|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4051 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sabat Czarownic:)część III nieostatnia:D
Hej Babki
![]() Kropcia byłam dziś w tym KappAhl'u. I dla mnie to była totalna porażka ![]() Tej tuniki: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1266867669 nawet nie zdjęłam z wieszak abo wyglądała jak szmata do podłogi ![]() Te dwie zmierzyłam ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1266867669 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1266867669 Zmierzyłam jeszcze ta: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1266867823 Bardzo mi się podobała, ale miałam problem z rozmiarem.. M spłaszczała mi masakrystycznie biust, w L wyglądała jak w worku.. I tyle se tam nakupałam ![]() aaaaa pytałam o ta japońską bluzką, maja miec dostawę kolekcji w przyszłym tygodniu więc pewnie znów się tam przejadę.. ![]() Kupiłąm drobna letnia bluzeczkę w H&M i kolejne buty w ccc za grosze więc musiałam kupić ![]()
![]() |
#4052 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie nie wiem kiedy ma japońska być, ale ja dziś tam jadę oddać tę moją za dużą... to spytam. A gdzie foty? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4053 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Spytaj ja tez na nią poluje ![]() Ale foty czego? ![]() ![]() mogę zrobić ale nie dzis bo zaraz lecimy na spotkanko z przyjaciółmi ![]() miłej soboty ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4054 |
Zakorzenienie
|
Pytałam, panie nie znają dokładnie asortymentu, który przyjdzie. Wiem tylko, że we wt. i czw. będzie nowy towar.
A już wczoraj było parę rzeczy, których nie było jak kupowałam swoje. Np ta "Twoja szmata do podłogi" - nie było jej ostatnio, wczoraj już tak, faktycznie, na sam widok szoku doznałam. ![]() Ja swoją tę brązową oddałam. Interesu nie zrobiłam, bo kasa od razu poszła na chłopa. ![]() ![]() No tego foty co kupiłaś, moja droga. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4055 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Hehehe ale fajne gatki dla meza to dobry zakup ![]() no dobra tylko nie wiem czy dzis moj maz bedzie w stanie zrobic mi fotki po wczorajsyzm spotkaniu hahahhaha na razie "zle sie czuje" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4056 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem, że zaszkodziła mu "skórka z pomidora"?
![]() Mój pojechał dziś na jakieś chłopskie spotkanie. Tyle że on źle się potem będzie czuł z innych przyczyn. ![]() ![]() ![]() A ja piekę sobie ciasto (jakby mi było mało wagi), a'la babka z makiem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4057 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() On ma taki wrażliwy żołądek? hehehehhe przestań!!! Jesteś w ciąży ![]() A miałam Cie spytac - jak z tymi firmami od II filaru? Wybrałaś coś? ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4058 |
Zakorzenienie
|
A jakoś tak niektóre produkty mu szkodzą, potrafią go przegonić w minutę, np. śmietana.
![]() Nie wybrałam, muszę zadzwonić i spytać, bo na stronach brak konkretów, ale ciągle w firmie pełno ludzi i nie mam możliwości. A potem wieczorem jak wpadam do domu to zapominam.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4059 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem ![]() No tak. Trzeba na spokojnie pogadać, potem się umówić moze z 2 róznymi firmami np. i wybrac ostatecznie ![]() Jak samopoczucie z poniedziałku? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4060 |
Zakorzenienie
|
Samopoczucie rano ok, potem do dupy... Jechałam prawie 2 godz. na szkołę rodzenia, po to żeby zastać kartkę o jakimś spotkaniu zarządu i przeniesieniu spotkania organizacyjnego szkoły rodzenia na jutro na 12tą.
W dupę dzień wolnego i dwie dychy na dojazd plus parę godz. czasu zmarnowane. Szłam do rodziców stamtąd i ryczałam ze złości. ![]() W sprawie ubezp. jestem umówiona z doradcą ubezp. w czwartek wieczór. Facio akurat dziś zadzwonił się przypomnieć, bo kiedyś gadaliśmy i tak się fajnie złożyło, że trafił, gdy faktycznie szukamy. Ma obadać różne oferty i coś konkretnego przynieść w czwartek. ![]() A co u Was, laski? |
![]() ![]() |
![]() |
#4061 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O to dobrze ![]() Ja wróciłam przed chwilą z salsy.. ![]() A dziś od rana boli mnie kręgosłup.. mam nadzieję, że to nie "nawrót" moich problemów.. właśnie leżę i wypoczywam ![]() W domu sajgon, wszędzie kartony, śrubki i części od kompa - mąż składa nowego! ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4062 |
Zakorzenienie
|
Tak, różne firmy.
![]() Ja też kocham, jak mój mąż składa kompy. Potem mnie koty w nocy budzą znalezioną śrubką, którą się świetnie bawi na panelach. ![]() Mnie kręgosłup boli już chyba od miesiąca... Współczuję, znam ból. Nic miłego. :./ Mam dziś dzień pt. "bez kija nie podchodź". ![]() Szefowie moi byli wczoraj w urzędzie. Na 15go wstępnie podano im termin, kiedy można spodziewać się 1szej potencjalnej stażystki na rozmowie. ![]() Obudzili się... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4063 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ależ jestem zła! ![]() Pff... i teraz co kropa? Będziecie skazani na jakąś babeczkę nie wiadomo skąd, którą PUP wam podeśle?
#4064 |
Zakorzenienie
|
No właśnie nie mam pojęcia.
![]() Wychodzi na to, że 15go podeślą jedną sztukę. Jak nam nie spasi to jesteśmy w czarnej doopie. Ja dziś jestem zła podwójnie... a zaraz będę i potrójnie chyba... Posłuchałam facetów przy spisywaniu umowy kupna - sprzedaży samochodu i dziś sobie lajtowo dzwonię do US spytać jaka wersja druku PCC-3 do rej. pojazdów jest aktualna. Pani mi grzecznie mówi, że druga. No to super, bo mój program IPS Druki ma taką właśnie... I tak z głupia frant pytam panią kiedy mogę to załatwić po 15ej, bo nie dam rady wcześniej i mówię: byle do 5go marca, bo ja mam umowę z 5go lutego i muszę się w miesiącu zmieścić. A pani do mnie: nie proszę pani, w 14 dni pani się musi zmieścić... ![]() ![]() ![]() K...icy dostałam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4065 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() PS Chyba polubię się z guccim ![]() ![]()
![]() |
#4066 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja się z Guciem nie polubiłam. ![]() Oba i edt i edp jadą mi potem Kashminą Touch. Którą sprzedałam przed miesiącem. :/ A tak się fajnie zapowiadają na początku... wrrr... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4067 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kashminy nie znam ![]() Ta perfumeria, to perfumeria, paragon dają, normalnie się z nimi rozmawia, wysyłają w miare sprawnie, tylko tylko, że zamiast pełnowartosciowego produktu dostałam tester jednych perfum i jestem ogólnie zła, bo bardziej czekałam na te drugie niz mojego gucia, a tu ![]() PS chcesz zobaczyc co do mnie leci? ![]()
![]() |
#4068 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jasne. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4069 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To do mnie leci ![]() Tester miał byc gucio i jest, natomiast bvl miało być normalnie w zafoliowanym kartoniku, ale też przyszedł tester.
![]() |
#4070 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Fotniesz jak przyjdzie, mam nadzieję? ![]() Ano fakt, BLV było pełnowartościowe na linku. Nie chciałaś reklamować? To chyba prezent miał być, tak? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4071 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Reklamowałam, czekam na info czy mają pełnowartosciową wersję... w razie czego będę odsylac i zwrotu kasy się domagać. Miał byc, miał byc, ale teraz to wiesz, z poślizgiem ten prezent...
