Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecień 2011 - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-24, 10:11   #4051
iweczka
Zakorzenienie

Dot.: Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecie

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
mam dość swojej sklerozy

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

fajny reportaż na 2 leci.

czas do łożka, dobranoc
montii nie Ty jedna masz skleroze , ja nie wiem co się ze mną dzieje.....non stop tez zapominamm o wszystkim
odnośnie szkoły rodzenia, chodzicie z mężami, partnerami????? mój wraca dośc póxno z pracy i nie wiem jak rozwiązać ten problem
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-24, 10:12   #4052
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Dot.: Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecie

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Kasiapruszkow, jeśli nie jesteś pewna czy nie sączą się wody lepiej skonsultować się z ginem i ewentualnie sprawdzić. Bo wody faktycznie się uzupełnieją, ale gdyby się sączyły to znaczy że szyjka przepuszcza.
A jeśli by tak było to znaczyłoby że nie jest już szczelnie zamknięta i jeśli przpuszcza wody to i bakterie mogą przeniknąć. Ale najprawdopodobniej możesz mieć po prostu bardzo rzadki śluz.
jak bede w grudniu na wizycie kaze sie obejzec dokladnie mam naidzje ze nic sie nei dizje zlego...

Ego na ktroa masz to USG?
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-24, 10:12   #4053
wanilia83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
ja też czytam wątek grudnióweczek, no i poród jak mnie przerażał tak mnie nadal przeraża - nic nowego albo czytam też ich wątek na odchowalni tam to dopiero są jaja jak piszą o tych swoich dzieciaczkach to normalnie sikam ze śmiechu no ale to normalne one biedne nie wiedzą co i jak, kolki te dzieciaki dostają ehh mi się śmiać chce teraz a potem będę płakać razem z moją Rybą

no a u mnie skurczy ciąg dalszy i to regularnych - lekarz kazał mi się pakować do szpitala no ale powiedziałam mu że mam ten szpitalny Fenoterol no i powiedział że w takim razie mam brać go do czw aż 6x na dobę jak nic nie przejdzie to szpital murowany
serce to mi chyba splajtuje, pikawa tak mi skacze że szok po nim i cała sie trzęse, no ale jak ma mi to pomóc to mogę brać wszystko
ale myślę że w końcu i tak w szpitalu wyląduje po raz drugi

przyszły dzisiaj do mnie pierwsze ciuszki z all ale radocha
a jakie słodkie mrrrr
zaczynam powoli chyba kompletować tą moją wyprawkę bo coś to moje dziecię się wyrywa na świat, i nie chce się obudzić z ręką w nocniku
ja za wami i tak jestem w dżungli ale w końcu was dogonię

castia trzymaj się laska i jak najdłużej pozostań w domu,

Cytat:
Napisane przez megi2015 Pokaż wiadomość
Castia trzymaj się bierz te tabletki a w razie konieczności faktycznie ten szpital. Może to pomoże skutecznie.
a ja tak sobie myślę że w sumie dla dziecka zaczyna coś tych ciuszków przybywać, ale za to ja nie mam nic do szpitala. Ani koszuli, ani szlafroka, te wszystkie podkłady i rzeczy takie higieniczne. chyba czas i o tym pomyśleć. Bo nie mam zamiaru pakować się jak już będe miała skurcze haha
u mnie to samo, dzieciak pełno ciuszków już ma a ja jestem, że tak powiem goła i wesoła myślę że dopiero w styczniu zacznę kompletować rzeczy dla siebie

anika nic się nie martw jakoś dojdziemy do wagi sprzed ciąży chyba

Cytat:
Napisane przez megi2015 Pokaż wiadomość
Diatoma u mnie w przychodni mają pewnie jakiś przedwojenny ten detektor skoro dopiero od 27-28 tyg. mierzą
tak się właśnie zastanawiam czy jak chodzę prywatnie do lekarza to na ktg mogę iść do swojej przychodni mi lekarz sprawdzał do tej pory na usg bicie serducha małej ale widziałam że laski też czekają w kolejce na badanie tym całym sprzętem

eirene super kombinezon, na którą masz dziś wizytę ??

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
Jestem w już 26 tc a nikt mi nie wierzy, bo mam mały brzuszek. Jak byłam u lekarki i jej powiedziałam to ona: A gdzie Pani ma tą ciążę?!\
Mierzycie swoje brzucholki? Mój ma 92cm.

ja jestem w końcówce 23 i mam 81 cm (startowałam z 64)

monti ty to jesteś chyba w czepku urodzona, jesteś tak pozytywna że aż nie mogę się doczekać jak zorganizujemy jakieś spotkanie i cię poznam, może mi się udzieli

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
A ja mam w najszerszym miejscu 93/94cm i każdy mi mówi,że mam mały brzuch To chyba zależy od figury i proporcji.Ja jestem wysoka(179cm) i może to sie jakos tak inaczej rozkłada?Jestem w 20tc.
przy takim wzroście to ty do końca ciązy będziesz szczupło wyglądać

Cytat:
Napisane przez kosmisia1985 Pokaż wiadomość
a kombinezoniki to na jaki rozmiar kupujecie, bo faktycznie w marcu to może być zimno
ja mam jeden na 56 i jedne na 62 ale oba nie zimowe

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
a ile terowych kupujecie ????
ja 10 a jak będzie mało to dokupię

Cytat:
Napisane przez Olusiaa_ Pokaż wiadomość
ja na pewno kupię wcześniej, on jeszcze pójdzie do sklepu z meblami czy coś

Iza śliczne łóżeczko

Cytat:
też wam się tak rzucają maluchy w brzuchu ?
bo mój od 2-3 dni mało kopie ale czuje jak sie rzuca i kotłuje w brzuchu ;-P
jakby zmieniał pozycję 10 razy na minutę;P
ja tez mam wrażenie że młoda bardziej się wierci, kotłuje niż uderza

mordka super pościel

co do becika/rożka ja kupie jeden usztywniany i tyle
wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-24, 10:13   #4054
Lustereczko
Rozeznanie

Cześć mamuśki

Dzisiaj kończe 21 tydzień i zaczynam 22 ale ten czas szybko leci a synek szaleje w brzuszku, ale kocham te jego kopniaczki
A ja w brzuszku mam 94 cm, ale już przed ciążą miałam troszkę tłuszczyku Może potem zrobię fotkę brzuszka, bo chyba jeszcze wam nie pokazywałam

Odnośnie rożków to ja planuje mieć 2, i mam już nawet upatrzone na aukcji o tutaj http://allegro.pl/sliczny-rozek-czar...334395493.html są bardzo tanie, a dziewczyny na innym forum polecały że są dobre gatunkowo, więc po co przepłacać

A co do wyprawki to ja mam wanienkę ze stelażem bo dostałam od brata, i 2 reklamówki ciuszków teraz czekam na grudzień bo mam już upatrzonego lumpeksa obok mnie, gdzie raz w tygodniu jest wszystko po złotówce i właśnie mam zamiar wtedy upolować coś z ubranek a po za tym czekam na wyprzedaże w tesco na dziale dziecięcym bo są wtedy duże obniżki, a już mam upatrzone mnóstwo ciuszków, a są dobre gatunkowo.

ego_ego i eirene trzymam kciuki za wasze dzisiejsze usg mam nadzieje że będzie wszystko ok i że dzidziusie nie będą za bardzo wstydliwe
Lustereczko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-24, 10:23   #4055
diatoma
Zadomowienie

tak czytam o tych becikach i nasuneła mi się myśl czy becik i rożek to to samo? bo jak tak to jedna koleżanka mi dała już rożek, i kolejna koleżanka też mi odłożyła, jakoże obie rodziły niedawno
zdenerwowałam sie, jak chwilę poleżę od razu boli mnie kręgosłup, szlag by to trafił!!! znalazłam zestaw ćwiczeń, i zmykam kupić dużą piłkę do tych ćwiczeń, to mi też pomoże na mięsnie kegla.

12. 09. 2015 Tosia
diatoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-24, 10:25   #4056
deneb3
Zadomowienie

Cytat:
megi jak to co będe robić?
po pierwsze pieluszek nigdy nie za wiele, dzieciaczkowi się ulewa, wytrzeć coś, po drugie będę miała chłopca ;-) a z moich obserwacji wynika,że bardzo lubią robić siku jak tylko sciągnie się pampersa, muszę mieć czym przytrzymać to nie wiem jak mam to inaczej wyrazić.. ostatnio synek koleżanki nasikał sobie do ucha
a po drugie po co mi kolorowe? wolę mieć 50 i wyprać je rzadziej niż codziennie na nowo puszczać pralkę
jak to do ucha? dobre

Cytat:
mój też bryka w nocy to nie mogłam zasnąć

Cytat:
Napisane przez kasiapruszkow Pokaż wiadomość
dizeki musze jeszcze poczytac o tym

a my z Tz kupilismy wczoraj lozeczko turystyczne za 50zl
o fajne i tanioszka musze tez sie rozejrzec za takim bo bedziemy czesto do rodzicow jezdzic to sie przyda
deneb3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-24, 10:26   #4057
Olusiaa_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość
ja idę do takiej kliniki, bo mój nie ma 4D i ja mu nawet nie mówie, że idę, pójdę już z wynikami krwi i usg w czwartek do niego mu pokazać
o widzisz, może i ja tak zrobię tylko muszę się zorientować gdzie u mnie mają takie USG....
Olusiaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-24, 10:33   #4058
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
montii nie Ty jedna masz skleroze , ja nie wiem co się ze mną dzieje.....non stop tez zapominamm o wszystkim
odnośnie szkoły rodzenia, chodzicie z mężami, partnerami????? mój wraca dośc póxno z pracy i nie wiem jak rozwiązać ten problem
ja mam zamiar chudzić z mężem, bo ta szkoła to jego pomysł

my mieliśmy zacząć chodzić 2 tyg. temu, ale już 2 piątki z rzędu zajęcia były odwołane
mam nadzieję, że w ten piątek w końcu zaliczmy pierwsze zajęcia

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Cytat:
Napisane przez deneb3 Pokaż wiadomość
jak to do ucha? dobre

synek mojej siostry, raz zrobił taka fontannę, że osikał sobie twarz, mojej siostrze i jeszcze na podłodze się znalazło

ona najpierw otwiera pampersa patrzy czy nie ma zamiaru sikać a dopiero potem ściąga
Stary 2010-11-24, 10:52   #4059
Montii
Zakorzenienie

No chłopcy podobno tak mają, ledwo co się ściągnie pampersa i nagle fontanna podobno to różnica temperatur ale nie wiem...

kurcze mam do siebie żal, wstałam o tej 6,20
poziewałam sobie i poszłam dalej spać
w piątek już na pewno muszę zrobic glukozę

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-24, 11:05   #4060
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez deneb3 Pokaż wiadomość
o fajne i tanioszka musze tez sie rozejrzec za takim bo bedziemy czesto do rodzicow jezdzic to sie przyda
ja mialam to licytowac w sobote ale skoro kupilam to jeszce wy macie szance tanio wylicytowac http://allegro.pl/m-p-kojec-lozeczko...326637656.html

Monti ja tak w przyszlym tyg bede sie zbierac na ta glukoze

a co z Jok3r sie dizeje pojechala do roidczow i neima tam neta czy ja cos przoczylam ale otanio nie widac jej na forum??
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-24, 11:11   #4061
Tity
Zakorzenienie

Wy się pomierzyłyście to i ja Leci 27 tydzień, tzn 26 i 2 dni, mam 5 kg na plusie(ostatnio 1 kg schudłam przez jelitówkę) i w pasie 88cm. Więc nie jest dużo W kurtce ciąży nadal nie widać Podejrzewam, że nie będę mieć problemów, żeby się w starych rzeczach podopinać pod koniec Jeszcze tylko/aż 3 miesiące.

