A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-05, 07:18   #4021
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Wołam słoneczne dzień dobry i zmykam do pracki
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 07:25   #4022
vesna84
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

katharsist- piękny pierścionek
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 08:05   #4023
megi_t
Zadomowienie

GG do megi_t

Hej dziewczęta czy mogę sie przyłączyć
Mój ślub będzie 2 czerwca 2012r.
megi_t jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 08:07   #4024
Madziuniusia
Zakorzenienie

megi_t witamy witamy opowiadaj o sobie, TŻ i o wszystkim
Stary 2011-05-05, 08:09   #4025
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megi_t Pokaż wiadomość
Witaj

i opowiadaj o Was
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 08:11   #4026
megi_t
Zadomowienie

GG do megi_t

Zaręczyliśmy sie po 5 latach w Wigilię
Ja mam 25 lat a TŻ 31
A oto mój pierścionek

Wesele będzie w tej sali:

http://www.orchideasiedlce.pl/galeria.html
Na 150 osób przy okrągłych stołach co zawsze było moim marzeniem))
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P5050906.jpg (83,7 KB, 52 załadowań)
Stary 2011-05-05, 08:15   #4027
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam 25 lat a TŻ 31
A oto mój pierścionek

Przepiękna Twoja sala jest! Pierścionek śliczny, choć nie moje klimaty:P

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-05, 08:23   #4028
malinkowo88
Raczkowanie

Cytat:
Witaj Ślubujemy tego samego dnia
malinkowo88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 08:23   #4029
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam 25 lat a TŻ 31
A oto mój pierścionek

bardzo ładna sala i staż też ładny jeśli chodzi o okrągłe stoły to jeszcze się zastanawiamy
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 08:29   #4030
vesna84
Zakorzenienie

Cytat:

witaj!! ślubujemy tego samego dnia!!!
pierśncionek i salea -śliczne
Stary 2011-05-05, 08:31   #4031
megi_t
Zadomowienie

GG do megi_t

Dziękuje bardzo:cmok :

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-05, 08:32   #4032
malinkowo88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
bardzo ładna sala i staż też ładny jeśli chodzi o okrągłe stoły to jeszcze się zastanawiamy
Sala i pierścionek - cudo
malinkowo88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 08:46   #4033
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam 25 lat a TŻ 31
A oto mój pierścionek

Dzień dobry dziewczynki;-)
megi_t piękna ta sala i pierścionek też;-)

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
no właśnie będziemy z nią rozmawiać jejku czemu to życie jest takie skomplikowane jak człowiek coś znajdzie to zawsze musi być jakiś dołek ehhh...
no nic jutro będziemy myśleć z rodzicami na ten temat pewnie zadzwonimy i zobaczymy co dalej
Jagodzia a wy szukacie domu dla siebie z TŻ czy całej rodziny? Bo chyba kiedyś pisałaś że Twój tata w Bieszczady chce się przeprowadzić? Nie wiem czy dobrze pamietam Zmienił zdanie czy jak?
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 08:46   #4034
vesna84
Zakorzenienie

Lisa Ferrera zaczela wyprzedaż modeli 2011, weszłam z ciekawości na stronke może znajde jakas inspirację
Stary 2011-05-05, 08:47   #4035
libelle
Zadomowienie

Hej dziewczyny nie było mnie wczoraj, bo za dużo miałam na głowie no i te moje nieszczęsne poszukiwania ale może wszystko po kolei

Cytat:
Napisane przez katharsist Pokaż wiadomość
Tak z Krk Też uszukaliśmy sie sporo... FotoVideoJanik tylko nie wiem ile oni biorą za same zdjęcia. my mamy razem z filmem na Blu Ray i jakimiś tam opcjami dodatkowymi. U nich minium to ok 1800zł a cena rośnie wraz z wyborem np nagrywania kamerą HD a nie z matrycą CCD...
Nadrobiłam troszkę od wczoraj, a teraz jadę na uczelnię

N.
Nam będzie potrzebny tylko fotograf, bo nie ma co na cywila brać, zresztą nie cierpię oglądać jakichkolwiek filmów na których mogłabym się znaleźć

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
A ja najwyższa Na prawdę nie ma dziewczyn 170cm.+ Przyznawac się dziewczyny!
Poszukaj może jakiegoś regionalnego forum ślubnego. U mnie takie jest i to prawdziwa skarbnica wiedzy,prędzej znajdziesz jakieś namiary niż na ogólnym
Szukam szukam, wczoraj każą wolną chwilkę spędziłam na necie i efekty są

