|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie czas zacząć - część IV.
|
|
|
|
#4052 |
|
Zadomowienie
|
nie zdechla nie zdechla bo nowa
wiec mam nadzieje ze dlugo dlugo nie zdechnie ![]() ciekawe co tam u sąsiadów nizej Ps. u mnie ostatnia kolezanka w klasie " podniecala " sie tym good bye appeite czy jak sie to tam pisze . Nawet nauczycielce sie chwalila ;| ;] .
|
|
|
|
#4053 |
|
Wtajemniczenie
|
Chętnie bym to razem z Tobą zaczęła, ale teraz robię TF i orbitek, także to już by chyba była dla mnie przesada. Ale za Ciebie będę trzymac kciuki
Dirty: zdrówka
|
#4054 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4055 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4056 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4057 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() idę na śniadanie pół buły z szynką pół z jajem i na to pomidor, ogóras konserwowy i zioła prowensalskie + inka karmelowa
|
|
#4058 |
|
Raczkowanie
|
Co tam u Was, dziewczynki, w tę piękną sobotę?
Ja już po pieczeniu ciast na jutrzejszy obiad rodzinny - na obiad będzie cielęcina duszona, której nie jadłam sto lat, a na deser zrobiłyśmy szarlotkę i sernik kajmakowy A ja za chwilę - korzystając z wiosny za oknem - ruszam do koleżanki na kawkę. A że mieszka na drugim końcu miasta, to będę miała okazję zrobić sobie marszowy spacer Jest cudnie Dirtyy, biedaku, zdrowia życzę |
|
|
|
#4059 |
|
Wtajemniczenie
|
Ledwo się zwlekłam z łóżka po wczorajszych ćwiczeniach
![]() a jaka pogoda jest!
|
#4060 |
|
Zakorzenienie
|
taa...staruszko
dzień piękny a u mnie też szpital bo córcia to samo..znowu chora i nici z naszych planów na świeżym powietrzu oczywiście |
|
|
|
#4061 | |
|
Zadomowienie
|
Witajcie, dziś ja przyszłam się pożalić
Mogę?? Zreszta i tak się pożalę ![]() Jestem zmęczona, syf w domu, bo nie mam czasu posprzątać. Moja córcia wymiotuje od 4 rano non stop, nic nie je, nie pije, aż się zrobiła sina Przestarszyłam się i pojechałam na pogotowie, dostała zastrzyk i teraz jest lepiej, zasnęła. A ja piorę wszystko co zabrudziła, łącznie z kądrą, poduchą i dywanem... generalnie mam dość...Poza tym od wczoraj biorę moje pierwsze tabletki, takie "do końca życia" (chyba już zaczynam się starzeć ).A do tego chyba to też nie jest mój czas na dietę, muszę zrobić mały reset. No to się pożaliłam, wybaczcie. Cytat:
---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Właśnie przeczytałam że Ty też się starzejesz ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- :d |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4062 |
|
Konto usunięte
|
Wiosna...czuję wiosnę
Aniu oby córci jak najszybciej mięło |
|
|
|
#4063 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu
|
|
|
|
#4064 |
|
Zadomowienie
|
Aniap
Będzie dobrze |
|
|
|
#4065 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki Kochane
Normalnie ostatnio mam taki zapierdziel,że nie wiem za co się brać, ale dzięki temu nie myślę tyle o jedzeniu, o swojej figurze i jest coraz lepiej z moją samoakceptacją Wiosna już chyba zagościła na dobre z czego się bardzo cieszę i dzięki temu mamy mega ruch na sklepie, ale przynajmniej jest co robić Więc czas się obudzić ze snu zimowego i brać za siebie w końcu nim się obejrzymy będą wakacje ![]() Aniap trzymam kciuki aby mała szybko wróciła do zdrówka Dirtyy Tobie także szybkiego powrotu do zdrówka Laisla, Dirtyy i Sweet trzymam kciuki aby spadek na wadze 1 kwietnia był duży ![]() IR brawo za zaliczenie semestru
|
|
|
|
#4066 |
|
Raczkowanie
|
Laislo, Aniu, życzę zdrowia dla Waszych córek
Mam nadzieję, że już u Was lepiej...? Promyczku, miło czytać taki pozytywny post Sweet, odżyłaś po ćwiczeniach? Ależ dziś jest piękny dzień Trochę już poczytałam z kawką w łóżku, teraz czekam na rodzinny obiad, a potem pójdę się trochę rozruszać i przewietrzyć, żeby nie usnąć z wypchanym brzuchem ![]() Jaka wiosna z oknem |
|
|
|
#4067 |
