|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4051 |
Zadomowienie
|
Dot.: Przyjaciółka- szukam, bo warto! :) part II
ja z tej firym kupiłam kaszmir http://loton.pl/produkty/linia-provit
w naturze w promocji z 7,99zł (ale w promocji)czy jakoś tak a to drugie w necie ale tego jeszcze nie prubowałam narazie to chce kupic ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- mykam spac dobranoc ![]() Edytowane przez xPaula20x Czas edycji: 2009-12-21 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4052 |
Zadomowienie
|
Na zniszczone włosy (w dodatku jeśli prostujecie) polecam maske z Dove. Tą do włosów narażonych na działanie wysokiej temperatury. Moje włosy są super po niej i w dodatku nie muszę prostować co się wcześniej nie zdarzało
![]()
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4053 |
Zakorzenienie
|
muszę wypróbować te polecane przez Was specyfiki, dzięki
![]() a próbowała któraś z Was waxa do zniszczonych i suchych??
![]() |
#4054 |
Zakorzenienie
|
Witam.
Ja mam choinkę żywą. W tym roku postanowiłam ją ubrać nietypowo.. bez bombek ![]() Co do odżywek, miałam kiedyś jakąś maseczkę WAXa i nic mi nie pomogła.. teraz kupiłam sobie maskę kokosową z "Leo activ" i polecam!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4055 |
Rozeznanie
|
madzia, to jak ta twoja choinka bez bombek wygląda?
![]() ![]() ja nie miałam nigdy prawdziwej choinki, nikt chyba nie wymiatałby igieł... ;P a swoją sztuczną już ubrałam również na czerwono-złoto. oj, nilka, ja mam w styczniu same samiutkie egzaminy i zaliczenia.... ;P damy radę, nie? a ja jutro dopiero z mamą na zakupy. faaajnie, uwielbiam z nią jeździć na zakupy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4056 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4057 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() a ja dzis lepiłam pierozki( czyt. uszka ), upiekłam makowca i piernik jeszcze jutro pare ciast ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4058 |
Raczkowanie
|
makowiec
![]() mmmmm ![]()
#4059 |
Zakorzenienie
|
Paula, że Ci się tak chce, ja w sumie nie mam piekarnika więc może dlatego nie piekę, my zawsze na święta robiliśmy sernik na zimno ale nie zrobiłyśmy bo w tym roku nie miałam od kogo kupić mleka swojskiego więc lipa
![]() ![]() Pierożki mamy kupne ![]() ![]() maaddzziiaa to czym ją chcesz ustroić?? Ja mam w tym roku wyjątkowo wielką choinkę, zawsze mieliśmy w doniczce małą a w tym roku z plantacji ciętą i musiałam ją nożyczkami przycinać żeby się koło kanapy zmieściła ![]()
![]() |
#4060 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() U mnie też przygotowania do świąt, ale jakoś w ogóle się nie cieszę ![]() Wczoraj prezenty byłam kupić i w portfelu zostało mi 50zł ![]() Dzisiaj idę na spowiedź, no a jutro już wigilia ![]() ![]() Ja też mam choinkę bez bombek już 3 lata taka sama ![]() Później wam zdjęcia wrzucę ![]()
![]() |
#4061 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ostatnio byłam zaganiana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wlasnie sonczylam robic babke cytrynową, a teraz siedze i odpoczywa ![]() aaa i sie musze pochwalic : TŻ dostał pracę ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4062 |
Zakorzenienie
|
Madziula- to u Ciebie wesoło!
![]() Ja cały dzień sprzątam, pichcę itd. Choinka już stoi. Przyznam się, że jest na niej kilka bombek ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#4063 |
Raczkowanie
|
hej
![]() ja wlasnie skonczylam sprzatac- ile rzeczy sie wyrzucilo :P tak caly rok sie zbiera a pozniej sie okazuje ze to nie potrzebne ![]() roztanczylam sie trocheprzy tym sprzataniu ![]() ![]() zaraz ide zmywac- bo juz caly zlew sie przelewa naczyniami :P choinka ubrana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i tak sobie swieci ![]() a poza tym to juz mam wolne, az do poniedzialku ![]() jutro mam trzy wigilie :/ mama, tata, taty brata rodzina. wszedzie musze jezdzic:/ wiec wigilie spedze za kolkiem, na pustych ulicach. I co sniegu ni ma... :/ zesz sie jesien teraz zrobila :/ wydaje mi sie jak by to pazdziernik dopiero byl :P pokazecie zdjecia choinek, Dziewczynki? ![]() PS- Pogodzilam sie z przyjaciolka, rozmawiamy normalnie juz, tak jak zawsze ![]() ![]()
#4064 |
Rozeznanie
|
madzia915, też ostatnio przechodzę przez wyrzucanie rzeczy. jestem strasznym chomikiem (mam po mamie) i trudno mi wyrzucić cokolwiek, nawet etykietki z soczków, na których są wykreślanki dla dzieci ;P dlatego sprzątamy z tżtem i negocjujemy każdą rzecz, którą on chce wyrzucić :[p
paula, to pieczesz pełną parą ;P a ja dziś cały dzień po sklepach. ehh. ;P a miałam się uczyć na świętach. |
![]() ![]() |
![]() |
#4065 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki życzę wam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4066 |
Zakorzenienie
|
Wesołych i Radosnych Świąt Laseczki
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4067 |
Rozeznanie
|
hehe
![]() widać, że święta udane, bo nikt nie pisze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4068 |
Zadomowienie
|
WESOŁYCH ŚWIAT
![]() a ja sie tylko nudze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4069 |
Zakorzenienie
|
spóźnione, ale bardzo szczere najlepsze życzenia świąteczne
![]() ![]() ![]() ![]() ja dzis z TŻ na chrzciny a potem do jego chrzestnej mamusi na balet ![]()
![]() |
#4070 |
Raczkowanie
|
Witam Was po swietach
![]() mi sie udaly, bardzo ![]() I pokochalam Swietego Mikolaja- dostalam wszystko to o czym marzylam ![]() poza tym malo jadlam, bo prawie mnie w domu nie bylo :P ale za to sie wszystko udalo. Wigilie spedzialm w trzech domach- tata, mama, taty rodzina. Mamy tata czyli moj dziadek spedzal z nami wigilie, wiecczwarty dom mnie ominal:P poza tym- fakt plakalam w wigilie, a najgorsze ze placzem wybuchlam przy znajomych... Poprostu juz nie wytrzymalam :/ Duza czesc swiat (wieczory) spedzilam ze znajomymi, wiec bylo zabawnie ![]() a teraz pieke ciasteczka, maslane. znalazlam dzis przepis i sobie je zrobilam ![]() ![]() a u Was jak...? ![]() Spoznione ale szczere- Najlepszego.! ![]() Czekamy na Sylwester ![]()
#4071 |
Zadomowienie
|
No mi też w sumie fajnie święta minęły
![]() ![]() ![]() ![]() A dziś tak na koniec to zalałam klawiaturę colą ![]() ![]() ![]() ![]() PS. Która tu to była konsultantką z Ori?Bo potrzebuje konsultacji w sprawie reklamacji perfum.. ![]() PS2. A na Sylwestra do Zakopanego ![]() ![]() ![]() PS3. Pod choinką znalazłam pól kilogramowe pudełko czekoladek (o mamo ![]() ![]()
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. Edytowane przez 244 Czas edycji: 2009-12-28 o 07:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4072 |
Rozeznanie
|
a ja na Sylwka do Tżta, choć jeszcze zbieramy ekipę ;P trochę późno, no ale jakoś nikomu się wcześniej nie chciało zająć... :P
madzia915, a o czym marzyłaś? ![]() mi mikołaj przyniósł to, co zawsze, czyli jakieś ubrania. |
![]() ![]() |
![]() |
#4073 |
Zadomowienie
|
Ojjj.. Dziewuszkii.. Tak być nie będzie.. Co się dzieje? Pisać! Jak Święta minęły? Co dostałyście od Aniołka?
![]() ![]()
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4074 |
Zakorzenienie
|
Helloł, u mnie spoko, na święta bardzo mało zjadłam, na wigilii tylko zjadłam pstrąga
![]() ![]() a na sylwka idę na imprezę miał być zakopiec ale niestety się nie udało ![]() dziś właśnie jedziemy na zakupy na imprezę i wysprzątać dom w którym będzie impreza a wy jak tam??
![]() |
#4075 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dostał dwie torebki, pieniążki i słodycze ( ![]() ![]() Na sylwestra zostaję w domku z TŻ - nigdzie się nie wybieramy bo się nam po prostu nie chce ![]() Dzisiaj siedzę cały dzień sama w domu bo TŻ pojechał podpisywać umowę o pracę ( ![]() ![]() a ja dzisiaj w końcu odpocznę ![]() Jutro jadę na zakupy bo zaczęły się już nareszcie wyprzedaże ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4076 |
Zakorzenienie
|
a gdzie TŻ będzie pracował??
Ja byłam wczoraj na wyprzedażach i w sumie nic nie było takiego, nie widziałam jakiś szałowych przecen ![]() ![]()
![]() |
#4077 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na szczęście noszę rozm 34 i mam nadzieję że dopadnę jakieś spodnie, w sumie tylko po nie tam jadę ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4078 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- a może macie jakieś doświadczenie z lokówkami bo szukam jakies fajnej http://www.consumer.philips.com/c/pi...658_00/prd/pl/ jak narazie chce kupic tą |
![]() ![]() |
![]() |
#4079 |
Zakorzenienie
|
ja mam lokówkę remingtona ale narazie jestem średnio zadowolona, ale ja mam o średnicy 32 mm, i chyba nie umiem nią kręcić
![]() Kali spoko, kucharz naprawia samochody ![]()
![]() |
#4080 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja dostalam kosmetyki- dosc sporo (walaja mi sie teraz po szafkach:/)
dostalam nowa drukarke (stara sie zepsula a i tak musialam znaczy mialam kupic nowa), dostalam zestaw kina domowego- wkoncu moje glosniki dzialaja tak ze swoich mysli nie slyszec :P hmm co jeszcze...? nie pamietam :P moj brat kupil mi gre- lamiglowke, taka reczna (cholera wiedzial ze bede siedziec nad tym dopoki nie rozwiaze :P )... I najwazniejsze: WYCIECZKA.!!! ![]() ![]() ![]() Moja przyjazn sie wlasnie rozwalila. to juz koniec. jest mi tak cholernie zle, ze mam zamiar krzyczec. zjadlam juz trzy czekolady z nerwow ;( i ogladam jakies durne filmy ;( nie chce tak;(
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.