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Jedna z naszych PMek tak robi (nie pamiętam, która), że bierze jednego fotografa z okolicy na ślub i wesele, a na sesję w górach umawia się z górskim fotografem... Jest to tylko kwestia, czy takie rozwiązanie pasuje obu stronom, bo teraz naprawdę wszystko da się załatwić przy odrobinie dobrych chęci i sprawnej organizacji
Już tą opcję braliśmy pod uwagę, bo jak by nie było wszyscy nam odmawiali głównie z powodu braku wolnego terminu. Ale wczoraj rano znowu wyszukałam kilku fotografów których zdjęcia mi się podobały i przede wszystkim którzy robili plenery w górach. Napisałam i od jednego dostaliśmy propozycję nie do odrzucenia Za cywil, restaurację i sesję na Kasprowym powiedzieli nam 1750zł .
Zerknijcie i powiedzcie co sądzicie o ich zdjęciach http://www.mplusmfoto.pl/ Nas głównie interesuje plener, ale myślę że będziemy mieli kilka fajnych i po Kraku ze szpalerem wojskowym też powinno być ciekawie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Mówiąc o bolerku z tiulu miałam na myśli coś takiego jak w załączniku. Nie wiem co to za materiał, nie znam się na tym szczerze mówiąc, ale kojarzy mi się z tiulem Bo muślin chyba byłby cieńszy. Może Wy lepiej rozkminicie co to za materiał
Nie przepadam za bolerkami ale to wygląda całkiem całkiem

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny,co sądzicie o tych zdjęciach? http://www.serafinski.com/
Najbardziej mi przypadły do gustu. A w przyszłym tygodniu trzeba by już zaklepać.
Zdjęcia bardzooo mi się podobają, śliczne ujęcia i bardzo czyste. Jak tylko odpowiadają Ci cenowo to ja bym się nie zastanawiała

Cytat:
Napisane przez katharsist Pokaż wiadomość
A tu obiecane zdjęcie mojego pierścionka
Śliczny pierścionek!! Bardzo mi się podoba...
Wrzucam Wam mój (na zdjęciu jest razem ze srebrną obrączką którą nosimy teraz) , z moim ulubionym kamieniem - szafirem. Do obrączek ślubnych też wrzucamy szafirki

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (44,9 KB, 44 załadowań)
libelle jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-05, 08:48   #4036
(kicia)
Zakorzenienie

megi_t witaj
A co macie oprócz sali? Może masz już jakąś wymarzoną suknię wybraną? pokazuj wszystko co masz bo my tu ciekawskie jesteśmy
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2011-05-05 o 08:56
(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 08:56   #4037
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj sala piękna ale powiem tak masz rację że robisz okrągłe stoliki bo sala jest duża a stoły są za szeroko rozstawione a okrągłe stoliki nadadzą uroku
Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
Jagodzia a wy szukacie domu dla siebie z TŻ czy całej rodziny? Bo chyba kiedyś pisałaś że Twój tata w Bieszczady chce się przeprowadzić? Nie wiem czy dobrze pamietam Zmienił zdanie czy jak?
Dla całej rodzinki tak chciał w Bieszczadach ale narazie oglądamy te z lubelskiego ale tu nie ma nic ciekawego tylko kilka ofert.Jak te wszystkie domy z lubelskiego odpadną to jedziemy oglądać te z Bieszczad (mam zapisane 3 ładne duże i w zasięgu naszej ręki).

Wczorajszy dom odpada. Mama zadzwoniła d wujka murarza i opowiedział mu o takich pęknięciach co tam były i wujek powiedział żeby się w to nie pakować bo to są pęknięcia od fundamentów ;( Dzisiaj jedziemy oglądać dom z drewna koło Dubienki. (granica z Ukrainą)
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 09:01   #4038
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bahari Pokaż wiadomość
Nie wiem jak to jest z dojazdem, ale obawiam się że jak wizażystka do Ciebie pojedzie to straci kilka klientek które by mogła u siebie obsłużyć tego samego dnia, więc praktycznie na pewno będzie niechętna. Zawsze można spytać, ale wydaje mi się że spokojnie możesz wziąć inną panią, makijaż ślubny to nie jest jakaś straszna filozofia. Pan fotograf każe długo czekać na zdjęcia, nie pamiętam dokładnie ile (na pewno kilka miesięcy), ale wyrabia się w podanym terminie - przynajmniej uczciwie mówi że się długo czeka i nie przeciąga tego czasu w nieskończoność. Co do dogadywania i pomysłów - trudno mi powiedzieć, ale ja sama odebrałam pana fotografa jako uprzejmego i znającego się na robocie.

Do mnie do domu przyjedzie wizażystka i fryzjerka ale zaproponowały ze będą bardzo rade jeśli nas będzie wiecej w domu, czyli mogą od razu umalować świadkową, mamę,teściową i kogo tam jeszcze więc nie tracą klientek tylko przy okazji zyskują;-)
Stary 2011-05-05, 09:01   #4039
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez libelle Pokaż wiadomość
[CENTER]

Wrzucam Wam mój (na zdjęciu jest razem ze srebrną obrączką którą nosimy teraz) , z moim ulubionym kamieniem - szafirem. Do obrączek ślubnych też wrzucamy szafirki

Śliczny ja też jestem posiadaczką pierścionka z szafirem bo jak to mój TŻ mówi oddaje kolor moich oczu

Stary 2011-05-05, 09:02   #4040
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Witaj sala piękna ale powiem tak masz rację że robisz okrągłe stoliki bo sala jest duża a stoły są za szeroko rozstawione a okrągłe stoliki nadadzą uroku

Dla całej rodzinki tak chciał w Bieszczadach ale narazie oglądamy te z lubelskiego ale tu nie ma nic ciekawego tylko kilka ofert.Jak te wszystkie domy z lubelskiego odpadną to jedziemy oglądać te z Bieszczad (mam zapisane 3 ładne duże i w zasięgu naszej ręki).

Wczorajszy dom odpada. Mama zadzwoniła d wujka murarza i opowiedział mu o takich pęknięciach co tam były i wujek powiedział żeby się w to nie pakować bo to są pęknięcia od fundamentów ;( Dzisiaj jedziemy oglądać dom z drewna koło Dubienki. (granica z Ukrainą)
Ojej i tak przed ślubem ta przeprowadzka? A gdzie wy będziecie później mieszkać z TŻ? Zostajecie na starych smieciach czy idziecie za rodzicami?
Stary 2011-05-05, 09:08   #4041
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
No wg tego co mówią znajomi to jest ok. Ale to co napisane na necie to właśnie zahacza o jakieś problemy z rozliczaniem.
Mam nadzieję, że jednak takich problemów nie będzie. Macie sprawdzone opinie, więc nie powinno być kwasu.

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
wklejam zatem obiecane zdjęcie z wyprawy błotno-rowerowej, facjatę usunęłam, cobyście koszmarów w nocy nie miały
szczerze myślałam, że będzie gorzej. le i tak ładnie twoje nóżki i rowery wygladają

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
kiedys rozmawiałyśmy się na temat kwestii łączenia welonu i woalki. Mówiłam wtedy że znam jedną dziewczynę która miała takie połączenie wtedy nie miałam żadnego zdjęcia teraz dołączam no jest ono takie a nie inne bo na innych nie było widać a ją musiałam oczywiście usunąć ze zdjęcia ale coś tam widać
Jestem na nie!

Cytat:
piękna

wyglądałaś cudnie a w ogóle gdzie tam są rowery bo widzę kupę błota ;p

dziewczyny pojechaliśmy dzisiaj oglądać dom 150km od Lublina na roztoczu koło Suśca. No i jest przepiękny jest tylko jeden sąsiad i wszędzie las nie taki gęsty żeby nie było i leci tam normalna droga asfaltowa (no i nawet dziur nie ma szok) ale cisza spokój czegoś takiego szukaliśmy. Salon z kominkiem, toaleta,kuchnia z jadalnia na górze 3 pokoje łazienka. Nie jest on taki wielki to 120 metrów więc nie są to jakieś duże pomieszczenia ale jest taki śliczny przytulny. Ah.... Tylko ona chce za niego 285tys a nasze mieszkanie warte jest 225tys. Więc nam brakuje 60tys. i tu jest problem. Jeszcze mamy to przemyśleć znaczy się rodzice.Pogadamy żeby trochę spuściła. Do tego mój tata zmienia pracę więc narazie kredytu wziąć nie możemy nie mamy też od kogo pożyczyć. No nic może się jakoś ułoży
Twój opis brzmi bardzo ciekawie. Salon z kominkiem blisko do lasu Jeśli babka albo spuści z ceny, albo pozwoli zapłacić później to warto zamienić mieszkanie na domek. Tylko jak szybko uda Wam się pozbyć mieszkania, żeby babkę spłacić??? ja tam się nie znam na nieruchomościach.

Cytat:
Witaj

Właśnie miałam krótki spis powszechny przez telefon. Parę pytań i po sprawie.

Miłego dnia kochane!!!!!!!

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Jagodzia
teraz doczytałam o pęknięciach domu, a szkoda, bo juz sobie ten dom wyobrażałam.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 09:12   #4042
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
Ojej i tak przed ślubem ta przeprowadzka? A gdzie wy będziecie później mieszkać z TŻ? Zostajecie na starych smieciach czy idziecie za rodzicami?
my i tak jedziemy za granicę wiec to nie ma problemu. A w tym drugim domku jest dużo pokoi więc każdy by miał swój. I mieli byśmy kont jakbyśmy wracali na urlopy do polski czy na święta. A jak byśmy już sobie sporo pieniędzy zarobili to wtedy wybudujemy albo kupimy coś swojego.

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość

Twój opis brzmi bardzo ciekawie. Salon z kominkiem blisko do lasu Jeśli babka albo spuści z ceny, albo pozwoli zapłacić później to warto zamienić mieszkanie na domek. Tylko jak szybko uda Wam się pozbyć mieszkania, żeby babkę spłacić??? ja tam się nie znam na nieruchomościach.

Jagodzia
teraz doczytałam o pęknięciach domu, a szkoda, bo juz sobie ten dom wyobrażałam.
wiesz my myśleliśmy że to tylko tynk ale niestety nie naprawdę już byłam w nim zakochana ale cóż takie życie
Lili & Gabryś

Stary 2011-05-05, 09:14   #4043
Seagirl
Zadomowienie

Bahari widzę że twoja siostra brała ślub zimą Ciekawa jestem czy goście narzekali że taka pora że zimno itp?

Odnośnie okrycia wierzchniego PM to ja do kościoła chciałabym jakieś króciutkie bolerko-futerko ale na plener szukam coś w podobie jak miała Twoja siostra

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-05, 09:14   #4044
(kicia)
Zakorzenienie

Ja się pisałam przez internet i okazuje się że moja mama nie jest moją mamą. Pod moimi danymi figuruje inne nazwisko rodowe matki. Muszę wkońcu to pójść wyprostować bo potem mogę mieć problemy że ja to nie ja

Stary 2011-05-05, 09:20   #4045
megi_t
Zadomowienie

GG do megi_t

Mamy juz kamerzystę, fotografa a teraz właśnie szukam zespołu.

A co do sali to racja jest bardzo duża na 300 osób,a okrągłe stoły ją zapełnia i nie będzie zbędnej przestrzeni.

A suknia bedzie kupiona zapewne w la sposa, bo jest to jedyny salon w moim mieście w którym podobaj,a mi sie suknie, a że sa drogie ( około 5 tys.) to muszę oszczędzać, bo sama za nią chce zapłacić

Nie mam jeszcze wybranego konkretnego modelu, bo pewnie będę wybierać z kolekcji na 2012 r. ale to są typy jakie mi sie podobają i na pewno będzie w takim stylu moja suknia ślubna.

http://www.splasposa.com/vestidos-no...oleccion-glam/
kolekcja glam zdjęcie 36 ( niestety nie da sie skopiować)

A co jeszcze o mnie . Z TŻ mieszkamy już od roku razem. Mieszkanie kupiliśmy pół na pół , i w sumie wiele sie chyba w naszym życiu po ślubie nie zmieni oprócz tego,z ę chcę dzidziusia zaraz po jak sie uda.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg madeira-2.jpg (33,8 KB, 28 załadowań)

Edytowane przez megi_t
Czas edycji: 2011-05-05 o 09:25
Stary 2011-05-05, 09:23   #4046
ibyza
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
wklejam zatem obiecane zdjęcie z wyprawy błotno-rowerowej, facjatę usunęłam, cobyście koszmarów w nocy nie miały
hhahaha dobre dobre... fajne są takie wypady rowerowe, nawet w takim błotku tylko buciki miałaś trochę ciężkawe

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
ślubujemy tego samego dnia sporo już z nas robi piękny prezent tatusiom

u mnie tak samo i to jest to, co najbardziej mi się podoba w weselach w moich stronach- można się bawić cały tydzień

to samo mówi mój Tż
no sporo nas się robi ale to bardzo dobrze heheh w takim razie z tego dnia już 2 pary sądzą, że będzie padać więc miejmy nadzieję, że to mylne przypuszczenia

Cytat:
witaj śliczna sala, bardzo mi się podoba

co za okropna pogoda, ja chcę już słońce znowu i ciepło.... uhhhhh
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 09:36   #4047
libelle
Zadomowienie

Cytat:
Śliczny ja też jestem posiadaczką pierścionka z szafirem bo jak to mój TŻ mówi oddaje kolor moich oczu
Dzięki. Chciałam dodać troszkę szafirów do obrączek, żeby pasowały do zaręczynowego i były ciut inne niż wszystkie jakie widziałam z kamieniami

Cytat:
Mamy juz kamerzystę, fotografa a teraz właśnie szukam zespołu.