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-24, 11:13   #4062
Montii
Zakorzenienie

eh 5 kg ,kiedy to było

[LEFT]
Stary 2010-11-24, 11:16   #4063
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasiapruszkow Pokaż wiadomość
jak bede w grudniu na wizycie kaze sie obejzec dokladnie mam naidzje ze nic sie nei dizje zlego...

Ego na ktroa masz to USG?
dopiero na 19 15 strasznie długo czekania

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
ego_ego i eirene trzymam kciuki za wasze dzisiejsze usg mam nadzieje że będzie wszystko ok i że dzidziusie nie będą za bardzo wstydliwe
dzieki

fajne te rożki
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-24, 11:17   #4064
Montii
Zakorzenienie

nie mogę się doczekać waszego połówkowego
twojego i eirenne chyba,że któraś mama jeszcze ma?

[LEFT]
Stary 2010-11-24, 11:26   #4065
tola3804
Zakorzenienie

Czytając Was można się zarazić normalnie. W weekend wpadłam w szał zakupowy na allegro i spłukałam się totalnie, mimo, iż tak naprawdę dużo rzeczy dla malucha nie potrzebuję. Nie mniej jednak zebrała się ładna sumka, a i tak jeszcze nie mam wszystkiego.

Wypowiem się może nt. rożków i smoczków. Zarówno jeden jak i drugi "sprzęt" był u nas w użyciu non-stop od początku praktycznie. Mikołaj był największym rozdarciuchem na oddziale. I mimo zakazu smoczków na oddziale w moim szpitalu położne przymknęły na niego oko, bo widziały, że inaczej się nie uspokaja. Miał bardzo silną potrzebę ssania. Dosyć długo używał smoczka do spania (w dzień odzwyczailiśmy go bardzo szybko), ale udało nam się dosyć łatwo go pozbyć. Nie jest to naprawdę jakiś duży problem. A wracając do rożka, to takie otulone dziecko czuje się bezpieczniej moim zdaniem, jak u mamy w brzuszku. Używaliśmy dotąd aż nie wyrósł z niego. Jak dla mnie dwa są potrzebne. Niektóre z Was pisały, że usztywnienie jest niepotrzebne i totalnie zbędne. Ja natomiast bardzo je sobie chwaliłam. Jeden rożek będę miała po Miku. Drugi dokupiłam taki:
http://allegro.pl/my-sweet-baby-roze...317308718.html - wzór 259
ale jeszcze nie przyszedł. Dokupiłam sobie też w tym samym wzorze przybornik: http://allegro.pl/my-sweet-baby-przy...327018590.html W ogóle muszę przemeblować sporo, bo jak się rodził Mikołaj to było duuuużo miejsca i było i łóżeczko i komoda - przewijak. Teraz tylko łóżeczko mi się zmieści, więc muszę przewijak na łóżeczko mieć i w związku z brakiem komody kombinuję gdzie te wszystkie pierdółki koło łóżka trzymać.
Stary 2010-11-24, 11:31   #4066
kosmisia1985
Raczkowanie

Cytat:

Ja czuję wtedy jak mi twardnieje w tym miejscu, bo mały cały czas się przemieszcza. A kopie co nie miara. Śmiejemy się z mężem, że ma adhd
kosmisia1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-24, 11:41   #4067
wanilia83
Zadomowienie

właśnie tak się zastanawiam czy taki przybornik na łóżeczko się przydaje
wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-24, 11:49   #4068
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
ja tez się zastanawiam,
bo jest w komplecie do pościeli którą sobie upatrzyłam

moja siostra mówi, że jej by się przydał, bo mam dużą sypialnie i obok łóżeczka nie ma żadnego mebla

