|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) część 13.
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4022 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sylwusiach wspolczuje ![]() Masija restauracja dla dzieci, super! M ostatnio bardzo malo je i sam sobie wybiera, co bedzie jadl. Najczesciej rozbabra wszystko i nie zje ani polowy. Prince a L spokojnie je w restauracji? Czy biega zamiast siedziec? Cytat:
...tapatalk... |
||
|
|
|
|
#4023 |
|
Konto usunięte
|
Widać różnice w strukturze czy tam splocie czy jak to się zwie
|
|
|
|
|
#4024 |
|
Konto usunięte
|
My w restauracji bywamy rzadko bo nie mam z kim chodzić a jak już Kuba może to bierzemy K. I zawsze ładnie je, jest trochę głośny ale wychodzimy do takich miejsc gdzie nie będzie przeszkadzał. Chciałabym wychodzić częściej
|
|
|
|
|
#4025 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#4026 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co prawda nie będę w spzitalu, mam nadzieję! do porodu ale dobrzewiedzieć ![]() Cytat:
![]() No, sama byłam zaskoczona bo u mnie w mieścinie to takka nowość Ale widzę na moim lokalnym forum, że mamy są bardziej wymagające, wiedzą czego chcą i fajnie się organizują. W 2016 powstały chyba 3 kawiarnie właśnie pod rodziców z dziećmi. Ta restauracja to też tak właśnie pod dzieci-z tego co widziałam ma chyba 2 albo 3 sale zabaw, monitoring, panie opiekunki itp. Jak nam się uda jutro wyjść z domu to na pewno sprawdzimy ![]() Cytat:
|
|
|
#4027 |
|
Konto usunięte
|
Konradowi nie ma co spec zamawiać, zje zawsze ode mnie, bo on skubie jak ptaszek
Chyba ze pizzę, musiałam sama się nauczyć bo tak jadł jak dziki a nie wiem co tam dają :P |
|
|
|
|
#4028 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4029 |
|
Zakorzenienie
|
Marei, Laurka to jest etatowa wyzeraczka. Siada na krzeselku, sama je, ostatnio sama wolala do kelnera o widelec. Albo jak przyniósł napoje to zapytala "a gdzie zupka?". Ona uwielbia restauracje. Siada i je ladnie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- My wlasnie jutro idziemy na restaurant week a w niedziele jedziemy do Cieszyna ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4030 |
|
Zakorzenienie
|
U nas zjedzeniem zawsze na nie, obojętnie gdzie jesteśmy, kto z nami je,jak itp.
Dla nas to bardziej udręka wyjście do rest. z małą. Wczoraj w przychodni jakaś babka mnie zaczepiła, zaczęła rozmowę i tak oto, dowiedziałam się, że jej córka urodziła pół roku temu syna-6,5 kg. Sn. Serio? Czy tylko mi się to wydaje w ciuul naciągane ? ![]() Pani powiedziała, że tylko deeelikatnie ją nacięli a tak to wszystko super. Na moje stwierdzenie, że chyba od 4 kg czy tam więcej zalecają cesarkę usłyszałam tylko parsknięcie śmiechem ![]() ![]() A, i rodziła tam gdzie ja. A nic nie słyszałam o takim noworodku ![]() Dominicia podasz przepis? Jeszcze nie trafiłam na taki, żeby był hitem :P
Edytowane przez masija Czas edycji: 2017-04-28 o 12:34 |
|
|
|
|
#4031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
M jeszcze nie mowi, wiec sie denerwuje jak go nie rozumiemy i krzyczy :/ ...tapatalk... |
|
|
|
|
|
#4032 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Lauri juz super mówi ![]() Masijka tylko, że ja mam przepis do ☠☠☠☠☠☠☠☠☠a, potem jak młoda pójdzie spać to wrzucę foto na fb bo pewnie ręcznie tez można wyrobić. U nas każda pizza jest hitem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#4033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rany ja chyba nie potrafię robić pizzy ani chleba. Serio. Juzbtyle przepisów miałam o których każdy mówił,ze sa najlepsze a mi nie wychodzi :/ A wiecie jak to wkurza osobę która uwielbia gotować i piec? 😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4034 |
|
Zakorzenienie
|
U nas pizza i frytki to hit. Moje dziecko jadlo by tylko to, nie ukrywam ze ja w obecnym stanie tez.
Czy wasze dzieci maja juz piatki? Michal juz dawno a on dwoch dni znow grzebie w buzi Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4035 | |
|
Zakorzenienie
|
Nooo pizza to jakas mega faza. Jak pytam Laury co chce na sniadanie to mowi, ze pizze. A do zupy chcesz ziemniaki czy makaron? - pizze
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
|
|
|
#4036 |
|
Zadomowienie
|
U nas tez nie ma jeszcze 5
|
|
|
#4037 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ...tapatalk... ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
...tapatalk... |
||
|
|
|
|
#4038 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak klepiecie że już myślałam że któraś urodziła
Adele tak samo uwielbia pizzę nawet chyba bardziej jak frytki i dzisiaj tż jej powiedział że zrobi wieczorem pizzę i chodzi już cały dzień i ona chce pizzę ona chce pizzę ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#4039 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, M nie lubi ani frytek, ani pizzy. Pizze to jeszcze pare razy ugryzie, ale frytkami pluje. On za to uwielbia rozne jajecznice czy omlety. Pytam go, co chcialby zjesc, odpowied, w 8 przypadkach na 10 to jajko.
...tapatalk... |
|
|
|
|
#4040 |
|
Zakorzenienie
|
U nas jajo i parowka to też lubiane jedzenie, ale czasami odmawia.
Sylka ja czekam dwa dni i rodze. Tylko chyba chujnia w majowke bo malo personelu w szpitalu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4041 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U nas makaron króluje i zapiekanka z mięsa mielonego z warzywami i ziemniakami. Cytat:
Tak, Amy ma piątki |
||
|
|
|
|
#4042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem ci ze nie wiem co sie działo .. Nie płakała ani nic.. U nas w czwartki zawsze z mała sa cyrki tzn z jej spaniem .. Lilka je wszystko.. Odkurzacz ![]() Nie ma jeszcze piątek.. W restauracjach w miarę ok, ładnie je a pozniej biegnie do kącika dla dzieci albo książeczki ogłada ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4043 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dajcie wszystkie. Może Może końcu będę pizzamasterem 😁 Powiem Wam ze u nas rzadko jemu pizze. Czasami się zamówi. Frytki robię z ziemniaków marchwi selera i pietruszki i L jakoś też się nie rzuca na nie. Zje parę i tyle. Cytat:
Cytat:
U nas 5 nie ma. Sylwusia ale czemu akurat akurat czwartki? ![]() Mi wczoraj mama mówiła że brzuch mi strasznie opadł. Do tego meczu mnie sam suchy kaszel i ktoś mnie straszl ze od tego skraca się szyjka.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez masija Czas edycji: 2017-04-28 o 13:36 |
|||
|
|
|
|
#4044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czemu czwartki .. Juz tak sie utarło Że w czwartki późno zasypia albo wlasnie budzi sie w nocy i nie moze zasnąć ... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4045 |
|
Zakorzenienie
|
U nas też króluje pizza, frytki i jajka. Parówki tylko z ketchupem.
Nie mamy piątek. Byłam przekonana, że są, ale to jednak czwórki, tak samo jak Marei
|
|
#4046 |
|
Konto usunięte
|
Nie mamy piątek
Boli mnie już brzuch na @ . Widocznie tak ma być ![]() Zaraz wrzucę na fb przepis z którego ja robię, mi wychodzi bardzo dobra ta pizza Tylko jeszcze nie trafiłam na idealny sos także jak ktoś ma to poproszę ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Jaka piękna pościel zamówiłam dla K, mam nadzieje ze na żywo tez taka ładna będzie
|
|
|
|
|
#4047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie zawsze denerwujesz jak wrzucasz zdjęcia drożdżowego ciasta lub chleba! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4048 |
|
Zakorzenienie
|
Oo pizza.
u nas Lena je tylko dupki, ale frytki lubi bardzo. Makaron też. Ja pizze robię z przepisu z kwesti smaku. Wychodzi idealna... W sensie ciasto ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4049 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4050 | |
|
Konto usunięte
|
Ja się lubię z drożdżami
![]() Za to tortów nienawidzę robić, Boże jak tego nienawidzę i jak strasznie cierpię ze Fartuch urlopuje ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.

właśnie ogladam