Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :) - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-10, 23:29   #4051
Hawwa87
Zakorzenienie

Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)

Medeline Może jednak się uda...? Przecież ma jeszcze dwa dni na naprawę do soboty...

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 23:33   #4052
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
Medeline Może jednak się uda...? Przecież ma jeszcze dwa dni na naprawę do soboty...
No właśnie sprawa wygląda tak: TŻ wraca w piątek wieczorem (jakoś b. późno), więc do naprawy zostaje sobota i poniedziałek...

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 23:38   #4053
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Bardzo proszę o kciuki jutro między 12 a 13 Będą potrzebne...
Ok

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość

I co? Cudownie...
" komin pękł u dziadków i to tak ze całe piętro jest czarne, i do remontu... "
"to nici z soboty?"
"postaram się wyrwać jak najszybciej"
"czyli nie spędzimy pół dnia razem?"
"w sobotę? wątpię"

I ciul z miłego wieczoru... Znając życie o 20 napisze, że jest zmęczony i tyle będzie... a ja boję się wracać do sosnowca w poniedziałek, bo pogoda jest jaka jest, a muszę na laborki zdążyć, więc przy zapowiadanej nieładnej pogodzie wolałabym jechać w niedzielę... Więc raczej niedziela też nam odpadnie... No... totalna załamka Jak matka jedzie do Rzymu, to komin pęka. Wrr, jak nie urok to sraczka, normalnie
Współczuję
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 23:43   #4054
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
No właśnie sprawa wygląda tak: TŻ wraca w piątek wieczorem (jakoś b. późno), więc do naprawy zostaje sobota i poniedziałek...
W takim razie bardzo mi przykro

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 23:55   #4055
katarakta
Zadomowienie

Mam już plan. Jestem załamana. Nie dość, że od 7.30 do ok 18 będę dzien w dzień na zajęciach. to jeszcze 2tyg będę mieć w konstancinie pod wawa. To co ja mam się kłaść spać o 24 i wstawać o 2, żeby na zajęcia zdążyć?!
Idę spać.
Życzę wam dobrej nocy

Edytowane przez katarakta
Czas edycji: 2010-02-11 o 00:08
katarakta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 05:38   #4056
polka764
Rozeznanie

Dzień dobry

26.12.2010

polka764 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 07:15   #4057
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez polka764 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

ehhhh zapowiada się całkiem fajny dzień choć nie powiem że się wyspałam w "moim" łóżeczku
nie nadrabiam na razie bo mi się nie chce za dużo tego a poza tym psiur mi nie daje bo się cały czas ruje tyłkiem żeby go smerać
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-11, 07:19   #4058
carmelova
Zakorzenienie

Hej polka.

Grape
Ty już w Polsce jesteś, prawda?
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 07:32   #4059
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Hej polka.

Grape
Ty już w Polsce jesteś, prawda?
prawda
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 07:32   #4060
najfajniejsza
Zakorzenienie

Czeeeeść
wróciliśmy ze Szczyrku. "jeździłam" na snowboardzie i było fajnie, ale mam takie zakwasy, że nie wiem, jak ja wysiedzę dziś w pracy.

i kurde, doła mam.

plan do niczego, nie wiem, kiedy nauczę się na poprawkę.
bóóóóó...

aaa, moje niegadanie coś daje, luby już się łamie wczoraj, jak wróciliśmy, włączył TV i tam było coś o sportowcu, któremu nie idzie, bo wziął niedawno ślub. Luby na to: "haha, kolejny powód, by się nie żenić, hehe". ja nie słuchałam, bo martwiłam się moim ciężkim życiem obolałej snowborderki i pytam: "co mówisz?", a on: "nie no, żartuję... myślę, że tylko ślub z niewłaściwą osobą mógłby spowodować spadek formy, a my, im dłużej jesteśmy razem, tym lepiej mi idzie " i dał buziaka. a ja, że fajnie, ale nie rozumiem, o co chodzi. na co on mi opowiedział powyższe

rety, dziś mój pierwszy w życiu tłusty czwartek bez faworków

a co u Was?
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 07:41   #4061
Dzi25
Zadomowienie

GG do Dzi25

Witam

"Myślenie nie boli, ryzyko nie gryzie"
Dzi25 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-11, 07:45   #4062
frezyjka85
Zakorzenienie

cześć

kurcze... mało wczoraj naprodukowałyście

nadrobiłam i zaraz zaczynam kolejny dzień pracy

skoro Grape już w Polsce i dziewczyny pomalutku kończą sesję to może spotkanie uda nam się zorganizować??

miłego dnia i do wieczorka
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 07:56   #4063
Gwizdak
Zakorzenienie

Dzi

jakoś weny nie mam zupełnie...
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 08:02   #4064
Dzi25
Zadomowienie

GG do Dzi25

ja tez... właśnie dowiedziałam się,że z moim awansem łączy się tylko "symboliczna' podwyżka. Ehhhh A juz widziałam siebie w "swoim" mieszkaniu.... Marzenia-dobra rzecz....

Stary 2010-02-11, 08:15   #4065
butterfly20
Zakorzenienie

Cześć

I witam Dzi Jak z TŻem?

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale z tego co kojarzę to nasza Grape też chce tą piosenkę na pierwszy taniec, bo ma z nią wyjątkowe wspomnienia z zaręczyn
Naprawdę myślisz,że Nasza Grape ma tak beznadziejny gust?
Sorry,jeśli kogoś urażę,ale zazwyczaj walę prosto z mostu.Nawet jak moja koleżanka mi powiedziała w sierpniu,że będzie to miała na pierwszy taniec to się trochę pośmiałam i jej powiedziałam,że to beznadziejna piosnka Na szczęście ona mnie zna i nie obraziła się i tak czy siak wzięła tę piosenkę,bo nie miała pomysłu na inną...

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
a spoko masz teściów czy takich sobie ?
Ciekawe pytanie Ja się może też na nie wypowiem. Moi są spoko w normalnym życiu (przynajmniej dla mnie bo z TŻem się kłócą). Zawsze jak gadam z Teściową to jest super. Zawsze też mnie komplementuje,że ładnie wyglądam,lub że mam fajną kurtkę,fajną torebkę itp (i zawsze pyta czy z Benettona-ona ma chyba na tym punkcie fioła). Dlatego wyobraźcie sobie moje zdziwienie jak zaczęła robić te problemy z salą.

Cytat:
Hej. Jakoś nie mam weny, nie mogę się wbić

Mam ochotę na kanapkę z pastą z łososia i ogórka. Mmmmm....

Mam juz wyniki egzaminu Czułam, że mi dobrze poszło, ale nie sądziłam, że dostanę tak wysoką ocenę Niniejszym skończyłam sesję zimową
Gratuluję!! Ja nie wiem...jak Ty to robisz? Masz dobrą pamięć i zapamiętujesz wiele z wykładów? Jakbym ja się prawie nie uczyła to na pewno bym nie zdała (chyba,że jakiś naprawdę śmieszny przedmiot). Poza tym siedzisz codziennie w pracy,spełniasz się jako gospodyni domowa...jak Ty na to wszystko znajdujesz czas? Daj jakąś receptę

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
biedna,się nacierpisz ale przynajmniej już masz ząbki zrobione wszystkie juz tak?

Ja też ćwiczę pomyśl jaka piękna i seksi bedziesz na wakacje ale Ty szczuplutka jesteś więc co ja pisze

Ja po spotkaniu już z Tż było CUDOWNIE chyba moja zmiana już daje o sobie znać. Tż jeszcze taki miły dla mnie nie był. Ciągle przytulał,pytał czy mi zimno,przykrywał kołdrą,podawał picie a na koniec jak wrócił do domu to był smutny,że tak szybko czas dzisiaj nam zleciał
1. Jeszcze mam dwa ząbki do zrobienia. To są jeszcze pozostałości po aparacie. Bo te ubytki co miałam takie gorsze to zrobiłam rok temu,a teraz wylazły jeszcze takie co były malutkie,ukryte czy coś.
W ogóle to gadaliśmy z dentystą jeszcze o wyrwaniu mi jednej ósemki.Bo ona strasznie głupio mi wyrosła,jest bardzo ukryta i mnie uwiera. Chyba ją wyrwę,bo nic dobrego z niej nie mam To dopiero będzie ból...

2. Ja też ćwiczę. Orbitrek + Twister+ 6 weidera. Niestety nie codziennie tylko w wolne dni. Ale zawsze to coś Przygotowuję się do kursu

3. Super,że już dobrze.Widać jest mu trochę głupio i chce Ci wynagrodzić swój wybryk.To dobrze

Cytat:
Napisane przez katarakta Pokaż wiadomość
Zapomniałam, ważę znów 68 a ubraniu, więc bez jest 67 I chyba nie będę zmieniać rozmiarów pierścionka, bo jakoś jak u Tż byłam to mi palec spuchł i było ok, a Tż powiedział, żebym nie zmniejszała, bo jeszcze przytyję On to naprawdę potrafi człowieka zmotywować. A koleżanka jeszcze później mi zaczęła opwiadać, że jakaś para rozstała się po 3latach narzeczeństwa (to apropo daty mojego ślubu) Nie ma to jak pozytywne myślenie znajomych Ale wolę poczekać, niż brać ślub po pół roku znajomości.
Mi też pierścionek trochę lata. Ja jeszcze nie zmniejszam-czekam do lata kiedy to palce puchną i wtedy zobaczę

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Czeeeeść
wróciliśmy ze Szczyrku. "jeździłam" na snowboardzie i było fajnie, ale mam takie zakwasy, że nie wiem, jak ja wysiedzę dziś w pracy.

a co u Was?
No wieeeesz?I nie odwiedziłaś mnie w B-B? O tyyyy

Ja chyba sobie dzisiaj popączkuję Specjalnie nie jadłam słodyczy i zbierałam siły na dzisiaj

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 08:22   #4066
Claris
Zakorzenienie

hej Dzi tż już Ci pozwala pisać tu?
Zobaczcie co czarna kawa wysłała na pocztę, jestem w szoku!!!!
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 08:28   #4067
Dzi25
Zadomowienie

GG do Dzi25

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Sama decyduję o sobie. A co! Stęskniłam się za Wami

Stary 2010-02-11, 08:35   #4068
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
cześć

kurcze... mało wczoraj naprodukowałyście

nadrobiłam i zaraz zaczynam kolejny dzień pracy

skoro Grape już w Polsce i dziewczyny pomalutku kończą sesję to może spotkanie uda nam się zorganizować??

miłego dnia i do wieczorka
Tak tak tak!

Cytat:
Czeeeeść

i kurde, doła mam.

bóóóóó...

aaa, moje niegadanie coś daje, luby już się łamie wczoraj, jak wróciliśmy, włączył TV i tam było coś o sportowcu, któremu nie idzie, bo wziął niedawno ślub. Luby na to: "haha, kolejny powód, by się nie żenić, hehe". ja nie słuchałam, bo martwiłam się moim ciężkim życiem obolałej snowborderki i pytam: "co mówisz?", a on: "nie no, żartuję... myślę, że tylko ślub z niewłaściwą osobą mógłby spowodować spadek formy, a my, im dłużej jesteśmy razem, tym lepiej mi idzie " i dał buziaka. a ja, że fajnie, ale nie rozumiem, o co chodzi. na co on mi opowiedział powyższe

a co u Was?
Hej Mysza
Pierwszy raz byłaś na snowboardzie? Ja mam ambicje nauczyć się jeździć na desce w przyszłym sezonie, w tym kupujemy ciuszki. Długo się uczyłaś?

Cytat:
Napisane przez Dzi25 Pokaż wiadomość
Witam
Hej

Motylku w tymi moimi egzaminami to jest tak, że na wykłady w ogóle nie chodzę, bo studiuję dziennie i wykłady są w moich godzinach pracy. Ja po prostu zawsze zaczynam się uczyć dużo wcześniej, bo wiem, że czasem wieczorem będę zmeczona i nie będę miała siły na naukę. Także przygotowania do sesji zimowej zaczęłam w grudniu.

Poza tym robię robie spore przerwy między egzaminami: min. 1 tydz. No i uczę się ze skryptów, z pytań z poprzednich lat i tylko tego, co jest absolutnie niezbędne. Nie doczytuję nic dodatkowo. Nawet cywila zdałam nie mając w rękach komentarza Czasem się uczę 3 tyg. i dostaję 3, a czasem 2 wieczory i mam 4,5 Kwestia szczęścia.

No i nie uczę się jak jest Tż w domu, wolę ten czas spędzić z nim a nie z książkami :P

Powiedz mi jeszcze Motylku jak długo uczyłaś się jeździć na desce? Ciężko było?
Stary 2010-02-11, 08:52   #4069
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez... właśnie dowiedziałam się,że z moim awansem łączy się tylko "symboliczna' podwyżka. Ehhhh A juz widziałam siebie w "swoim" mieszkaniu.... Marzenia-dobra rzecz....
oj, nie martw się... na pewno za jakiś czas dostaniesz większą podwyżkę
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
No wieeeesz?I nie odwiedziłaś mnie w B-B? O tyyyy

Ja chyba sobie dzisiaj popączkuję Specjalnie nie jadłam słodyczy i zbierałam siły na dzisiaj
mi chyba w pracy dadzą pączusie
nie zajechałam, ale w Bielsku byłam! nawet mieliśmy problem z wyjechaniem i jakieś 20 minut jeździliśmy po B-B.
Cytat:
Co za chamstwo :/
Cytat:
Tak tak tak!

Hej Mysza
Pierwszy raz byłaś na snowboardzie? Ja mam ambicje nauczyć się jeździć na desce w przyszłym sezonie, w tym kupujemy ciuszki. Długo się uczyłaś?

Hej

Motylku w tymi moimi egzaminami to jest tak, że na wykłady w ogóle nie chodzę, bo studiuję dziennie i wykłady są w moich godzinach pracy. Ja po prostu zawsze zaczynam się uczyć dużo wcześniej, bo wiem, że czasem wieczorem będę zmeczona i nie będę miała siły na naukę. Także przygotowania do sesji zimowej zaczęłam w grudniu.

Poza tym robię robie spore przerwy między egzaminami: min. 1 tydz. No i uczę się ze skryptów, z pytań z poprzednich lat i tylko tego, co jest absolutnie niezbędne. Nie doczytuję nic dodatkowo. Nawet cywila zdałam nie mając w rękach komentarza Czasem się uczę 3 tyg. i dostaję 3, a czasem 2 wieczory i mam 4,5 Kwestia szczęścia.

No i nie uczę się jak jest Tż w domu, wolę ten czas spędzić z nim a nie z książkami :P

Powiedz mi jeszcze Motylku jak długo uczyłaś się jeździć na desce? Ciężko było?
ja nie brałam nauczyciela i jestem TOTALNYM ANTYTALENTEM, a mimo to po godzinie umiałam skręcać, po dwóch hamować ale na oślej łączce, jak się rozpędzałam, to waliłam tyłkiem z całym impetem i mam obitą kość ogonową. Ogólnie polecam

co do Twojej nauki... kojarzysz mi się z moją koleżanką. Ona też potrafi się systematycznie uczyć, na wszystko znajdzie czas i w ogóle

a ja?
Stary 2010-02-11, 08:52   #4070
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo proszę o kciuki jutro między 12 a 13 Będą potrzebne...

Cytat:
Napisane przez polka764 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Cześć Co słychać?

Cytat:
Czeeeeść

i kurde, doła mam.

bóóóóó...

a co u Was?
Fajnie,że miałaś udany wyjazd

Cytat:
Witam
Cześć

Cytat:
Cześć

1. Jeszcze mam dwa ząbki do zrobienia. To są jeszcze pozostałości po aparacie. Bo te ubytki co miałam takie gorsze to zrobiłam rok temu,a teraz wylazły jeszcze takie co były malutkie,ukryte czy coś.
W ogóle to gadaliśmy z dentystą jeszcze o wyrwaniu mi jednej ósemki.Bo ona strasznie głupio mi wyrosła,jest bardzo ukryta i mnie uwiera. Chyba ją wyrwę,bo nic dobrego z niej nie mam To dopiero będzie ból...

