowy, ale bardzo przewiewny- świetnie mnie chronił na plaży przed spieczeniem noska i rekombinacją ilości i wielkości piegów
szkoda,że w tamtym roku na wakacjach go[kapelusza białego z IOS ] nie miałam nad morzem

w tym roku raczej się nie wybieram nad morze , a szkoda , bo tam szybciej się opalałam
Stary 2011-04-17, 19:39   #4046
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez Lamarii777 Pokaż wiadomość
A co sądzicie o perfumach Reese Whiterspoon - Love to the fullest ??? Jesteście nimi zauroczone? bo ja mam próbki i ten zapach jest nijaki... jakiś słodzik w nich czuje tylko;/ brr
jak dla mnie bomba ale narazie nie biorę, bo mam bardzo małe zamówienie, a czaję się, żeby sobie mikser kupić

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
Ja tylko poprawiam moj naturalny blondziakowy kolor, bo natura dala mi taki mysi troche i wystarczy ze farbuje 3 razy w roku..
ja też naturalna mysia blondynka farbuję się na naturalny blond
ale około 4-5 razy w roku

Cytat:
edit: Jedna uwaga, u mnie paczkomat nie ma dotykowego ekranu
Cytat:
Napisane przez Wronia3 Pokaż wiadomość
nie sądze by InPost robił 2 rodzaje paczkomatów... dotykowe i nie Jak podchodzisz do paczkomatu to na ekranie jest zawsze jakaś reklama, jak reklamy nie ma i jest ekran czarny to znaczy że paczkomat jest wyłączony/zepsuty na klawiaturze normalnej nic się nie robi. ba! nawet paczkomat ne reaguje jak się próbuje nią wklepać nr telefonu czy kod dopiero reaguje jak działasz na ekranie

ale co ja mogę wiedzieć, odebrałam z paczkomatu już ze 100 paczek
nie ma co się upierać - u mnie też nie ma dotykowego ekranu
jest taki jak bankomat wybór danej opcji też nie klika się na ekranie, tylko przez naciśnięcie przycisku obok; tym samym nr tel i kod wpisuje się normalnie na klawiaturze

czyli wychodzi na to, że są dwa rodzaje paczkomatów

Cytat:
O i się wyjaśniło

Kobietyyy

edit: karinka i muss perłowa eh Jedynie mogę nie żałować, że jej nie zamówiłam
ja tez go mam i próbowałam na nodze;
moje są strasnie blade więc różnica w kolorze bardzo duża
pierwszy raz na całe nogi nałożę go jak radziła jedno z wizażoavonomaniaczek - pomieszany z balsamem normalnym; efekt będzie mniej widoczny, ale tak mam nadzieję dojdę do wprawy bez smug widocznych na kilometr

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 19:47   #4047
alekaz1
Zakorzenienie

No i dobiłam do wyższego progu,dobrałam pare drobiazgów dla siebie . naszczęscie tylko jedna żółta kropka i dopłacic musze tylko 10 zl do swojego zamowienia
Pozdrawiam
alekaz1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 19:50   #4048
Bunia_P
Rozeznanie

GG do Bunia_P

Dziewczynki... widzicie gdzieś męskie okulary przeciwsłoneczne ?

— Paulo Coelho

Bunia_P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 19:58   #4049
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
A czy korzystacie ze wskazówek stylistycznych Eweliny, które zamieszczane są często w naszych katalogach Avonu? Bo ja prawie ich nie zauważam
O matko,jaka Ewelina?

Cytat:
wooow u mnie 5 to czasem za dużo
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 20:00   #4050
ziarnko piasku
Zadomowienie

Laski, wrzuciłam zdjęcia tej szminki Colordisiac na ustach - tylko 4 kolory, reszta może jutro albo kiedyś tam
no i wrzuciłam efekt farbowania włosów
Isn't it?

ziarnko piasku jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości