|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4051 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XIX
Cytat:
![]() można stopniować go na twarzy, uzyskując mocniejszy efekt, polecam bardzo ![]() pytanie do osoby skanującej skarb? były jakieś próbki? bo jak są to muszę szybciej wstąpić do r. żeby móc poczytać sobie w autobusie gazetkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4052 |
Rozeznanie
|
Skoro już postanowiłam się ujawnić na tymże prowadzącym do bankructwa wątku, to może i ja przedstawie moja listę
![]() - tusz Lovely Curling Pump ; -poczwórny korektor z wibo ; - korektor rimmel match perfection (o ile okaże się dostatecznie jasny); - MOŻE kolejne masełko z Astora (008?); - MOŻE jakiś Whisperek (choc inne kolory wyglądają na mnie sztucznie :/) ; - MOŻE bibułki z wibo (używał ktoś?): - pewnie dorzucę też 1 lub 2 Baby Lips Maybelline, nawet jak będą bez promocji. Miałam tez ochotę na róż Maybelline dream touch blush w odcieniu peach, ale sama nie wiem...Podkład kupiony,a u mnie wolno schodzi, puderków też cała gromadka się kisi w szafeczkach, cieni przestałam używać, jakaś marna ta moja lista :/ Zastanawiałam sie jeszcze nad lakierem Sally Hansen tym piórkowym, ale na blogach czytałam, że ciężko go zmyć...? |
![]() ![]() |
![]() |
#4053 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4054 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Oh fukcja...chciałam jakiś żywszy kolorek Whisperka, ale mam bardzo jasna cerę i małe usta, w lusterku najpierw widzę fuksjowe usteczka, wybijające się na pierwszy plan, a potem mnie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4055 | |
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Ja ich nie polecam, bardzo szybko nasiakają, przez co trzeba ich dużo zużyć. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4056 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4057 |
Raczkowanie
|
Szukam dobrej,trwałej,matowej(lu b lekko błyszczącej) POMADKI/SZMINKI.Jest to moje pierwsze podejście do tego produktu no i dodatkowo promocja zachęca.Na początek odcień nude'owy Zastanawiałam się nad Miss Sporty 052 lub 054 i Rimmel, Lasting Finish Lipstick By Kate Moss.Co sądzicie?
Przymierzam się tez do kupna eyelinera.Od dłuższego czasu zastanawiam się jaki. Wiem tyle,że pragnę tego w płynie i z pędzelkiem a nie gąbeczką. Który jest dobry na początek?Preferowałabym niższą półkę.Aczkolwiek,jeśli jest coś lepszego,co po -40% będzie w granicach 10-15 tez się skuszę,byle było dobre ![]() Jaki tusz byście poleciły? Mam styczność od dawna z tych z Miss Sporty i nawet mnie zadowalają aczkolwiek spróbowałabym czegoś nowego ![]() Koniecznie ze szczoteczką ze sztucznego włosia (silikonowa mnie nie przekonuje). I ostatnia moja prośba korektor,dobry korektor,dobrze kryjący,chodzi mi o moje nieszczęsne cienie pod oczami. P.S. To nie jest tak,że czekam na ''gotowca'' z Waszej strony. Sama szukam informacji,aczkolwiek chce poznać Wasza opinię. Pozdrawiam. Edytowane przez anczyka Czas edycji: 2013-11-20 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4058 | |
summer vibes;)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4059 |
Wtajemniczenie
|
Wiecie może w jakich Rossmannach w Krakowie - najlepiej okolice centrum - są już szafy Revlon? Pytałam w wątku krakowskim ale tam nie uzyskałam odpowiedzi, a nuż ktoś stąd będzie wiedział
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4060 |
Zakorzenienie
|
Te tusze mf 2000 calorie w biedrze są pakowane w karonik czy luzem leża?
#4061 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie do mnie skierowane, ale też pisałam o tych kolorach więc się dołączę. Jak byś mogła porównać albo z gamą N albo np z Revlonem CS 150, lub Bourjois 123 w kolorze 51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4062 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jestem brunetką o lekko oliwkowej cerze. Jeśli można stopniować efekt i będzie on w miarę widoczny to się skuszę ![]() ![]() ![]() Cytat:
Mi ostatnio też on średnio leży. Żeby efekt był mocniejszy muszę poprawić. Za to bardzo lubię eyelinery Eveline ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4063 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Miałam kiedyś jeszcze CS 150 do skóry normalnej i suchej, ale był zdecydowanie za ciemny. Idealny (jeśli chodzi o kolor) wydawał mi się CS 150 ale skóry tłustej, niestety odpada ze względu na tępą konsystencję ![]() Myślałam, że kupię sobie jakiś podkład na promocji, ale chyba nic z tego nie wyjdzie, bo nie uda mi się dopasować koloru ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4064 |
Raczkowanie
|
Mam newsa
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4065 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4066 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4067 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4068 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy w Rossmannie znajdę bazę Dax'a? Ile kosztuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4069 |
Zadomowienie
|
a ja mam ciągle dylemat co do eyelinera w żelu. nie wiem czy brać ten Maybelline z pędzelkiem w zestawie czy czarny cień/żel color tatoo. czy eyeliner Lasting Drama jest wart swojej ceny?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4070 | |
luckygirl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4071 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://drugstorereview.blogspot.com/...2208&type=POST Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() tusz bourjois volume ultra black korektor dość fajny jest ten z eveline który był w cnd, niepolecam HM i miss sporty. Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- ostatnio baza pod cienie kosztowała 15zł, a baza pod maikjaż 25 na tej znizce w maju |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4072 |
Zakorzenienie
|
Co do trwałej szminki lubię te Manhattanu soft matte Cream !!
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4073 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Super informacja, dzięki!!! |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4074 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4075 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4076 |
Zakorzenienie
|
Też mnie ciekawi ten zapach, ale w żadnym Rossmannie nie ma testera.
Kurde, nie zrobiłam żadnej listy i znając życie jak będę łazić po sklepie to nie dość, że spędzę tam zdecydowanie więcej czasu to do koszyka na pewno wpadnie coś niezaplanowanego ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2013-11-20 o 23:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4077 | |
luckygirl
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4078 |
Wtajemniczenie
|
Lepsze MF Creme Puff czy Rimmel stay Matte ? :0
|
![]() ![]() |
![]() |
#4079 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4080 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jutro wielki dzień zakupów, a ja nie jestem jeszcze pewna co kupić... Edytowane przez bleuclair Czas edycji: 2013-11-21 o 06:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.