|
|
#4051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz.3 :)
A co Ryśko zrobił
Otworzyłam klatkę żeby wsypać mu jedzenia i już już chciałam zamykać a ten skubaniec wskoczył mi na rękę z najładniejszą i największą pestką dyni. Położył ją na mojej dłoni i poszedł z powrotem do miski jeść
|
|
|
|
#4052 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
podzielił się z tobą ![]() kocha cie
|
|
|
|
|
#4053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki gest, a jak cieszy!!!! ![]() Ja troszkę zrobiłam przemeblowanie w klatce, bo cały czas ten domek mi nie pasował Ale mimo małego hałasu, Maja nie wstała, pewnie się wyżyje na mnie w nocy Dałam jej tej nocy papier toaletowy, bo myślałam, że nie usnę ![]() W ogóle ona troszkę jest taki mały grubasek i jeszcze jej nie widziałam w tunelu z dziurami z drewna pewnie się nie mieści )No to ja też idę spać Bo jutro tap wpierdl ![]() A ja jutro w work do 22
|
|
#4055 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Żeś go rozpuściła ![]() Śliczniutki Kama chętnie by się pobawiła z Łosiem Cytat:
Jaki słodziak ![]() Fajnie, że się z Tobą dzieli ![]() Gumisiek to straszny samolub ![]() Oj tam grubasek ![]() Na zimę nabierają futerka, coby grzało ![]() gratulacje Kochani
|
||||
|
|
|
#4056 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
tylko szkoda, że nie spędzimy go razem.. ![]() Madziuś czy Wy też macie takie problemy z zapięciem bransoletki?
Edytowane przez Klepsydra88 Czas edycji: 2010-11-24 o 09:21 |
|
|
|
#4057 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4058 |
|
Zakorzenienie
|
racja
nie wiem, ale pomimo tego że mam dlugie paznokcie nie umiem złapać zapięcia ![]() miłego dnia bombelki
|
#4059 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4060 |
|
Zakorzenienie
|
Dżoana i M. wszystkiego naj!
![]() Ja umiem zapiąć bransoletkę bo mam krótkie paznokcie, a jak miałam żelki to M. mi pomagał .Agatek, wystarczy, że Maja wejdzie na kołowrotek i pobiega trochę to schudnie w mig . Mój Staś jak nie biegał to też był tłuściutki a teraz to skórka i kości. Miecia to ADHD od samego początku, więc jej otyłość nie grozi. Ona nie usiedzi w miejscu ani chwili (jak można było zaobserwować na filmiku)---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Andrea jaki słodki Rysio Kamilka szukaj nowego futerka bo zaczną Ci się śnić stada !!---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- I tak w ogóle...to pada u Was śnieg? Bo miał dziś padać w Polsce. Brrrrr |
|
|
|
#4061 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia u nas jeszcze nie pada
![]() Dzisiaj ma padać na zachodzie PL
|
|
|
|
#4062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No Maja jest małym grubaskiem ![]() Coś szybko wzięła się na nabieranie futerka ![]() Miałam rację- Maja dała mi popalić.... wylazła koło 23 i tak baraszkuje aż do teraz!!! Myślałam, że oszaleję! ![]() A jak w kołowrotku biegała, byście to słyszeli - kołowrotek strasznie skrzeczy, chciałam go o 9 naoliwić, ale Maja mi nie pozwoliła- wskoczyła do niego i zaczęła biegać ![]() Złośnica mała O Maja zaraz się kładzie spać, bo zbiera podrzucone chusteczki do domku U mnie pada znów deszcz!!
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2010-11-24 o 10:54 |
|
|
|
|
#4063 |
|
Zakorzenienie
|
Maja mały szaleniec
|
|
|
|
#4064 |
|
Zakorzenienie
|
Maja po prostu jest pełnowartościowym chomiczkiem
. Więc polecam jak mała wstanie .Nagraj filmik jak będzie biegać to się pośmiejemy wszystkie ![]() ![]() ![]() U mojej mamy już pada mały śnieg . A u mnie znowu zimno. Jest zaledwie 7st na zewnątrz
|
|
|
|
#4065 |
|
Zakorzenienie
|
No to jednak prognozy się sprawdziły
![]() Koleżanka mówiła, że w Niemczech tak sypie snieg, że nie nadążają, żeby to wszystko ogarnąć i to do Polski idzie ![]() Przed 9 jak szłam do pracy to było 2 *C
|
|
|
|
#4066 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam wczoraj na TVN jak sypie w Niemczech
. Drogi całkowicie zasypane.
|
|
|
|
#4067 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
także taki mieli wczorajszy dzień... a dziś nic nie pisze- pewnie tylko odśnieża i nie ma czasu na smska I taka kochanieńka Cytat:
Rzepakowym Bo mała poszła do domku więc ja szybko szybko, żeby znów mi nie wskoczyła skubana , pewnie myślała, że chcę jej zabrać ten kołowrotek czy co tak jej się to podoba ![]() Zmykam do pracy, bo znów mnie tutaj zagadujecie
|
|
#4068 |
|
Zakorzenienie
|
No kołowrotek to chomiczkowe uzależnienie
. Uwielbiają biegać i biegac i biegać bez przerwy . Mogłyby prąd w mieszkaniu wytwarzać
|
|
|
|
#4069 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie widziałam, ale jak to do nas faktycznie przylezie, to będzie masakra ![]() Cytat:
![]() No napewno pa Cytat:
![]() A propo- Stasiu naładował Ci wczoraj telefon? |
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
Madziuś
|
|
|
|
#4071 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieeeń dobry
Najlepszego dla Asi i M. ![]() dzisiaj pogoda znowu dla samobójców, nic tylko se w łeb strzelić ![]() a propos kołowrotka.. mój ostatnio strasznie dużo biega, stwierdziłyśmy z mamą że schudł od tego
|
|
|
|
#4072 |
|
Zakorzenienie
|
Madziaaaarkaaaaa
![]() No właśnie tak jak mój Stanisław. Jak nie biegał to był taki puszysty, a teraz taka glizda mała Przesyłam Wam troszkę słońca Załącznik 3551121 Jak robiłam zdjęcie to jakiś koleś wyszedł na dwór w krótkim rękawku . Nie ma strasznego zimna tym bardziej w słońcu, bo nie ma wiatru, ale bez przesady
|
|
|
|
#4073 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia jakie piękne niebo
no mój Seba jak go "postawić" to ma talię jak u kobiety |
|
|
|
#4074 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ooo Seba to seksi maksi (ew. mini) kaz teraz Cytat:
Staś- glizda ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Aaa dzwoniłam do babki z centrum kultury i się okazuje, że oni prowadzą zajęcia aerobiku Jutro idę się dowiedzieć co i jak Karnet miesięczny kosztuje 50zł Ale nie wiadomo czy takie karnety jeszcze są ![]() Kurcze, tylko teraz mam troszkę daleko, gdybym mieszkała, tam gdzie poprzednio to by było bliziutko ![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- A propo kołowrotka, to Gumiś coraz rzadziej go używa ![]() Kiedyś to całą noc w nim biegał jak opętany, a teraz to kołowrotek służy za ozdobę, ewentualnie po DWT siedzi w nim zestresowany, że pies go powąchał i polizał |
|||
|
|
|
#4075 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Cytat:
. Może znudził mu się ten kołowrotek . Kup mu nowy . Biedny zestresowany Gumisiu |
||
|
|
|
#4076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale fajnie by było ![]() Jeszcze czego ![]() Ma fajny kołowrotek to niech nie wydziwia ![]() No biedny ale i tak jest odważniejszy niż pierwszego dnia, kiedy Kama weszła do pokoju, poczuł jej zapach to w ogóle sie nie ruszał i tak przez kilka dni, łaził w swoim domku, jakby chciał a nie mógl Teraz to już śmiga, a jak Kama go poliże to ucieka wcześniej, jak go lizała to siedział mi na rękach, jakby nie żywy |
|
|
|
|
#4077 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki, żeby karnet na Ciebie czekał
. Chciałabym widzieć na żywo jak Kama liże Gumisia
|
|
|
|
#4078 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4079 |
|
Zakorzenienie
|
I do jakiego wniosku doszłaś?
Ja też się nudzę i gram w literki na wp |
|
|
|
#4080 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.

Ale mimo małego hałasu, Maja nie wstała, pewnie się wyżyje na mnie w nocy
i jeszcze jej nie widziałam w tunelu z dziurami z drewna
pewnie się nie mieści
Bo jutro tap wpierdl

Ale już świętowaliście

- kołowrotek strasznie skrzeczy, chciałam go o 9 naoliwić, ale Maja mi nie pozwoliła- wskoczyła do niego i zaczęła biegać