Rossmann cz. XIX - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-20, 21:09   #4051
Justine1989
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann cz. XIX

Cytat:
Napisane przez Siuniaaa Pokaż wiadomość

Dziękuję nooo to super a nadaje się do ciemniejszej karnacji?
Ląduje już na liście
to zależy co masz na myśli pisząc ciemniejszej? jeśli jesteś brunetką o oliwkowej cerze to na pewno ten pudrobronzer będzie za słaby

można stopniować go na twarzy, uzyskując mocniejszy efekt, polecam bardzo

pytanie do osoby skanującej skarb? były jakieś próbki? bo jak są to muszę szybciej wstąpić do r. żeby móc poczytać sobie w autobusie gazetkę
Justine1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 21:11   #4052
Tasienkaaa
Rozeznanie

Skoro już postanowiłam się ujawnić na tymże prowadzącym do bankructwa wątku, to może i ja przedstawie moja listę :
- tusz Lovely Curling Pump ;
-poczwórny korektor z wibo ;
- korektor rimmel match perfection (o ile okaże się dostatecznie jasny);
- MOŻE kolejne masełko z Astora (008?);
- MOŻE jakiś Whisperek (choc inne kolory wyglądają na mnie sztucznie :/) ;
- MOŻE bibułki z wibo (używał ktoś?):
- pewnie dorzucę też 1 lub 2 Baby Lips Maybelline, nawet jak będą bez promocji.

Miałam tez ochotę na róż Maybelline dream touch blush w odcieniu peach, ale sama nie wiem...Podkład kupiony,a u mnie wolno schodzi, puderków też cała gromadka się kisi w szafeczkach, cieni przestałam używać, jakaś marna ta moja lista :/ Zastanawiałam sie jeszcze nad lakierem Sally Hansen tym piórkowym, ale na blogach czytałam, że ciężko go zmyć...?
Tasienkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 21:12   #4053
20160901857
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez minthema Pokaż wiadomość
może trafiłaś na jakiś otwierany i wysechł? Ja sobie bardzo chwalę ten eyeliner a co do tego typu kosmetyków jestem wybredna
Nie sądzę, bo już od kilku sztuk tak mam a wcześniej tak nie było. Sama jestem zdziwiona, bo na początku bardzo go lubiłam.
20160901857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 21:19   #4054
Tasienkaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Nie tylko Ty nie jesteś ich fanką.

A co do Color Whisper, to mam fuksję i u mnie całkiem nieźle się trzyma. Nie wiem, ale mam wrażenie, że ten barwnik wnika w moje usta i potem dość długo się utrzymuje, ale chyba jestem wyjątkiem, bo wszystkie narzekają na jej trwałość.
U mnie Coral Ambition tez się nieźle trzyma, gorzej z Mocha Muse. Też zauwazyłam, że te ciemniejsze kolory lepiej się utrzymują Jutro przetestuję moją Muse, zobaczymy ile dokładnie wytrzyma bez jedzenia i picia

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Oh fukcja...chciałam jakiś żywszy kolorek Whisperka, ale mam bardzo jasna cerę i małe usta, w lusterku najpierw widzę fuksjowe usteczka, wybijające się na pierwszy plan, a potem mnie...
Tasienkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 21:21   #4055
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
Czyzby tuszala jakas nowa gazetka urodowa?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nie, gazetka z prezentami na święta.

Cytat:
Napisane przez Tasienkaaa Pokaż wiadomość
- MOŻE bibułki z wibo (używał ktoś?)
Ja ich nie polecam, bardzo szybko nasiakają, przez co trzeba ich dużo zużyć.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 21:30   #4056
klapouszek29
Wtajemniczenie

GG do klapouszek29 Send a message via Skype™ to klapouszek29

Cytat:
Czyzby tuszala jakas nowa gazetka urodowa?

http://gazetki.biedronka.pl/g230,wiecej_pomyslow_na_s wieta.html#/Wi%C4%99cej%20pomys%C5%82 %C3%B3w%20na%20%C5%9Awi%C 4%99ta/12
klapouszek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 21:31   #4057
anczyka
Raczkowanie

Szukam dobrej,trwałej,matowej(lu b lekko błyszczącej) POMADKI/SZMINKI.Jest to moje pierwsze podejście do tego produktu no i dodatkowo promocja zachęca.Na początek odcień nude'owy Zastanawiałam się nad Miss Sporty 052 lub 054 i Rimmel, Lasting Finish Lipstick By Kate Moss.Co sądzicie?

