|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIII + offtopowe ploty
Cytat:
![]() Zerknęłam, brzuchol większy, ale jej figura teraz wygląda jak moja ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() I jest git ![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Jejku, co do Szusz, niby tylko dwa lata minęły, a jednak dziewczyna spoważniałą na twarzy bardziej, w ogóle tam jeszcze dziewczyna, teraz jak ją widze, to już kobieta. A to tylko z 28 na 30. Jednak sie zmienia sporo Przynajmniej moim okiem
|
|
#4052 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie spałam, łeb mnie bolał, a później mój szczeniak szalał.
Teraz boli mnie brzuch, bo okres się zbliża - ten dzień nie może być udany. Nawaliłam se maski regenerującej hery z garniera i zobaczymy, co będzie. Tak poza tym, to dzien dobry, chcę rozjaśnić włosy, czuję moc i chyba niedługo to nastąpi
|
|
#4053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie właśnie krew zalała ![]() ALe spałam bardzo dobrze ![]() Ale oczywiście pochwalisz się efektem końcowym?? Poka poka szczeniaczka
|
|
#4054 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie, że sie pochwale
szczeniok za chwile bedzie w albumie
|
|
#4055 |
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny
![]() Baaaardzo dawno mnie tu nie bylo ale weszlam by sie zapytac czy moze wiecie co sie stalo z thecurlygal? Wczoraj przerwalam ogladanie jej ostatniego filmiku, a dzisiaj jak chcialam wrocic to kanal usuniety, blog tez i chyba konto na facebooku (googlowalam ).
|
|
|
|
#4056 |
|
Konto usunięte
|
leżę w domu od tygodnia z anginą i wasz wątek wciągnął mnie i uratował przed nudą
wciągnęłam się w filmiki, zwłaszcza w naszą rodzimą gwiazdę Szusz oglądam jak zahipnotyzowana (i nie mogę uwierzyć że jest moją rówieśniczką ). Na czym polega fenomen jej popularności?
|
|
|
|
#4057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatkiem sił pisałam posta i go nie przeczytałam ![]() A faktycznie wyszło jak piosenka ![]() Myślę, że powinna to zaśpiewać laska od: obudziłeś we mnie lwicę ![]() http://w711.wrzuta.pl/film/16VoJS85R...gdalena_lunska
|
|
#4058 |
|
BAN stały
|
Nigdy tutaj nie piszę, ale zawsze was czytam, i wiecie co? Posty, które piszecie to powinna być obowiązkowa lektura dla tych wszystkich wyglołowanych, wyhajlajfowanych, infantylnych blogereczek, które nie mogą się pogodzić z tym, że się starzeją i stylizują się na dzidzie-piernik, i dla tych, którym gadżety i tony kosmetyków przyćmiły umysł. Powinny poczytać o tym, jak je postrzegają widzowie, bo my jesteśmy dla nich, a nie one dla nas. Gdyby skończyły się subskrypcje, skończyły by się słoniki, misiaczki, bomby do wanny i świeczuszki. Czy te dziewczyny mają czas na jakieś pasje, oprócz sztafirowania się??? Czy coś pozytywnego przekazują w swoich filmikach??
---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Blogereczek i youtubereczek* |
|
|
|
#4059 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;4175256 2]leżę w domu od tygodnia z anginą i wasz wątek wciągnął mnie i uratował przed nudą
wciągnęłam się w filmiki, zwłaszcza w naszą rodzimą gwiazdę Szusz oglądam jak zahipnotyzowana (i nie mogę uwierzyć że jest moją rówieśniczką ). Na czym polega fenomen jej popularności? [/QUOTE]Zaczęła nagrywać jako jedna z pierwszych, tylko dlatego. Z sentymentu wiele ją ogląda. ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
|
|
#4060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bez wyjaśnienia , więc i my nic nie wiemy |
|
|
|
|
#4061 | |
|
psy-chopatka
|
Cytat:
, pewnie chodzi o hejt, negatywne komentarze na temat jej wyglądu, figury itd. Już kiedyś pisała o tym problemie.Wielka szkoda bo bardzo ją lubię, w ostatnim filmie poleciła świetną maseczkę z glinką zieloną .Temat szusz juz mnie nudzi , doszłam do wniosku że ona specjalnie stara się wzbudzać kontrowersje żeby nabijać wyświetlenia. Trzeba czymś przyciągać widza a jak się nie ma talentu do makijażu ani stylizacji to co pozostaje?
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4062 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Myslalam ze moze cos w komentarzach wyjasniala, czy cos. Ja rzadko czytam kometarze, a facebooka prawie nigdy, dlatego zapytalam
|
|
|
|
|
#4063 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Myślę i myślę... i wychodzi na to, że dla mnie jest to Nissiax i Radzka (ale tu mam na myśli tylko jej filmiki z inspiracjami czy sylwetkami, OOTD mnie nie kręci). Po nich widać, że YT to nie całe ich życie, nie wstawiają filmików "zapchaj-dziur", robią ciągle hauli zakupowych ani nie pokazują Glossy Boxów itd. |
|
|
|
|
#4064 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Doszlam wlasnie do tej maseczki, i jeszcze zaciekawilo mnie czarne mydlo w plynie.
|
|
|
|
|
#4065 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj oglądałam u Truskawkowej filmik "recenzja Beuty Blendera" , w którym mówi , że bardzo chciała od kogoś dostać tą gąbeczkę , więc napisała do producenta
|
|
|
|
#4066 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Miały się pojawić w opisie filmu, a film usunęła. Swoją drogą nie zauważyłam negatywnych komentarzy pod jej filmami, jasne, kilka zawsze jest, ale generalnie miała pozytywny odbiór, bo mówila o ciekawych rzeczach. Raczej powtarzała, że się cieszy, że ma małe grono odbiorców, bo są to ludzie, którzy naprawdę chcą jej słuchać. Ładnie ich traktuje w takim razie
|
|
#4067 | |
|
psy-chopatka
|
Cytat:
Mydło w płynie http://www.mydlarnia.info/zel-z-alep...23-id-766.aspx Oglądałam to mydło w sklepie ale "pachnie" szarym mydłem.... jakoś mnie nie przekonało do zakupu.
|
|
#4068 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;4175256 2]leżę w domu od tygodnia z anginą i wasz wątek wciągnął mnie i uratował przed nudą
wciągnęłam się w filmiki, zwłaszcza w naszą rodzimą gwiazdę Szusz oglądam jak zahipnotyzowana (i nie mogę uwierzyć że jest moją rówieśniczką ). Na czym polega fenomen jej popularności? [/QUOTE]Dzieciaki są chyba do niej już przyzwyczajone. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie działa silnie, ale jest czymś przyjemnym dla zmęczonej buzi, dziś kupię kilka torebeczek chyba ![]() Cytat:
![]() To ja też w końcu napiszę do Canona ![]() Cytat:
Wygląda to ciekawie
|
|
#4069 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
Radzka i strój dnia:
http://www.youtube.com/watch?v=-YsLF_bnZtI Pięlęgnacja mamy MegiMagulon czy coś :http://www.youtube.com/watch?v=cnnIglGvIO8 PS. Pięknie wygląda na tym filmiku. Makijaż Digitalka: http://www.youtube.com/watch?v=eUtrHYhJlhk ![]() ![]()
|
#4071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4072 | ||
|
Raczkowanie
|
też jestem niemal pewna, że w jakimś filmiku go widziałam i że nawet opowiadał coś o Nowym Yorku.
ja ją miałam w sub z sentymentu, ale stwierdziłam, że dawna Szusz już nie wróci i musiałyśmy się pożegnać. ja z avonu dawno temu używałam Pink Suede, pamiętam, że piękny był ten zapach, kosztował chyba około 60 zł i dla 12latki to były jednak zbyt drogie perfumy niestety wycofali go. Na ebayu kosztuje około 40 dolców, ale jestem sceptycznie nastawiona, ta woda ma już swoje lata...Cytat:
słonik mnie powalił na łopatki... Cytat:
|
||
|
|
|
#4073 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() zabiłaś mnie |
|
|
|
|
#4074 |
|
Zakorzenienie
|
nissiax makijaż http://youtu.be/sLhkZPDkjg8
|
|
|
|
#4075 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczęta, dostałam paczkę z Kosmetykomanii
Nie spodziewałam się, że tak szybko, niby mieszkam w mieście powiatowym, pod Warszawą, a zawsze wszystkie przesyłki idą do mnie tydzień ![]() No nic, kompletnie zaskoczona przed chwilą odebrałam paczkę... A tam... Oprócz zamówionych przeze mnie paletek Sleek (Au Naturel i Bad Girl) oraz pędzelków z EcoTools znalazłam... 40 ml tubkę jakiegoś smarowidła z Arboria, jakaś szkocka firma, kompletnie nie wiem co to jest, chyba jakiś krem Nic po polsku, a po angielsku słowa, które pierwszy raz na oczy widzę Na trzecim miejscu w składzie ma parafinę, więc raczej buźka nie skorzysta... I zamiast cieszyć się nowymi cieniami, macać je i oglądać, to wklepuję w Google co to ja dostałam i do czego to jestW ogóle, boski dzień sobie wybrali, jak ja całą noc nie spałam, jestem nieprzytomna i nawet nie jestem w stanie się cieszyć, a już w ogóle umalować ![]() Szkoda, że TheCurlyGal usunęła filmiki, fajnie opowiadała o kosmetykach naturalnych, pielęgnacji Arabek i Hindusek... Ciekawy kanał. Już kiedyś to zapowiadała, ale myślałam, że rozeszło się po kościach |
|
|
|
#4076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
RLM - Moja makijazowa historia: http://www.youtube.com/watch?v=DsoBoqB-nCk TheKretka: http://www.youtube.com/watch?v=0wivvrz0RyY Życie w USA, czyli coś dla mnie ![]() W ogóle musze powiedzieć, że dziś YT nie daje się nudzić
|
|
#4077 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
idealnie opisałaś Szusz, gratulacje!
|
|
|
|
|
#4078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tony próbek Teraz wszystko dałam na wierzch w domu, żeby je zużywac, bo potem wywalam do śmietnika Ale same wypasione rzeczy mam, dużo z Nuxa
|
|
#4079 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem czemu, ale jakoś nie podoba mi się nissiax z kreskami... dla mnie lepiej wygląda bez nich...
Pomijając to, że ogólnie nie cierpię kresek, to niektórym osobom na yt idealnie pasują... np. RLM. |
|
|
|
#4080 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Te paletki. Boję się tych cieni w ogóle ruszać, tak ładnie wyglądają Opakowania pędzelków nie umiem otworzyć, dobijcie mnie, ledwo na oczy widzę, głowa mi pęka i chodzę jak zombie przez tę bezsenną nocO, i mam tyleee foli bąbelkowej! A ten szkocki krem ma jakiś znany mi zapach, tylko nie wiem skąd, taką starszą panią podjeżdża? Nie mam pojęcia.Jaka to hojna apteka?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:58.

kiedyś dawała wycisk,ojj dawała
teraz juz sie organizm przyzwyczail, chociaz czasami bywa, ze sie zmecze i napoce
...ale głównie chodzę, bo to kocham 

Doszlam wlasnie do tej maseczki, i jeszcze zaciekawilo mnie czarne mydlo w plynie.
Miały się pojawić w opisie filmu, a film usunęła. Swoją drogą nie zauważyłam negatywnych komentarzy pod jej filmami, jasne, kilka zawsze jest, ale generalnie miała pozytywny odbiór, bo mówila o ciekawych rzeczach. Raczej powtarzała, że się cieszy, że ma małe grono odbiorców, bo są to ludzie, którzy naprawdę chcą jej słuchać. Ładnie ich traktuje w takim razie