|
|
#4051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)
Medeline
Może jednak się uda...? Przecież ma jeszcze dwa dni na naprawę do soboty...
|
#4052 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie sprawa wygląda tak: TŻ wraca w piątek wieczorem (jakoś b. późno), więc do naprawy zostaje sobota i poniedziałek...
|
|
#4053 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ok
![]() Cytat:
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
|
|
|
#4054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4055 |
|
Zadomowienie
|
Mam już plan. Jestem załamana. Nie dość, że od 7.30 do ok 18 będę dzien w dzień na zajęciach. to jeszcze 2tyg będę mieć w konstancinie pod wawa. To co ja mam się kłaść spać o 24 i wstawać o 2, żeby na zajęcia zdążyć?!
Idę spać. Życzę wam dobrej nocy Edytowane przez katarakta Czas edycji: 2010-02-11 o 01:08 |
|
|
|
#4056 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#4057 |
|
Zakorzenienie
|
ehhhh zapowiada się całkiem fajny dzień choć nie powiem że się wyspałam w "moim" łóżeczku ![]() nie nadrabiam na razie bo mi się nie chce za dużo tego a poza tym psiur mi nie daje bo się cały czas ruje tyłkiem żeby go smerać
|
|
#4058 |
|
Zakorzenienie
|
Hej polka.
Grape Ty już w Polsce jesteś, prawda?
|
|
|
|
#4059 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4060 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeść
wróciliśmy ze Szczyrku. "jeździłam" na snowboardzie i było fajnie, ale mam takie zakwasy, że nie wiem, jak ja wysiedzę dziś w pracy. i kurde, doła mam. plan do niczego, nie wiem, kiedy nauczę się na poprawkę. bóóóóó... aaa, moje niegadanie coś daje, luby już się łamie i pytam: "co mówisz?", a on: "nie no, żartuję... myślę, że tylko ślub z niewłaściwą osobą mógłby spowodować spadek formy, a my, im dłużej jesteśmy razem, tym lepiej mi idzie " i dał buziaka. a ja, że fajnie, ale nie rozumiem, o co chodzi. na co on mi opowiedział powyższe ![]() rety, dziś mój pierwszy w życiu tłusty czwartek bez faworków ![]() a co u Was? |
|
|
|
#4061 |
|
Zadomowienie
|
Witam
|
#4062 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() kurcze... mało wczoraj naprodukowałyście ![]() nadrobiłam i zaraz zaczynam kolejny dzień pracy ![]() skoro Grape już w Polsce i dziewczyny pomalutku kończą sesję to może spotkanie uda nam się zorganizować?? miłego dnia i do wieczorka
|
|
|
|
#4063 |
|
Zakorzenienie
|
Dzi
![]() ![]() jakoś weny nie mam zupełnie...
|
#4064 |
|
Zadomowienie
|
ja tez... właśnie dowiedziałam się,że z moim awansem łączy się tylko "symboliczna' podwyżka. Ehhhh A juz widziałam siebie w "swoim" mieszkaniu.... Marzenia-dobra rzecz....
|
#4065 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() I witam Dzi Jak z TŻem?![]() Cytat:
![]() Sorry,jeśli kogoś urażę,ale zazwyczaj walę prosto z mostu.Nawet jak moja koleżanka mi powiedziała w sierpniu,że będzie to miała na pierwszy taniec to się trochę pośmiałam i jej powiedziałam,że to beznadziejna piosnka Na szczęście ona mnie zna i nie obraziła się i tak czy siak wzięła tę piosenkę,bo nie miała pomysłu na inną...Ciekawe pytanie Ja się może też na nie wypowiem. Moi są spoko w normalnym życiu (przynajmniej dla mnie bo z TŻem się kłócą). Zawsze jak gadam z Teściową to jest super. Zawsze też mnie komplementuje,że ładnie wyglądam,lub że mam fajną kurtkę,fajną torebkę itp (i zawsze pyta czy z Benettona-ona ma chyba na tym punkcie fioła) . Dlatego wyobraźcie sobie moje zdziwienie jak zaczęła robić te problemy z salą.Cytat:
Daj jakąś receptę![]() Cytat:
W ogóle to gadaliśmy z dentystą jeszcze o wyrwaniu mi jednej ósemki.Bo ona strasznie głupio mi wyrosła,jest bardzo ukryta i mnie uwiera. Chyba ją wyrwę,bo nic dobrego z niej nie mam ![]() ![]() To dopiero będzie ból...2. Ja też ćwiczę. Orbitrek + Twister+ 6 weidera. Niestety nie codziennie tylko w wolne dni. Ale zawsze to coś Przygotowuję się do kursu![]() 3. Super,że już dobrze.Widać jest mu trochę głupio i chce Ci wynagrodzić swój wybryk.To dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja chyba sobie dzisiaj popączkuję Specjalnie nie jadłam słodyczy i zbierałam siły na dzisiaj
|
|
#4066 |
|
Zakorzenienie
|
hej Dzi
tż już Ci pozwala pisać tu?Zobaczcie co czarna kawa wysłała na pocztę, jestem w szoku!!!! |
|
|
|
#4067 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4068 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Pierwszy raz byłaś na snowboardzie? Ja mam ambicje nauczyć się jeździć na desce w przyszłym sezonie, w tym kupujemy ciuszki. Długo się uczyłaś? Hej ![]() Motylku w tymi moimi egzaminami to jest tak, że na wykłady w ogóle nie chodzę, bo studiuję dziennie i wykłady są w moich godzinach pracy. Ja po prostu zawsze zaczynam się uczyć dużo wcześniej, bo wiem, że czasem wieczorem będę zmeczona i nie będę miała siły na naukę. Także przygotowania do sesji zimowej zaczęłam w grudniu. Poza tym robię robie spore przerwy między egzaminami: min. 1 tydz. No i uczę się ze skryptów, z pytań z poprzednich lat i tylko tego, co jest absolutnie niezbędne. Nie doczytuję nic dodatkowo. Nawet cywila zdałam nie mając w rękach komentarza Czasem się uczę 3 tyg. i dostaję 3, a czasem 2 wieczory i mam 4,5 Kwestia szczęścia. No i nie uczę się jak jest Tż w domu, wolę ten czas spędzić z nim a nie z książkami :P Powiedz mi jeszcze Motylku jak długo uczyłaś się jeździć na desce? Ciężko było? |
||
|
|
|
#4069 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie zajechałam, ale w Bielsku byłam! nawet mieliśmy problem z wyjechaniem i jakieś 20 minut jeździliśmy po B-B. Cytat:
Cytat:
ale na oślej łączce, jak się rozpędzałam, to waliłam tyłkiem z całym impetem i mam obitą kość ogonową. Ogólnie polecam ![]() co do Twojej nauki... kojarzysz mi się z moją koleżanką. Ona też potrafi się systematycznie uczyć, na wszystko znajdzie czas i w ogóle ![]() a ja? |
||||
|
|
|
#4070 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cześć Co słychać?![]() Cytat:
![]() ![]() Cześć ![]() Cytat:
czułam tylko ,że coś mi robią i tak jakby kości się łamały (nie chce Cię straszyc) ale naprawdę Uwierz mi NIC nie boli i nie masz się czego bać raz dwa i po strachu została mi też jedna ósemka górna lewa do wyrwania bo też mi krzywo rośnie i sie już tak nie boje![]() dasz rade to nic strasznego 2. Też ćwicze na orbitreku bo zawsze dobre efekty daje a ile ćwiczysz na tym ? W sensie ile minut?![]() 3. Ja też się cieszę,że było dobrze i mam nadzieje,że też przemyślał swoje zachowanie,że nie fajnie postąpił ![]() Cytat:
![]() ![]() Jejku obudziłam się przerażona:P śniło mi się,że goni mnie ten gwałciciel co teraz mówią o nim w tv z zielonej góry i uciekałam przed nim do windy i on mnie złapał i się obudziłam. O rany.Do tego ten śnieg ,który ciągle pada znowu czeka mnie odśnieżanieNo i dzisiaj tłusty czwartek
|
|
|
#4071 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I dostałam....ehhh szkoda gadać
|
|
#4072 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia ale miałaś sen.. masakra. A ja dzisiaj zjadlam juz 2 pączki. Prezes stawiał
![]() Naj to super, że robisz takie postępy ! Ja też jestem antytalenciem sportów zimowych. Dodatkowo jestem zachowawcza :/ A masz swój sprzęt czy wypożyczałaś? |
|
|
|
#4073 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4074 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4075 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi jak to dajesz sobie tydzień czasu między egzaminami? U Nas narzucają Nam terminy i często są bzdurnie bardzo małe odstępy czasu między egzaminami.
Co do jazdy na desce to za pierwszym razem załapałam jazdę z płozem i hamowanie( tego mnie najpierw uczyli,żebym się od razu nie zabiła). Za drugim razem już zjeżdżałam bokiem do stoku. Natomiast najgorzej mi szła nauka skrętów Dla mnie to było nie do pomyślenia co ja mam zrobić,żeby skręcić. No i bałam się![]() Madzia ja miałam już wyrywaną 6 i 5 do aparatu i to było okropne przeżycie Dlatego tak się boję kolejnego wyrywania![]() Póki co około 15 min. na orbitreku. Potem będę zwiększać sukcesywnie-póki co nie mam na to kondycji.Ale zaczynałam od 5 minut. Nie ma co się przeciążać na pierwsze razy.
|
#4076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cała mokra się obudziłam![]() Ja jeszcze nie jadłam,ale nie będę się opierać Później jak pojade do Tża to jego mama pewnie zrobi faworki A co do sportów zimowych to ja lepiej nic nie mówię:P kiedyś jak uczyłam się jeździć na nartach z Tżem to kazał mi zjechać z górki i żebym hamowała tak narty dając na bok to ja jak głupia się posłuchałam zjechałam (miałam serce w gardle) i krzycze ,że nie dam rady wyhamować a on zamiast mnie łapać to się śmiał ze mnie to wleciałam w słup (taki gdzie jest znaczek ludzik z nartami) hehe obkreciłam sie na nim i poleciałam siuuuup w płot ludzie musieli mnie wyciagać a ten (....) stał i zwijał się ze śmiechu
|
|
|
#4077 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Przeczytałam maila - masakra
![]() Jeśli chodzi o ten konkurs - to ja wcale nie mam szczęścia suszarka to była moja pierwsza w życiu jakakolwiek nagroda ta będzie druga, do tego druga wizażowa ![]() Poza tym wczoraj spędziłam dzień w kuchni - piekłam dla TŻta i jego taty pączki z nadzieniem, bez nadzienia i chrusty. Sporo już wczoraj zeżarł ![]() Wprawdzie kształtu to to nie ma żadnego, bo jakoś mi lepienie nie wychodziło ale smakują rewelacyjnie Tylko ja się jakoś przekonać nie mogę, nigdy nie przepadałam za pączkami i chrustami ![]() A poza tym to jestem choooora czuję się jakby mnie walec przejechał
|
#4078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz będę musiała kupić stroj jakiś fajny, bo na razie wyglądałam jak jedno wielkie nieszczęście ale deski raczej nie kupię, bo na kilka dni w roku mi się nie opłaca. zwłaszcza że za wypożyczenie płaci się tylko 30 zł za dobę.ja jestem straaasznie cieżka w nauce. uczyłam sięna desce i ja, i luby i szwagierka. szwagierka jest trochę lepsza ode mnie, a więc szybciej załapała. natomiast luby po 10 minutach zjeżdżał z całej długości stoczku bez upadku, choć ze Skrzycznego zjeżdżał tylko na nartach ogólnie więc: jeśli mi się udało, to każdemu sie uda gorzej, że bolał mnie tyłek i drugiego dnia jeździłam tylko wolno na krótkich odcinkach, żebym umiała zahamować, więc bez frajdy, bo mnie tak tyłek bolał, że się okropnie bałam upadku, więc się nie rozpędzałam. no i miałąm problem ze... WSTAWANIEM
|
|
|
|
|
#4079 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie też to czeka a przed wyrywaniem tej pierwszej ósemki cała się trzęsłam i w ogóle.pewnie,że nie ma co przesadzać z czasem na orbitreku ja też tak zaczynałam od 5 min teraz schodzi mi to w godzinke![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() Zdrowiej bidulko
|
|
|
#4080 |
|
Zakorzenienie
|
Kawuszko wooow nieźle...
A dopiero teraz zobaczyłam to co na poczcie pisałyście wczoraj.Ech...
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.

Może jednak się uda...? Przecież ma jeszcze dwa dni na naprawę do soboty...

Będą potrzebne...
a ja boję się wracać do sosnowca w poniedziałek, bo pogoda jest jaka jest, a muszę na laborki zdążyć, więc przy zapowiadanej nieładnej pogodzie wolałabym jechać w niedzielę... 

choć nie powiem że się wyspałam w "moim" łóżeczku 
za dużo tego 

On to naprawdę potrafi człowieka zmotywować. A koleżanka jeszcze później mi zaczęła opwiadać, że jakaś para rozstała się po 3latach narzeczeństwa (to apropo daty mojego ślubu)
Kwestia szczęścia.