A co do sali to racja jest bardzo duża na 300 osób,a okrągłe stoły ją zapełnia i nie będzie zbędnej przestrzeni.

A suknia bedzie kupiona zapewne w la sposa, bo jest to jedyny salon w moim mieście w którym podobaj,a mi sie suknie, a że sa drogie ( około 5 tys.) to muszę oszczędzać, bo sama za nią chce zapłacić

Nie mam jeszcze wybranego konkretnego modelu, bo pewnie będę wybierać z kolekcji na 2012 r. ale to są typy jakie mi sie podobają i na pewno będzie w takim stylu moja suknia ślubna.

http://www.splasposa.com/vestidos-no...oleccion-glam/
kolekcja glam zdjęcie 36 ( niestety nie da sie skopiować)

A co jeszcze o mnie . Z TŻ mieszkamy już od roku razem. Mieszkanie kupiliśmy pół na pół , i w sumie wiele sie chyba w naszym życiu po ślubie nie zmieni oprócz tego,z ę chcę dzidziusia zaraz po jak sie uda.
Sukienka booooska strasznie mi się podoba...

Edytowane przez libelle
Czas edycji: 2011-05-05 o 09:38
libelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 09:39   #4048
Chatka
Wtajemniczenie

Hej Dziewczynki Ja sobie dalej choruję, ale wpadłam, żeby się przywitać

Cytat:
to jest Ciotusza Nowa ale to główna wieś nasz domek byłby troszkę dalej od głównej wsi leżał by przy głównej drodze 853. Przy naszym domku stoi przystanek od razu koło płota.
No to lokalizacja super, szkoda, że są te pęknięcia

Cytat:
Ja mam 25 lat a TŻ 31
A oto mój pierścionek

Witaj Zarówno sala, jak i jej otoczenie piękne i rzeczywiście z okrągłymi stolikami wygląda uroczo Pierścionek też cudny, duży, a delikatny jednocześnie

Cytat:
Napisane przez libelle Pokaż wiadomość
Już tą opcję braliśmy pod uwagę, bo jak by nie było wszyscy nam odmawiali głównie z powodu braku wolnego terminu. Ale wczoraj rano znowu wyszukałam kilku fotografów których zdjęcia mi się podobały i przede wszystkim którzy robili plenery w górach. Napisałam i od jednego dostaliśmy propozycję nie do odrzucenia Za cywil, restaurację i sesję na Kasprowym powiedzieli nam 1750zł .
Zerknijcie i powiedzcie co sądzicie o ich zdjęciach http://www.mplusmfoto.pl/ Nas głównie interesuje plener, ale myślę że będziemy mieli kilka fajnych i po Kraku ze szpalerem wojskowym też powinno być ciekawie

No cena jest super, a fotograf myślę, że bardzo w porządku Jeśli Tobie, jako fotografowi on odpowiada i Wam, jako parze się podoba, to tylko brać
Ależ nietypowy pierścionek! Ale bardzo ładny i na pewno nic się nie zadziera

Cytat:
Ja się pisałam przez internet i okazuje się że moja mama nie jest moją mamą. Pod moimi danymi figuruje inne nazwisko rodowe matki. Muszę wkońcu to pójść wyprostować bo potem mogę mieć problemy że ja to nie ja
A może byłaś adoptowana

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 10:05   #4049
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatka;26724299

A może byłaś adoptowana
Hehe. Kiedyś tak myślałam jak miałam z 10lat. Ale zbyt podobna jestem do rodziny żeby się jej wyprzeć. Np z mamą i siostra mamy bardzo podobne głosy i jak czasem tata dzwoni na stacjonarny to nie wie z kim rozmawia a z charakteru to ja wybrany tatuś jestem dlatego się dobrze dogadujemy i w akcie urodzenia wszystko gra. W tym nazwisku które mają w GUS jest pierwsze dwie litery ok potem 4źle i reszta ok. Ale inaczej brzmią więc nie wiem z kad ten błąd

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2011-05-05 o 10:09
Stary 2011-05-05, 10:26   #4050
jagodzia133
Zakorzenienie

ta pogoda mnie dobija najchętniej poszła bym spać kurcze kiedy będzie to słońce!!!
Lili & Gabryś

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości