|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)
Cytat:
Musze powiedziec ze na poczatku kazdy jej nienawidzil teraz jestesmy jej wdzieczni ze tak nas do matury przygotowala
|
|
#4052 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nauczyciele po sprawdzonej maturze dopisują do klucza odpowiedzi, które też są poprawne i w ten sposób mogą je potem uznać
|
|
#4053 |
|
Zakorzenienie
|
to było na normalnej majowej maturze, gdzie kryteria są ściśle podane
|
|
|
|
#4054 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale spokojnie, własnie po to jest ta próbna matura! ![]() weźmiemy się w garść i pózniej pozdajemy na max hahahha ![]() jutro idę jak na ścięcie. wiem, że nie zdobęde z WoSu rozszerzonego nawet 30% jestem kompletnie nieprzygotowana ![]() tak sobie zostawiłam ten wos na później, maksymalnie skupiając się na polskim i angielskim. aaaaaaaaaaaaa!
|
|
#4055 | ||
|
Wtajemniczenie
|
invissble mnie chyba nie udusi ale troche by mi bylo wstyd nic nie napisac i przymierzac sie do rozszerzonej. Ostatnio temat byl prosty bo akurat mialam na bieżąco a teraz to nie wiem co dadzą. Wszystko mi sie miesza. Wiem ze musze popracowac nad historia i to ostro bo od tego ile materialu zrobie do konca stycznia zalezy czy bede zdawac P czy R. ( jestem dopiero w XVI wieku i jakos nie moge sie ruszyc, moj mozg juz wiedzy nie przyjmuje)
o kitsh no to witam w klubie mam to samo z wosem,chyba pojde spac, wole pojsc wypoczeta niz lezec nad ksiazka i kisnąć.
Edytowane przez xCarmen Czas edycji: 2009-01-12 o 20:19 |
||
|
|
|
#4056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też nie przewiduję zdania wosu, choć ostatnio jak robiłam sobie test w domu ( ten z maja 2008, po raz pierwszy) to miałam 47%, więc sądzę, że jak dodam do tego parę punktów z wypracowania, to moze z 50% się zbierze. |
|
|
|
|
#4057 |
|
Zakorzenienie
|
Policzyłam punkty... powinno być ok 85% z angielskiego podstawowego.
STRASZNIE boję się rozszerzonego wosu jutro, tak całkiem realnie obawiam się, że mogę wogóle nie zdać
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4058 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam jutro historię R i umieram ze strachu,bo babka powiedziała,że nasza decydująca rozmowa od niej zależy i sobie teraz wkręcam..
Ona chce żebyśmy już znali starożytność,średniowiecz e + wszystko do końca wojen XVII w + to,co na lekcjach.Fajnie,ciekawe kiedy miałam to zrobić. Czy oni nie rozumieją,że robimy to własnym tempem ?
|
#4059 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() Nawet nic nie powtarzam, żeby sobie nie mieszać... Mi takie powtarzanie "na szybko" tylko robi mętlik w głowie ![]() A jeszcze nie powtarzałam nic pod kątem matury... Będzie lypa. A historyk mnie zje.. pokłada we mnie aż nazbyt duże nadzieje
|
|
|
|
|
#4060 |
|
Zakorzenienie
|
dacie rade dziewczyny
![]() jaki zboczuch ze mnie ostatnio jest a fe (tzn sie tak mi mówią :P) ide już lepiej z powrotem do tych książek z biologii.. dział rozmnażanie lepiej już zostawię w spokoju..matko ale mi odwala a nic nie piłam i sera też nie jadłam ![]() ciekawe czy przed prawdziwą maturą też będę taka wyluzowana
|
|
|
|
#4061 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() moc jest z nami wszystkimi, laski !
|
|
#4062 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam jutro dopiero na 12:30
wstanę wcześniej, jeszcze coś powtórzę, potem autobus po 11:08, poszukać jakiejś kopertówki, wisiorka i jak starczy czasu to na solarium
|
|
|
|
#4063 |
|
Zadomowienie
|
A ja się denerwuję...
Bo matura z operonu poszła mi źle (miałam 58% z roz bioli) i boję się, że ta pójdzie jeszcze gorzej (mówią, że te są trudniejsze) Buuu
|
|
#4064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najważniejsze to myśleć pozytywnie, mądra dziewczyna jesteś to sobie poradzisz a i tak to tylko próbna
|
|
|
|
|
#4065 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie wiem kompletnie co robic Pisze jutro histe rozszerzona i kompletnie nic nie wiem! przez glowe chodzi mi nawet taka mysl zeby nie isc! Ludzi pomozcie!!!!
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4066 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
Ja też się strasznie boję tej Historii ![]() Ale idę... to tylko próbna, może się okaże, że nie doceniasz swojej wiedzy? No i zawsze może posłużyć za "mobilizator" ![]() Nic nas to nie kosztuje, żeby spróbować... |
|
|
|
|
#4067 |
|
Konto usunięte
|
ta napewno, zacznie jak bedzie 30 dni;]
invissible złamałaś mnie. sprawdziłam odpowiedzi. czuje sie jak debil. w ostatnim 9 na rozsz. mam jedno dorbze....... *&^&*^*!!! dziewczyny ejstem złamana. podstawa za łatwa rozszerzenie za trudne. a parafrazowanie? no fajnie mam coś w podobie w NIEKTÓRYCH ale nie są poprawne gramatycznie .... boże no ale mam zjazd
|
|
|
|
#4068 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam jutro geogr rozszerzoną i czuję, że nie będzie nawet tych 30%
![]() Ale cóż, mówi się trudno i uczy się dalej.. |
|
|
|
#4069 |
|
Zakorzenienie
|
Lirangel na pewno będzie ok
A ja pewnie źle policzyłam punkty i się za wcześnie cieszę. Nic nie umiem na wos, tralalala! Chyba będę miała dobrą mobilizację. Od środowego popołudnia zakuwam, jak nic! Do samej matury!
|
|
|
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
Angielski podstawowy w miarę łatwy
Ale..... podobno łatwa próbna = trudna majowa I na odwrót ![]() A jutro biologia podstawowa No i we własnym zakresie muszę jeszcze zrobić sobie gegrę rozsz.
|
|
|
|
#4071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Długo uczysz się geografi (pod katem matury)? |
|
|
|
|
#4072 |
|
Zadomowienie
|
Witam i się żegnam
Idę spać albo poczytac granice![]() Co do jutrzejszej matury to zyczę wszystkim powodzenia. Ja mam coś złe przeczucia No ale skoro mam ją zawalić, bo bedzie taka trudna a potem w maju mam dostać prosciutki akrusz...to niech tak będze Coś za coś. Miłej nocy
|
|
#4073 |
|
Zadomowienie
|
Ehh, już nie mam siły żeby patrzeć w Vademecum od biolii...
Idę spać Powodzenia jutro dziewczyny
|
|
#4074 |
|
Zadomowienie
|
Wiem, wiem. Ale właśnie tak jest na maturze z języków, że pierwotny klucz zostaje poszerzony i dodatkowe odpowiedzi są akceptowane przez CKE
That's the way it's for me, love Takes just a little to give me life That's the way its for me, love Takes just a touch to drop a stop On the top of the world. Wakacje Edytowane przez Neszikaa Czas edycji: 2009-01-12 o 21:59 |
|
|
|
#4075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, ale na ten moment coraz częściej myślę o turystyce ( obsługa ruchu turystycznego, może zarządzanie w turystyce... ) bądź dietetyka, żywienie.. ( no ale z tą moją podstawą z bio to pewnie się nigdzie nie dostane )A co do geografii to ja jestem w biol-chem tak więc mam tego przedmiotu bardzo malutko... ale we ferie planuję przysiąść do vademecum z operonu i do arkuszy maturalnych i się wziąć za siebie, tzn. swoją wiedzę.
|
|
|
|
|
#4076 |
|
Zadomowienie
|
dobranoc i powodzenia jutro
|
|
|
|
#4077 |
|
Raczkowanie
|
Juuhuu kazda odpowiedz z ang R mam inna niz w odpoiwiedziach........... . Nie ma co
|
#4078 |
|
Raczkowanie
|
kolejna porcja wrażeń jutro
![]()
|
#4079 |
|
Zakorzenienie
|
ja też już się kładę do łóżeczka, powodzenia i dobranoc
|
|
|
|
#4080 |
|
Zakorzenienie
|
Sprawdziłam odpowiedzi z ang i wyszło mi 45/50 a jeśli będę miała cholerne szczęście to 50/50 ^^
Bo 2 odpowiedzi nie pamiętam (nie wiem, co zaznaczyłam) i te 3 punkty mogą mi polecieć na formach pisemnych. Jest spoko ![]() A z geografii to mam to gdzieś: powtórzę tylko obliczenia: skala, obliczanie czasu i salda i tyle. i tak nie zaliczę tego teraz i tak, ale mam świadomość, że do maja muszę się pouczyć i będzie ok
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:04.

Musze powiedziec ze na poczatku kazdy jej nienawidzil teraz jestesmy jej wdzieczni ze tak nas do matury przygotowala 

mimo że tyle osób miało zrobione dobrze, nie mogli im uznać. paranoja.
słuchanie było tragiczne. mam tyle błędów, ile nigdy nie robiłam w słuchaniach. tak samo czytanie. jedynie pierwszy tekst zrobiłam bezbłędnie

(tzn sie tak mi mówią :P) ide już lepiej z powrotem do tych książek z biologii.. dział rozmnażanie lepiej już zostawię w spokoju..
wstanę wcześniej, jeszcze coś powtórzę, potem autobus po 11:08, poszukać jakiejś kopertówki, wisiorka i jak starczy czasu to na solarium
najważniejsze to myśleć pozytywnie, mądra dziewczyna jesteś to sobie poradzisz