2. Ja też ćwiczę. Orbitrek + Twister+ 6 weidera. Niestety nie codziennie tylko w wolne dni. Ale zawsze to coś Przygotowuję się do kursu

3. Super,że już dobrze.Widać jest mu trochę głupio i chce Ci wynagrodzić swój wybryk.To dobrze
1. Ja miałam niedawno usuwaną ósemkę górną,dostałam znieczulenie i NIC nie bolało czułam tylko ,że coś mi robią i tak jakby kości się łamały (nie chce Cię straszyc) ale naprawdę Uwierz mi NIC nie bolii nie masz się czego bać raz dwa i po strachu została mi też jedna ósemka górna lewa do wyrwania bo też mi krzywo rośnie i sie już tak nie boje dasz rade to nic strasznego
2. Też ćwicze na orbitreku bo zawsze dobre efekty daje a ile ćwiczysz na tym ? W sensie ile minut?
3. Ja też się cieszę,że było dobrze i mam nadzieje,że też przemyślał swoje zachowanie,że nie fajnie postąpił

Cytat:
Widziałam to...masakra

Jejku obudziłam się przerażona:P śniło mi się,że goni mnie ten gwałciciel co teraz mówią o nim w tv z zielonej góry i uciekałam przed nim do windy i on mnie złapał i się obudziłam. O rany.

Do tego ten śnieg ,który ciągle pada znowu czeka mnie odśnieżanie

No i dzisiaj tłusty czwartek
Stary 2010-02-11, 09:01   #4071
Dzi25
Zadomowienie

GG do Dzi25

Cytat:
oj, nie martw się... na pewno za jakiś czas dostaniesz większą podwyżkę
Taaaa, juz 2 lata czekałam na jakąkolwiek podwyżkę I dostałam....ehhh szkoda gadać

Stary 2010-02-11, 09:01   #4072
carmelova
Zakorzenienie

Madzia ale miałaś sen.. masakra. A ja dzisiaj zjadlam juz 2 pączki. Prezes stawiał
Naj to super, że robisz takie postępy ! Ja też jestem antytalenciem sportów zimowych. Dodatkowo jestem zachowawcza :/ A masz swój sprzęt czy wypożyczałaś?
Stary 2010-02-11, 09:02   #4073
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Sama decyduję o sobie.
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 09:02   #4074
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
prawda
i jak ci sie podoba?
Stary 2010-02-11, 09:04   #4075
butterfly20
Zakorzenienie

Carmi jak to dajesz sobie tydzień czasu między egzaminami? U Nas narzucają Nam terminy i często są bzdurnie bardzo małe odstępy czasu między egzaminami.
Co do jazdy na desce to za pierwszym razem załapałam jazdę z płozem i hamowanie( tego mnie najpierw uczyli,żebym się od razu nie zabiła). Za drugim razem już zjeżdżałam bokiem do stoku. Natomiast najgorzej mi szła nauka skrętów Dla mnie to było nie do pomyślenia co ja mam zrobić,żeby skręcić. No i bałam się

Madzia ja miałam już wyrywaną 6 i 5 do aparatu i to było okropne przeżycie Dlatego tak się boję kolejnego wyrywania

Póki co około 15 min. na orbitreku. Potem będę zwiększać sukcesywnie-póki co nie mam na to kondycji.Ale zaczynałam od 5 minut. Nie ma co się przeciążać na pierwsze razy.

Stary 2010-02-11, 09:05   #4076
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia ale miałaś sen.. masakra. A ja dzisiaj zjadlam juz 2 pączki. Prezes stawiał
Taak, sen super cała mokra się obudziłam

Ja jeszcze nie jadłam,ale nie będę się opierać Później jak pojade do Tża to jego mama pewnie zrobi faworki mmm

A co do sportów zimowych to ja lepiej nic nie mówię:P kiedyś jak uczyłam się jeździć na nartach z Tżem to kazał mi zjechać z górki i żebym hamowała tak narty dając na bok to ja jak głupia się posłuchałam zjechałam (miałam serce w gardle) i krzycze ,że nie dam rady wyhamować a on zamiast mnie łapać to się śmiał ze mnie to wleciałam w słup (taki gdzie jest znaczek ludzik z nartami) hehe obkreciłam sie na nim i poleciałam siuuuup w płot ludzie musieli mnie wyciagać a ten (....) stał i zwijał się ze śmiechu
Stary 2010-02-11, 09:07   #4077
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Przeczytałam maila - masakra

Jeśli chodzi o ten konkurs - to ja wcale nie mam szczęścia suszarka to była moja pierwsza w życiu jakakolwiek nagroda ta będzie druga, do tego druga wizażowa

Poza tym wczoraj spędziłam dzień w kuchni - piekłam dla TŻta i jego taty pączki z nadzieniem, bez nadzienia i chrusty. Sporo już wczoraj zeżarł
Wprawdzie kształtu to to nie ma żadnego, bo jakoś mi lepienie nie wychodziło ale smakują rewelacyjnie
Tylko ja się jakoś przekonać nie mogę, nigdy nie przepadałam za pączkami i chrustami

A poza tym to jestem choooora czuję się jakby mnie walec przejechał
Stary 2010-02-11, 09:08   #4078
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Naj to super, że robisz takie postępy ! Ja też jestem antytalenciem sportów zimowych. Dodatkowo jestem zachowawcza :/ A masz swój sprzęt czy wypożyczałaś?
pożyczałam, bo nie wiedziałam, czy mi się to w ogóle spodoba. okazało się, że tak teraz będę musiała kupić stroj jakiś fajny, bo na razie wyglądałam jak jedno wielkie nieszczęście ale deski raczej nie kupię, bo na kilka dni w roku mi się nie opłaca. zwłaszcza że za wypożyczenie płaci się tylko 30 zł za dobę.
ja jestem straaasznie cieżka w nauce. uczyłam sięna desce i ja, i luby i szwagierka. szwagierka jest trochę lepsza ode mnie, a więc szybciej załapała. natomiast luby po 10 minutach zjeżdżał z całej długości stoczku bez upadku, choć ze Skrzycznego zjeżdżał tylko na nartach ogólnie więc: jeśli mi się udało, to każdemu sie uda gorzej, że bolał mnie tyłek i drugiego dnia jeździłam tylko wolno na krótkich odcinkach, żebym umiała zahamować, więc bez frajdy, bo mnie tak tyłek bolał, że się okropnie bałam upadku, więc się nie rozpędzałam.
no i miałąm problem ze... WSTAWANIEM jako jedyna na stoczku. 4-letnie dzieci śmigają, a ja... Ale opanowałam zapinanie na stojąco do perfekcji
Stary 2010-02-11, 09:11   #4079
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia ja miałam już wyrywaną 6 i 5 do aparatu i to było okropne przeżycie Dlatego tak się boję kolejnego wyrywania

Póki co około 15 min. na orbitreku. Potem będę zwiększać sukcesywnie-póki co nie mam na to kondycji.Ale zaczynałam od 5 minut. Nie ma co się przeciążać na pierwsze razy.
ale okropne przeżycie w sensie,że Cię bolało? Bo przy zastrzyku nie ma prawa Cię boleć chyba,że był za słaby. Nie bój się mnie też to czeka a przed wyrywaniem tej pierwszej ósemki cała się trzęsłam i w ogóle.

pewnie,że nie ma co przesadzać z czasem na orbitreku ja też tak zaczynałam od 5 min teraz schodzi mi to w godzinke

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość

Poza tym wczoraj spędziłam dzień w kuchni - piekłam dla TŻta i jego taty pączki z nadzieniem, bez nadzienia i chrusty. Sporo już wczoraj zeżarł
Wprawdzie kształtu to to nie ma żadnego, bo jakoś mi lepienie nie wychodziło ale smakują rewelacyjnie
Tylko ja się jakoś przekonać nie mogę, nigdy nie przepadałam za pączkami i chrustami

A poza tym to jestem choooora czuję się jakby mnie walec przejechał
nie wiesz co tracisz

Zdrowiej bidulko masz dzisiaj wolne??
Stary 2010-02-11, 09:12   #4080
butterfly20
Zakorzenienie

Kawuszko wooow nieźle...

A dopiero teraz zobaczyłam to co na poczcie pisałyście wczoraj.Ech...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości