|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4051 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Stare plotkary '93 :D `cz. VIII !
#4052 |
Zakorzenienie
|
siemano xDD
ale fajnie już wiosna prawie;d;d;d dziś mi się mój ksiądz śnił xDD to mu powiedziałam o tym na religii i cieszył do mnie puchę całą lekcję;dd a potem stwierdził że jestem strraasznie bladaaaaaaa i te pomalowane oczy jeszcze to potęgują, o maj gad.;f;f poza tym jest do dupy;f chcę trampki a tacie sie nie chce ze mną po nie jechać;];] bo ciągle ględzi że zmęczony po pracy jest;];] do 5 kwietnia coraz bliżej a ja ciągle nie wiem czy bede mogła tam iść;/;/;/ i super. |
![]() ![]() |
![]() |
#4053 |
Zakorzenienie
|
żal dupe ściska dziś nie będzie eS. pewnie z mojego powodu , bo jak kol. pytał się czy idzie to on się zapytał kto będzie no i od razu wiadomo , że nie idzie bo ja idę
![]()
#4054 |
Zakorzenienie
|
dostałam 4 z matmy
![]() ![]() ![]() ![]() i 4 z bio ![]() ![]() aa moja dobra kumpela [K], na początku chciała iść ze mną do jednego LO, ale stwierdziła, że idzie razem ze swoim chłopakiem[D] i na religii się pyta takiej naszej wspólnej kumpeli[b], bo dzisiaj wyjątkowo siedziały razem, czy ona też idzie do tego LO, a ona coś tam, że no chyba tak, a ta już do niej "ahh kochana jesteś" ;|;|;| rzal i bul ;| jak coś to nadają na siebie ... ta K odebrała tego D tej B, a teraz wielkie przyjaciółki ![]() ej mam pytanko, Wy jak jeździłyście na te targi edukacyjne to całymi klasami? czy same na własną rękę? bo ja jadę sama z koleżankami i właśnie ciekawa jestem czy nas tam wpuszczą ![]() ![]()
#4055 |
Wtajemniczenie
|
ja jechałam na własną rękę
![]()
#4056 |
Zakorzenienie
|
Najlepsza para jaką znałam dobiegła końca. wypaliła się. Moja najlepsza przyjaciółka zerwała ze swoim chłopakiem. miłość nie istnieje.
czekam teraz na tekst `to tylko żaart ;pp haa wiedzieliśmy, że się nabierzesz ![]() piszę z nim. pisałam z nią. sorry, ale nie wyobrażam sobie, żeby ona z nim zerwała. to tak jakby koniec świata. on ją kocha ponad życie. ona jego też.
![]() ![]() Edytowane przez Daiana Czas edycji: 2009-03-26 o 13:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4057 |
Zakorzenienie
|
mówi się trudno i żyję się dalej
![]() spadam na korki a później na winiacza
#4058 |
Zakorzenienie
|
łatwo powiedzieć..
m i ł o ś ć n i e i s t n i e j e .
#4059 |
Zakorzenienie
|
w moim przypadku tez się zgadzam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4060 |
Zadomowienie
|
ale jestem w k u r w i o n a
moja poje.... wych . ta o której tu ciągle pisze że mi nieodp. wpisała i wógle . zadała nam rozprawkę . wczoraj od 19 30 do 22 pisałam ją . gdyby nie pulpet bym nie napisała . ![]() ![]() ![]() i rozprawkę przyniosły oprócz mnie 2 osoby ... i ona mówi żebyśmy przynieśli na poniedziałek ![]() tyle się wczoraj męczyłam żeby to napisać .... nie oglądałam przez to na wspólnej ![]() ![]() i jeszcze powiem Wam że ksiądz który cały czas mnie ciśnie ... cała klasa gada a on do mnie ![]() ![]() jeszcze dzisiaj widział nas za szkołą jak paliłyśmy papierosy ![]() ![]() ![]() i jeszcze nie koniec. obok mojej szkoł jest LO do którego chcę złożyć papiery . i idziemy tam z pedagog jutro na dni otwarte i ja się pytam wych . czy musimy się zapisać na jakąś listę że idziemy z nią . a ona do mnie że na te dni idą tylko osoby które są zainteresowane tą szkołą i składają tam papiery ![]() ![]() i jeszcze ![]() dzisiaj na religii tak się w k u r w i ł a m bo ptalogiczni chłopcy z mojej klasy od 2 lat bawią się w zabieranie dziewczynom toreb i chowanie do jakiś szafek .... i zabrali mi i powiedziałam na cały głos : k u r w a gdzie jest moja torba ! ![]() a ksiądz się patrzy ... ALE SIĘ ROZPISAŁAM ![]() Edytowane przez malinowaa93 Czas edycji: 2009-03-26 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4061 | |
Zakorzenienie
|
no to git majonez
![]() ![]() Cytat:
no Malii dzień pełen przygód ;d
![]() |
#4062 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
to jeszcze nie wszytskie byłyt ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4063 |
Zakorzenienie
|
no proszę, wiedziałam ;]
super. teraz mają opisy, że niby do siebie wrócili. sorry, robili sobie ze mnie jaja na 100%. tak więc to koniec, powiem jej, żeby sobie szukała innej przyjaciółki do nabijania się.
#4064 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4065 |
Rozeznanie
|
dzipidy
![]()
#4066 |
Zakorzenienie
|
u, to głupi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4067 |
Zakorzenienie
|
elsoon siemson. !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4068 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4069 |
Zakorzenienie
|
nie lubię chipsów.
jem za to jabłuszko xD Już po kolacji... :P |
![]() ![]() |
![]() |
#4070 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4071 |
Zakorzenienie
|
a ja się muszę zacząć pakować na turniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4072 |
Zakorzenienie
|
jak mi się nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuudzi.
chcę już wiosnęęę, spaceryy na górkiiiii, wiatr we włosach, hahah;D;D |
![]() ![]() |
![]() |
#4073 |
Zadomowienie
|
właśnie wróciłam z lumpa
![]() kupiłam beżową torebkę na długim pasku atmosphere ![]() ![]() tylko na zdjęciu się z przodu źle ułożyła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4074 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4075 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurde , ciekawe czy dałabym radę przekonać rodziców, żeby mi kupili freestyle do nast. piątku (chcę je mieć jak bd u X w mieście ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4076 | |||
Zakorzenienie
|
no to spoko ;dd
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() malii ekstra jest ![]() ![]()
![]() |
#4077 |
Zakorzenienie
|
ech...a ja wygrałam konkurs pięknego czytania z ang dostałam jakies 4 książki NOT FOR SALE są więc nie zarobię na nich...;/ ech..i już nie wiem co z O robić..miałam o nim nie myśleć i wgl...ale nie moge..jeszcze jutro tańce..nie pisałąm znim już ponad miesiąc..i jak napisze np. cze :0 co słychać ? to on napisze kim jesteś i co znowu po raz tysiąc pieńset sto dziewieńcet ma pisać jestem pewną dziewczyną, która kiedyś do Cb pisała o tańce towarzyskie, a on nie wiem o kogo chodzi i podam mu linka do nk to pewnie tez nie bd wiedział..i wgl pisze po profilach z jakąś laską rok starszą, blondynom, nie jest piękna ale chdozi z nim na tańce chyba...;/ jeszcze ostatnio stoję sobie wszatni i już kurtke zapinałam obok mnie 2 kol, w tej szatni same dziewcyzny się przebierają a kolesie w kibelku albo na sali..no i my 3 ostatnie w szatni zapinamy się i ktoś wchodzi jeszcze koldo mnie pa idę i zawsze buź w policzka se dajemy i ja jej tak pierdłąm w ogóle patrze i on tak wszedł do szatni i sie tak gapił na nas wziął od swej sis z torby deo Dove dla bab i sie popsikał i sie tak gapił i wyszłą moja kol i potem on i my takich łąch z koleżanką i ona: mogłąm was zamknąć, żebyście sobie pogadali xd pisać do niego.. ? już nie wiem pisze po raz kolejny kilka razy pisałam z nim dłużej i fajnie się pisało...no ale on nie wie kim jestem i wgl a w dodatku pisałm z innego konta gg, a z prawdziwego też kiedyś symulowałąm pomyłkę, a ta,tego nr z którego pisałąm do niego jako ja nie pamiętam a mam nowego windowsa i bym musiała nowe konto założyć, i w tedy bym mu napisałą, że to ja tata i pisaliśmy kiedyś ale ma nowego gg czy coś..
![]() |
#4078 |
Rozeznanie
|
malinowa, torebeczka śliczna.
![]()
#4079 |
Zakorzenienie
|
laza, a dlaczego nie podejdziesz do niego na tańcach? nie powiesz, że Ty to ta laska, która do niego pisała?
![]()
... ![]() Edytowane przez Angi76 Czas edycji: 2009-03-26 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4080 |
Zakorzenienie
|
jestem nie śmiała i obawiam się że powie o co chodzi, nie znam Cię itd. ;/ i sie spłoszę, w ogóle zawsze w takich chwilach mi się chce ryczeć, jak wyhodzę na idiotkę, np. kiedyś jak nauczyciele cos do mnei gadali, albo nawet jak sie pytałam dlaczego mam +3 z kartkówki i bab mi tłumaczyła, że źle obliczyłąm cos tam..jestem dzika xd a poza tym zawsze w koło niego pełno takich 'fajnych' znajomych... albo już wtedy tańczy towarzyski...a pozatym nie znamy się tak nawet średnio..nie wiem jak to nazwać..wygląda tka jakbym ja chciałą tlyko pisać, no ale jak już piszemy to on pisze ale tak normalnie i on prawie wgl nie pyta.. tak samo do mnie koleżanka czemu do niego cześć nie powiedziałam..a ja: ale przecież się nie znamy...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.