![]() |
#4072 |
Zakorzenienie
|
A ja dostałam moja torbe w końcuuuuuuu!
![]() i ciesze się, że nie jest taka wilka jak mi się zdawało, że bedzie, jest taka "w sam raz" ![]() Stanik piekny -ale to juz mówiłam ![]() Kropka - mam nadzieje, że US przyjmie Twoje usprawiedliwienie ![]()
![]() |
#4073 |
Zakorzenienie
|
Mogliby się sprężyć, w końcu to ich wina, a różnica jest.
Wiesz... jakby te masqueradki nie robiły mi jajek sadzonych to też bym je miała w domu, pewnie nie jedną. ![]() A Ty to mierzyłaś wcześniej? ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Ja też. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4074 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak poważnie to kupowałam jasnego straplessa i przy okazji wzięłam ten, jakby trzeba oddać, to nie będę stratna ![]() Nooo... oni woleliby jednak, zebym zostawiła sobie tester, a oni zwrócą różnicę... musiałam dość jasno i wyraźnie powiedzieć, że ja NIE AKCEPTUJĘ testera, bo to miał byc prezent, a nie dam nikomu testera w prezencie... no to Pan stiwerdizł, ze sprawdzi i da mi znac dzisiaj, a w razie czego odesle.
Nowa motywacja. Tym razem cel jest zdecydowanie długoterminowy. Edytowane przez hihi Czas edycji: 2010-03-02 o 13:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4075 |
Zakorzenienie
|
No jak taka miłość, to musi pasować.
![]() ________________ Ja dziś mam drugi dzień "bez kija nie podchodź", więc się wyalienuję lepiej. Wczoraj już byłam bomba, najpierw przez szefów, potem przez chłopa, bo sobie przyspał i spóźnił się do wetki. Wyleciałam o 15ej jak oparzona z pracy i ściągałam babę z powrotem do lecznicy. ![]() Potem z jęzorem na wierzchu do Skarbowego... A wieczorem on mnie pyta czy nie mam nic przeciw, żeby on dziś i jutro miał 48h, bo kierownik dzwonił, że jest problem... Bomba pękła... Myślałam, że go zatłukę. Jutro mamy nie dość że szkołę rodzenia, to jeszcze ostatni dzień przerejestrowania auta, a do tego ostatni dzień żeby wypowiedzieć umowę OC z firmą, gdzie był ubezp. poprzedni właściciel... Op... go że nie powinien mnie w ogóle pytać, bo wie że to zrobić trzeba i koniec. ![]() Tak więc było zarąbiście... Do tego ten mały futer ma glisty. ![]() Ja nie mogę widać tej ciąży normalnie przejść. W ogóle nawet kwartału w życiu przejść chyba normalnie nie mogę. Ciągle coś się kroi... A tabletek na robale w ciąży nie wolno... ![]() W łeb sobie strzelę albo mnie po prostu szlag jasny trafi... Dziś to chyba to drugie, bo szef wczoraj wydumał, żeby wypłata była w pt. 5go, a nie 10go. Motor w dupę dziś i jazda... ![]() Miłego dnia Wam życzę, laseczki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4077 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że wszystko sie powolutku ułoży.. Prosze nie denerwuj się.. ![]() ja miałam wczoraj tez mega zaje-fajny wieczór!!! a wszytsko przez ta pieprzona n-k i jednego kretyna.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4078 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyż nie miałam racji kasując konto na nk? ![]() co się działo???
![]() |
#4079 |
Zakorzenienie
|
Raczej na pewno.. a na pewno wolałabym by sie nie zdarzyło to co mi się wczoraj przytrafiło..
Nie jest to Hihaczku do publicznego opowiadania.. ![]() staram się to olac ale i tak jestem zła!
![]() |
#4080 |
Zakorzenienie
|
Sylwia, jestes?
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.