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
Wy się pomierzyłyście to i ja Leci 27 tydzień, tzn 26 i 2 dni, mam 5 kg na plusie(ostatnio 1 kg schudłam przez jelitówkę) i w pasie 88cm. Więc nie jest dużo W kurtce ciąży nadal nie widać Podejrzewam, że nie będę mieć problemów, żeby się w starych rzeczach podopinać pod koniec Jeszcze tylko/aż 3 miesiące.
muszę się koniecznie zmierzyć
tylko muszę miarę skombinować

a ile przytyłam jutro się dowiem, mam wizytę u gin

Cytat:
No chłopcy podobno tak mają, ledwo co się ściągnie pampersa i nagle fontanna podobno to różnica temperatur ale nie wiem...
no niby właśnie różnica temperatur,
ale to nie dotyczy tylko chłopców, dziewczynek także

tylko chłopcy robią to bardziej spektakularnie i przy okazji osikają wszystko w kolo
Stary 2010-11-24, 11:50   #4069
Montii
Zakorzenienie

no fakt w sumie nie wiadomo gdzie chłopczyk wyceluje

[LEFT]
Stary 2010-11-24, 11:51   #4070
Tity
Zakorzenienie

Dziewczyny, a pościel w wymiarach 120x90 do jakiego wieku wystarcza?

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-24, 11:52   #4071
agnieszkaanka
Rozeznanie

Witam,

przyjmiecie mnie ? Noszę się z zamiarem dopisania się do Was już od długiego czasu, ale czasu brak .
Termin mam na 12 kwietnia 2011, więc mieszczę się w ramach
Pozdrawiam
agnieszkaanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-24, 11:57   #4072
Montii
Zakorzenienie

witaj

tity ja mam 120X60 CHYBA bo takie mam łóżeczko i pościel też ale pewna nie jestem..

[LEFT]
Stary 2010-11-24, 11:58   #4073
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Zleci do wieczora, my Ci tu czas na forum umilimy zżera mnie też ciekawość co tam u Waszych bobasów słychać

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
Ja mierzyłam się 2 dni temu czyli 23,3 i wyszło mi prawie identycznie 87 cm w brzuchu i + 5 kg A w płaszczach poprzeszywałam guziki i też nic nie widać praktycznie jak spotkam kogoś na mieście, to nikt mi nie wierzy, że to już 6 miesiąc

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-24, 12:03   #4074
Eirene1987
Zakorzenienie

kurczę nie wiem co się dzieje pozaznaczałam sobie posty na które chciałam odpowiedzieć i teraz nie mam ich

z tego co pamiętam to było o pieluszkach ja będę miała tak 20-30 sztuk i wiem że na bank mi się przydadzą bo do wanienki na spód, na siebie jak dziecku się będzie miało odbić, do przykrycia czasem i do wielu innych rzeczy, ale to indywidualna sprawa

co do smoczka też będę miała i nie omieszkam dać jak maluch będzie płakać mój brat wychował się na 5 smoczkach (miał zawsze komplet - 1 w buzi, 2 w jednej ręce, 2 w drugiej) i z ząbkami i zgryzem wszystko ok a taki smoczek może bardzo uspokoić

co do becika/ rożka ja chciałam tylko jeden ale jakoś tak wyszło że my kupiliśmy jeden bo był fajny w dinozaury tżtowi się spodobał i był tani (19zł) potem mama mi dała po bracie taki też ładny i teraz z paczką ciuszków z all dostałąm też becik wszytkie śliczne niezniszczone także mam 3 chociaż chciałam jeden ale może już kocyka nie będę kupowac bo już jeden mam

Cytat:
Napisane przez Szara Myszka Pokaż wiadomość
Oj, od kilku dni moja Malutka urządza w brzuszku prawdziwe pole bitwy. Może to dlatego, że mam trochę stresujących sytuacji obecnie i odbija się to na jej samopoczuciu. Jednak z drugiej strony, wolę żeby była taka mocno żywotna i szalała po brzuszku (mimo tego, że te kopniaczki potrafią zaboleć), niż ma leżeć spokojnie, a ja się będę martwić czy wszystko z nią ok. Hihi, śmiesznie to brzmi, że pragnę żeby mnie ktoś konkretnie skopał.

ja też uwielbiam jak mnie maluch kopie po prostu im mocniej tym jestem szczęśliwsza ostatnio siostra w szoku była bo brzuch cąły podskakiwał jak szalony raz z jednej raz z drugiej strony

Cytat:
eirene super kombinezon, na którą masz dziś wizytę ??

kochana dziękuję wizytę dopiero na 18,45 zwiariuję i tak w szoku jestem bo spałam do 10.40 a zawsze przed wizytą budzę się wcześnie i spać nie mogę to teraz mi już mniej czekania zostało

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
Cześć mamuśki

Dzisiaj kończe 21 tydzień i zaczynam 22 ale ten czas szybko leci a synek szaleje w brzuszku, ale kocham te jego kopniaczki
A ja w brzuszku mam 94 cm, ale już przed ciążą miałam troszkę tłuszczyku Może potem zrobię fotkę brzuszka, bo chyba jeszcze wam nie pokazywałam

i ja zaczynam 22 tydzień dzięki za kciuki no mam nadzieję choć nie nastawiam się tak bardzo na poznanie płci bardziej na to czy wszystko ok bo wiem że dziecię może znów się odwrócić

Cytat:
już tylko 7 godzinek ty masz pół godzinki po mnie liczę tak pi razy drzwi 7 godzinek ach trzeba się czymś zająć

Cytat:
nie mogę się doczekać waszego połówkowego
twojego i eirenne chyba,że któraś mama jeszcze ma?
ja też się doczekać nie mogę a tż tym bardziej

Cytat:
to zależy. jeśli nie masz obok komody ani półki to na pewno tak. bo te wszystkie kosmetyki itp musisz gdzie mieć pod ręką

Cytat:
Napisane przez agnieszkaanka Pokaż wiadomość
Witam,

przyjmiecie mnie ? Noszę się z zamiarem dopisania się do Was już od długiego czasu, ale czasu brak .
Pozdrawiam

witaj więc to chyba 21 tydzień tak?

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-24, 12:19   #4075
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
no fakt w sumie nie wiadomo gdzie chłopczyk wyceluje
Z własnego doświadczenia radzę nigdy nie ustawiać się na linii strzału podczas przewijania Bo można zostać nie tylko osikanym Ja do tej pory zawsze stoję z boku i tfu tfu nigdy nie miałam niespodzianki.

Cytat:
Witam,

Pozdrawiam
Witaj ja urodziłam się 12 kwietnia

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-24, 12:21   #4076
coralady
Wtajemniczenie

Izabela mam pytanie.Wydaje mi się,że Ty kiedyś zamieszczałaś linka do takiej ładnej pościeli?Była w kolorze kremowym,niebieskim,rózow ym.Nie moge jej znaleźć
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-24, 12:22   #4077
megi2015
Zadomowienie

Cytat:
Witam,

Pozdrawiam
WItaj
a coś więcej o sobie??? miałaś już połówkowe??? będzie chłopiec, czy dziewczynka?
Stary 2010-11-24, 12:27   #4078
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
Izabela mam pytanie.Wydaje mi się,że Ty kiedyś zamieszczałaś linka do takiej ładnej pościeli?Była w kolorze kremowym,niebieskim,rózow ym.Nie moge jej znaleźć
ja kiedyś wklejałam coś takiego

http://allegro.pl/joko-design-7-cz-p...327326019.html

ja się czaję na tą z motylkami,
a Montii na tą z motywem morza
Stary 2010-11-24, 12:28   #4079
Montii
Zakorzenienie

ooo tak

[LEFT]
Stary 2010-11-24, 12:52   #4080
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Witam,

Pozdrawiam
Witaj Lublinianko!

Co do przybornika, to tak jak pisałam - wcześniej obok łóżeczka miałam komodę - przewijak i tam trzymałam wszystko. A teraz nie mam takiej możliwości, tak więc muszę mieć coś, gdzie najpotrzebniejsze rzeczy dla malucha będę trzymać.

Odnośnie kołdry to moja ma wymiary 135x100. Mikołaj ma 2 lata prawie i nadal pod nią śpi. I pewnie spałby jeszcze długo, ale chcę go "na dniach" przenosić do normalnego łóżka, tak więc i pościel już ma kupioną większą, taką "dorosłą".

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości