|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
|
|
#4052 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Malach dzielna dziewczynka już jesteś cycolinką
|
#4053 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak ja Cię rozumiem-też się wzięłam za siebie i póki co nie widać efektów ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
zdecydowanie nie jesteś jedyna,bo ja już dawno byłabym po operacji,ale gdy miałam pierwsze myśli o cycuchach to wówczas ta sprawa przesłaniała mi wszystko-jeszcze w dodatku ta głośna sprawa ze Szwedką-jakieś 2lata temu...chyba każdy kto w temacie-pamięta
|
|
#4054 |
|
Wtajemniczenie
|
3 tygodniówki wrzucone do albumu
|
|
#4055 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co to jest ta "tolpa"-moglabyś jakiego linka zapodać? ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- [QUOTE=Amorcio;39732532]Gdy ja jeszcze schudne to bede miala brzuch jak ten Gej z sekretow chirurgii , bez obrazy dla Gejow ale ten byl [/QUOTE
MMK 20.01.2014 Edytowane przez iloona79 Czas edycji: 2013-03-12 o 21:43 |
|
|
|
|
#4056 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
najwyraźniej jest to nieodłączne uczucie przy pragnieniu pięknych piersi ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- To juz trzy tygodnie juz zerkam
|
|
#4057 |
|
Zadomowienie
|
Tak, to każdy pamięta. Ale z tego co kojarzę, ona była uczulona na jakiś lek, ale mogę się mylic. Ryzyko wiadomo jest, ale własciwie jest ono minimalne. Heh łatwo mi teraz mówić, ale przed operacją myślałam -co jesli będę w tym procencie ryzyka...
|
#4058 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=iloona79;39733028]Amorcio,
a co to jest ta "tolpa"-moglabyś jakiego linka zapodać? ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- ta tołpa to z rossmana, kosmetyki Tołpy, duzo jest, do wyboru, nasze polskie bardzo dobre wedlug mnie, przynajmniej to co uzywalam. ![]() ![]() |
|
|
|
#4059 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak,tak-mnie tak to zainteresowało,ze weszłam głębiej w temat i ona była uczulona na coś tam,a ponadto miała padaczkę,co zataiła!!!Bo w Szwecji nikt z takimi wynikami nie zgodził się jej zrobić tej operacji. Także tu jest medal mający dwie strony(jak zawsze ) bo "dzięki" temu,ze ona dostała tego wstrząsu anafilaktycznego i stało sie co się stało-to przy okazji wypłynęła sprawa druga,a więc nielegalne operacje na oddziale tego szpitala,ktory w rzeczywistości nie miał ich w swoim statucie...Edziu, a nie dość,ze bardzo bałam się,ze nie obudzę się po to o zgrozo!bałam się,że obudzę się w trakcie-Amorcio wspominała,ze już dziewczyny pisały o tym,ale to chyba było w poprzedniej części...brrr,generalnie o tym nie myslec,ale druga wersja i tak jest chyba bardziej przerażająca...ja na penwo o swoich wszelkich obawach będę rozmawiać z anestezjologiem i Ty tez z nim pogadaj,bo z mężem masz rację-nie mów o tym bo odrazu się wkurzy i zabroni czegokolwiek!!
|
|
#4060 |
|
Wtajemniczenie
|
Ilonka a jak Twoje dzieciaczki? Moja mala tez wirusa zalapala, wstala o 5rano z goraczka i cieszylam sie, ze mamy garaz, moge ja ubrac i zawiezc starsza do szkoly bo inaczej kiszka by byla w tym tygodniu. Mala chora to duza do szkoly nie pojdzie
|
|
|
|
#4061 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny trzeba myśleć pozytywnie że wszystko będzie dobrze, że się obudzicie i będziecie miały piękne piersiątka
nie wolno myśleć źle---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- kulkaaga normalnie cycuchy nie pogadasz, super
|
|
#4062 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=kasikkk87;39731178]Kasik-ceny są teoretycznie od 200zł za borowanie laserowe.
Edytowane przez dariac31 Czas edycji: 2013-04-12 o 14:08 |
|
|
|
#4063 |
|
Raczkowanie
|
dobry wieczor Dziewusie
Kulkaaga ale cycunie cudne
|
#4064 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A tak wogole to witam sie z rana, bo moje maluchy po 5 zrobily mi pobudke
|
|
#4065 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Dziewczyny, po jakim czasie po operacji można iść na basen, niekoniecznie aby pływać, ale po prostu posiedzieć w wodzie/ jaccuzi?
|
|
|
|
#4066 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4067 |
|
Zadomowienie
|
Witam was kochane z poranną kawka
U mnie sniezyca taka ze nic nie widać , zepsuło mi się auto a miałam jechać na zakupy wiosenne dla dzieciaków .W w-wie dziś otwarcie mega outletu z firmowymi ciuchami i miałam plana upolowac i coś dla siebie a tu dupa ![]() ![]() ![]() Wczoraj latalam już po sklepach i tylko udało mi się kupić kurtkę dla syna a dla corci nic a nic ![]() Miłego dnia dziewczynki
|
#4068 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry. Podobno środa to taka mała sobota
![]() Oglądałam wczoraj Sekrety Chirurgii i rzeczywiście Pan Gej trochę dziwny. A hasło o "grzmoceniu się z 17latkami" to już mnie zmroziło zupełnie A dziewczyna z wielkim workiem zamiast brzucha mnie przeraziła... taka młoda kobieta a 30kg nadwagi i ciało straszne. Edytowane przez gawisz Czas edycji: 2013-03-13 o 09:14 |
|
|
|
#4069 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam z rańca
![]() Cytat:
|
|
|
#4070 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kulkaaga a jak znaleźć takie zbiorowe zamówienia? A swoją drogą, Ty Kochana to zakupy dopiero na swój nowy rozmiar będziesz robić
|
|
|
|
|
#4071 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4072 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Z angielskich to zamóienia są też z george, matalan - tylko tam dochodzi koszt pośrednika, bo te sklepy nie wysyłają do Pl, więc zamawia się na kogoś w UK i ta osoba rozsyła do Pl Są też zamówienia ze Stanów, z Disney, Carters - tylko ja niecierpliwa jestem i za długo mi czekać miesiąc na paczkę ![]() (chociaż jak się cycki uleżą to pewnie się do jakiegoś zamówienia z VS podłączę )No, z zakupami dla siebie to jeszcze poczekam, na pierwszy ogień pójdzie jakaś kieca z wieeeeelkim dekoltem bo idę na koniec czerwca na wesele Cytat:
Tym bardziej, że Tobie to ma co wystawać kochana
|
|
|
#4073 |
|
Raczkowanie
|
witam się z rana kochane
|
#4074 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gawisz a dlaczego się nie robi ? co prawda mało jestem w temacie ale takie właśnie cięcie miałam zrobione,zaproponowane przez dr który wręcz powiedział że preferuje się takie cięcie jak warunki ku temu sprzyjają,dr cycki robi z 20 lat ![]() żeby było jasne nikogo nie nakłaniam do tej czy tej metody,lekarzem nie jestem tylko piszę o tym co widzę u znajomych i dra. Mam pod miesień. Kurcze wyjaśnijcie mi proszę jedno plastyka = podciąganiu piersi ? wiem że zabijam pytaniami ale co zrobić jak chce się wiedzieć a się nie wie ![]() a mojej znajomej teraz na konsultacji dr zalecił cięcie pod piersią właśnie ze względu na podciąganie + implant ,odrzucił od razu to sutkowe ![]() Co do ciuszków to również dołączam do maniaków kupowania szmatek dzieciom ![]() z reguły nie liczę bo to mnie przeraża ale wszystkie markowe rzeczy potem odsprzedaję,oczywiście jak są w bdb stanie to za spodenki dla malucha 8-12m zwraca się nawet około 100 zł i to jest plus kupowania tych markowych rzeczy córa nosi do bólu,materiały są dobrego gatunku więc inne mamy bardzo chętnie odkupują przeważnie mam kilka ofert do jednej pary butów czy jakiejś sukienki.
Edytowane przez scheherezade Czas edycji: 2013-03-13 o 08:57 |
|
|
|
|
#4075 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie ten problem że ciuchy muszę kupować od początku bo dzieciaki innej płci a i różnica wieku zbyt duża Ciekawi mnie ten outlet smyka bo to nowość. A swoją drogą zawsze myślałam że ubranka dla dziewczynek łatwiej kupić zeszłam tyle sklepów wczoraj i nic . wszystko prawie z hello kitty a ja tego nie trwię Jak mi już coś wpadło w oko to brak rozmiaru (chodzi mi o kurtki dla młodej) Już nawet osobie wczoraj nie myślałam bo wyszłam ze sklepu wścieła ![]() ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
Przez otoczkę ponieważ miała jedną większą i ją korygował. Zapewne nie chciał robić więcej blizn. A chłoptaś był niezły . ja oczywiście tez do gejów nic nie mam ,tylko te teksty jego bleee, ale co się z nim bedzie działo w następnym odcinku o matkoooo chyba na coś uczulenie miał bo cały zsypany.
|
|
#4076 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A i mówił jeszcze, że nie ma lepszej czy gorszej metody cięcia - każda po prostu wiaże się z innymi konsekwencjami. Kiedyś popularne jeszcze było cięcie pod pachą, ale blizna był widoczna przy podniesieniu ramion a poza tym przecinano chłonkę co komplikowło diagnostykę nowotworów. Edytowane przez gawisz Czas edycji: 2013-03-13 o 09:12 |
|
|
|
|
#4077 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=scheherezade;397373 89]Cześć wszystkim :-*
Gawisz a dlaczego się nie robi ? co prawda mało jestem w temacie ale takie właśnie cięcie miałam zrobione,zaproponowane przez dr który wręcz powiedział że preferuje się takie cięcie jak warunki ku temu sprzyjają,dr cycki robi z 20 lat ![]() żeby było jasne nikogo nie nakłaniam do tej czy tej metody,lekarzem nie jestem tylko piszę o tym co widzę u znajomych i dra. Mam pod miesień. Kurcze wyjaśnijcie mi proszę jedno plastyka = podciąganiu piersi ? wiem że zabijam pytaniami ale co zrobić jak chce się wiedzieć a się nie wie ![]() a mojej znajomej teraz na konsultacji dr zalecił cięcie pod piersią właśnie ze względu na podciąganie + implant ,odrzucił od razu to sutkowe ![]() Moja koleżanka też ma ten problem jedna konsultacja plastyka +implant, druga sama plastyka. i bądz tu mądry. A co do cięcia pewnie zależy od stanu piersi . Lekarz wie gdzie trzeba usunąć nadmiar skóry i jak najlepiej tę piers podnieść. jeden lekarz ten z implantem powiedział jej że operacja będzie trwała 3 godz. a ten z samą plastyką że ponad 4. ![]() Dziewczynki tu pisały o metodach jedna jest tzw. kotwica a druga lizak jeżeli się mylę poprawcie.
|
#4078 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Kachuula;39737651]
Cytat:
no ale od tego powinien być lekarz a może jak tu z wami posiedzę to się coś naumiem Dziewczyny z innej beczki co kupujecie na zająca maluchom ? ![]() mnie dla roczniaka zachwyciły jakieś klocuszki albo taka kurka na kółkach ![]() Uploaded with ImageShack.us
|
|
|
#4079 |
|
Raczkowanie
|
dzien dobry Dziewczynki
mi rowniez dr powiedzial ze wykona u mnie jedynie ciecie pod cycuchami, ale od czego to zalezne to nie mam pojecia, powiedzial ze to najbezpieczniejsze, najmniej widoczne i w moim przypadku bedac kruszynka najlepsze
|
#4080 |
|
Raczkowanie
|
czyli to też trochę takie preferencje dra no oczywiście poza wskazaniami anatomicznymi
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:05.

, ja tez mam obawy i Malach bardzo sie bala, wczoraj chyba do 22 rozmawialysmy coby pozytywne myslenie przyciagnac
......i teraz pisze....pozdrawia

. A ja od tygodnia dzien w dzien bieznia 40-50 min., masaz banka chinska i nie objadam sie, a waga i cm jak byly tak i sa