Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-12, 14:14   #4051
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Powiem wam, że jesteśmy z TŻ razem już prawie rok, a ja czuję wszystko to co na samym początku i jeszcze więcej. Niech to trwaaaaa...
Wyobrażasz sobie, że ja jestem ze swoim już 1,5 ? Bardzo szybko ten czas płynie..
Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Imprezka była taka średnia, ale makijażykiem swoim jestem nadal zachwycona- tylko pomarańcz na całej powiece przydymiony i takie nektarynkowe złotko na środku częsci ruchomej + czarna kredka wewnątrz oka.
Lubię ostatnio takie proste makijaże.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 14:54   #4052
emememsik
po prostu Em :)

fuksja, bardzo szybko płynie. Trzeba korzystać z niego ile się da.
Stary 2012-02-13, 07:41   #4053
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Przepis tu: http://www.cincin.cc/index.php?showtopic=20632 daję 10 g cukru mniej (może można jeszcze zmniejszyć, nie wiem i jajka tylko roztrzepuję, nie próbowałam ubijać, ale może warto..? No i kremu nigdy nie robiłam bo są wystarczająco pyszne solo.
Dzięki! Nie miałam czasu w weekend, ale może w tym tygodni uda mi się je zrobić, zapowiadają się super.
Cytat:
Powiem wam, że jesteśmy z TŻ razem już prawie rok, a ja czuję wszystko to co na samym początku i jeszcze więcej. Niech to trwaaaaa...
My w kwietniu będziemy mieli 3 rocznicę bycia razem, nie mam pojęcia kiedy to zleciało!
Cytat:
Imprezka była taka średnia, ale makijażykiem swoim jestem nadal zachwycona- tylko pomarańcz na całej powiece przydymiony i takie nektarynkowe złotko na środku częsci ruchomej + czarna kredka wewnątrz oka.
A zrobiłaś zdjęcie? Zawsze bardzo mi się podobają Twoje makijaże

Kupiłam sobie pierwszy raz w życiu czapkę Wygląda podobnie do uszatek Bartsa, tylko była tańsza o 100 złotych
I kupiliśmy w końcu lampę do sypialni - do tej pory mieliśmy tylko żarówki, ale w końcu mi się to znudziło i powoli kupimy też do drugiego pokoju coś, tylko tam jest trudniej dobrać...

A poza tym jestem strasznie zmęczona po weekendzie, ale to już standard
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 08:38   #4054
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję wam dziewczyny za rady. Dam wam znać co w końcu zrobiłam jak już się zdecyduję. Na razie cieszę się weekendem, wczoraj byłam na pierwszej od miesięcy "prawdziwej" imprezie w klubie. Powiem wam, że jesteśmy z TŻ razem już prawie rok, a ja czuję wszystko to co na samym początku i jeszcze więcej. Niech to trwaaaaa...
U mnie też rok minął

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 14:48   #4055
Organzza
Zakorzenienie

właśnie skończyłam sesję! zdałam dziś egzamin ustny na 5 i mam ferie do końca tygodnia w zasadzie już od weekendu są ferie, ale ten egzamin tak wypadł, że skrócił wolne
no ale nic, najważniejsze, że wszystko zdane, nawet lepiej niż mi się wydawało, że będzie
Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Organzzo, jeszcze mi się przypomniało, mieszałaś całą masę do tego tortu mikserem czy łyżką? Dziś jadłam już schłodzony, jest przepyszny, tylko nie idealnie gładki, dlatego się zastanawiam nad następnym razem
łyżką, miksera nawet nie mam na razie blender musi mi starczać za wszystko może jeszcze trzepaczka by była dobra u mnie nie było jakichś nierówności.. nie wiem z czego to wynika
Cytat:
Kupiłam sobie pierwszy raz w życiu czapkę Wygląda podobnie do uszatek Bartsa, tylko była tańsza o 100 złotych
poważnie?
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 14:57   #4056
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
właśnie skończyłam sesję! zdałam dziś egzamin ustny na 5 i mam ferie do końca tygodnia
Gratulacje

Ja mam dziś kiepski dzień, ale jestem w domu i nie będę o tym myśleć...

Właśnie tworzę listę zakupów, bo kończy mi się parę kosmetyków i pora kupić nowe. Potrzebuję na pewno:
- tusz do rzęs
- ze 2 żele pod prysznic
- balsam do ciała
Chcę jeszcze jakiś błyszczyk i kusi mnie trochę podład Wake me up Rimmel. Muszę go obadać, bo wydaje się po zdjęciach podobny nieco do Recovera. Co prawda podkładów nie używam przy filtrach, ale podoba mi się efekt jaki widziałam na zdjęciach i może na wiosnę fajnie byłoby cerę czymś ożywić.
Stary 2012-02-13, 15:14   #4057
iceflower
Przyjaciółka KWC

Ja miałam kolejny zabiegany weekend, a dzisiaj zabiegany poniedziałkowy wieczór się szykuje.

W piątek byłam na piłkach i niestety trafiłam na zajęcia dla emerytek, coś potwornego, może przez 5 minut z 60 czułam że moje mięśnie pracują. Jutro się wyładuję za to mam nadzieję.

Kupiłam żele pod prysznic OS: czekoladowo-pomarańczowy i ten waniliowo-malinowy. Używam czekoladowego i jest obłędny, jeden z fajniejszych zapachów jakie miałam.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 18:58   #4058
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
A zrobiłaś zdjęcie? Zawsze bardzo mi się podobają Twoje makijaże
Tym razem nie zrobiłam, miło słyszeć Muszę nadrobić zaległości techniczne jeśli chodzi o
sposób malwania
Cytat:
właśnie skończyłam sesję! zdałam dziś egzamin ustny na 5 i mam ferie do końca tygodnia
Gratulacje
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Właśnie tworzę listę zakupów, bo kończy mi się parę kosmetyków i pora kupić nowe. Potrzebuję na pewno:
- tusz do rzęs
- ze 2 żele pod prysznic
- balsam do ciała
Chcę jeszcze jakiś błyszczyk i kusi mnie trochę podład Wake me up Rimmel. Muszę go obadać, bo wydaje się po zdjęciach podobny nieco do Recovera. Co prawda podkładów nie używam przy filtrach, ale podoba mi się efekt jaki widziałam na zdjęciach i może na wiosnę fajnie byłoby cerę czymś ożywić.
Co planujesz z tuszów? Mam nadzieję, że jutro dojdzie do mnie nowy telescopiczek, już tuptam ze zniecierpliwienia
Dla mnie na razie błyszczyki mogą nie istnieć (szlabanu ciąg dalszy ) ale za to już kuszą szminki- ta nowa z Avonu w przezroczystej otoczce Podobno próbka najjasniejszego była w Party, albo jest teraz? Nie wiem, na jakimś blogu ktoś pisał
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Kupiłam żele pod prysznic OS: czekoladowo-pomarańczowy i ten waniliowo-malinowy. Używam czekoladowego i jest obłędny, jeden z fajniejszych zapachów jakie miałam.
Nie kuś ja na razie nie powinnam nowych kupować
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 06:06   #4059
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Co planujesz z tuszów? Mam nadzieję, że jutro dojdzie do mnie nowy telescopiczek, już tuptam ze zniecierpliwienia
Dla mnie na razie błyszczyki mogą nie istnieć (szlabanu ciąg dalszy ) ale za to już kuszą szminki- ta nowa z Avonu w przezroczystej otoczce Podobno próbka najjasniejszego była w Party, albo jest teraz? Nie wiem, na jakimś blogu ktoś pisał
A jeszcze nie wiem nawet Chyba wezmę mojego ukochanego Volum Express Curved Brush, bo jakoś te coraz to nowsze wymysły Maybelline mi nie podchodzą tak jak ten stary sprawdzony tusz
Powiem szczerze, że też mnie kuszą szminki, ale teraz jak mi usta wysychają to jednak wolę błyszczyk.

Mama napiekła wczoraj faworków, właśnie zajadam na śniadanie w pracy
Stary 2012-02-14, 07:06   #4060
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Kupiłam sobie maskę Gloria, bo postanowiłam zacząć stosować metodę OMO, muszę kupić jeszcze odżywkę z Isany z olejem babassu. Gloria straszliwie rzadka, trochę się zdziwiłam przy pierwszym użyciu.
A co to za metoda OMO ? ;>
Cytat:
Zdjęcie jest na pewno moje. Z bliska widać nawet podpis. Co byście zrobiły na moim miejscu?
Na pewno skontaktowałabym się z prawnikiem, jest prawie pewne, że należy Ci się odszkodowanie. Powodzenia !
Cytat:
właśnie skończyłam sesję! zdałam dziś egzamin ustny na 5 i mam ferie do końca tygodnia w zasadzie już od weekendu są ferie, ale ten egzamin tak wypadł, że skrócił wolne
no ale nic, najważniejsze, że wszystko zdane, nawet lepiej niż mi się wydawało, że będzie
Gratulacje Ja natomiast od wczoraj mam już zajęcia na uczelni, ale przez Euro 2012 ten rok akademicki będzie wyjątkowo krótki - koniec zajęć mamy już pod koniec maja, a w połowie czerwca będziemy już chyba po sesji.

Dziewczyny, czy macie wykupione jakieś abonamenty do przychodni prywatnych typu Lux Med/ Lim? Jesteście zadowolone? Ostatnio myślę intensywnie nad nabyciem takiego, bo dostać się na NFZ do jakiegoś specjalisty w sensownym terminie oczekiwania graniczy z cudem

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 07:41   #4061
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
łyżką, miksera nawet nie mam na razie blender musi mi starczać za wszystko może jeszcze trzepaczka by była dobra u mnie nie było jakichś nierówności.. nie wiem z czego to wynika
poważnie?
Gratulacje!
U mnie te nierówności były malutkie, ale jednak na zdjęciach ciasto było gładkie, dlatego się dziwiłam - możliwe, że to przez to, że za mocno ubiłam białka, ale to nic, ciasto jest pyszne i na pewno powtórzę, bo mimo ogromnej ilości czekolady wydaje się lekkie

Serio, w dorosłym życiu nie nosiłam czapek, mam to po Mamie - ona nie nosi do tej pory - chyba, że jest chora, albo jest -25 stopni Noszę kaptur na glowie, ale teraz mi się to znudziło, kaptur mi spada i mam daleko do pracy, więc trochę marzłam...
Cytat:
W piątek byłam na piłkach i niestety trafiłam na zajęcia dla emerytek, coś potwornego, może przez 5 minut z 60 czułam że moje mięśnie pracują. Jutro się wyładuję za to mam nadzieję.
Ja też raz byłam na takich zajęciach, więcej na nie nie wróciłam. Za to wczoraj byłam pierwszy raz od dawna na piłkach i kobietka dała nam niezły wycisk, fajnie, chociaż akurat bolała mnie strasznie głowa i ledwo to wytrzymałam... Ale dziś mimo bardzo złego samopoczucia idę na rowery
Cytat:
Tym razem nie zrobiłam, miło słyszeć
To mam nadzieję, że następnym razem zrobisz

Wczoraj zaczęliśmy planować weekend majowy Jedziemy m.in. do Drezna, nie mogę się doczekać, a tu jeszcze tyle zimy przed nami

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-14, 07:46   #4062
Hosenka*
Zakorzenienie

Ja się w końcu wybieram jutro na fitness, nie byłam chyba od sierpnia

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 08:50   #4063
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Nie kuś ja na razie nie powinnam nowych kupować
Ale jak już będzie tak że powinnaś to polecam.

BTW, przypomniało mi się, że oglądałam nowe podkłady L'Oreal w Rossmannie i z kolorami jest masakra. Ten N3 o którym pisała Madziarra jest dla mnie dużo za ciemny i podbija w brzoskwinię bardziej niż w żółć, więc odpada, o reszcie nawet nie ma co mówić.

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy macie wykupione jakieś abonamenty do przychodni prywatnych typu Lux Med/ Lim? Jesteście zadowolone? Ostatnio myślę intensywnie nad nabyciem takiego, bo dostać się na NFZ do jakiegoś specjalisty w sensownym terminie oczekiwania graniczy z cudem
Ja mam Lux Med z pracy, jestem bardzo zadowolona - zero kolejek, zero problemów, sympatyczna obsługa, zapisy przez internet. Do tej pory miałam do czynienia z 3 lekarzy, 2 zrobiło na mnie bardzo dobre wrażenie pod względem kompetecji.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-02-14, 08:55   #4064
isa666
Zakorzenienie

W temacie zdrowotnym, ja właśnie jestem na etapie poszukiwań nowego dentysty. Nie wiem tylko czy znów szukać prywatnie czy się zapisać do jakiejś kliniki Sprawdzałam taką jedną dość blisko pracy, ale plombowanie kosztuje nawet 120 zł Moja dentystka tyle brała za 2 zęby.
Stary 2012-02-14, 08:57   #4065
Organzza
Zakorzenienie

dziękuję za gratulacje z tej radości kliknęłam wczoraj na all błyszczyk Bagatelle z wiosennej kolekcji Chanel na usprawiedliwienie powiem, że cena dużo korzystniejsza niż perfumeryjna
Cytat:
Mama napiekła wczoraj faworków, właśnie zajadam na śniadanie w pracy
aaa, nic nie mów
Cytat:
Gratulacje Ja natomiast od wczoraj mam już zajęcia na uczelni, ale przez Euro 2012 ten rok akademicki będzie wyjątkowo krótki - koniec zajęć mamy już pod koniec maja, a w połowie czerwca będziemy już chyba po sesji.

ja z kolei będę miała dłuższy rok, być może przez Euro (choć moja uczelnia nie jest w centrum, więc może nie będzie to miało znaczenia), sesja się zacznie jakoś na początku lipca, a dopiero potem licencjat

chyba LuxMed to odłam Limu
ja mam kartę do Medicoveru, bardzo sobie chwalę, choć z terminami też bywa różnie - dużym plusem jest, że jak pilnie potrzebujesz, to na pewno przyjmą od ręki, ale np. zapisać się do ginekologa czy dermatologa też trzeba duuuużo wcześniej

na pewno warto można się zapisać, sprawdzać wyniki badań przez internet, zamawiać recepty bez potrzeby wizyty (jeśli już raz miało się zapisany dany lek)

moja mama ma z pracy do Lim'u, ale to jest porażka, nikomu bym nie polecała - w Medicoverze wszyscy pilnują godzin, nikt się nie spóźnia, moim zdaniem mają bardziej indywidualne podejście, a Lim sprawia wrażenie masówki, gdzie jest "byle odwalić", w Medicoverze od ręki dostaje się skierowanie na badanie krwi, moczu - można też zbadać na życzenie pacjenta bez skierowania, a w Limie robią to z taką łaską.. moja mama badała sobie krew i wyszedł za duży cholesterol, to zamiast dostać kolejne skierowanie "na potem" (żeby sprawdzić efekty leczenia), ma jeszcze raz jechać i w recepcji zgłosić że chce skierowanie i dopiero oni zgłoszą zapotrzebowanie - duże nieporozumienie i to bardzo mi się nie podoba..
tak samo szczepienia, ja się umawiam i od razu po badaniu lekarskim mam szczepienie, a w Limie po badaniu idzie się do "ogólnego punktu szczepień", gdzie czeka się w kolejce, trwa to i trwa bo są matki z małymi dziećmi, które trzeba uspokoić, ubrać.. zero organizacji
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2012-02-14 o 08:58
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-14, 09:48   #4066
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
W temacie zdrowotnym, ja właśnie jestem na etapie poszukiwań nowego dentysty. Nie wiem tylko czy znów szukać prywatnie czy się zapisać do jakiejś kliniki Sprawdzałam taką jedną dość blisko pracy, ale plombowanie kosztuje nawet 120 zł Moja dentystka tyle brała za 2 zęby.
Mój dentysta też tyle bierze za jedną plombę, w ogóle standard to chyba co najmniej 100 zł, więc miałaś tanio dentystkę. Ale mogę go polecić jakbyś była zainteresowana, ja jestem bardzo zadowolona.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-02-14, 09:59   #4067
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Mój dentysta też tyle bierze za jedną plombę, w ogóle standard to chyba co najmniej 100 zł, więc miałaś tanio dentystkę. Ale mogę go polecić jakbyś była zainteresowana, ja jestem bardzo zadowolona.
Moja dużo nie brała, ale to w sumie nie było w Krakowie tylko w miasteczku obok.
Ja szukam czegoś w miarę blisko tzn. Borek Fał., Łagiewniki, ew. okolice Matecznego. Więc jak masz kogoś w pobliżu to chętnie proszę na PW

Kurczę, z tym Euro to aż tak, że reorganizują studia?
Stary 2012-02-14, 10:35   #4068
iceflower
Przyjaciółka KWC

No ja mam w centrum, ul. Krowoderska więc chyba daleko dla Ciebie...
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-02-14, 17:59   #4069
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
A jeszcze nie wiem nawet Chyba wezmę mojego ukochanego Volum Express Curved Brush, bo jakoś te coraz to nowsze wymysły Maybelline mi nie podchodzą tak jak ten stary sprawdzony tusz
Powiem szczerze, że też mnie kuszą szminki, ale teraz jak mi usta wysychają to jednak wolę błyszczyk.
Blee
A mój teleskopiczek jeszcze w drodze Jutro jadę do babci, ale bym się cieszyła gdyby listonosz zdążył przed wyjściem z domu być
Bo wracam ok. soboty.
Cytat:
Mój tato ma z pracy LuxMed, ma problemy z barkiem i nigdzie z niczym nie musi czekać.
Cytat:
To mam nadzieję, że następnym razem zrobisz
Ok, pstryknę tylko złotko jakieś śliczne muszę dorwać
Cytat:
Ale jak już będzie tak że powinnaś to polecam.

BTW, przypomniało mi się, że oglądałam nowe podkłady L'Oreal w Rossmannie i z kolorami jest masakra. Ten N3 o którym pisała Madziarra jest dla mnie dużo za ciemny i podbija w brzoskwinię bardziej niż w żółć, więc odpada, o reszcie nawet nie ma co mówić.
Ok

Czyli dobrze mi się zdawało w kwestii tego podkładu
Cytat:
To może ja poproszę? Niby obecny dobrze "obsługuje" naszą rodzinę, ale ja go nie lubię z charakteru za bardzo, taka misiowata klucha
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 21:34   #4070
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
To chyba rzyrafka pisała o tym odcieniu W każdym razie mi 2 odcienie (nie pamiętam nr/nazw) zdawały się być całkiem przyzwoite na wiosnę/lato, bo na obecną porę roku chyba w żaden bym się nie wpasowała
Cytat:
dziękuję za gratulacje z tej radości kliknęłam wczoraj na all błyszczyk Bagatelle z wiosennej kolekcji Chanel na usprawiedliwienie powiem, że cena dużo korzystniejsza niż perfumeryjna
Ależ mi się ten błyszczyk podoba, testowałam go ostatnio w Douglasie, piękny jest, taki wiosenny Też bym chętnie go nabyła - gdybym miała oczywiście mniej na stanie
Cytat:
Ja mam Lux Med z pracy, jestem bardzo zadowolona - zero kolejek, zero problemów, sympatyczna obsługa, zapisy przez internet. Do tej pory miałam do czynienia z 3 lekarzy, 2 zrobiło na mnie bardzo dobre wrażenie pod względem kompetecji.
Cytat:
chyba LuxMed to odłam Limu
ja mam kartę do Medicoveru, bardzo sobie chwalę, choć z terminami też bywa różnie - dużym plusem jest, że jak pilnie potrzebujesz, to na pewno przyjmą od ręki, ale np. zapisać się do ginekologa czy dermatologa też trzeba duuuużo wcześniej