|
Konto usunięte
|
Faktycznie za oknem wiosennie. Ja zaraz wyciągam rower i jadę na przejażdżke, a przy okazji trochę popracuje i odreaguje złośc co by się na jedzenie nie rzucić
![]() Promyczku co do figury i akceptacji przypomniała mi się rozmowa z koleżanką na studiach. A więc koleżanka Nam doradziła, że jeśli mamy własnie takie problemy z figurą, z nieakceptowaniem siebie to mamy stanąć nago przed lustrem, a mąż/narzeczony/chłopak ma nam powtarzać jakie mamy zarąbiste ciało itp. I ona chyba tak robi, bo pomimo rozmiaru xxl ma tyle pewności siebie, że aż jej pozazdrościć
|
|
|
|
#4068 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tak, u nas też pięknie i marzy mi się rower ![]() [1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;25691711]Faktycznie za oknem wiosennie. Ja zaraz wyciągam rower i jadę na przejażdżke, a przy okazji trochę popracuje i odreaguje złośc co by się na jedzenie nie rzucić [/QUOTE]Oj ktoś chyba Ciebie wkurzył Kochana..Też wybrałabym rowerek zamiast pełnej lodówki
|
||
|
|
|
#4069 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję Kochane za wszystko!
Idę poumierać. @.
|
#4070 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny ...
dziękuję za życzenia powrotu do zdrowia, ogólnie ledwo żyję z gorączką i jem wszystko co jest by mieć siły ... nie myślę o niczym pochłaniam niezdrowe rzeczy, ale muszę odżyć wrócę jak będę miała siły nie chodzi o to, że uciekam z forum tylko wracam odpoczywać buziaki
|
#4071 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Zwłaszcza w taką pogodę. Ludzie od razu na świat wychodzą ![]() Cytat:
Na dietę przyjdzie czas ![]() Wstrętna ciotka z Ameryki
|
||
|
|
|
#4072 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie piję pyszna karmelową inkę i moczę zmeczone stopy w misce z woda
|
|
|
|
#4073 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki za przypomnienie, mam przeca to cudo w szafce/ Dziewczyny, jak smakuje kozie mleko? ![]() Ponoć zdrowsze niż krowie, a ja piłam chyba sto lat temu i nie pamiętam. |
|
|
|
|
#4074 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam.
Życzę zdrowia wszystkim chorym. Bardzo dziękuję za miłe słowa, które ostatnio otrzymałam. Wszystko przetrwam i będzie dobrze, tylko wiadomo, że na to 'wszystko' potrzeba czasu. A wracając do diety, od kilku dni niemalże zaraz po posiłku idę do toalety i nie jest to bynajmniej zdrowe posiedzenie. Nie wiem o co chodzi? Możliwe, że to przez stres? Jakieś rady na to bo ja już sama nie wiem co robić? Co zjeść żeby się zatrzymało?---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Pasuje się mi zważyć bo waga w podpisie nie jest już aktualna na pewno. Czuję, ze coś spadło.
|
||
|
|
|
#4075 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do toalety, to może dużo otrębów i nie pij wtedy dużo wody? Podobno tak zastosowane działają odwrotnie. Kurczę, jakoś nic innego mi do głowy nie przychodzi. A może masz po prostu dobre trawienie? Ja zazdroszczę, u mnie raczej idzie w drugą stronę. Gratuluję spadku, super!
|
|
|
|
|
#4076 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;25701322]Czekoladę? [/QUOTE]O tym nie pomyślałam, jutro sobie kupię.
|
|
|
|
|
#4078 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4079 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
a czekoladę kup gorzką ja tej kawy nigdy nie piłam
|
|
|
|
|
#4080 |
|
Zakorzenienie
|
samaraNW Nie lubię gorzkiej.
Po co będę czekać do jutra, jem właśnie wafle ryżowe w polewie czekoladowej i z góry się rozgrzeszam. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:56.

który program zamierzasz robić?
i bardzo mądre podejście z tymi ćwiczenia i żywieniem

za kciuki dziękuję 
nawet nie mam sil odpisywać i cytować ... dopiero co ćwiczyłam a teraz jestem zdechła CHOROBO WITAJ 

Mogę?? Zreszta i tak się pożalę
(chyba już zaczynam się starzeć 

w końcu nim się obejrzymy będą wakacje