|
|
#4051 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wrocław! ;-) cz. 2
Cytat:
Chociaż drugiego nazwiska nie kojarzę... ale to na pewno ta Pani. Mały świat mały... co chwilę się o tym przekonuję
|
|
|
|
|
#4052 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Wrocławianki,
Podczytuję Was już trochę, chociaż w tym wątku ani razu się nie odzywałam. Mieszkam również jak Wy we Wrocławiu i często korzystam z Waszych rad.
Edytowane przez joasia_ Czas edycji: 2011-10-29 o 15:47 |
|
|
|
#4053 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny gdzie we Wrocławiu można kupić dobrą męską kurtkę skórzaną?
Ale żeby też nie kosztowała 2000zł Cos w TKMaxx jest? A do factory warto jechac? Nie mam zielonego pojęcia gdzie takich rzeczy szukac Plus fajnie by bylo, zeby sklep byl otwarty w niedziele... |
|
|
|
#4054 |
|
Zakorzenienie
|
A na Zielińskiego? Słyszałam, że jest tam kilka stoisk ze skórami, w cenach niższych niz w Ochniku, czy Wittchen
, ale nie mam pojęcia jak z jakością...Scatty - jak Twój włoski? Bo ja jestem na etapie denerwowania się na to,m że nie mogę rozmawiać choć w połowie tak płynnie, jak po angielsku .
|
#4055 | ||
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4056 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, możecie mi polecić zaufaną kosmetyczkę we wrocławiu, u której robicie peeling kawitacyjny? Mieszkam w okolicach pl. Zgody i nie muis być to tutaj, no ale też niekoniecznie na Kozanowie czy Maślicach? Chodziłam do salonu Orchidea na Jackowskiego i nie jestem zadowolona. Robi wszystko tak żeby chodzić jak najcześciej jak najdłużej zamiast raz i porządnie (ale wiem, że na jednym zabiegu się nie kończy). I sam zabieg trwa ok .. 10 min .. Niedokładnie zmyła mi makijaż oraz tym metalowym tak tylko delikatnie dotyka twarzy zamiast delikatnie przycisnąć. Miałam zaufaną w rodzinnym mieście ale specjalnie 120 km jeździć nie będę, stąd też wiem, że zabieg jest prowadzony nieprofesjonalnie.
Pomóżcie
|
|
|
|
#4057 |
|
Jestem groszek... ;)
|
Jeśli chcecie coś z Mazideł to zapraszam do wątku zamówieniowego
klik
|
#4058 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam pytanie. Czy któraś z Was była ( któraś była na pewno
) w Afryka Coffee na Kotlarskiej? Mam zamiar zaprosić Tż na imieniny na jakąś dobrą kawę w klimatyczne miejsce, tam jeszcze nie miałam okazji być i zastanawiam się czy warto? Gdybyście mogły powiedzieć co sądzicie, czy smacznie, jakie ceny, jaka atmosfera i obsługa, to byłabym wdzięczna A jakby któraś mogła polecić inne nastrojowe miejsce na fajny wieczór przy dobrej kawie to tez poproszę .
Edytowane przez wisienka_na_torcie Czas edycji: 2011-10-28 o 17:36 |
|
|
|
#4059 |
|
Konto usunięte
|
czy może mi któraś z was polecić dobrego ginekologa we Wrocławiu, ale tak, żeby wizyta nie była zbyt droga (ok. 50-60zł)?
|
|
|
|
#4060 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() riliana, a ludzi natłok, czy raczej nie ma problemu ze znalezieniem wolnego stolika wieczorem? Edytowane przez wisienka_na_torcie Czas edycji: 2011-10-28 o 18:11 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4062 |
|
Zadomowienie
|
w sumie to nigdy nie miałam problemu za znalezieniem miejsca
Afryka ma też drugi lokal, w dawnym Pożegnaniu z Afryką, obok Academusa a w ogóle, to na Kruczej przy skrzyżowaniu z Gajowicką jest bardzo miła kawiarenka Cudowne Lata, mają pyszne ciasta, całkiem spory wybór kaw, herbat, grzane winko i zazwyczaj jest tam pusto |
|
|
|
#4063 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki bardzo
Edytowane przez wisienka_na_torcie Czas edycji: 2011-10-28 o 18:43 |
|
|
|
#4064 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
. Pozbędę się bonu na przedłużanie rzęs metodą 1:1 w salonie niedaleko ul. Hallera, który kosztował mnie 69 zł. Ważność do połowy lutego. Któraś chętna?? Mogę się wymienić za cokolwiek
Kosmetyki, ubrania i dodatki Książki, filmy, CD, kasety Edytowane przez Terha Czas edycji: 2011-10-29 o 14:37 |
|
|
|
#4065 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a jak długo czekałaś na wizytę? |
|
|
|
|
#4066 |
|
Zadomowienie
|
to przejde sie jutro na zielina. dziekuje za rady
a jeszcze co do placu zielinskiego. czy sa tam tez takie tanie stoiska Koreanczykow z jakimis ubraniami (jak na swiebodzkim)? kupilabym sobie sukieneczke jakas taka zimowa, a wiem ze oni maja tanio i czasami ciekawe rzeczy na swiebodzkim. |
|
|
|
#4067 |
|
Zakorzenienie
|
Tam się z reguły nie czeka, dzwonisz danego dnia rano i praktycznie zawsze na ten sam dzień Cię rejestrują. Tam jest sporo lekarzy i każdy przyjmuje w określony dzień tygodnia, zadzwoń i zapytaj, kiedy ta lekarka przyjmuje, bo jeśli o mnie chodzi, to jest chyba jedyna z nich, którą naprawdę mogę polecić. Numer jest na ich stronie.
|
|
|
|
#4068 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
znalazłam stronę i cennik, poczytałam na necie i ceny rzędu 100-150zł mnie odstraszają a potrzebuję tylko receptę na pigułki
|
|
|
|
|
#4069 |
|
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze takie pytanko. Orientujecie się Dziewczyny w którym douglasie we Wrocku dostanę bez problemu próbkę dowolnego koloru podkładu Colorstay Revlonu? Zależy mi na sprawdzeniu koloru , zanim zamówię przez internet, a słyszałam, że niekiedy ciężko znaleźć niektóre odcienie.
|
|
|
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
jak tylko recepte do dr Maruk Kertyńska na pl. grunwaldzkim przyjmuje codziennie oprocz piątków chyba od 16 do 18. Nie trzeba sie zapisywać ani nic. Przychodzisz i wchodzisz bez kolejki i bierze za to 30 zł (chociaz nie wiem jak to jest kiedy nie jesteś jej pacjentka - musiałabys zadzwonić)
|
#4071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4072 |
|
Wtajemniczenie
|
może jak nie zależy Ci na czasie to idź na NFZ na glinianą. na pierwszą wizytę pewnie poczekasz ok 2-3 tygodni ale potem przychodzisz tylko i bez kolejki i za darmo dostajesz receptę. polecam doktor kotłowską stamtąd
|
|
|
|
#4073 |
|
Raczkowanie
|
Widziałyście gdzieś we wro ostatnimi czasy białe balerinki? Wiem, że nie pora na nie ale może rzuciły wam się w oczy jakieś pozostałości letniego obuwia? Wolałabym kupić po przymierzeniu a nie na allegro
|
|
#4074 |
|
Zadomowienie
|
Kurtka skórzana kupiona na zielinskiego! Dzieki dziewczyny
Plus raportuje, ze na zielina jest mnostwo pieknych dzianinowych sukienek ![]() |
|
|
|
#4075 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4076 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4078 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4079 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny, widziałyście gdzieś kosmetyki Sanoflore? wiem, że są w Super Pharm, na ich stronie są też jakieś apteki wypisane, ale np. podają też że w sklepach Organic/ Organique, a jak się dziś okazało ta sieć nigdy nie sprzedawała Sanoflore... stąd też pytanie, bo wszystkie te apteki są mi nie po drodze
|
|
|
|
#4080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W pasażu grunwaldzkim jest taki sklep forever 18. Widziałam tam ostatnio balerinki, takie proste, bez żadnych dodatków. Na pewno widziałam ecru, co do białych to nie jestem w 100 % pewna. Sprawdź, możliwe, że jeszcze znajdziesz
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:06.

Jesli tak, to kobieta super