|
|||||||
| Notka |
|
| Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: METAMORFOZY POKOI - opinie, porady, inspiracje
Cytat:
|
|
|
|
|
#4052 |
|
Zadomowienie
|
Tzn. na 5 zdjęciu pomyliło mi się
|
|
|
|
#4053 |
|
Rozeznanie
|
eee bez sensu
Nie muruj sobie żadnych regałów na stałe; lepsze są meble, które za jakiś czas będziesz mogła ruszyć, przestawić. Będziesz chciała za rok dwa zrobić przemeblowanie i ci zostanie taki murowany zonk. Poza tym na 5 zdjęciu jest akurat ściana skośna, nie bardzo wiem, jak ten regał miałby tam wyglądać - czy to miałyby być wnęki z k-g na całej długości tej ściany, czy tylko w tej "prostokątnej" części? Wklejam kilka propozycji dodatków do Twojego wnętrza. Na jednym zdjęciu masz też kolory ścian o jakich myślę - ta jedna w takim właśnie złamanym, malinowym odcieniu. Mam nadzieje, że coś ci się spodoba. Edytowane przez selfish Czas edycji: 2009-02-09 o 23:00 Powód: doł. zdjecia |
|
|
|
#4054 |
|
Raczkowanie
|
qberka
Jak na biało malowałem grzejnik to specjalną farba do grzejników, ale skoro Ty pomalowałaś zwykła i nic się nie stało, to mam nadzieje, że mi tez nic się nie będzie działo ![]() Roleta bezowa, też tak myślę tylko musze poszukac takiej gumowej o której juz mi ktoś pisał żeby nei przepuszczała za dużo światła. Orientujesz się ile kosztują takie panelowe zaslony, bo kryzys niedługo pewnie strace prace, a już i tak za bardzo "poleciałem" i powymieniałem rzeczy, których nie musiałem (np ten fotel prezesa i takie tam )pozdrawiam |
|
|
|
#4056 |
|
Raczkowanie
|
selfish
nie za ma co ja też kupiłem na allegro (ostatnio coś dużo tam kupuje ) fotki wrzuce jutro, bo dziś o tej porze już nie będe się bawił w fotoreportera![]() worki jak dla mnie sa wygodne chociaż kazdy moze miec inne zdanie.......chociaz watpie, bo dopasowują się do każdego, dlatego wydaje mi sie, że wiekszości będzie wygodnie ![]() jedyny może minus to materiał, który pewnei latem będzie odparzał tyłeczek, ale za to na plus jest to, że dośc ładnei wygląda, jest wytrzymały i łatwo z niego wyczyścić coś... jeśli by się zabrudzł ![]() pozdrawiam |
|
|
|
#4057 |
|
Zakorzenienie
|
A ten grzejnik to na biało chcecie normlaną farba pomalowac?
Jesli tak, to zdecydowanie polecam farbe specjalna do grzejnikow - w macie lub blyszczacą. Ponieważ one są tak skonstruowane ze nie żółkną tak szybko pod wpływem ciepła grzejnika, jak normlane farby. ![]() robert czekamy na fotorelację. A w upalne dni na worki, można zarzucic kawałek materiału w odpowiednim kolorze
|
|
|
|
#4058 |
|
Raczkowanie
|
kliwia
grzejnik już pomalowałem własnie taką biała (spejalną do grzejników) farba, ale teraz stwoerdziliśmy, że niepotrzebnie na biało żeby ładnie odbijał tylko lepiej na ten sam koloro co ściana żeby się zlał i był mniej widoczny....chce pomalowac ta samą farbą co malowałem ściane, bo qberka pisała, z ejej sie nic nie stało.... na jaką fotorelacje czekasz?? ![]() jeśli worki sako dla selfish to zamieszczam poniżej ![]() jeśli metamorfoze pokoju to wcześniej zamieściłem ![]() a jesli grzejniczek to musiz troszkę poczekac, bo narazie brak czasu - w najblizszy week 3 egzamy, na które oczywiście jeszcze nei zaczałem sie uczyc ![]() pozdrawiam Edytowane przez robeert Czas edycji: 2009-02-10 o 11:51 |
|
|
|
#4059 |
|
Raczkowanie
|
gratis dodają taką pufe pod nogi
ps. dobra rada- jeśli chcesz zamówić wiecej niz jedną sztuke to pomimo, że plącisz za kazdy fotel osobno za przesyłke (mówie o XXL) to zamów za jednym razem...ja zamówiłem najpierw jeden, a pożniej drugi i pomimo, że wybrałem ten sam kolor to jest inny odcień (pewnie inna partia materiału). pzdr |
|
|
|
#4060 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
To teraz ja się pochwale
to są zdjęcia przed remontem |
|
|
|
#4061 |
|
|
a teraz, po remoncie
![]() co myślicie o moim pokoju? |
|
|
|
#4062 |
|
Rozeznanie
|
Robercie tkaniny których zdjecia zamieściłam mają szerokość 150 cm a cena metra to najczęściej 19,90 zł . Ja najczęściej kupuję 3 metry (ok 60zł) , przecinam tkanine na pólł obszywam i wieszam (bez taśmy na gładko) a i starcza jeszce na jedną ozdobną podduszkę
Worki są super bardzo mi sie podobaja
|
|
|
|
#4064 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4065 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie ta ściana jest skośna więc nie wiem jakby to wyszło. I nie byłaby na całej szerokości. Miałaby z jakieś 70cm. A może lepiej na tej ścianie prawej od okna?Całkiem inny odcień malinowego mi się podoba. Taki jak jest na zdjęciu |
|
|
|
|
#4066 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie chciałabym mieć w pokoju taki malinowy kolorek do tego myślałam nad jasnoszarym? ładnie wygląda takie połączenie. Na zdjęciu 1 jest taka wnęka tam chciałam zrobić 3 kwadraty i w nich jakiś wzór. Proszę o pomoc na jaki kolor pomalować poszczególną ścianę, i sufit.
|
|
|
|
#4067 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4068 |
|
Zakorzenienie
|
pokoj fajny ale polecam zkaupic w ikei mate przezroczysta na podloge pod krzeslo obrotowe bo za pol roku beda panele do wymiany bo tak beda porysowane, tyczy sie to nie tylko paneli ale rowniez i parkietu
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
|
|
#4069 |
|
Zadomowienie
|
Ciekawe.. nie wiedziałam ,że coś takiego istnieje. A czy to widać jeśli się położy na panele bądź parkiet?
|
|
|
|
#4070 |
|
Rozeznanie
|
Zegar znalazłam na zagranicznej stronie, ale widziałam bardzo podobny kiedyś na allegro; musisz dobrze poszukać. |
|
|
|
#4071 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4072 |
|
|
|
|
|
|
#4073 |
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4074 |
|
Zakorzenienie
|
robert dopiero w domu moglam sie cofac po stronach tematu.
Gratuluje! Pieknie wyszlo na prawdę. W porównianiu do tego co bylo, to niebo i ziemia. Ale mam propozycje, by nastepne firanki zakupic jendolite. Jakos ta koronka w meskim pokoju do mnie nie przemawia. Lub jak juz ktoras doradzala, zamienic na rolete. ![]() Lub panele = zaslony panelowe - juz je chyba doradzalam zresztą? ![]() Obrazek zamienilabym na krzyzyk w kolorze wenge. a pod zegarem az sie prosi powiecis taki co pokazuje czas na innym kontynencie zartuje, ale czego mi tam brak..... czego meskiego ![]() No i ten prezesowski fotelik super Bardzo sie ciesze, ze pokazales nam swoja metamorfoze, bo to pokazuje ze sa mezczyzni ktorzy chca ze smakiem urzadzic swoje pokoje/mieszkania. No i nie boja sie rad, czasami dziwnych, krytyki itp. ![]() Nie bola Cie oczy od telewizora tak wyoko ustawionego? ![]() madzia.a google nie gryzie ![]() http://www.agawa.pl/wyposazenie_biur...aty_podl./123/ Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-02-10 o 21:51 |
|
|
|
#4075 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4076 |
|
|
strasznie drogie te maty
![]() W jakiej cenie można kupić w ikei i jakie ma wymiary? Edytowane przez madzia.a Czas edycji: 2009-02-10 o 22:22 |
|
|
|
#4078 |
|
Raczkowanie
|
kliwia
firanki i rolety nie były zmieniane.... wpadł mi w oko fotel prezesa a do tanich rzeczy nie należy...duzo osób pisze o zmianie otoczenia okna (dziękuje bardzo), ale jeśli można to proszę o linki do konkretnych zdjęc jak to wszystko jest powieszone bo dla mnie (mezczyzny), niektóre nazwy i zdjęcia samych wzorów materiału nie mówią mi zbyt wiele hehe![]() krzyżyk w kolorze wenge napewno by lepiej wygladał tylko pamietke głupio wyrzucac, a do szafy nie chciałem znowu wrzucać jak znalazłem po tym remoncie i zaśmiecać szafe...ale z tego co widze po komentarzach to każdy sie do czepia hehe wiec jednak chyba będe musiał poszukac miejsca w szafce![]() pod zegar zacząłem szukac na allegro czegos męskiego jak kazałaś szukałem jakiegoś plakatu kobeitki tylko w odcieniach szarości żeby pasowało, a znalazłem to hehe (załacznik)tv oglądam 2h tygodniowo przy dobrych wiatrach, więc oczy nei bolą z resztą z tego właśnei powodu nie wymieniam tego tv na nowszy model ( ten "troszkę" tam nie pasuje)madzia.a "strasznie drogie te maty ![]() W jakiej cenie można kupić w ikei i jakie ma wymiary?" a może wystarczy zmienić kółka w fotelu na gumowe/gumowane co o tym myslicie?? |
|
|
|
#4079 |
|
|
|
|
|
|
#4080 |
|
Rozeznanie
|
Bez przesady, taka mata wystarcza na dłuuugie lata; 150 zł to nie jest aż tak dużo w takiej perspektywie; kółka najdalej za rok wymienisz - zresztą sama zobaczysz.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dom, mieszkanie, nieruchomości
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:54.

Daj mi chwilę, podłubię w grafice i coś ci wrzucę.

zartuje, ale czego mi tam brak..... czego meskiego ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)