|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
cześć.
Madziu gratulacje dla męża
|
|
#4052 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuję
![]() Wczoraj skubaniec zadzwonił do mnie z pracy i powiedział tylko, ze ma dla mnie super wiadomośc, ale więcej powie mi w domu. Myslałąm, ze go udusze, bo nie nawidzę jak ktos tak robi. Ale potem razem to świetowalismy ![]() Wazne, ze TZ lubi to robic, naprawde zna się na tym i robi to z zamiłowaniem. |
|
|
|
#4053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4054 |
|
Zakorzenienie
|
![]() w ogóle TZ chce załozyc jeszcze swoja firme, ale to nie teraz bo teraz ma za duzo na głowie w związku z nową posadą. Chce się dodatkowo zająć arch. krajobrazu. czyli projektowanie, zakładanie i pielęgnacja ogrodów. Ale moze na nastepny sezon sie uda |
|
|
|
#4055 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu gratulacje dla męża !
![]() Cześć , wiecie że popsuł mi się suwak w Emilce, którą kupiłam miesiąc temu, co mam robić ? |
|
|
|
#4056 | |
|
Zakorzenienie
|
heloo.
A ja nie mam w ogóle weekendu gdyż...pracuję , a do tego mąż w sobotę wyjeżdza do Barcelony. Cytat:
![]() W takim mieście jakim jest Ostrołęka i do tego dla kierownika małego sklepu ogrodniczego to powiedziałbym że wypasiona. U mnie w miescie taka pensja to norma (no może 200 zł wyżasza)....księgowa w poważnej firmie, mój kierownik , koleżanka w firmie komputerowej na wyższym stanowisku niż zwykły przedstawiciel handlowy, architekt z 4 letnim doświadczeniem, inżynier będący kierownikiem budowy .....wszyscy tyle zarabiają Standart dla początkujących to najniższa krajowa + ewentualne prowizje
|
|
#4057 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Madziu, gratulacje dla męża ![]() Wczoraj wieczorem kurowałam się ciepłym mlekiem z czosnkiem i miodem Aż się dziwię, że nie pobiegłam potem do kibelka Ale dzisiaj już lepiej. Zapomniałam Wam napisać, że w piątek powiedziałam szefowi o ciąży. Generalnie jest dobrze, mogę przyjeżdżać sobie później do pracy lub wychodzić wcześniej. Jedynie prosił mnie, żebym nie zostawiła go na lodzie z dnia na dzień. Cóż, mogę się tylko postarać, ale w końcu nie da się przewidzieć, kiedy będę potrzebować L4. Dziś idę po pracy z drugą ciężarną do sex shopu Po gadżety na wieczór panieński mojej szwagierki (już w sobotę!)
|
|
|
|
#4058 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oooo to nie dobrze. A jakas reklamacja, zwrot?? jak to jest z tym na etorebce?? Cytat:
Haniu czyli tylko czwartek masz wolny?? A mąż mówisz, że do Barcelony leci... jejku to może mojego weźmie, bo Barcelona to jego marzenie
|
||
|
|
|
#4059 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Na początek może wyślij maila z zapytaniem jak to załatwić. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
![]() I żadnych planów na te dni. --------------- Dygam się bo u mojego brata ospa zapanowała...córka i szwagierka mają, Igor podobno ospy nie miał ..a my byliśmy u nich w sobotę Jak go teraz rozłoży to kaplica bo zaczyna się miesiąc wyjazdowy. Trzymajcie kciuki żeby go nie dopadło ![]()
|
|
#4060 | |
|
Zakorzenienie
|
Asiuk To dobrze, ze szef tak zareagował. Przynamniej nie musisz sie z tym kryć i jak źle się poczujesz, to to tez pewnie przymknie na to oko.
Co kupujecie w sex shopie?? czy jeszcze nie wiecie?? Cytat:
Haniu za Twojego męża. mam nadzieje, że się nie zaraził. Bo to przez trwa mase czasu, chyba ze 3 tygd z tego co pamietam?? Pamietacie jak wam pisałam o tym rózu do policzków, który dostałam ostatnio. Moge stwierdzic, ze jest rewelacyjny |
|
|
|
|
#4061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...no i że szef normalnie zareagował ![]() Oby to przeziębienie szybko Ci minęło --------------- Apropo...ja jak będę (kiedyś )w ciąży szybo zwieję na L4...to będzie jedyna szansa na legalne lenistwo![]() :Zresztą będę pewnie chodziła do tego lekarza co koleżanki...a on na pierwszej wizycie pyta "może na zwolnionko pani chce iść?" ![]() Wychodzi z założenie że w ciąży to trzeba unikać kompa, siedzenia, stresów...za to należy spacerować i relaksować się
|
|
#4062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a już jakie plany dzieciowe powoli się pojawiają?? pamietam, ze moja moja mama do ostatniego dnia ciązy pracowała. (jak była w ciązy z moim bratem). Nawet 29 wrzesnia rano pojechała, powiedziała, ze idzie rodzic tata ja zawiózł do szpitala i o 21 urodziła pracuś jeden żartuje, bardzo dobrze znosiła ciąże |
|
|
|
|
#4063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego napisałam - (kiedyś )
|
|
#4064 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem
ide się powoli ubierac, powyleguję się chyba w wannie. dzis pierwszy raz mam wolne bo nie ide na rehab, wiec siedze jeszcze w piżamce
|
|
|
|
#4065 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4066 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem, co kupimy. Może jakieś kajdanki, śmieszne mydełko itp. Cytat:
Ja za to uważam, że i tak nie istnieje coś takiego, jak wypoczywanie na zapas Przy dziecku i tak będę tak samo padnięta, czy sobie zrobię wcześniej przerwę czy nie. Jeśli praca jest stresująca czy szkodliwa, to oczywiście nie widzę przeszkód. Ja za bardzo i tak nie mogę iść sobie po prostu na L4, bo szef tego nie uznaje. Jeśli wszystko będzie ok i uda mi się jak najdłużej pracować, to i tak najpóźniej w grudniu mam zamiar iść na zwolnienie - w każdym sezonie zimowym parę razy zdarza mi się wypieprzyć na chodniku, tej zimy chyba 5 razy
|
||
|
|
|
#4067 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Madzia gratulacje dla męża. Haniu trzymam aby ospa ominęła Twojego męża ![]() Wczoraj TŻ miał spotkanie w Expanderze- dali mu niewiele starszego "doradcę", który nic nie wiedział a jak już coś pokazał TŻowi to dane z marca, kiedy wszystkie wskaźniki były wyższe niż obecnie.
|
#4068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No własnie miałam sie pytać jak tam idzie sprawa z załatwianiem kredytu. Czy rozumiem ze nic się nie dowiedzieliscie i szukacie dalej. |
|
|
|
|
#4070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam z expanderem same niemiłe doświadczenia. Najlepiej jednak połazić po bankach i samemu informacji u źródła zaczerpnąć.
|
|
#4071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W takim razie podjęli decyzję za mnie, rozstaję się z Emilką, nie był to najbardziej udany zakup, bo mnie wkurza niemożność noszenia jej na ramieniu choćby w t-shircie, i poz tym ten nieregulowany pasek to skandal ![]() Asiuk fanie, że tak pozytywnie zareagował szef
|
|
|
|
|
#4072 | |||
|
Zakorzenienie
|
cześć
ale u nas leje i leje od wczoraj ![]() Madzia - dobra nowina, gratulacje dla męża ! Cytat:
Cytat:
![]() Zwróćcie też uwagę czy wcześniejsze spłaty nie wiążą się z dodatkową opłatą ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Cytat:
|
|
|
#4073 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() u nas dzis jeszcze nie pada, ale myśle, ze to kwestia godzin |
||
|
|
|
#4074 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).
|
|
|
#4077 |
|
Zakorzenienie
|
woda się podnosi, dzięki temu tż dostaje na weekend auto z pracy (zatankowane
), także koszt nam się trochę obniży. Ciekawe, czy Odra wystąpi w brzegów. W każdym razie niewiele brakuje
|
|
|
|
#4078 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć ... a ja się już urlopuje...pospałam sobie, a teraz wybieram sie z tata na zakupy (bo jedziemy rodzinnie w te gory i wspolnie kupujemy prowiant
)Ale generalnie mam dzis intensywny dzien wieczorem znajomi przyjada po nasze stare meble, ktorych w koncu udalo nam sie pozbyc...wiec musimy je odgruzowac...musze kupic prezent dla chrzesnicy na dzien dziecka, a nie mam ani pol pomyslu , musimy z TZ zamowic zaporszenia, musze wymiec buty w Bacie... a TZ mi wlasnie obwiescil,ze ma wieczorem probe ![]() Madziu, gratulacje dla TŻ ale ja jak miskowa uwazam, ze pieniadze, jakie mu zaoferowali nie są jakieś szałowe... no ale od czegos trzeba zaczac... Teraz trzymam kciuki za Ciebie kciuki, zebys znalazla prace
|
|
|
|
#4079 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieje, że już powodzi nie będzie. Bardzo szkoda mi tych wszystkich ludzi, najpierw ich zalało, zaczeli to wszystko sprzatac a teraz znowu wisi nad nimi groxba powodzi. Niestety ziemia jest teraz tak przesiąknieta, że cięzko aby woda w nią wsiąkała . ja przed chwila tez bylam włączyc pompę aby nam się woda do piwnicy nie wlała, bo w nocy bardzo padało i teraz wszyscy z ziemi spływa do kratki i mogło do piwnicy
|
|
|
|
#4080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:36.

Ale potem razem to świetowalismy 

Aż się dziwię, że nie pobiegłam potem do kibelka 

za Twojego męża. mam nadzieje, że się nie zaraził. Bo to przez trwa mase czasu, chyba ze 3 tygd z tego co pamietam??
)w ciąży szybo zwieję na L4...to będzie jedyna szansa na legalne lenistwo

, musimy z TZ zamowic zaporszenia, musze wymiec buty w Bacie... a TZ mi wlasnie obwiescil,ze ma wieczorem probe