Przymierzam się tez do kupna eyelinera.Od dłuższego czasu zastanawiam się jaki. Wiem tyle,że pragnę tego w płynie i z pędzelkiem a nie gąbeczką.
Który jest dobry na początek?Preferowałabym niższą półkę.Aczkolwiek,jeśli jest coś lepszego,co po -40% będzie w granicach 10-15 tez się skuszę,byle było dobre

Jaki tusz byście poleciły?
Mam styczność od dawna z tych z Miss Sporty i nawet mnie zadowalają aczkolwiek spróbowałabym czegoś nowego
Koniecznie ze szczoteczką ze sztucznego włosia (silikonowa mnie nie przekonuje).

I ostatnia moja prośba korektor,dobry korektor,dobrze kryjący,chodzi mi o moje nieszczęsne cienie pod oczami.

P.S. To nie jest tak,że czekam na ''gotowca'' z Waszej strony. Sama szukam informacji,aczkolwiek chce poznać Wasza opinię.
Pozdrawiam.

Edytowane przez anczyka
Czas edycji: 2013-11-20 o 21:38
anczyka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 21:31   #4058
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
U mnie Coral Ambition tez się nieźle trzyma, gorzej z Mocha Muse. Też zauwazyłam, że te ciemniejsze kolory lepiej się utrzymują Jutro przetestuję moją Muse, zobaczymy ile dokładnie wytrzyma bez jedzenia i picia

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Oh fukcja...chciałam jakiś żywszy kolorek Whisperka, ale mam bardzo jasna cerę i małe usta, w lusterku najpierw widzę fuksjowe usteczka, wybijające się na pierwszy plan, a potem mnie...
Czyli nie tylko u mnie dobrze się trzyma. Ale fuksja nie jest taką żarówiastą fuksją Śliczny kolor, polecam. A nad koralem też się zastanawiałam
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 21:39   #4059
Cattivo
Wtajemniczenie

Wiecie może w jakich Rossmannach w Krakowie - najlepiej okolice centrum - są już szafy Revlon? Pytałam w wątku krakowskim ale tam nie uzyskałam odpowiedzi, a nuż ktoś stąd będzie wiedział
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 21:40   #4060
Kachnaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noir_angele Pokaż wiadomość
ja już dzisiaj go złapałam potwierdzam 22
Te tusze mf 2000 calorie w biedrze są pakowane w karonik czy luzem leża?

Kachnaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 21:40   #4061
malgo_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cosmetix Pokaż wiadomość
W-Warm C-Cold N-Neutral.
Muszę cię rozczarować - różnice pomiędzy W1 i N1 są naprawdę minimalne. W1 z uwagi na jasność ma mało żółtych pigmentów, dopiero w W2 są dostrzegalne, a już na pewno mój badziewny aparat ich nie uchwyci. Poza tym to są podkłady utleniające, ale dostosowują się do koloru skóry np. N2 bez bazy utlenia się do lekkiej pomarańczki. Może dlatego, że przy małej ilości sebum, kolor szybciej wysycha. Swatche N1 i N2 w poście #1. Też się dziwię, że udało mi się kupić to W1, a nie mogę sobie przypomnieć w którym R., chyba w jakimś na otwarciu.
Swatchy N nie powtrzebuję bo mam oba kolory A czy między W1 i W2 jest tak duża różnica odcienia jak przy N1 i N2?
Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
siorka ma chyba w1 lub w2 ale to w piatek mogłabym swatchem sypnac dopiero bo dzisiaj światło słabe już a w porównaniu do jakiego podkąłdu byś go chciała zobaczyc??
Nie do mnie skierowane, ale też pisałam o tych kolorach więc się dołączę. Jak byś mogła porównać albo z gamą N albo np z Revlonem CS 150, lub Bourjois 123 w kolorze 51
malgo_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 21:55   #4062
Siuniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Justine1989 Pokaż wiadomość
to zależy co masz na myśli pisząc ciemniejszej? jeśli jesteś brunetką o oliwkowej cerze to na pewno ten pudrobronzer będzie za słaby

można stopniować go na twarzy, uzyskując mocniejszy efekt, polecam bardzo

Jestem brunetką o lekko oliwkowej cerze. Jeśli można stopniować efekt i będzie on w miarę widoczny to się skuszę Szkoda że nie ma testera sprawdziła bym na ręce Z resztą najważniejsze żeby nie było pomarańczy

Cytat:
Napisane przez nouvelle90 Pokaż wiadomość
Nie sądzę, bo już od kilku sztuk tak mam a wcześniej tak nie było. Sama jestem zdziwiona, bo na początku bardzo go lubiłam.

Mi ostatnio też on średnio leży. Żeby efekt był mocniejszy muszę poprawić.
Za to bardzo lubię eyelinery Eveline
Siuniaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 22:02   #4063
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Buu Testowałam dziś interesujące mnie korektory pod oczy: L'oreal Lumi Magique i Maybelline Dream Lumi Touch, ale one są dla mnie za pomarańczowe, szczególnie ten z Maybelline :/ Patrzyłam też True Match najjaśniejszy i kolorek nawet nawet...przyjemnie jasny, żółty, ale wydaje mi się taki...suchy? A może ma któraś z was korektor Rimmel Match Perfection, ten jaśniejszy, bo nie było u mnie testera:/ Chcę wrócić w piątek z jakimś korektorem do domu Moja lista ciągle ulega modyfikacji, hehe, ciekawe co ze sobą przytaszczę
Też dzisiaj testowałam korektor TM, kolor piękny, jasny, żółty, ale faktycznie wydawał się taki jakiś suchy i tępy, jak rozsmarowałam go na dłoni to powłaził we wszystkie "zmarszczki"

Cytat:
siorka ma chyba w1 lub w2 ale to w piatek mogłabym swatchem sypnac dopiero bo dzisiaj światło słabe już a w porównaniu do jakiego podkąłdu byś go chciała zobaczyc??
W sumie to nawet nie wiem bo z drogeryjnych podkładów używałam tylko nowego Bell 020 nude (w miarę dobrze się wtapia, ale beżowy), Bourjois Flower Perfection 51 i 52 (zbyt szare, wpadające w róż) i Affinitone Mineral 010 ivory (za ciemny, zbyt pomarańczowy).
Miałam kiedyś jeszcze CS 150 do skóry normalnej i suchej, ale był zdecydowanie za ciemny. Idealny (jeśli chodzi o kolor) wydawał mi się CS 150 ale skóry tłustej, niestety odpada ze względu na tępą konsystencję

Myślałam, że kupię sobie jakiś podkład na promocji, ale chyba nic z tego nie wyjdzie, bo nie uda mi się dopasować koloru
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 22:14   #4064
megara0
Raczkowanie

Mam newsa W rossmannie będzie też -40 % na perfumy damskie. Ale jeszcze nie wiadomo kiedy.
megara0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 22:16   #4065
marieee
Zadomowienie

GG do marieee

Cytat:
Napisane przez megara0 Pokaż wiadomość
Mam newsa W rossmannie będzie też -40 % na perfumy damskie. Ale jeszcze nie wiadomo kiedy.

________
9.01.14 Zuzanka
1.03.18 Igusia

marieee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 22:17   #4066
Fabryczna23
Zadomowienie

Cytat:
Ale fajnie, że na damskie Ostatnio były na męskie, teraz damskie
Fabryczna23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 22:25   #4067
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Ale super Ostatnio chodzi mi po głowie Midnight Fantasy Britney
Stary 2013-11-20, 22:36   #4068
iza89
Zakorzenienie

Dziewczyny, czy w Rossmannie znajdę bazę Dax'a? Ile kosztuje?
iza89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 22:37   #4069
nothing_matter
Zadomowienie

a ja mam ciągle dylemat co do eyelinera w żelu. nie wiem czy brać ten Maybelline z pędzelkiem w zestawie czy czarny cień/żel color tatoo. czy eyeliner Lasting Drama jest wart swojej ceny?
nothing_matter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 22:46   #4070
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
Oni mi czytaja w myslach

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 22:52   #4071
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia1608 Pokaż wiadomość
Jestem zielona w temacie szminek ale chcę kupić sobie tą pierwsza najważniejszy jest dla mnie kolor: musi mieć naturalny odcieni ust ,żaden róż i czerwień polecacie coś?
ogólnie dość naturalnie na ustach wypadaja pomadki Loreal Rouge Caresse, mam odcień 103 i 301 z czego pierwszy wpada w chłodne tony drugi w ciepłe swatche na ustach tu
http://drugstorereview.blogspot.com/...2208&type=POST

Cytat:
Napisane przez Petit_Papillon Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a jaka baze pod makijaz polecacie? Jezeli juz na ten temat bylo w ostatnich postach to przepraszam, ale nie rzucilo mi sie nic w oczeta
pisałam ja i napisze raz jeszcze baza z daxa wygładzajaca ta loreala w słoiczku też jest fajna, ale tak samo jak dax a 2 razy droższa i mniej jej jest

Cytat:
Skoro już postanowiłam się ujawnić na tymże prowadzącym do bankructwa wątku, to może i ja przedstawie moja listę :
- tusz Lovely Curling Pump ;
-poczwórny korektor z wibo ;
- korektor rimmel match perfection (o ile okaże się dostatecznie jasny);
- MOŻE kolejne masełko z Astora (008?);
- MOŻE jakiś Whisperek (choc inne kolory wyglądają na mnie sztucznie :/) ;
- MOŻE bibułki z wibo (używał ktoś?):
- pewnie dorzucę też 1 lub 2 Baby Lips Maybelline, nawet jak będą bez promocji.

Miałam tez ochotę na róż Maybelline dream touch blush w odcieniu peach, ale sama nie wiem...Podkład kupiony,a u mnie wolno schodzi, puderków też cała gromadka się kisi w szafeczkach, cieni przestałam używać, jakaś marna ta moja lista :/ Zastanawiałam sie jeszcze nad lakierem Sally Hansen tym piórkowym, ale na blogach czytałam, że ciężko go zmyć...?
ja mam piórkowy z GR i najgorzej zmywajacy sie lakier świata, wiec być moze właśnie to wina formuły

Cytat:
Napisane przez anczyka Pokaż wiadomość
Szukam dobrej,trwałej,matowej(lu b lekko błyszczącej) POMADKI/SZMINKI.Jest to moje pierwsze podejście do tego produktu no i dodatkowo promocja zachęca.Na początek odcień nude'owy Zastanawiałam się nad Miss Sporty 052 lub 054 i Rimmel, Lasting Finish Lipstick By Kate Moss.Co sądzicie?

Przymierzam się tez do kupna eyelinera.Od dłuższego czasu zastanawiam się jaki. Wiem tyle,że pragnę tego w płynie i z pędzelkiem a nie gąbeczką.
Który jest dobry na początek?Preferowałabym niższą półkę.Aczkolwiek,jeśli jest coś lepszego,co po -40% będzie w granicach 10-15 tez się skuszę,byle było dobre

Jaki tusz byście poleciły?
Mam styczność od dawna z tych z Miss Sporty i nawet mnie zadowalają aczkolwiek spróbowałabym czegoś nowego
Koniecznie ze szczoteczką ze sztucznego włosia (silikonowa mnie nie przekonuje).

I ostatnia moja prośba korektor,dobry korektor,dobrze kryjący,chodzi mi o moje nieszczęsne cienie pod oczami.

P.S. To nie jest tak,że czekam na ''gotowca'' z Waszej strony. Sama szukam informacji,aczkolwiek chce poznać Wasza opinię.
Pozdrawiam.
eyeliner i pomadka nie moja bajka, bo ja tych longlasting nie lubie specjalnie, a eyelirey tylko zelowe

tusz bourjois volume ultra black
korektor dość fajny jest ten z eveline który był w cnd, niepolecam HM i miss sporty.

Cytat:
Napisane przez malgo_ Pokaż wiadomość
Swatchy N nie powtrzebuję bo mam oba kolory A czy między W1 i W2 jest tak duża różnica odcienia jak przy N1 i N2?

Nie do mnie skierowane, ale też pisałam o tych kolorach więc się dołączę. Jak byś mogła porównać albo z gamą N albo np z Revlonem CS 150, lub Bourjois 123 w kolorze 51
Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Też dzisiaj testowałam korektor TM, kolor piękny, jasny, żółty, ale faktycznie wydawał się taki jakiś suchy i tępy, jak rozsmarowałam go na dłoni to powłaził we wszystkie "zmarszczki"

W sumie to nawet nie wiem bo z drogeryjnych podkładów używałam tylko nowego Bell 020 nude (w miarę dobrze się wtapia, ale beżowy), Bourjois Flower Perfection 51 i 52 (zbyt szare, wpadające w róż) i Affinitone Mineral 010 ivory (za ciemny, zbyt pomarańczowy).
Miałam kiedyś jeszcze CS 150 do skóry normalnej i suchej, ale był zdecydowanie za ciemny. Idealny (jeśli chodzi o kolor) wydawał mi się CS 150 ale skóry tłustej, niestety odpada ze względu na tępą konsystencję

Myślałam, że kupię sobie jakiś podkład na promocji, ale chyba nic z tego nie wyjdzie, bo nie uda mi się dopasować koloru
kurde akurat cs 150 i 123 burżuja u chłopaka są ale moge wam np z 51 i 52 z hm porównać albo 180 z CS, n też siostra ma chyba.

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

Cytat:
Napisane przez iza89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy w Rossmannie znajdę bazę Dax'a? Ile kosztuje?
ostatnio baza pod cienie kosztowała 15zł, a baza pod maikjaż 25 na tej znizce w maju
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 23:04   #4072
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Co do trwałej szminki lubię te Manhattanu soft matte Cream !!

Stary 2013-11-20, 23:18   #4073
Ala_73
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aarion Pokaż wiadomość
Podobnie jak było na walentynki, bierzesz maszynkę damską lub męską Wilkinsona Quatro z półki, idziesz do kasy, kończysz zdanie "Prawdziwy mężczyzna jeździ jak..." a kasjerka nabija kod obniżający cenę maszynki do 1zł

---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ----------

Bo cena CND jest ceną regularną, a nie promocyjną
Dzięki, to wiele wyjaśnia. Jednak nie wszystko, bo jednak -40% weszło tylko na jedną rzecz, a na innych z CND odliczało od wyższej ceny, nie tej obniżonej.

Cytat:
Witam serdecznie Podglądam wasz wątek od...pewnie 2 lat Trochę czasu zajęło mi ujawnienie się. Jest to mój pierwszy wpis na całym Wizażu, więc proszę o wyrozumiałość w razie czego, bo zupełnie nie znam zasad tu panujących (tylko z tego, co udało mi się wyłapać z waszych rozmów). Nawet nie wiem, czy pisze w odpowiednim miejscu, mam nadzieje, że szybko nauczę się jak poruszać się po Wizażu A trafiłam tu przypadkiem, przeglądałam swatche w internecie, chyba chodziło mi wtedy o bardzo jasne podkłady, potrzebna była rejestracja na Wizażu i tak już się wciągnęłam, potem wątek Rossmanowy... I zostałam tutaj na dłużej Prawie codziennie czytam wasze posty, dzięki wam wiem o promocjach, przeglądam niedostępne gazetki (serdecznie dziękuje dobrym duszyczkom je wstawiającym )Tak w ogóle dzięki wam zakupiłam dziś podkład L'oreala i dostałam gratisowy bronzer, chyba nawet ostatni Miałam iść kupić podkładzić w piątek na promocji, ale promocja z gratisowym bronzerem była jeszcze lepsza Tak wygląda moja moja historia...Mam nadzieje zostać tu na dłużej, z chęcią przyjmę tez jakieś porady dotyczące poruszania się tutaj bez łamania regulaminu Pozdrawiam.
Witaj

Cytat:
Super informacja, dzięki!!!
Ala_73 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-20, 23:18   #4074
divide
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nothing_matter Pokaż wiadomość
a ja mam ciągle dylemat co do eyelinera w żelu. nie wiem czy brać ten Maybelline z pędzelkiem w zestawie czy czarny cień/żel color tatoo. czy eyeliner Lasting Drama jest wart swojej ceny?
Jest wart .

divide jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 23:22   #4075
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Ale super Ostatnio chodzi mi po głowie Midnight Fantasy Britney
A ją marze o Obsession Night CK.

Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 23:24   #4076
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
A ją marze o Obsession Night CK.
Też mnie ciekawi ten zapach, ale w żadnym Rossmannie nie ma testera.

Kurde, nie zrobiłam żadnej listy i znając życie jak będę łazić po sklepie to nie dość, że spędzę tam zdecydowanie więcej czasu to do koszyka na pewno wpadnie coś niezaplanowanego

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2013-11-20 o 23:25
Stary 2013-11-21, 00:07   #4077
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
pisałam ja i napisze raz jeszcze baza z daxa wygładzajaca ta loreala w słoiczku też jest fajna, ale tak samo jak dax a 2 razy droższa i mniej jej jest
Dziekuje Ci bardzo dobra kobieto zakrece sie za nia w piatek

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 05:42   #4078
klapouszek29
Wtajemniczenie

GG do klapouszek29 Send a message via Skype™ to klapouszek29

Lepsze MF Creme Puff czy Rimmel stay Matte ? :0
klapouszek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 06:20   #4079
szmyglo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klapouszek29 Pokaż wiadomość
Lepsze MF Creme Puff czy Rimmel stay Matte ? :0
A wolisz coś mocniejszego i trochę kryjącego czy tylko matujące? Obydwa są bardzo dobre, ale Rimmel lżejszy.
szmyglo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 06:20   #4080
bleuclair
Zakorzenienie

Cytat:
Super. Pyatnie tylko, czy obejmie to też wody toaletowe
Jutro wielki dzień zakupów, a ja nie jestem jeszcze pewna co kupić...

Edytowane przez bleuclair
Czas edycji: 2013-11-21 o 06:34
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości