|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4051 |
Rozeznanie
|
Dot.: Galerie artystyczne w internecie cz. II
Miłe, znikneły wam produkty w fiufiu? Mi np. ta bransoletka, pisąłam do nich, ale wciaz jest... martwa.
http://www.galeriafiufiu.pl/szukaj.p...r=28474&prev=1
#4052 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4053 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4054 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Aha, tylko u mnie zniknął cały przedmiot wraz z opisem, a u Ciebie z tego co widzę tylko zdjęcie tak? Edytowane przez samadhi14 Czas edycji: 2011-06-19 o 22:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4055 |
Przyczajenie
|
Witam. Od niedawna zajmuję się haftem krzyżykowym (obrazy, obrazki itp oraz przeróbka zdjęć na zamówienie) oraz haftem matematycznym, z którego robię kartki okolicznościowe. Gdzie mogę znaleźć na moje małe dzieła zbyt, czy w którejś galerii?? Proszę o pomoc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4056 |
Przyczajenie
|
Czy ktos może z jakąś galerią współpracuje na umowę o dzieło? Podobno niektóre galerie internetowe taką umowę podpisują i wtedy tylko rozliczyć się z fiskusem i nawet nie mając zarejestrowanej działalności można sprzedawać swoje prace . Jeśli ktoś potrafi rozwinąć ten wątek to byłabym wdzięczna
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#4057 |
Zakorzenienie
|
Deco jak wypatrzylam (dzieki kolcom Rudej Klary) poszerzylo sie o retrometke z vintagem.
Swoja droga zauwazylyscie czarne logo w deco? Żałoba czy to już tak na stałe - ciekawe...
#4058 | |
PiLLow Design
|
Cytat:
Nie musisz zakładać działalności gospodarczej od razu pod warunkiem, że nie sprzedajesz srebra/posrebrzaków, wtedy zawierasz umowę o dzieło, odprowadzasz podatek a wystawiający umowę ma obowiązek wysłać Ci PIT-a na koniec roku podatkowego abyś mogła się rozliczyć. Czarne logo deco średnio mi leży, wolałam niebieskie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4059 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4060 |
Zadomowienie
|
Napisz nicka tutaj, może któraś z nas zna tę osobę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4061 |
Zakorzenienie
|
A wygoglować nick + "blog" jak np. wygoglujesz "kathinna blog" to pierwszym wynikiem albo jednym z pierwszych będzie mój blog, to często działa
![]()
#4062 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ponadto w jednej galerii osoba ta wystepuje jako Poziomkowamalina....Jeśli uda mi sie cos jeszcze znalezc - napisze ![]() O już mam - to ta http://allegro.pl/show_user.php?uid=2852636&type=fb_all.... niestety w opiniach widac ze lubi długo wysyłac swoje przesylki... Edytowane przez poppppy Czas edycji: 2011-06-24 o 22:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4063 |
Zakorzenienie
|
Nie tyle oni złamali regulamin, co złamał go projektant. Nie zmienia to jednak faktu że wpłaciłaś galerii i masz prawo domagać się zwrotu pieniędzy w trybie natychmiastowym, jeśli projektant nie dotrzymał wyznaczonego terminu.
#4064 |
Wtajemniczenie
|
Czy ktoś wie, co się dzieje z Modną? Od kilku dni cisza, prac nie moderują, forum nie działa...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4065 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4066 |
Zakorzenienie
|
Też chciałabym wiedzieć, bo to trochę zastanawiające.
#4067 |
Zadomowienie
|
Modna zmienia siedzibę. A przeprowadzki mają to do siebie, że są ciut absorbujące
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4068 | |
PiLLow Design
|
Cytat:
Mnie mama uczyła, że należy uprzedzać ludzi o chwilowej niedyspozycji a już w szczególności tych, z którymi się współpracuje. Ponoć to się nazywa szacunek dla współpracownika.... Sorry, celowo do tej pory nie wypowiadałam się w temacie, chociaż był poruszany wcześniej. Jak już to pisałam na wewnętrznym forum, ale kurde delikatnie mówiąc szlak mnie jasny trafił, na wieść, że jednak są ludzie wiedzący co się dzieje... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4069 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I to o czym piszę, dotyczy ostatnich kilku lub kilkunastu dni, i najprawdopodobniej kilku następnych, a nie całości kontaktu z Modną. W sumie rzeczywiście, to mogło zirytować. Ale tak jak mówię - to co wiem, dotyczy ostatnich dni, a nie ogólnie kontaktu, który jest....mocno ograniczony i irytujący, prawda. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4070 |
Raczkowanie
|
A propos modnej, czy możecie mi podpowiedzieć gdzie na ich stronie znajdę regulamin dot. zasad sprzedaży i współpracy z galerią? Widzę tylko ogólny regulamin dla kupujących...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4071 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4072 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie potrafię zrozumieć dlaczego więc już w pierwszej odpowiedzi pojawia się kwestia płatności, zupełnie jakbyśmy rozliczali się jak Wylęgarnia.. Cytat:
Nie wiem też o jakim problemie piszesz - od przeszło miesiąca nie pytałaś nas o nic. Szacunek działa w dwie strony - wściekasz się na nas na forum publicznym, a nie zadałaś sobie nawet trudu żeby nas o tą sytuację zapytać. Wystarczyło zapytać - mimo braku dostępu do komputera odpisywaliśmy na wiadomości z komórki. Edytowane przez mlisiewski Czas edycji: 2011-07-05 o 12:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4073 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie jesteśmy dziećmi, obowiązują nas pewne normy. Nie musisz rozumieć mojego stanowiska (choć wiem, że to nie moja a "nasze" - w sensie sporej części twórców) ale jest to jednak uzasadnione. Nagłe zniknięcie bez uprzedzenia z automatu wzbudza niepokój. Natury nie zmienisz, tak działa człowiek i nie widzę tu powodu do wkurzania się. Jeśli ktoś już tu mógłby się wkurzyć, to twórcy za bądź co bądź - olewczy do nas stosunek. Piszesz, że wystarczy zapytać - a nie do końca. Dostałam przynajmniej 3 zapytania prywatne czy wiem co się dzieje z Modną, bo nie odpisują na maile a forum nieczynne mimo że wisi adnotacja przywróceniu możliwości pisania 7 czerwca rano. Nigdzie nie zasugerowałam, że pieniędzy nie dostaniemy. Wyraziłam jedynie nadzieję, że się to na przelew nie przełoży - wolno mi, skoro o niczym nie zostaliśmy poinformowani - prawda? ![]() Piszesz, że szacunek działa w dwie strony. Okej ale to nie jest pierwsza sytuacja takiego niknięcia bez informowania (i przyznaję, że przelewy były na czas ale siłą rzeczy to się też kiedyś może zmienić i takie sytuacje tylko wzbudzają niepokój). Nie mam ochoty bawić się w umoralniacza, napiszę jedynie, że wyrazem szacunku nie jest brak informacji jakiejkolwiek zarówno o przerwie w działaniu forum jak i w tym, że wystąpiły jakieś problemu i będą opóźnienia w powrocie forum, moderacji itp.
Edytowane przez nagaLy Czas edycji: 2011-07-05 o 12:29 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4074 | |
PiLLow Design
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4075 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4076 |
Raczkowanie
|
Zdobyłam sie na odwagę i wysłałam zgłoszenie do Kuferart. Nie wiem, czy się dostanę. Cały czas wydaje mi się, że moje prace są jakieś takie... nie teges. Sama nie wiem, nadają się?
Wcześniej jak taka głupia zgłaszałam się do ArsNeo i teraz wiem, jaki to był zły pomysł ![]() Teraz czekam niecierpliwie na odpowiedź.
jestem tu: http://kolczykijoanny.blogspot.com/ i tu: http://www.flickr.com/photos/morcik/ tutaj: http://mortsubite.deviantart.com/ a nawet tu: http://www.facebook.com/pages/Arteria/133406280033350 Mój wątek |
![]() ![]() |
![]() |
#4077 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że z dostaniem się do Kufra nie będziesz miała większych problemów. O ile nie mają jakichś odgórnie narzuconych limitów przyjęć
![]()
#4078 |
Wtajemniczenie
|
Tez mi się wydaje, ze powinni cię chętnie przyjąć. Porządne prace, ładne zdjęcia. Nie masz nic do stracenia
![]() Mnie jak na razie wszystkie galerie ignorują...
#4079 |
Zakorzenienie
|
Ja się dostałam do dwóch gdzie na sprzedaż nie ma za bardzo co liczyć
![]()
#4080 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.