|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
Cytat:
![]() każda konsultantka ma własny numer konta bankowego, może masz swój gdzieś w danych finansowych, a na tej fakturze elektronicznej nie ma? Początek rachunku pewnie każda z nas ma taki sam. 70 1030 1944 9000 7200 i potem jest numer personalny tak myslę, ale nie jestem pewna. adres to: Avon Cosmetics Polska Sp. z o.o. ul. Słowicza 32 02-170 Warszawa |
|
|
|
|
#4052 |
|
Wtajemniczenie
|
To już teraz powoli zbierasz, jeszcze nie formalnie osoby, na przyszłe kk, zawsze powinnas mieć jakiś tam zapas dziewczyn a takze i chłopaków, może będą jakieś ciekawsze programy,tzw TPSy, zachęcające ...., będziesz brała udział w prospektingach, na pewno znasz sporo ludzi w swojej dzielnicy, przecież każdy ma jakieś swoje środowisko i w miejscu zamieszkania i pracy, szkoły, czy też uczelni....
|
|
|
|
#4053 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4054 |
|
Raczkowanie
|
dzięki dziewczyny
przynajmniej adres juz mam znajdę fakturę w domu z kat 16 i sprawdzę nr rachunku. |
|
|
|
#4055 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4056 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczymik mialyście taką sytuację. W zamowieniu same braki, i te zamierzone i te przypadkowe. Nie ma faktury.Przecież powinna być chociaż zerowa, bo nie wiem czy doliczyli mi te braki do kwoty upustu z katalogu. Chyba nie, bo jak dzwonilam do CKO-u to nic na końcie z produkcji opóźnionej nie ma. Nic z tego nie rozumiem.Płatności i reszta czyli limity w porządku.
|
#4057 |
|
Zakorzenienie
|
ja zapłaciłam wszystkie fakturki dzisiaj ostatnią zapłaciłam, teraz czekam na nowy katalog 1 aż będzie można zamawiać , już mam duże zainteresowanie , szczególnie na te grzebienie szczotki itp dziewczyny jak to jest z ta promocją wybrana szczotka taniej 50 % ?? ja mam zamówienie na ok 8 szt (szczotki, grzebienie ) z stron tych 110-119 mam dwa szampony , to jak oni policzą te szczotki ???
|
|
|
|
#4058 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam Fulla, SuperShock'a i ... efekty mizerne Ja potrzebuje mocno pogrubiającego tuszu. Nie lubię tzw. "naturalnego efektu" - skoro maluję rzesy, to chce, żeby było je widać. A te tusze dawały u mnie właśnie taki efekt . Uwielbiam za to pogrubiający z Color Trend – zdecydowanie bardziej pasuje moim rzesom niż te droższe Avonowe, po których mam mizerniutkie rzęsy. No ale co kto lubi ![]() Cytat:
I nie tylko my ![]() Jeśli podoba mi się dany kolor/efekt to kupuje W planach mam kupno 3 upatrzonych lakierów: czarny z brokatem Eveline (z serii Viva Carnavale) – mam w małej wersji, ale szybko zużywam , beżowy holograficzny z tej samej serii i srebrny z drobinkami do końcówek z Essence (do używania ze stempelkami Essence).Pod koniec będę wklejac aktualizacje mojego zbioru kosmetycznego więc zapraszam już teraz do obejrzenia ![]() (polecam Ci tez watek na paznokciowym Jaki to kolor i czekam na Twoje zdjęcia )Midnight Plum wdziałam na żywo u Gayenki i bardzo mi się spodobał, ale nie zamówiłam wtedy, bo nie odpowiadała mi „jakośc” lakierów. Ktoś wcześniej pisał, ze te obecne są lepsze więc się skusiłam i póki co nie żałuję ![]() Po 5,5 miesiącach bezrobocia znalazłam prace - w biurze projektowym (to na razie drugi tydzień) i cóż, biznes Avonowy tu nie rozkwitnie. Oprócz mnie jest szef i jeden architekt i … to tyle zespołu Narazie milcze na ten temat, może kiedyś będzie okazja do „ujawnienia” się jako konsultantka Dziś szef powiedział, ze chce zatrudnić jeszcze jedną osobę (2 architektów – on i kolega) to zdecydowanie za mało na 7 aktualnie realizowanych projektów i ponad 10 czekających, jeszcze wczoraj dostał zlecenie związane z rozbudową hotelu) – może dziewczyne byłaby potencjalna klientka ![]() Nadal jednak zaopatruję moje poprzednie miejsce pracy, choć kobiety coś pohamowały się z zamówieniem – z K16 nic nie zamówiły, a z K17 tylko na 70 zł (z ok. 10 które były zainteresowane Avonem). Na pewno duże znaczenie ma to, że nie ma mnie tam na co dzień – zawsze to inaczej: można spokojnie coś zasugerować w trakcie przerwy, a konieczność ewentualnego dzwonienia czy czekania aż tam przyjde na pewno jest jakimś utrudnieniem.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-12-17 o 11:22 |
||
|
|
|
#4059 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bym wysłała tę fakturkę do wglądu, wiadomo, bez danych osobowych, jednak to było za dawno temu.... |
|
|
|
|
#4060 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a mi się wydawało że moderatorzy są zatrudnieni na tym portalu
|
|
|
|
|
#4061 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No to chyba coś nie tak. Ja miałam kiedyś zamówienie na 60zł z zestawów po szkoleniach, ale nie przyszły mi, bo nie zarejestrowali mnie, że byłam na szkoleniu. Wystawili mi fakturę, z samymi brakami, dodatkowo naliczyli mi koszty małego zamówienia, a to już inna historia. No i oczywiście nie otrzymałam tej pustej paczki z samą fakturą. Kiedyś chyba w poprzenim wątku to opisywałam. Oczywiście do nich dzwoniłam i wszystko się wyjaśniło. Ale fakturę to miałam od początku i ty też powinnaś mieć !! |