na pewno warto można się zapisać, sprawdzać wyniki badań przez internet, zamawiać recepty bez potrzeby wizyty (jeśli już raz miało się zapisany dany lek)

moja mama ma z pracy do Lim'u, ale to jest porażka, nikomu bym nie polecała - w Medicoverze wszyscy pilnują godzin, nikt się nie spóźnia, moim zdaniem mają bardziej indywidualne podejście, a Lim sprawia wrażenie masówki, gdzie jest "byle odwalić", w Medicoverze od ręki dostaje się skierowanie na badanie krwi, moczu - można też zbadać na życzenie pacjenta bez skierowania, a w Limie robią to z taką łaską.. moja mama badała sobie krew i wyszedł za duży cholesterol, to zamiast dostać kolejne skierowanie "na potem" (żeby sprawdzić efekty leczenia), ma jeszcze raz jechać i w recepcji zgłosić że chce skierowanie i dopiero oni zgłoszą zapotrzebowanie - duże nieporozumienie i to bardzo mi się nie podoba..
tak samo szczepienia, ja się umawiam i od razu po badaniu lekarskim mam szczepienie, a w Limie po badaniu idzie się do "ogólnego punktu szczepień", gdzie czeka się w kolejce, trwa to i trwa bo są matki z małymi dziećmi, które trzeba uspokoić, ubrać.. zero organizacji
Cytat:

Mój tato ma z pracy LuxMed, ma problemy z barkiem i nigdzie z niczym nie musi czekać.
Dziękuję bardzo za opinie, widzę, że jednak zdania są podzielone co do Lux Med'u, może to zależy od miasta?
Organzza, a czy koszt abonamentu jest porównywalny do Lux Medu, jeśli to oczywiście nie tajemnica?

Stary 2012-02-14, 22:38   #4071
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Czyli dobrze mi się zdawało w kwestii tego podkładu
No niestety, trzeba chyba czekać aż amerykańskie wylądują na All w moim Rossmannie nie mieli też testerów tego nowego Rimmelka, ale w buteleczce ten najjaśniejszy wygląda ciemno.

Cytat:
To może ja poproszę? Niby obecny dobrze "obsługuje" naszą rodzinę, ale ja go nie lubię z charakteru za bardzo, taka misiowata klucha
Wyślę Ci rano PW z numerem, pokłóciłam się z TŻ i nie ruszam się na razie z kanapy nawet po telefon.
Mój dentysta jest przesympatyczny i kompetentny i się go nie boję, a takie połączenie rzadko się zdarza.

Cytat:
To chyba rzyrafka pisała o tym odcieniu W każdym razie mi 2 odcienie (nie pamiętam nr/nazw) zdawały się być całkiem przyzwoite na wiosnę/lato, bo na obecną porę roku chyba w żaden bym się nie wpasowała
No może no mi w każdym razie żaden się nie widzi nawet na lato jak na razie. Paleta bardzo nie dla mnie.

Cytat:
Dziękuję bardzo za opinie, widzę, że jednak zdania są podzielone co do Lux Med'u, może to zależy od miasta?
Organzza, a czy koszt abonamentu jest porównywalny do Lux Medu, jeśli to oczywiście nie tajemnica?
Madzia to jest chyba tak że Lux Med jest krakowską firmą i ja chodzę do siedziby głównej i podejrzewam ze względu na lokalizację że tata rzyrafki również, więc tam standard obsługi może być rzeczywiście wyższy. Co do Lim to mi się wydaje, że kiedyś słyszałam że Lux Med ich przejął jakiś czas temu i od tego czasu to jedna firma, ale w żadnej placówce Lim nigdy nie byłam i nie wiem czy to wygląda tak samo. Słyszałam że od Lux Medu lepszy jest Enel Med, ale nie wiem jak to działa w Polsce, w Krakowie jest chyba tylko jedna przychodnia, a przynajmniej o jednej tylko słyszałam.

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

Aczkolwiek nie jestem pewna czy mam rację.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-02-15, 06:39   #4072
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
No szkoda, że nie moje rejony. Ale i tak z zębami będę robić dopiero na wiosnę gdzieś. Jeszcze do tego czasu może coś znajdę

Buu, nie dostałam się do testowania BB kremu Ale za to dziś lub jutro sobie w Rossmannie to odbiję.
Stary 2012-02-15, 07:43   #4073
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Wcześniej rozsądnie nie patrzyłam na te błyszczyki, ale teraz widzę, że Bagatelle jest prześliczny
Cytat:

Buu, nie dostałam się do testowania BB kremu Ale za to dziś lub jutro sobie w Rossmannie to odbiję.
A ja się dostałam i teraz się boję, że ten jasny kolor i tak będzie dla mnie za ciemny i będę musiała go testować Ale zobaczymy, może jutro go będę miała...

Ale pięknie pada Na razie się cieszę, bo jest przepięknie a moja czapka jest super. Ale jak będę musiała wrócić do domu to pewnie nie będzie tak różowo
W dodatku czuję się chora, ale nawet wczoraj po całym dniu bólu głowy poszłam na rowery - naprawdę mnie wciągnęło! I nie żałowałam, czułam się lepiej niż przed zajęciami, a dziś nawet mam lekkie zakwasy. No a dzisiaj mam jabłko i dwie pomarańcze w pracy, wzięłam nurofen bo po 2 dniach bólu głowy się złamałam i będę walczyć z chorobą, mam nadzieję, że mnie ominie

Stary 2012-02-15, 08:04   #4074
isa666
Zakorzenienie

kochanie, to ja czekam na Twoje wrażenia z BB kremu
I zdrówka życzę. Mnie gardło pobolewa i pokaszluję trochę. Dziś przez większość dnia będę marznąć, bo muszę znów zrobić akcję przeszukiwania papierów w magazynie. Ale mam to gdzieś. Szefowa wie, że wysyłając mnie tam robi to na własną odpowiedzialność, bo pewnie zakończę to chorobą i będę musiała wziąć wolne

W Krk właśnie zaczęło sypać. Dobrze, że dziś postanowiłam przyjechać autobusem bojąc się tych zapowiadanych zamieci, choć rano jak wychodziłam było tak spokojnie, cicho i ciepło jakby miała być wiosna
Stary 2012-02-15, 08:07   #4075
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Madzia to jest chyba tak że Lux Med jest krakowską firmą i ja chodzę do siedziby głównej i podejrzewam ze względu na lokalizację że tata rzyrafki również, więc tam standard obsługi może być rzeczywiście wyższy. Co do Lim to mi się wydaje, że kiedyś słyszałam że Lux Med ich przejął jakiś czas temu i od tego czasu to jedna firma, ale w żadnej placówce Lim nigdy nie byłam i nie wiem czy to wygląda tak samo. Słyszałam że od Lux Medu lepszy jest Enel Med, ale nie wiem jak to działa w Polsce, w Krakowie jest chyba tylko jedna przychodnia, a przynajmniej o jednej tylko słyszałam.

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

Aczkolwiek nie jestem pewna czy mam rację.
U nas w Warszawie w ramach tego abonamentu można korzystać jeszcze z innych przygodni (m.in. Lim właśnie i chyba Prodemis), więc pewnie masz rację
Cytat:

Cytat:

A ja się dostałam i teraz się boję, że ten jasny kolor i tak będzie dla mnie za ciemny i będę musiała go testować Ale zobaczymy, może jutro go będę miała...
ooo a jest gdzieś jakaś lista? Mogę prosić o link?

Iza, gratulacje

Stary 2012-02-15, 08:13   #4076
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
kochanie, to ja czekam na Twoje wrażenia z BB kremu
I zdrówka życzę. Mnie gardło pobolewa i pokaszluję trochę.
dziękuję i wzajemnie Oczywiście dam znać, jak będę uzywać
Cytat:
ooo a jest gdzieś jakaś lista? Mogę prosić o link?

Iza, gratulacje
O tu: https://wizaz.pl/akcje/garnier/klub-...-bb/index2.php
Dziękuję

Stary 2012-02-15, 09:34   #4077
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
W dodatku czuję się chora, ale nawet wczoraj po całym dniu bólu głowy poszłam na rowery - naprawdę mnie wciągnęło! I nie żałowałam, czułam się lepiej niż przed zajęciami, a dziś nawet mam lekkie zakwasy. No a dzisiaj mam jabłko i dwie pomarańcze w pracy, wzięłam nurofen bo po 2 dniach bólu głowy się złamałam i będę walczyć z chorobą, mam nadzieję, że mnie ominie
Ja poszłam na body shape wczoraj ale jakoś bez szału mi się ćwiczyło i nie mam żadnych zakwasów. Tydzień wcześniej było lepiej i nie mogłam chodzić przez dwa dni.

Cytat:
W Krk właśnie zaczęło sypać. Dobrze, że dziś postanowiłam przyjechać autobusem bojąc się tych zapowiadanych zamieci, choć rano jak wychodziłam było tak spokojnie, cicho i ciepło jakby miała być wiosna
Heh a ja właśnie dzisiaj zabralam TŻowi samochód żeby się nie tłuc tramwajem i autobsem w tej zamieci.

Cytat:
U nas w Warszawie w ramach tego abonamentu można korzystać jeszcze z innych przygodni (m.in. Lim właśnie i chyba Prodemis), więc pewnie masz rację
U nas też tylko do tego głównego Lux Medu mam blisko z pracy i staram się chodzić po niej jak czegoś potrzebuję, więc wybieram sobie zawsze tę placówkę.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-02-15, 09:58   #4078
isa666
Zakorzenienie

ice no też bym wolała w ciepłym autku jechać, ale jednak stres jaki mnie dopada w jeździe podczas śniegu zwyciężył.
BTW. Kraków kochane miasto wyłącza rano latarnie coraz wcześniej. Nie ma to jak jazda w ciemności, a przy takich warunkach jak dziś...nie wyobrażam sobie. Mogliby chociaż na głównych drogach te lampy dłużej zostawić
Stary 2012-02-15, 10:20   #4079
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
ice no też bym wolała w ciepłym autku jechać, ale jednak stres jaki mnie dopada w jeździe podczas śniegu zwyciężył.
BTW. Kraków kochane miasto wyłącza rano latarnie coraz wcześniej. Nie ma to jak jazda w ciemności, a przy takich warunkach jak dziś...nie wyobrażam sobie. Mogliby chociaż na głównych drogach te lampy dłużej zostawić
Kwestia oszczędności - pisali o tym ostatnio w gazetach - budżet miejski leży i wkiczy więc i ośwetlenie uliczne krócej włączone.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-02-15, 13:47   #4080
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja poszłam na body shape wczoraj ale jakoś bez szału mi się ćwiczyło i nie mam żadnych zakwasów. Tydzień wcześniej było lepiej i nie mogłam chodzić przez dwa dni.
Ja mam takie zakwasy tylko po ćwiczeniach w domu, nie wiem dlaczego, ale po 15 minutach brzuszków w domu mam zakwasy a po godzinie na siłowni nie...
Cytat:
Kwestia oszczędności - pisali o tym ostatnio w gazetach - budżet miejski leży i wkiczy więc i ośwetlenie uliczne krócej włączone.
To u nas tak nie oszczędzają - za to koło mnie nie ma chodnika przy ulicy i jak pada to jest błoto... bo budują Most Północny (jakieś 15-20 km od mojej ulicy)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości