|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)
no nie lekka i najgorsze to to ze podobnie jak w barach moge konczyc prace o 24 czy 1 rano. knajpka niby zamykana o 22 ale jeszcze sprzatanie/zliczanie kas/ jakies inne *******ki... a szukam takiej pracy zebym sie z niej jako tako mogla utrzymac.
|
|
#4052 |
|
Raczkowanie
|
isabele być może ale i tak jest trochę upierdliwy
i trzymam kciuki za mieszkanie. Mam nadzieje ze szybko cos znajdziecieivona84 masz bardzo mądrego tż honolinka to supcio. Pewnie sie na to wybierzemy w weekend niunia32 no własnie moj tż tez chce na oszukac przeznaczenie ale ja bym chciała tez kac vegas hihi trudny wybór![]() JennyAniołek naprawde Cię podziwiam. Ja bym nie wytrzymała z dziecmi w szkole wiem ze to nieładnie ale on nas prowokował po za tym nie nadawał sie na nauczyciela. My poprawialismy jego błedy na tablicycobra bardzo ładniutki domek. W prawdzie mi sie inne podobaja ale ten ma cos w sobie. Po za tym taki mały domek łatwiej wybudowac i mniej kasy pochłonie. I również radze zrobić podpiwniczenie bo to przydatna rzecz. Mój brat w projekcie w albumie nie miał podpiwniczenia ale kazał sobie zrobic. ivona84 obys jak najszyciej miała internet. Trzymam kciuki niunia32 ja również nie chce obcinać włosów do ślubu chociaż juz teraz mam długie. Tyle ze mi sie koncówki rozdwajają i powinnam czesto podcinać. Ale nie podcinam zbyt czesto ![]() Stysik szykuje Ci sie przyjemny weekend ![]() Senira666 dobrze zrobiłas
|
#4053 |
|
Zakorzenienie
|
ivona, hecate ja już zapowiedziałam, że chcę piwniczkę
![]() ![]() "Żeby było gdzie kompoty i dżemy trzymać"Ja tez wolałabym domek może w innym stylu, ale ten mnie zaintrygował i się w nim zakochałam ale TŻ już mówił że nie chce kominka, ja jakoś też nie bardzo więc się go pozbędziemy jakby co![]() Chciałam zawsze, miec duży dom, żeby dzieci miały swobodę i w ogóle, ale teraz jak zaczęłam o tym wszystkim myśleć, to przecież, każdy chce się wyprowadzić od rodziców, albo jak już zostaje, to albo coś dobudowuje, albo stawia sobie własny dom. A nam dwóm nie potrzeba dużej willi Ciągle poszukuję jakichś fajnych sal w pobliżu, pozapisuję i kiedyś wybierzemy sie na przejażdżkę z Dawidem ![]() Edit: znalazłam pensjonat o którym Dawid mi mówił, pracował tam kiedyś, jak dla mnie to bomba Jak będziecie miały chwilkę czasu to zobaczcie i powiedzcie co myślicie http://www.hawana.pl/ Edytowane przez cobra115 Czas edycji: 2009-09-04 o 17:10 |
|
|
|
#4054 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
Ale poszalałyście - tyle postów, NK... Dobrze, że Was od czasu do czasu podczytywałam bo bym teraz tu utkwiła nadrabiając A nie pisałam bo taki zły humor miałam od początku tygodnia, że nawet nie miałam ochoty się żalić. Egzamin, ciągłe kłótnie z TŻ... ehhh. Już nie wytrzymałam i mu wygarnęłam wszystko i mi ulżyło Przede wszystkim obiecał że nie będzie tak dużo pracował i więcej czasu będziemy spędzać razem. Już 2 dzień jeździ o godzinę krócej Lecę teraz na NK
|
|
|
|
#4055 |
|
Raczkowanie
|
cobra według mnie bardzo ładna sala i ładny pensjonat. Ja bym chetnie zorbiła tam wesele. A powiedz jaki koszt wesele jest tam??
a co do domku to masz racje z tymi dziecmi. Moi rodzice wybudowali nieduzy dom i teraz sa zadowoleni bo moj brat sie buduje wiec sie wyprowadzi, ja juz do domu nie wróce a i młodszy brat raczej tam nie zostanie
|
#4056 |
|
Zakorzenienie
|
kopikos to supcio, właśnie się dziwiłam, że jakoś mało piszesz... U mnie też kiepskawo z humorem było, ale też mi już lepiej. Mam tak samo jak senira problemy z pracą, tzn. jak już coś znajdę to grosze płacą, albo czepiają sie o studia i żyj tu człowieku w Polsce. Ale nie przejmuję się już tym robie sobie właśnie spagetti
![]() Edit: hecate pisze, że już od 160 zł menu, ale znajdę jeszcze parę sal i wtedy dopiero pojeździmy i popytamy dokładnie. W tej "Hawanie" nawet są zniżki jak powyżej 100 osób wesele i noclegi nawet od 40 zł. (Swoją droga u nas 160 to dużo:/ tym bardziej, że chcę dwudniowe wesele:P) Edytowane przez cobra115 Czas edycji: 2009-09-04 o 17:38 |
|
|
|
#4057 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak byliśmy w anglii oboje z Tż dostaliśmy pracę w burgerze. Ja zrezygnowałam już po pierwszym dniu Bo rzeczywiście pracy dużo a śmieszne pieniądze - nie tylko w Polsce tak robią, burgerowcy ....Powysyłałam do Was zaproszenia Z elunką mam nawet wspólnych zanjomych
Edytowane przez kopikos Czas edycji: 2009-09-04 o 18:11 |
|
|
|
|
#4058 |
|
Zakorzenienie
|
kopikos - właśnie też zauważyłam tych wspólnych znajomych
|
#4059 |
|
Raczkowanie
|
Ela śliczne masz włoski
aż się napatrzeć nie mogę
|
|
|
|
#4060 |
|
Zakorzenienie
|
Jej, dziękuję
|
#4061 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie zostałam sama w domQ, bo rodzinka pojechała już na wakacje. Idę zrobić listę zakupów i czekam na Piotrka
Odezwę się jeszcze później.Ela ja również potwierdzam, masz bardzo fajne loczki
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4062 |
|
Zakorzenienie
|
eee, zdaje Wam się
dzięki
|
#4063 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam takie proste że nawet na lokówce słabo się kręcą
Pomóżcie mi moje PeeMki, bo usiłuję znaleźć coś na wizażu o wódkach weselnych, ale jak zwykle nie umiem. Szukałam głównie tego ile wódki się kupuje "na głowę" bo tak wstępnie chciałabym się zorientować ile koszt wyniesie... |
|
|
|
#4064 |
|
Konto usunięte
|
Uciekam na randke
. Buziole kochane !
|
|
|
|
#4065 |
|
Raczkowanie
|
tak mnie Bambusiek zagadała na GG, że chyba jednak nie nadrobię dzisiaj tej tygodniowej nieobecności...
ale nam sie NK rozrasta... czas ucieka, a tu tyle rzeczy do załatwienia. Nad sala wciąż się zastanawiamy, wizji fotografa i kamerzysty nie ma... eh... Dobra, to tyle. Musze Was przecież przeczytać
|
#4066 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego randkowania honolinko, ja może w przyszłym tyg wyciagnę Dawida na Kac Vegas to tez sobie porandkujemy
|
|
|
|
#4067 |
|
Konto usunięte
|
dopiero wróciłam bo mama na zakupy mnie jeszcze wyciągnęła, ja też nie obcinam mam długość tak za łopatki i mam zamiar jeszcze z 10 cm zapuścić
a dziś zmieniałam kolorek z takiego ciemnego rudego zmieniłam na ciemny brąz Kamil padnie jak mnie zobaczy bo nie wiedział nawet że do fryzjera idę
|
|
|
|
#4068 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny! Ewelika to niezla zmiana
Moze byc zaskoczony :P Ja mam ciemny blond naturalny a juz z 2 lata mysle o jakiejs czekoladzie czy cos Ale wizja odrostow mnie przeraza ;/ Nigdy nie farbowalam.U mnie pogoda pod psem,caly dzien ogladam Chirurgów :P
|
#4069 |
|
Konto usunięte
|
ja to już nie pamiętam mojego naturalnego
miałam na głowie wszystko od blondu bardzo jasnego po rudości i teraz mam przez pewien czas zazwyczaj brązy i najlepiej się w nich czuję jedynego koloru którego nie miałam to czarny i raczej nie zdecyduję się na niego bo strasznie blada będę
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
ale mi się nudzi
nic mi się nie chce... nawet czytać książki, oglądam TV czekam aż mój wróci z pracy i zadzwoni
|
|
|
|
#4071 |
|
Raczkowanie
|
Ja ostatnio przeczytalam wszystko czego nakupilam i teraz nie mam co.Strasznie podobaja mi sie ksiazki Larsson'a :d Takie z dreszczykiem
Niestety nasza biblioteka jest uboga w ciekawe ksiazki i musze wszystko sobie kupowac,nie ma mowy ze uda mi sie wypozyczyc ;/
|
#4072 |
|
Raczkowanie
|
witam ponownie
pisałam tutaj na samym początku, więc się nie znamy :Pzrezygnowałam z udzielania się, bo zawitałam na dział paznokciowy i tam zostałam :P a teraz to już za Wami kobity nie nadążę :![]() jestem Panną Młodą 2011 - Nasza data to 7.08.2011r., wesele w Złotej Iglicy ja Daria, TŻ Wojtek ![]() za uwagę aaaaaaaa - słodziutkie buziaki dla mojej Tinci
|
|
|
|
#4073 |
|
Zakorzenienie
|
olka ja tam bardziej wolę romansidła
![]() buziak witaj za PeeMkami faktycznie nie da się nadążyć, ja mialam 109 stron do nadrobienia i tylko troszkę na nie zlookałam
|
|
|
|
#4074 |
|
Zakorzenienie
|
no to wróciłam. Film, hmm... nie wart tych pieniędzy. Jednak najlepsza była pierwsza część. To co, że 4ka była z 3d. nie był najgorszy, ale super też nie.
Na kolację poszliśmy na kebaba, bo w czasie filmu zjedliśmy dużą paczkę chipsów i nie byliśmy głodni aż tak by szaleć i iść na shoarmę (a ona za mną chodzi już od dłuższego czasu) no i na lody do Maca pojechaliśmy. co prawda ja jadłam lody, a Adaś jadł porkburgera i frytki (które mu kradłam) aż mi się przypomniała historia jak Adam pracował w Macu i przyjechała ciężarna i zażyczyła sobie frytki z polewą czekoladową.. hmmm No i teraz próbuję zaciągnąć Adama na drinka. Bo w sumie nie myślałam, że mi się tak szybko randka skończy. Buziak1 witaj! Edytowane przez niunia32 Czas edycji: 2009-09-04 o 20:53 |
|
|
|
#4075 |
|
Lena
|
cześć dziewczyny.... zostawić was na dobę i nadążyć z wami nie mozna!!!!
ja już po wojażach... Kraków, Tarnów Sącz. tak mnie wzięło w taki brzydki dzień na odwiedziny.... ubrałam nowe buty i mnie teraz strasznie lewa noga boli, a raczej koło paznokcia. i nie wiem czy one mnie uciskały, czy co ???? zobaczę jutro... może mnie przestanie ten paznokieć boleć!!!! cobra- śliczny domek.... jeśli chodzi o wodkę.. to nie amm zielonego pojęcia. pamiętam że gdzieś to ktoś pisał/ mówił, ale gdzie to było... jak znajdę dam linka! Buziak- witaj serdecznie.... wiem wątek paznokciowy wciąga....
|
|
#4076 |
|
Zadomowienie
|
witaj buziak1
|
#4077 | |
|
Zakorzenienie
|
teraz to zauważyłam.
co robię? jestem kasjerką w Obi. To była jedyna firma, która się odezwała do mnie jak szukałam pracy. a że praca nie jest zła (tylko atmosfera w pracy coraz gorsza), to na razie do póki nie znajdę czegoś innego tam będę siedzieć Cytat:
ale jak mu powiedziałam ile brutto za godz to się oburzył. że jak to. on w macu chyba 4 lata temu miał niecałe 6 zl na rękę |
|
|
|
|
#4079 |
|
Zakorzenienie
|
Śpijcie słodko
buziak w czółeczko
|
|
|
|
#4080 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ mam do nadrobienia. Ale tak to jest – jak mam wolne tonie mam czasu na wizaż ehh.
Ja się już w końcu też dopisałam na NK ![]() Elunka ja też się już nie mogę doczekać ślubu. Dla mnie to mogłoby być nawet jutro ![]() A ciekawe co się dzieje z naszą młodą żonką Mess?? Ivona ja też nie wiem jak zrobiłam to co zrobiłam z autem ehh. Ale TŻ już nerwy przeszły i nawet powiedział,, że wypolerujemy i jakoś będzie wyglądało uff.Mustique zostań z nami do samego końca ![]() Madziulinek super ![]() Isabele przykro mi. Qrcze strasznie z tymi wynajmami jest. Ewelika gratuluję ![]() Cobra pewnie jakiś gorszy dzień dzisiaj jest. Niesprzyjająca aura. Wwszystko będzie dobrze. Moniczka cieszę się razem z Tobą ![]() U nas z mieszkaniem hmmm, będziemy mieszkać z rodzicami Grzecha. A kiedy już przeprowadzą się do domu w którym obecnie mieszkają dziadkowie TZ, to my chyba z nimi, tylko że oni będą mieli dół, a my górę – z osobnym wejściem ![]() Cobra ja dziś puściłam totka – 8 baniek do wygrania hhi. No jakoś nadrobiłam hehe. A my dziś podpisaliśmy umowę z orkiestrą Spałam dziś u Tż, ale niemiałam z tego żadnego pożytku hehe. Odwrócił się d**ą do mnie i spał, bo szedł dziś rano pracy. A ja wstałam rano, przypilnowałam pana który montował u TŻ rolety i wybrałam się do fryzjera. Zrobiłam sobie masę pasemek i jestem prawie blondynką. Oczywiście na pytanie „kochanie jak Ci się podoba”, była odpowiedź „jest tak jak zawsze” ehh ci faceci. Znów chciałam coś escze napisać, ale czytając Was zapomniałam. Tak więc dobranoc. Do jutra
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:30.

sent from iphone

i trzymam kciuki za mieszkanie. Mam nadzieje ze szybko cos znajdziecie
hihi trudny wybór

Perfect Housewife
A nie pisałam bo taki zły humor miałam od początku tygodnia, że nawet nie miałam ochoty się żalić. Egzamin, ciągłe kłótnie z TŻ... ehhh. Już nie wytrzymałam i mu wygarnęłam wszystko i mi ulżyło 

aż się napatrzeć nie mogę

nic mi się nie chce... nawet czytać książki, oglądam TV czekam aż mój wróci z pracy i zadzwoni