|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4051 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
czesc dziewczynki
![]() Misiu milo ze strony TZta z tymi kwiatuszkami ![]() ![]() ![]() Z zaproszen my mielismy zaproszenia za cale 1zl lacznie z koperta, potwierdzeniem, kupowane przez internet a w rzeczywistosci duzo ladniejsze ![]() i tez uwazam, ze nie ma co robic nie wiadomo jakich zaproszen, przeciez tu chodzi o slub, wasze szczescie a nie tylko zeby gosciom pokazac niewiadomo co ![]() widzialam duzo drogich zaproszen i niekotre to poprostu nie nadaja sie do niczego i nie wiem skad taka kwota ![]() my chcielismy specjalnie zaproszenia, zeby czesc bylo do wypisania recznie- nasze imiona, imiona gosci i termin slubu uwazam, ze dzieki temu kazdy z gosci moze sie poczuc wyjatkowy, ze zechcialo nam sie usiasc nad tym i wlasnorecznie napisac jego imie i nazwisko a nie tak jak kazdy leciec do drukarni i drukowac wszystko jak leci ![]() to tylko moje zdanie, mam nadzieje, ze Wasze zaproszenia beda takie jak sobie wymarzylyscie ![]() Kiniu i Kasiasiar duzo Wam osob wyszlo do zaproszenia?
#4052 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Aaaaa widzisz Asiu a ludzie pomysla tak, oooo kupili zaproszenia i wpisali nazwiska bo nie bylo ich stac na takie juz wydrukowane wczesniej
![]() ![]()
![]() |
#4053 |
Zakorzenienie
|
Asiu co u Ciebie?.Coś rzadko do nas ostatnio zagladasz
![]() My na wesele zapraszamy ok 90 osób ale do kościoła wiecej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4054 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4055 |
Zakorzenienie
|
Marcelinko to ilu gości Ty musisz zaprosić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4056 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4057 |
Zakorzenienie
|
Czesc kochane,ale jestem nie wyspana dzisiaj ,Tz przyjechal na noc do domku ale juz pojechal i bedzie dopiero wieczorkiem ale ja ide do pracy wiec dopiero i tak sie w domku stykniemy wieczorkiem
zycze milego dzionka a tym czasem ja szykuje sie do pracy,trza oko podmalowac hihi
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4058 |
Zakorzenienie
|
A zapomnialam Wam kochane pisac,jutro i w niedziele sa w miom miescie targi slubne i juz oczywiscie Tz ma zapowiedziane ze idziemy bo juz w zeszlym roku bylam i super sprawa
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4059 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4060 | |
Zakorzenienie
|
Asiu my na wesele zapraszamy cos kolo 100 osob,a do tego jeszcze kilka/kilkanascie na sam slub
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4061 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie by to wcale nie obchodzilo czy sobie pomysla czy mnie stac czy tez nie ![]() ![]() tak jak nadal jestem zwolenniczka pisania listow niz maili ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4062 |
Zakorzenienie
|
Ja na przykład nuie zapraszam jakiejś cioci mojego taty, którą widziałam raz w zyciu 12 lat temu, czy cioci z Wawy, której nie widziałam z 20 lat...
i nieobchodzi mnie co kto pomyśli bo to mój slub i moje wesele A i jeszcze brata mamy nie zapraszam bo to zakała rodziny ![]() Kachulko ale masz fajnie- targi ślubne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4063 |
Zakorzenienie
|
Marcelinko 200osob??????Ojejus naprawde duzo,ja licze na 60-70 u siebie i pewnie jeszcze wszyscy nie przyjada
![]() ![]() |
![]() |
#4064 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4065 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aha i chrzestnego tez nie zapraszam, bo go praktycznie nie znam, to najlepszy przyjaciel ojca, wiec mowi samo przez sie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4066 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
te hormony na mnie zle dzialaja mowie Wam................ tylko zaczynam brac progesteron albo nawet jak moj cos podskoczy to robie sie strasznie jedzowata jakas ............ jestem opuchnieta jakbym byla w 5 miesiacu ciazy.... tak wlasnie reaguje jak progesteron mi rosnie i jestem nie do zniesienia hehehe dlatego i Wam tu nie chce truc ![]() meza tez unikam jak moge, zeby tylko siebie i jego nie denerwowac ![]()
![]() |
#4067 |
Zakorzenienie
|
Kasiusiar ja tez wlasnie taki przesiew w rodzinie zrobilam i bedziemy zapraszac osoby z ktorymi utrzymujemy kontakt i ktore lubimy a nie jakas ciotke alkoholiczke ktora wstydu narobi itp mimo ze to siostra mamy i dlatego wyszlo nam tylko tyle osob a po drugie to nie mamy za duzych rodzin wiec nam wyszlo cos kolo tego 60-70 osob
![]() ![]() |
![]() |
#4068 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rodzinke od strony taty to ja widze hmm przy spotkaniach pogrzebowych ![]() ![]()
![]() |
#4069 |
Zakorzenienie
|
Kachulko a jak TZ zareagowal na wiadomosc o wycieczce na targi slubne??
![]()
![]() |
#4070 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4071 |
Zakorzenienie
|
u mnie to np bylo tak, ze nie umialam zaprosic kogos tylko do kosciola, bo mi samej by bylo jakos glupio
![]() ale baaardzo uszczuplilismy liczbe gosci i jestem zadowolona bo calej rodzinki to ja nie dam rady nawet policzyc............. a od strony mojej mamy malo osob znam, za to rodzinka jest tak liczna ze ![]()
#4072 |
Zakorzenienie
|
Asiu Tz juz w zeszlym tygodniu mowilam ze sa targi slubne i chcialabym zeby isc to powiedzial no no to dopiero za tydzien a jak przyjechal to mu przypomnialam i juz nie byl taki chetny ale wie ze ja chce bardzo isc i pewnie ze mna pojdzie chociaz jak wiekszosc facetow ja pewnie bede chodzila podziwiala ogladala pytala a on pewnie tylko bedzie mowil to jak juz idziemy?wszystko zobaczylas ?ale i tak go wyciagne a co niech sie chlopina szykuje ze jak juz zaczal ten temat to ja mu nie odpuszcze hihih
![]() ![]() |
![]() |
#4073 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj bidulko . Ale tak to już jest z nami kobietami, ze hormony nami rządzą jak chcą ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4074 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale dobrze, ze TZ pojdzie z Toba, pewnie sam jak juz bedzie na miejscu to chetnie sie czegos dowie ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4075 |
Zadomowienie
|
Marcelinko chce brac takie zastrzyki antykoncepcyjne..zapomnia lam jak sie nazywaja..polozna mi powiedziala ze kobiety karmiace maja dwa wyjscia..albo zastrzyk raz na 3 miesiace za 20zl albo tabletki ktore kosztuja 35zl za opakowanie wiec wybralam tansza metode i chce zastrzyki..moj lekarz powiedzial mi ze nie jest to dobra metoda bo okres zanika ale skoro wiem ze nie bede miec juz drugiego dzidziusia wiec wybralam to..
Kasiu fajne te passaciki.. ![]() ..Tomek nadal sie do mnie nie odzywa..jest mi przykro..przechodzimy obok siebie patrzac w przeciwna strone..zadne nie wypowie ani jednego slowa..To smutne ale prawdziwe..wczoraj nawet ze mna kolacji nie zjadl..Tych Walentynek nie zapomne mu do konca zycia..bardzo mi przykro.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4076 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki, wrocilam wlasnie juz nowym samochodem
![]() Fajnie sie jezdzi, siedzenia wygodne, tylko musze sie przyzwyczyic do kilku nowych rzeczy, np. nie ma wajhy hamulca recznego tylko jakis maly guziczek ![]() Kasiasiar, no widzisz, tez bedziesz miala autko z Niemiec ![]() Co my sie tu najezdzilismy po tych komisach to glowa mala. Bardzo trudno bylo znalesc cos bez wady, albo byl porysowany, albo smierdzial petami, albo ciezko sie biegi zmienialo...koszmar. Ale juz po wszystkim. Aktualnie mamy 2 samochody, ale ten "tzta" sprzedajemy. Narazie nie ma co szalec. Poza tym ten nowy jest ekonomiczniejszy, mniejsze oplaty sa za niego , mniej spala itp. Szkoda Kasiu, ze to nie kombi,bo byscie od nas kupili ![]() My tez chcielismy albo kombi, albo wlasnie van, ze wzgledu na podroze z dzieckiem, zobaczysz, bedzie ladny ![]() mezatko, mam nadzieje, ze sie poczujesz lepej i przejda te niedogodnosci. A my z bobo zjedlismy wlasnie pol paczka z jabluszkiem ![]() Gapa ze mnie, okazalo sie, ze mam wdomu skaner i jak maz wroci to wam wkleje mojego brzdaca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4077 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przykro mi z powodu T., ale swoim zachowaniem potwierdza tylko, ze nie jest Ciebie wart Agatko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4078 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na zdjecia fasolki czekam z utesknieniem, mam nadzieje, ze uda Ci sie dzisiaj wkleic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4079 |
Zakorzenienie
|
to papa moje kochane na mnie juz niestety czas i musze do pracy wychodzic juz....milego weekendu bo pewnie bede troszke zabiegana i ciezko mi bedzie zajrzec na dluzej na wizazyk
![]() ![]() |
![]() |
#4080 |
Zakorzenienie
|
Madziu ja juz sie nie mogę doczekać zdjecia Twojego bąbelka
![]() Agatko może to czas się zastanowic poważnie czy warto byc z kimś takim. Na razie Oliwka jest mała i nie rozumie ale za rok, dwa już b,edzie wyczuwała, ze coś jest nie tak.Choć dobrze wiem, że nawet niemowleta wyczywaja zdenerwowanie od mamy i ono sie im udziela. Agatko jesteś młoda , sliczna i wartosciowa wiec moze czas poszukać kogoś kto to doceni???? Kachulko miłego weekendu i "stosunkowo" udanego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:05.