|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4051 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4052 |
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
mnie też wstałam 2 godziny temu a znowu usypiam. Teraz się tak ciemno zrobiło że światło musiałam włączyć żeby nei usypiac
#4053 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Rozmawiałam z koleżanką z grupy,która bierze ślub w tym roku i mówiła,że tiulowe księżniczki są najdroższe, salony ich nie wypożyczają bo po weselu są zniszczone ![]() A wiecie,że dopiero jak któraś z Was napisała to się kapnęłam,że 23.06.2012 to Dzień Ojca ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4054 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]()
#4055 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,a powiedzcie jeszcze co sadzicie o tych zdjęciach? http://www.folga.eu/
Zarezerwowaliśmy go wstępnie, spotkanie dopiero za 2 tygodnie. Bierze 2700. I polecił akurat tego kamerzystę,którego mamy na oku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4056 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4057 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cholera, tyle się za te śluby płaci, że naprawdę nie ogrzać kościoła na te 45 minut to jest zwyczajne chamstwo... Myślę, że po prostu zwróć na to księdzu uwagę przy załatwianiu formalności, że życzysz sobie, żeby goście Ci nie pomarzli i że chcesz, żeby kościół był ogrzany. Jednak płacisz, więc wymagasz.
![]() |
#4058 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4059 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4060 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4061 | ||||
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() jagodzia133 domek z drewna ![]() ![]() Cytat:
![]() my też mamy salę osp i już nie mogę się doczekać tych wszystkich przygotowań tydzień przed weselem i zabawy tydzień po weselu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [QUOTE=moooniaaaa;26726442]W tamtym roku mieliśmy wesela w styczniu,lutym i październiku. Z perspektywy gościa średnio mi się podobało. To znaczy na sali ok,ale podczas ślubu myślałam,że zamarznę. No i na sali trzeba było zmieniać kozaki na buty do sukienki. A wiecie,że dopiero jak któraś z Was napisała to się kapnęłam,że 23.06.2012 to Dzień Ojca ![]() ![]() mój brat brał ślub w listopadzie (wpadka i szybka impreza musiała być) i strasznie wtedy zmarzłam. szczerze mówiąc jego wesele tylko z tym mi sie kojarzy ![]() o Dniu Ojca ja pisałam ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4062 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ja np nie wyobrażam sobie siebie i Tż w zdjeciach pozowanych dlatgo szukaliśmy fotografa ktor tego unika ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4063 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4064 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
U nas winietki będą bankowo, znajomi mieli i sie sprawdziły chatko sala fajna, a ubikacje normalnie rewelacja, aæ miøo w nich sikać ![]() nena właśnie jak była taka nieciekawa pogodo, to slow daje, ale myślałam o tobie i tych rowerach co zabrałaś na weekend majowy. Szkoda, ze sie nie udało wszystko, ale przeżycia do końca życia zapamiętasz ![]() taniec - my będziemy tańczyć do finałowej piosenki filmu dirty dancing kotek juæ kiedyś oglądałam tego fotografa, ja zawsze patrze na fotki z pleneru, a on ma śliczne. Mi sie podoba, a cenowo, ja podobnie place. fablous jak już dostaniesz zamówiona sukienkę Asos to proszę daj zdjęcia real i zdaj relacje jak wygląda na lifie, bo ja tez ciągle sie zastanawiam nad Asosem, ale boje sie, ze przepłacę na jakąś szmatkę tenebrosa z pokazanych sypialni, ta mi sie spodobała http://allegro.pl/sypialnia-morena-a...577722372.html Ja teæ nie jestem za wysoka 162 cm w dowodzie ![]() Dotka ty to masz życie, jak tak czytam, to normalnie jak z jakiegoś filmu scenka, fajnie sie masz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4065 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W naszym kościele są ławki podgrzewane podłogowo, więc jest ciepło. Tak naprawdę tylko nam było zimno bo siedzieliśmy na środku na specjalnych krzesełkach dla młodej pary i świadków, które siłą rzeczy nie są podgrzewane. W ogóle tego dnia była straszna zima, śnieżyca, mróz, drogi nieodśnieżone, na chodnikach ślizgawica i w ogóle masakra, ale nikt jakoś nie narzekał. Najważniejsze to nie tracić dobrego humoru. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4066 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://di.com.pl/news/37093,0,Od_pia...z_telefon.html
![]() |
#4067 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zła jestem , bo nie mamy zespołu,a nic mi sie nie podoba. Jest był niby ok, ale dzwoniłam i maja zajęty termin ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4068 | |
Rozeznanie
|
Hej laseczki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chodzi o kwestię kupowania domku to meeega zazdraszczam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4069 |
Rozeznanie
|
