|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4051 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Jak widać ma swój, więc mój jest nadal do wzięcia. A co ciekawego miałabyś w zamian? Aktualnie szukam jakiegoś kremu do mojego suchego ostatnimi czasy pyszczka, mogę zerknąć na zapachy, kolorówkę też może. Khol jest nowy, użyłam go dosłownie 2 razy. Pisz PW jak coś, bo tak będzie chyba najłatwiej.
Cytat:
![]() Ja nie widzę problemu. Krem pod oczy starcza mi średnio na pół roku. Cytat:
Cytat:
![]() Ile kosztują takie ćwiczenia to Ci niestety nie powiem, u mnie są wliczone w cenę karnetu, więc mogę korzystać do woli ![]() Cytat:
Biedactwo ![]() *************** Zmykam od Was, idę się wykąpać, potem zrobię pazurki i może coś uprzątnę. Noo, może w odwrotnej kolejności ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4052 |
Zakorzenienie
|
MagJa: mi krem pod oczy starcza na ponad rok
![]() ![]() Noo... chyba ze ten krem ma 5 ml ![]() ![]() Co do pudru i pędzla, to tak, dają, ale nie wiem czy wszedzie. Gayenka pisała, że w Douglasie dostała z pędzlem (a moze cos powiedzałam, ale w każdym razie gdzies dostała ![]() ![]()
#4053 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do pędzla, to po prostu byłam ciekawa czy sensowny jakiś, ale jak równo nakłada puder, to chyba niezły. A w takim razie po co Ci ten puder, skoro go nie widać ![]() ![]() Szukałam go dziś w sklepiku gler, ale albo ja ślepa jestem albo go nie ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4054 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4055 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ie jestempewna co do ceny, bo wg. moich obliczeń zapłaciłam za niego 39,90 (zapłaciłam w sumie 104,80: za cień 29,90, odzywkę 35 czyli zostaje 39,90 za puder), no chyba że cienie kosztowały 20,90 ![]() ![]() Będę eksperymentować z pudrem ![]()
![]() |
#4056 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ale się dziś źle czuję cały dzień, chyba mnie coś bierze ![]() ![]() Cytat:
![]() Mam jeszcze chęć na 2 kolorki tej nowej złotej szminki z Avonu(nie pamiętam teraz nazw odcieni, ale jeden jest jasnoróżowy a drugi taki brzoskwiniowy - na zdjęciach w wątku "Katalogi Avonu" wyglądają ślicznie ![]() ![]()
![]() |
#4057 |
Rozeznanie
|
lizzie to widać chyba nie wyrostek. Mam nadzieje że nie będę nigdy miała z nim do czynienia bo strasznie się boję leżeć w szpitalu niemiłe wspomnienia ehh...
Hosenka* daj znać jak przetestujesz ten puder Deborah. ![]() Ja ostatnio jak byłam w Douglasie to nie było jeszcze tego pudru a już bym bardzo chciała mieć ![]() iceflower trzymaj się bidulko. |
![]() ![]() |
![]() |
#4058 | |
Zakorzenienie
|
A co tu sie dzieje??
