|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XIX
Cytat:
![]() można stopniować go na twarzy, uzyskując mocniejszy efekt, polecam bardzo pytanie do osoby skanującej skarb? były jakieś próbki? bo jak są to muszę szybciej wstąpić do r. żeby móc poczytać sobie w autobusie gazetkę
|
|
|
|
|
#4052 |
|
Rozeznanie
|
Skoro już postanowiłam się ujawnić na tymże prowadzącym do bankructwa wątku, to może i ja przedstawie moja listę
:- tusz Lovely Curling Pump ; -poczwórny korektor z wibo ; - korektor rimmel match perfection (o ile okaże się dostatecznie jasny); - MOŻE kolejne masełko z Astora (008?); - MOŻE jakiś Whisperek (choc inne kolory wyglądają na mnie sztucznie :/) ; - MOŻE bibułki z wibo (używał ktoś?): - pewnie dorzucę też 1 lub 2 Baby Lips Maybelline, nawet jak będą bez promocji. Miałam tez ochotę na róż Maybelline dream touch blush w odcieniu peach, ale sama nie wiem...Podkład kupiony,a u mnie wolno schodzi, puderków też cała gromadka się kisi w szafeczkach, cieni przestałam używać, jakaś marna ta moja lista :/ Zastanawiałam sie jeszcze nad lakierem Sally Hansen tym piórkowym, ale na blogach czytałam, że ciężko go zmyć...? |
|
|
|
#4053 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4054 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Oh fukcja...chciałam jakiś żywszy kolorek Whisperka, ale mam bardzo jasna cerę i małe usta, w lusterku najpierw widzę fuksjowe usteczka, wybijające się na pierwszy plan, a potem mnie...
|
|
|
|
|
#4055 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Ja ich nie polecam, bardzo szybko nasiakają, przez co trzeba ich dużo zużyć. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4056 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4057 |
|
Raczkowanie
|
Szukam dobrej,trwałej,matowej(lu b lekko błyszczącej) POMADKI/SZMINKI.Jest to moje pierwsze podejście do tego produktu no i dodatkowo promocja zachęca.Na początek odcień nude'owy Zastanawiałam się nad Miss Sporty 052 lub 054 i Rimmel, Lasting Finish Lipstick By Kate Moss.Co sądzicie?
Przymierzam się tez do kupna eyelinera.Od dłuższego czasu zastanawiam się jaki. Wiem tyle,że pragnę tego w płynie i z pędzelkiem a nie gąbeczką. Który jest dobry na początek?Preferowałabym niższą półkę.Aczkolwiek,jeśli jest coś lepszego,co po -40% będzie w granicach 10-15 tez się skuszę,byle było dobre ![]() Jaki tusz byście poleciły? Mam styczność od dawna z tych z Miss Sporty i nawet mnie zadowalają aczkolwiek spróbowałabym czegoś nowego ![]() Koniecznie ze szczoteczką ze sztucznego włosia (silikonowa mnie nie przekonuje). I ostatnia moja prośba korektor,dobry korektor,dobrze kryjący,chodzi mi o moje nieszczęsne cienie pod oczami. P.S. To nie jest tak,że czekam na ''gotowca'' z Waszej strony. Sama szukam informacji,aczkolwiek chce poznać Wasza opinię. Pozdrawiam. Edytowane przez anczyka Czas edycji: 2013-11-20 o 21:38 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4058 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Ale fuksja nie jest taką żarówiastą fuksją Śliczny kolor, polecam.
|
|
|
|
|
#4059 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiecie może w jakich Rossmannach w Krakowie - najlepiej okolice centrum - są już szafy Revlon? Pytałam w wątku krakowskim ale tam nie uzyskałam odpowiedzi, a nuż ktoś stąd będzie wiedział
|
|
|
|
#4060 |
|
Zakorzenienie
|
Te tusze mf 2000 calorie w biedrze są pakowane w karonik czy luzem leża?
|
#4061 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A czy między W1 i W2 jest tak duża różnica odcienia jak przy N1 i N2? Nie do mnie skierowane, ale też pisałam o tych kolorach więc się dołączę. Jak byś mogła porównać albo z gamą N albo np z Revlonem CS 150, lub Bourjois 123 w kolorze 51 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4062 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jestem brunetką o lekko oliwkowej cerze. Jeśli można stopniować efekt i będzie on w miarę widoczny to się skuszę Szkoda że nie ma testera sprawdziła bym na ręce Z resztą najważniejsze żeby nie było pomarańczy Cytat:
Mi ostatnio też on średnio leży. Żeby efekt był mocniejszy muszę poprawić. Za to bardzo lubię eyelinery Eveline ![]()
|
||
|
|
|
#4063 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Miałam kiedyś jeszcze CS 150 do skóry normalnej i suchej, ale był zdecydowanie za ciemny. Idealny (jeśli chodzi o kolor) wydawał mi się CS 150 ale skóry tłustej, niestety odpada ze względu na tępą konsystencję ![]() Myślałam, że kupię sobie jakiś podkład na promocji, ale chyba nic z tego nie wyjdzie, bo nie uda mi się dopasować koloru
|
||
|
|
|
#4064 |
|
Raczkowanie
|
Mam newsa
![]() W rossmannie będzie też -40 % na perfumy damskie. ![]() Ale jeszcze nie wiadomo kiedy.
|
|
|
|
#4065 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4066 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4067 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4068 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy w Rossmannie znajdę bazę Dax'a? Ile kosztuje?
|
|
|
|
#4069 |
|
Zadomowienie
|
a ja mam ciągle dylemat co do eyelinera w żelu. nie wiem czy brać ten Maybelline z pędzelkiem w zestawie czy czarny cień/żel color tatoo. czy eyeliner Lasting Drama jest wart swojej ceny?
|
|
|
|
#4070 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4071 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://drugstorereview.blogspot.com/...2208&type=POST Cytat:
ta loreala w słoiczku też jest fajna, ale tak samo jak dax a 2 razy droższa i mniej jej jest![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() tusz bourjois volume ultra black korektor dość fajny jest ten z eveline który był w cnd, niepolecam HM i miss sporty. Cytat:
Cytat:
ale moge wam np z 51 i 52 z hm porównać albo 180 z CS, n też siostra ma chyba.---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- ostatnio baza pod cienie kosztowała 15zł, a baza pod maikjaż 25 na tej znizce w maju |
||||||
|
|
|
#4072 |
|
Zakorzenienie
|
Co do trwałej szminki lubię te Manhattanu soft matte Cream !!
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4073 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Super informacja, dzięki!!! |
||
|
|
|
#4074 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4075 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4076 |
|
Zakorzenienie
|
Też mnie ciekawi ten zapach, ale w żadnym Rossmannie nie ma testera.
Kurde, nie zrobiłam żadnej listy i znając życie jak będę łazić po sklepie to nie dość, że spędzę tam zdecydowanie więcej czasu to do koszyka na pewno wpadnie coś niezaplanowanego
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2013-11-20 o 23:25 |
|
|
|
#4077 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4078 |
|
Wtajemniczenie
|
Lepsze MF Creme Puff czy Rimmel stay Matte ? :0
|
|
|
|
#4079 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro wielki dzień zakupów, a ja nie jestem jeszcze pewna co kupić... Edytowane przez bleuclair Czas edycji: 2013-11-21 o 06:34 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:16.

a nadaje się do ciemniejszej karnacji?

:
a wcześniej tak nie było. Sama jestem zdziwiona, bo na początku bardzo go lubiłam.

Z resztą najważniejsze żeby nie było pomarańczy
Testowałam dziś interesujące mnie korektory pod oczy: L'oreal Lumi Magique i Maybelline Dream Lumi Touch, ale one są dla mnie za pomarańczowe, szczególnie ten z Maybelline :/ Patrzyłam też True Match najjaśniejszy i kolorek nawet nawet...przyjemnie jasny, żółty, ale wydaje mi się taki...suchy? A może ma któraś z was korektor Rimmel Match Perfection, ten jaśniejszy, bo nie było u mnie testera:/ Chcę wrócić w piątek z jakimś korektorem do domu