|
|
|
|
#4062 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;15907406]
![]() a mi się wydawało że moderatorzy są zatrudnieni na tym portalu [/QUOTE]No coś Ty ![]() To funkcja "społeczna" 3 (albo 4) wizażanki dostały pracę w redakcji portalu, są "normalnie" zatrudnione (było ogłoszenie). Wczoraj złożylam mini zamówienie na II termin - ledwo 50 zl ... Na III termin napewno się nie załapię a szkoda, bo prezenty fajne
|
#4063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() GRATULUJĘ znalezienia pracy ja siedzę na bezrobociu od września, może wkrótce mi też się coś uda znaleźć, chociaż jest bardzo ciężko
|
|
|
|
|
#4064 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiecie jakie jaja. Dzwoniłam do Warszawy, aby dowiedzieć się co z moim zamówieniem i powiedzieli mi ,że zostało przez nich usunięte. Facet nie powiedział dlaczego, bo nie wiedział.Jak mogą usuwać zamówienia bez porozumienia z konsultantką. Zaznaczam, że nie były tam same lusterka i pędzle ,ale także inne rzeczy. Rozumiecie coś z tego?
|
|
#4065 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jak jest paczka pusta i np same braki, czy literatura, to go blokują i nie wysylają, bo sie im nie opłaca
|
|
|
|
|
#4066 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;15907890]mi tez tak zrobili;(
jak jest paczka pusta i np same braki, czy literatura, to go blokują i nie wysylają, bo sie im nie opłaca [/QUOTE]Tak, ale powinien być na profilu avonowskim jakiś ślad, że coś zadziałało się... Dawniej moja ,tylko z tym, że miała TPS , dostała w kartoniku tylko prezent z TPSu, wyzerowaną fakture, no i literaturę. Teraz może robią inaczej, to bylo 2 lata temu... |
|
|
|
#4067 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Po drugie jeśli są w niej rzeczy z produkcją opóźnioną to powinni w jakiś sposób dać znać,że one wiszą na koncie. A tak to nic nie wiadomo. Dlaczego usunęli też rzeczy na które klientki czekają?
|
|
#4068 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Ciekawa jestem, czy teraz nadal podobałby mi się. 10 lat temu miałam inne (mniejsze) wymagania co do zapachów. Tak sobie myślę, bo na dzień dzisiejszy odpowiadają mi tylko zapachy TTA i te prestiżowe (Lacroix, Ungaro).Cytat:
U mnie tylko brak szalika Dirk.
|
|
#4069 |
|
Wtajemniczenie
|
Potrzebuję pożyczyć do Świąt wodę męską U By Ungaro. Mam zamowioną, miały być 15.12, teraz informacja w strefie,że dostępne dopiero od 21.12. Oczywiście od osób z Krakowa.
|
#4070 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i mroźno.Skrzydlate potwory dostały rano dodatkową porcje tłuszczyku i nasionek u buszuja ![]() Hosenka* Dzięki za opinie ![]() Cytat:
![]() Wątek o lakierach subskrybuję. Naprawdę cudeńka tam dziewczyny pokazują
|
|
#4071 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny jak sie przez ile katalogow nie zamawia to sie przestaje byc konsultantka?
|
|
|
|
#4072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
któraś orientuje się w temacie? |
|
|
|
|
#4073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"wybrana szczotka taniej 50% przy zakupie dowolnego produktu ze stron 110 - 119", tzn., że do każdej szczotki lub grzebienia musisz mieć jeden produkt do włosów, np. 1 szampon = 1 szczotka. A w twoim przypadku 8 szczotek = 8 szamponów (lub innych produktów z wybranych stron). Jak będziesz miała mniej szamponów to nie sprzedadzą ci szczotek bo jest napisane "Produkty są niedostępne w cenach regularnych" więc bez szamponu nie możesz ich kupić. Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-12-17 o 13:05 |
|
|
|
|
#4074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak nie będzie można zamówić bez zakupu szamponu czy odżywek to straszna kicha ;/ Edytowane przez pycia17 Czas edycji: 2009-12-17 o 13:31 |
|
|
|
|
#4075 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4076 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4078 |
|
Zakorzenienie
|
też mi się tak wydaję
|
|
|
|
#4079 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Podobnie jak andziat na razie ciężko z pracą, też szukam i powoli mnie to przerażać zaczyna. Siedzę w domu od października. Dobrze, że jest to forum, mam tu Was i Avon, czyli jakieś zajęcie
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
|
|
|
#4080 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Daisy-May mała, ale... ma szerokie dno, jest pojemna również ma kieszonke na telefon i druga na zamek, nie za długie raczki ale da sie nosić na ramieniu, torebka jest na zamek za co plus ogólnie bardziej podoba mi się Ellen, jednak wydaje mi się że Daisy-May jest praktyczniejsza ![]() aha, na Ellen zrobiły mi sie brzydkie zadziory nawet nie wiem kiedy...
Edytowane przez kasiamagda23 Czas edycji: 2009-12-17 o 14:17 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:33.

' haha , maniaki AVONOWE 

Narazie milcze na ten temat, może kiedyś będzie okazja do „ujawnienia” się jako konsultantka
byłaby potencjalna klientka 

ja siedzę na bezrobociu od września, może wkrótce mi też się coś uda znaleźć, chociaż jest bardzo ciężko