![]() ![]() Cytat:
![]() Pokuszę pudrem perłowym: (przekopiuję z wątku BU, bo za dużo pisania ![]() Wczoraj wieczoraj przygotowując sie na przyjście TZ nałożyłam ten puder na sam hydrolat (bez kremu, bo pod koniec dnia nie potrzebuję) - efekt: skóra pięknie wygładzona, rysy optycznie "zmiękczone", subtelne, twarz wypoczęta ![]() ![]() Nałożyłam później odrobinkę mieszanki pudru Oriflame+bambusowego+jedw abnego+propolisowego (nie na całą twarz, tylko na policzki, czoło, brodę) a na to puder brązujący Deborah nr 2 (delikatnie przyciemnił skórę, ma pęikny odcień ![]() Dziewczyny, zakochałam sie w sobie ![]() Efekt: buzia jak z fotoszopa ![]() Dziś nałożyłam puder perłowy metodą Agi: pod filtry. Nie powstały żadne kluchy a tego się obawiałam. Odrobinkę dałam tez na filtr. Zrezygnowałam już z podkładu, nałożyłam samą mieszankę pudrową i brązer Deborah (na kosci policzkowe dałam trochę ciemniejszy i lekko opalizujący brązer Pierre Rene - baaaardzo go lubie ![]() Czuję lekkie ściągnięcie, bo jednak sama emulsja Lirene 50+ słabo nawilża, ale zobaczymy co będzie dalej. **** Przeglądam katalog Avonu nr 10 (narazie rosyjski, ale u nas na 99% będzie taki sam, jak zwykle). Czyżby powrót serii z masłem Shea ![]() http://www.avon-forum.ru/4images/det...?image_id=8824 Mi ona niezbyt się spodobała, ale miała wielu zwolenników - chyba Vibeska pisała nieraz o peelingu?? Albo Hex? ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-05-08 o 07:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4059 |
Zakorzenienie
|
Faktycznie tu straszna cisza
![]() Kupiłam wczoraj w SP maseczkę odprężającą Doliva, wczoraj użyłam, póki co jestem zadowolona ![]() Poza tym po wczorajszym zlocie czuję się skuszona na korektor i róż mineralny z MAC ![]() ![]() Jeśli chodzi o zużywanie to obecnie nic mi się nie kończy, ostatnio porobiłam spore zapasy i chyba szybko ich nie zużyje.
#4060 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Od Sleepy miałam cytrynową i oczyszczajacą - te były fajne, zwłaszcza oczyszczajaca. Ostatnio zauważyłam, że z maseczek najcześciej używam oczyszczajacych. Nawilzające itp leżą sobie i czekają nei wiadomo na co. To pewnie dlatego, że częściej sięgam po oleje po oczyszczaniu twarzy (czy to maseczką czy peelingiem). Madzia, a co jeszcze kupiłaś? (na liczniku masz 2 ![]()
![]() |
#4061 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie siedze w pracy i umieram
![]() ![]()
#4063 | |
Przyjaciółka KWC
|
No... I wybieram się po OPI na targi.
![]() ![]() Mi nawet na krócej, gdzieś na 3-4 miesiące. Chociaż teraz mam TBS z wit. E i jest bardzo wydajny i pociągnie chyba dłużej. Cytat:
![]() ![]() Em czy ja Cię przypadkiem nie spotkałam wczoraj pod Żabką na Czystej? Bo chyba nie poznałam... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4065 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ehh i znowu ja wczoraj najbardziej poszalałam kosmetycznie ![]() ![]() ![]() Ja też ostatnio głównie na samych oczyszczających jadę, nawet wczoraj mówiłam dziewczynom, że moją ukochana to lotos Logony i już nie wyobrażam sobie bez niej życia. Chciałam się nawet ostatnio skusić na nawilżającą Clareny, ale stwierdziłąm, że 200ml tuby to nigdy w życiu nie zużyję, więc chyba zostanę przy jakichś nawilżających w saszetkach.
![]() |
#4066 |
Zakorzenienie
|
mnie kakao w kosmetykach zapycha [twarz] i uczula [cialo]. mialam maslo kakowe ziaja i po nalozeniu na lydki czulam sie, jakbym trafila do piekla. zywy ogien palil mi skore, po zmyciu tego dziadostwa normalnie jak reka odjal. mialam tez kremik kakowy do twarzy ziaji i tam procz piekla bylo wlasnie zapchanie...
a Doliva mnie do siebie nie przekonala, mialam trzy maseczki i wszystkie trzy byly kiepskie. jakies takie tluste, tepe w nakladaniu i wchanianiu... a fe. wczoraj kupilam sobie cztery maseczki Dermiki: Alabaster, Perfekcja, odkrycie i Energia. wczoraj nalozylam sobie Alabaster i jest nawet nawet. skora wygladzona, jasna. jedna saszetka wystarczy mi spokojnie na trzy uzycia. poza tym zanabylam tez kokosowy szampon Farmasi [mam jakas szamponomanie ![]() ![]()
#4067 |
Zakorzenienie
|
Ziz: Ja z kakao nie miałam problemów - miałam Ziajowy krem do twarzy i masło do ciała i żel pod prysznic i nic sie nie działo
![]() Może zbieg okoliczności. Nie wiem czy Cię lać czy dziękować za skuszenie Deborą. Opisałam wczesniej moje testy pudru perłowego z BU - jako że lekko rozjaśnia skórę to użyłam Debory i na rozjasnionej buźce już ją widze ![]() ![]() Wogóle to wczoraj wygladałam jak zywcem wyciągnieta z Fotoszopa i Samiec patrzył we mnie jak w obrazek (nie to, ze zazwyczaj tak nie patrzy, ale wczoraj to już wogóle szał-ciał ![]()
#4068 | |||
Wtajemniczenie
|
Heej
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja się nie wyleczyłam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja lotosa logony niespecjalnie lubię, wolę jednak paczulę... Jakaś mocniejsza mi się wydaje ![]()
![]() |
#4069 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w tamtym roku (o kurcze, 1.06 będzie rok ![]() ![]() ![]() Głowa do góry i troche wiary ![]() ![]() Trzymam kciuki :trzymam:
![]() |
#4070 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Oranyyy seria tropikalna Avonu
![]() ![]() ![]() ja wczoraj też trochę poszlalałam, kupiłam korektor MAC ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4071 |
Zakorzenienie
|
Nosku, ona jest dopiero w 10 katalogu, a teraz zaczyna się 7, czyli 10 będzie za ponad 2 miesiące.
#4072 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() widzę że dziś panuje tu już większy ruch niż wczoraj ![]() ![]() Ja za to kosmetycznie nie szaleję, kupiłam jak dotąd same potrzebne rzeczy(szampon, odżywka, pianka do włosów, dwa żele pod prysznic; gruszkowy i grejfrutowy) Na spontaniczne i nieprzemyślane zakupy raczej nie mogę sobie pozwolić bo jest cała masa innych ważnych wydatków. Ale myślę że skusze się na małe szaleństwo np nowy róż itp ![]() Zauważyłam że Ziz skutecznie rozreklamowała brązer Deborah na wątku NK a także na zbiorach ![]() Poza tym, staram się zminimalizować moją kolorówkę. Trzymam ją w dużym pudle i powoli brakuje mi miejsca a to znak że robi się tego za dużo ![]() Na pierwszy ogień idzie dwójka Clinique Pink Slate i pojedyńczy cień Dior Flirty Brown(matowy czekoladowy brąz). Może któraś z Was zechce przygarnąć?
#4073 | |
Zakorzenienie
|
Kupiłam jeszcze maseczki pod oczy Dermiki w saszetkach
![]() Cytat:
![]() Ja bym chciała wykończyć w końcu już krem i wziąć się za matującego Clarinsa..W ogóle teraz w maju będę miała sporo wydatków, więc chyba róż i korektor MACa muszą poczekać. W ogóle muszę chyba reaktywować moją letnią Wishlistę ![]()
![]() |
#4074 | |
Przyjaciółka KWC
|
Jak coś to pamiętaj o mnie.
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4075 | |
Zakorzenienie
|
Czekaj, czekaj ... maseczki ? To cyferka powinna być większa niż 2
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4076 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja się zastanawiam czym się będę smarować jak mi się moja Avenka skończy ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4077 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co, jakiś cud się stał, ale w ciągu dnia nagle zaczęłam się czuć dobrze(może dlatego, że rano przed pracą wzięłam lekarstwo i jak zadziałało to od razu mi się polepszyło) i teraz widzę, że jest poprawa. Nie mam już tak opuchniętego gardła
![]() Zła tylko jestem, bo mi wyskoczyła wielka boląca gula na policzku ![]() ![]() Co do tej serii Avonu to ja miałam z niej scrub do ciała, był świetny i żałuję, że nie zdążyłam kupić pozostałych kosmetyków z tej serii nim ją wycofali. Jeśli teraz ją przywrócą to na pewno się na coś skuszę ![]()
#4078 |
Zakorzenienie
|
Liz jak Ci się podobały nowe cienie MACa? Bo ja się czaję na jeden albo dwa
![]() ![]()
![]() |
#4079 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4080 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaluj, ze nie chcesz nawet zobaczyc ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:23.