Jeśli mowa o sesjach fotgraficznych w trakcie wesela czy zaraz po kościele, to ja mam pozytywne wspomnienia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() martuha24 - Trzymam kciuki z nową, piękną salę ![]() ![]() nena1984 - Mnie też szarfa przypadła do gustu ![]() moooniaaaa - Cieszę się, że spotkanie się udało i już oficjalnie ustaliliście datę ![]() ![]() ![]() Dotk4 - Gratuluję znalezienia takiej fajnej pracy ![]() ![]() (kicia) - Chyba będziemy mieć bardzo podobne obrączki ![]() ![]() ![]() Chatko - Zdrowiej Kochana ![]() bahari - Kurczę, już sama nie wiem bo tak się naoglądałam tych sukieneczek i wiele mi się spodobało ![]() ![]() ![]() Madziuniusia - Sala jest klimatyczna ![]() ![]() ![]() Uffff... nadrabiałam Was cały dzień na stażu ![]()
![]() |
#4070 | |
Zakorzenienie
|
Łełełełe a ja już weekend zaczynam, jutro mam wolne
![]() Cytat:
![]() sztuczka - piękne suknie wkleiłaś, a niektóre to skądś znam ![]() Wiecie co, prawdę mówiła vesna, że do Dominikanów na nauki jest strasznie trudno się zapisać. Wczoraj o 22.30 otworzyli formularz do zapisów, a dziś o 8.00 rano juz nie było miejsc. My celujemy na weekend 13-14 maja, formularz ma się pojawić w ten poniedziałek o 22.30 - zatem proszę o trzymanie kciuków tego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4071 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ostatnio śniło mi się że nie dość że w czerwcu padał śnieg to szłam do ołtarza na boso bo butów nie mogłam znaleść to mój TŻ przy ołtarzu jadł kanapki z nutellą ![]() a odnośnie winietek - ja nie mogę przekonać TŻ-ta do tej opcji ![]() ![]() ![]() ![]() Sztuczka - piękne suknie ![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
W naszym przypadku wzięłam pod uwagę że mój TŻ nie znosi zdjęć, więc obawiałam się że stres plus jeszcze inne czynniki tego dnia poprostu go wykończą. A w zupełnie innym dniu może poprostu bardziej na luzie do tego podejdzie ![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Już prawie ![]() ![]() ![]()
24.02.2005 ![]() 25.12.2010 ![]() ![]() 02.06.2012 ![]() Edytowane przez malinkowo88 Czas edycji: 2011-05-05 o 14:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4072 |
Zakorzenienie
|
ja mam wolne od 20go kwietnia
![]() ![]() ![]()
#4073 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
[
![]() |
#4074 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będziemy ślubowały w ten sam dzień ![]() Cytat:
![]() Ja na razie jestem zadowolona z moich zakupów na Asosie, chociaż raz się pomylili ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4075 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Oczywiście nie gniewaj się, mam po prostu trochę inne zdanie na ten temat ![]()
Edytowane przez sztuczka_magiczka Czas edycji: 2011-05-05 o 15:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4076 |
Rozeznanie
|
Siema Dziewczyny!!
Ja o sali jeszcze nic nie wiem ...i chyba się wykończe tym czekaniem...tym czasem znalazlam fotografa http://www.pawlowicz.art.pl/#!__page-1 miała go mojej mamy siostra nawet sa tam zdjecia jej i jej męża (blądyna z białym kwiatem z boku) musze wam powiedziec ze babeczka fajnie robi zdjecia bo widzialam sesje mojej ciotki...co sądzicie?? http://www.emotionallandscapes.art.pl/#!gallerywedding moze tu bedzie lepiej widac te foty... Edytowane przez martuha24 Czas edycji: 2011-05-05 o 15:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4077 |
Rozeznanie
|
Tak jeszcze a propos kiecek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: Haha a ja móżdżyłam któż mógł taką suknię wkleić - oczywiście, że nena ![]() ![]()
Edytowane przez sztuczka_magiczka Czas edycji: 2011-05-05 o 15:57 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4078 |
Zakorzenienie
|
nena1984 Szarfa boska
![]() ![]() My z Tż byliśmy na jeden dzień w górach na rowerkach. Tż jak i jego rower wyglądał później dużo gorzej. Trudno było poznać gdzie ma oczy, bo tyle błota miał na całym ciele ![]() Madziuniusia Sala śliczna ![]() katharsist Pierścionek piękny ![]() megi_t Witaj ![]() Gdzieś za 2 miesiące będziemy z Tż zmieniać mieszkanie na większe. Zatłoczoną, głośną, brudną dzielnicę zamienimy na ciche, zielone, piękne i nowiutkie osiedle. Już nie mogę się doczekać ![]()
#4079 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sala piękna. Taka wytworna. Będzie super wyglądała z okrągłymi stołami ![]() Cytat:
![]() Zdarzało mi się to nawet wykorzystywać, jak za czasów szkolnych zaszłam nauczycielom za skórę i wydzwaniali do domu ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4080 |
Zakorzenienie
|
To fakt tiulowe suknie szczególnie księżniczki są drogie z racji delikatności i ze względu na ilość warstw materiału.
Mi się już księżniczki odwidziały ale w sensie że dla mnie. Nadal jak widzę na kimś komu pasują to bardzo mi się podobają. Ale fakt faktem są to ciężkie suknie. Ciekawe jak tam malwus i jej przymiarka w Lissa Ferrera
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 ![]() ![]() Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-05-05 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:46.