Byłe tableciary plotkary II - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-15, 11:28   #4051
mezatka07
Zakorzenienie

Dot.: Byłe tableciary plotkary II

czesc dziewczynki
Misiu milo ze strony TZta z tymi kwiatuszkami a pierscioneczek pewnie bedzie niedlugo, moze TZ chce Cie troszke potrzymac w niepewnosci

Z zaproszen my mielismy zaproszenia za cale 1zl lacznie z koperta, potwierdzeniem, kupowane przez internet a w rzeczywistosci duzo ladniejsze
i tez uwazam, ze nie ma co robic nie wiadomo jakich zaproszen, przeciez tu chodzi o slub, wasze szczescie a nie tylko zeby gosciom pokazac niewiadomo co
widzialam duzo drogich zaproszen i niekotre to poprostu nie nadaja sie do niczego i nie wiem skad taka kwota inne oczywiscie sa piekne, ale za taki kawalek papieru to chyba przesada........
my chcielismy specjalnie zaproszenia, zeby czesc bylo do wypisania recznie- nasze imiona, imiona gosci i termin slubu
uwazam, ze dzieki temu kazdy z gosci moze sie poczuc wyjatkowy, ze zechcialo nam sie usiasc nad tym i wlasnorecznie napisac jego imie i nazwisko a nie tak jak kazdy leciec do drukarni i drukowac wszystko jak leci
to tylko moje zdanie, mam nadzieje, ze Wasze zaproszenia beda takie jak sobie wymarzylyscie
Kiniu i Kasiasiar duzo Wam osob wyszlo do zaproszenia?
Stary 2008-02-15, 11:34   #4052
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Aaaaa widzisz Asiu a ludzie pomysla tak, oooo kupili zaproszenia i wpisali nazwiska bo nie bylo ich stac na takie juz wydrukowane wczesniej roooznie z ludzmi bywa, naprawde... Ja po swojej rodzince moglabym sie tego spodziewac jak "milo"

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-15, 11:37   #4053
kasiasiar
Zakorzenienie

Asiu co u Ciebie?.Coś rzadko do nas ostatnio zagladasz

My na wesele zapraszamy ok 90 osób ale do kościoła wiecej
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-15, 11:39   #4054
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość

Kasiu jak ja bym chciala sie w takiej ilosci zmiejscic, gora 100os i jeszcze z wyborem niektorych tylko do kosciola ZAZDROSZCZE

Stary 2008-02-15, 11:40   #4055
kasiasiar
Zakorzenienie

Marcelinko to ilu gości Ty musisz zaprosić jak liczna rodzine masz????
Stary 2008-02-15, 11:47   #4056
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Marcelinko to ilu gości Ty musisz zaprosić jak liczna rodzine masz????
Z mojej str samej rodziny to juz jest 120/130 os a gdzie jeszcze z kilka kolezanek od J. moze byc hmmm mysle, ze moze 50, bo on sobie powybiera, ze tych zaprosi albo nie, czy utrzymuje kontakt czy nie, a u mnei szokkk wszystcy musza byc, bo co ludzie powiedza Wszytskich os okolo 200

Stary 2008-02-15, 11:48   #4057
kachula27
Zakorzenienie

Czesc kochane,ale jestem nie wyspana dzisiaj ,Tz przyjechal na noc do domku ale juz pojechal i bedzie dopiero wieczorkiem ale ja ide do pracy wiec dopiero i tak sie w domku stykniemy wieczorkiem

zycze milego dzionka a tym czasem ja szykuje sie do pracy,trza oko podmalowac hihi

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-15, 11:51   #4058
kachula27
Zakorzenienie

A zapomnialam Wam kochane pisac,jutro i w niedziele sa w miom miescie targi slubne i juz oczywiscie Tz ma zapowiedziane ze idziemy bo juz w zeszlym roku bylam i super sprawa

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2008-02-15, 11:52   #4059
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Czesc kochane,ale jestem nie wyspana dzisiaj ,Tz przyjechal na noc do domku ale juz pojechal i bedzie dopiero wieczorkiem ale ja ide do pracy wiec dopiero i tak sie w domku stykniemy wieczorkiem

zycze milego dzionka a tym czasem ja szykuje sie do pracy,trza oko podmalowac hihi
Kachulko to milej pracki zycze i przyjemnego "stykniejcia sie" z TŻ wieczorowa pora

Stary 2008-02-15, 11:57   #4060
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
Kiniu i Kasiasiar duzo Wam osob wyszlo do zaproszenia?
Asiu my na wesele zapraszamy cos kolo 100 osob,a do tego jeszcze kilka/kilkanascie na sam slub
Cytat:
A zapomnialam Wam kochane pisac,jutro i w niedziele sa w miom miescie targi slubne i juz oczywiscie Tz ma zapowiedziane ze idziemy bo juz w zeszlym roku bylam i super sprawa
Kachulko to teraz to juz sie nie wywinie, za fraki go i na targi slubne , zobaczysz, ze szybko zmieni zdanie i zmieknie

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-15, 11:58   #4061
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Aaaaa widzisz Asiu a ludzie pomysla tak, oooo kupili zaproszenia i wpisali nazwiska bo nie bylo ich stac na takie juz wydrukowane wczesniej roooznie z ludzmi bywa, naprawde... Ja po swojej rodzince moglabym sie tego spodziewac jak "milo"
Marcelinko mysle, ze nie ma co dazyc za moda, tylko miec wlasne zdanie, bo to ten dzien ma byc najpiekniejszym dniem dla Ciebie a nie dla innych, nie da sie wszystkim dogodzic, bo kazdy ma inny gust
mnie by to wcale nie obchodzilo czy sobie pomysla czy mnie stac czy tez nie ja to zrobilam z innym zamiarem i tradycji stalo sie za dosc
tak jak nadal jestem zwolenniczka pisania listow niz maili

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-15, 11:58   #4062
kasiasiar
Zakorzenienie

Ja na przykład nuie zapraszam jakiejś cioci mojego taty, którą widziałam raz w zyciu 12 lat temu, czy cioci z Wawy, której nie widziałam z 20 lat...
i nieobchodzi mnie co kto pomyśli bo to mój slub i moje wesele
A i jeszcze brata mamy nie zapraszam bo to zakała rodziny :p

Kachulko ale masz fajnie- targi ślubne Tam tylu przydatnych informacji się można dowiedzieć.I fajnie, ze TZ z Toba pójdzie
Stary 2008-02-15, 12:00   #4063
kachula27
Zakorzenienie

Marcelinko 200osob??????Ojejus naprawde duzo,ja licze na 60-70 u siebie i pewnie jeszcze wszyscy nie przyjada

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2008-02-15, 12:01   #4064
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Marcelinko mysle, ze nie ma co dazyc za moda, tylko miec wlasne zdanie, bo to ten dzien ma byc najpiekniejszym dniem dla Ciebie a nie dla innych, nie da sie wszystkim dogodzic, bo kazdy ma inny gust
mnie by to wcale nie obchodzilo czy sobie pomysla czy mnie stac czy tez nie ja to zrobilam z innym zamiarem i tradycji stalo sie za dosc
tak jak nadal jestem zwolenniczka pisania listow niz maili
Asiu zgadzam sie z Toba w 100%, ale ile ja bym sie musiala nagadac, zeby zmniejszyc liczbe os do totalnego minimum oczywiscie na wesele, bo na slub moga przyjechac wszystcy i jeszcze troche... Tylko mi o to wesele chodzi aaa zaproszeniami to ja bym sie najmniej martwila, niektorzy to nawet nei zasluguja, zeby im powiedziec o slubie, nie mowiac o zaproszeniu...

Stary 2008-02-15, 12:02   #4065
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Ja na przykład nuie zapraszam jakiejś cioci mojego taty, którą widziałam raz w zyciu 12 lat temu, czy cioci z Wawy, której nie widziałam z 20 lat...
i nieobchodzi mnie co kto pomyśli bo to mój slub i moje wesele
A i jeszcze brata mamy nie zapraszam bo to zakała rodziny :p
a ja na przyklad nie zapraszam mojego ojca, ktory porzucil rodzine kilkanascie lat temu i nie dawal znakow zycia, zreszta to dobrze, bo jak zniknal, to przynajmniej spokoj odzyskalismy
aha i chrzestnego tez nie zapraszam, bo go praktycznie nie znam, to najlepszy przyjaciel ojca, wiec mowi samo przez sie

Mąż i żona...
Stary 2008-02-15, 12:02   #4066
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:

Kasiu jakos ostatnio przymulona chodze taka.............
te hormony na mnie zle dzialaja mowie Wam................
tylko zaczynam brac progesteron albo nawet jak moj cos podskoczy to robie sie strasznie jedzowata jakas ............ jestem opuchnieta jakbym byla w 5 miesiacu ciazy.... tak wlasnie reaguje jak progesteron mi rosnie i jestem nie do zniesienia hehehe dlatego i Wam tu nie chce truc
meza tez unikam jak moge, zeby tylko siebie i jego nie denerwowac
Stary 2008-02-15, 12:03   #4067
kachula27
Zakorzenienie

Kasiusiar ja tez wlasnie taki przesiew w rodzinie zrobilam i bedziemy zapraszac osoby z ktorymi utrzymujemy kontakt i ktore lubimy a nie jakas ciotke alkoholiczke ktora wstydu narobi itp mimo ze to siostra mamy i dlatego wyszlo nam tylko tyle osob a po drugie to nie mamy za duzych rodzin wiec nam wyszlo cos kolo tego 60-70 osob

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2008-02-15, 12:05   #4068
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Marcelinko 200osob??????Ojejus naprawde duzo,ja licze na 60-70 u siebie i pewnie jeszcze wszyscy nie przyjada
Pamietam Kasiasiar jak wspominalas o tym wujku tez mam takiego orla, co ciotke bil i nadal sie kloca, ale jak ciotka powie, ze sama nie przyjdzie, bo jak to wyglada to bede zmuszona "wujka" zaprosic, ale ja postawie sprawe jasno, jak ciocia nei chce to prosze bardzo, neich nie przychodzi, ale wujka nie zaprosze...

Rodzinke od strony taty to ja widze hmm przy spotkaniach pogrzebowych badz hmm wesela, na ktorych totalnie nie mam ochoty byc (raz nawet wyszlam po 2 godzinach zostalam zmuszona zeby na nie isc ;/) badz raz na 2 lata, bo juz nawet na swieta do nich nei jezdze, a oni tez rodzinki nei odwiedzaja... Wiec po co stwarzac pozory szczesliwej, kochajacej sie rodzinki??

Stary 2008-02-15, 12:05   #4069
mezatka07
Zakorzenienie

Kachulko a jak TZ zareagowal na wiadomosc o wycieczce na targi slubne??

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-15, 12:07   #4070
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiusiar ja tez wlasnie taki przesiew w rodzinie zrobilam i bedziemy zapraszac osoby z ktorymi utrzymujemy kontakt i ktore lubimy a nie jakas ciotke alkoholiczke ktora wstydu narobi itp mimo ze to siostra mamy i dlatego wyszlo nam tylko tyle osob a po drugie to nie mamy za duzych rodzin wiec nam wyszlo cos kolo tego 60-70 osob
Hehe Kachulko jak o tym wstydzie o ciotce napisalas to przypomnial mi sie wujek, ktory wrecz na kazdej imprezie striptiz robi i chodzi w samych spodniach, a koszula jak jest rozieta to jest cud, bo czasem to i tego nie ma i wez tu zrob fajne, male, gustowne wesele... Ok jest co "wspominac"

Stary 2008-02-15, 12:07   #4071
mezatka07
Zakorzenienie

u mnie to np bylo tak, ze nie umialam zaprosic kogos tylko do kosciola, bo mi samej by bylo jakos glupio hehe
ale baaardzo uszczuplilismy liczbe gosci i jestem zadowolona bo calej rodzinki to ja nie dam rady nawet policzyc.............
a od strony mojej mamy malo osob znam, za to rodzinka jest tak liczna ze
Stary 2008-02-15, 12:09   #4072
kachula27
Zakorzenienie

Asiu Tz juz w zeszlym tygodniu mowilam ze sa targi slubne i chcialabym zeby isc to powiedzial no no to dopiero za tydzien a jak przyjechal to mu przypomnialam i juz nie byl taki chetny ale wie ze ja chce bardzo isc i pewnie ze mna pojdzie chociaz jak wiekszosc facetow ja pewnie bede chodzila podziwiala ogladala pytala a on pewnie tylko bedzie mowil to jak juz idziemy?wszystko zobaczylas ?ale i tak go wyciagne a co niech sie chlopina szykuje ze jak juz zaczal ten temat to ja mu nie odpuszcze hihih

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2008-02-15, 12:12   #4073
kasiasiar
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiu jakos ostatnio przymulona chodze taka.............
te hormony na mnie zle dzialaja mowie Wam................
tylko zaczynam brac progesteron albo nawet jak moj cos podskoczy to robie sie strasznie jedzowata jakas ............ jestem opuchnieta jakbym byla w 5 miesiacu ciazy.... tak wlasnie reaguje jak progesteron mi rosnie i jestem nie do zniesienia hehehe dlatego i Wam tu nie chce truc
meza tez unikam jak moge, zeby tylko siebie i jego nie denerwowac

Oj bidulko . Ale tak to już jest z nami kobietami, ze hormony nami rządzą jak chcą

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-15, 12:15   #4074
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
Asiu Tz juz w zeszlym tygodniu mowilam ze sa targi slubne i chcialabym zeby isc to powiedzial no no to dopiero za tydzien a jak przyjechal to mu przypomnialam i juz nie byl taki chetny ale wie ze ja chce bardzo isc i pewnie ze mna pojdzie chociaz jak wiekszosc facetow ja pewnie bede chodzila podziwiala ogladala pytala a on pewnie tylko bedzie mowil to jak juz idziemy?wszystko zobaczylas ?ale i tak go wyciagne a co niech sie chlopina szykuje ze jak juz zaczal ten temat to ja mu nie odpuszcze hihih
Ah te nasze chlopy Kachulko
ale dobrze, ze TZ pojdzie z Toba, pewnie sam jak juz bedzie na miejscu to chetnie sie czegos dowie

Cytat:
Oj bidulko . Ale tak to już jest z nami kobietami, ze hormony nami rządzą jak chcą
no niestety, mam nadzieje, ze nie bedzie sie to utrzymywac az do @ bo sama ze soba wykituje
Stary 2008-02-15, 12:18   #4075
gizelcia
Zadomowienie

Marcelinko chce brac takie zastrzyki antykoncepcyjne..zapomnia lam jak sie nazywaja..polozna mi powiedziala ze kobiety karmiace maja dwa wyjscia..albo zastrzyk raz na 3 miesiace za 20zl albo tabletki ktore kosztuja 35zl za opakowanie wiec wybralam tansza metode i chce zastrzyki..moj lekarz powiedzial mi ze nie jest to dobra metoda bo okres zanika ale skoro wiem ze nie bede miec juz drugiego dzidziusia wiec wybralam to..

Kasiu fajne te passaciki..

..Tomek nadal sie do mnie nie odzywa..jest mi przykro..przechodzimy obok siebie patrzac w przeciwna strone..zadne nie wypowie ani jednego slowa..To smutne ale prawdziwe..wczoraj nawet ze mna kolacji nie zjadl..Tych Walentynek nie zapomne mu do konca zycia..bardzo mi przykro..
gizelcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-15, 12:23   #4076
Mijalea
Zakorzenienie

Czesc dziewczynki, wrocilam wlasnie juz nowym samochodem
Fajnie sie jezdzi, siedzenia wygodne, tylko musze sie przyzwyczyic do kilku nowych rzeczy, np. nie ma wajhy hamulca recznego tylko jakis maly guziczek

Kasiasiar, no widzisz, tez bedziesz miala autko z Niemiec
Co my sie tu najezdzilismy po tych komisach to glowa mala. Bardzo trudno bylo znalesc cos bez wady, albo byl porysowany, albo smierdzial petami, albo ciezko sie biegi zmienialo...koszmar. Ale juz po wszystkim.
Aktualnie mamy 2 samochody, ale ten "tzta" sprzedajemy. Narazie nie ma co szalec. Poza tym ten nowy jest ekonomiczniejszy, mniejsze oplaty sa za niego , mniej spala itp.
Szkoda Kasiu, ze to nie kombi,bo byscie od nas kupili
My tez chcielismy albo kombi, albo wlasnie van, ze wzgledu na podroze z dzieckiem, zobaczysz, bedzie ladny

mezatko, mam nadzieje, ze sie poczujesz lepej i przejda te niedogodnosci.

A my z bobo zjedlismy wlasnie pol paczka z jabluszkiem

Gapa ze mnie, okazalo sie, ze mam wdomu skaner i jak maz wroci to wam wkleje mojego brzdaca

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-15, 12:23   #4077
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gizelcia Pokaż wiadomość
Marcelinko chce brac takie zastrzyki antykoncepcyjne..zapomnia lam jak sie nazywaja..polozna mi powiedziala ze kobiety karmiace maja dwa wyjscia..albo zastrzyk raz na 3 miesiace za 20zl albo tabletki ktore kosztuja 35zl za opakowanie wiec wybralam tansza metode i chce zastrzyki..moj lekarz powiedzial mi ze nie jest to dobra metoda bo okres zanika ale skoro wiem ze nie bede miec juz drugiego dzidziusia wiec wybralam to..

Kasiu fajne te passaciki..

..Tomek nadal sie do mnie nie odzywa..jest mi przykro..przechodzimy obok siebie patrzac w przeciwna strone..zadne nie wypowie ani jednego slowa..To smutne ale prawdziwe..wczoraj nawet ze mna kolacji nie zjadl..Tych Walentynek nie zapomne mu do konca zycia..bardzo mi przykro..
Agatko a co to oznacza, ze zanika miesiaczka, na jak dlugo?

przykro mi z powodu T., ale swoim zachowaniem potwierdza tylko, ze nie jest Ciebie wart Agatko

Mąż i żona...
Stary 2008-02-15, 12:26   #4078
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki, wrocilam wlasnie juz nowym samochodem
Fajnie sie jezdzi, siedzenia wygodne, tylko musze sie przyzwyczyic do kilku nowych rzeczy, np. nie ma wajhy hamulca recznego tylko jakis maly guziczek
A my z bobo zjedlismy wlasnie pol paczka z jabluszkiem

Gapa ze mnie, okazalo sie, ze mam wdomu skaner i jak maz wroci to wam wkleje mojego brzdaca
Madziu to gratuluje nowego nabytku, a moze i Ty pochwalisz sie nam autkiem

a na zdjecia fasolki czekam z utesknieniem, mam nadzieje, ze uda Ci sie dzisiaj wkleic

Mąż i żona...
Stary 2008-02-15, 12:29   #4079
kachula27
Zakorzenienie

to papa moje kochane na mnie juz niestety czas i musze do pracy wychodzic juz....milego weekendu bo pewnie bede troszke zabiegana i ciezko mi bedzie zajrzec na dluzej na wizazyk

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2008-02-15, 12:30   #4080
kasiasiar
Zakorzenienie

Madziu ja juz sie nie mogę doczekać zdjecia Twojego bąbelka

Agatko może to czas się zastanowic poważnie czy warto byc z kimś takim. Na razie Oliwka jest mała i nie rozumie ale za rok, dwa już b,edzie wyczuwała, ze coś jest nie tak.Choć dobrze wiem, że nawet niemowleta wyczywaja zdenerwowanie od mamy i ono sie im udziela. Agatko jesteś młoda , sliczna i wartosciowa wiec moze czas poszukać kogoś kto to doceni????

Kachulko miłego weekendu i "stosunkowo" udanego
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości