Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 21 - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-20, 08:29   #4051
ludovika
Rozeznanie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 21

Siedzę sobie wlasnie na zabiegach na moja szyjkę,przy okazji moj staw skokowy do wirówki włożyłam hihi ehh ja juz sie sypie niedługo na imprezę bede musiała stabilizatory na kolana i kostki zakładać na szyje kołnierz profilaktycznie hehe zamiast biżuterii .
ludovika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 08:30   #4052
rochelle_
Mów mi Rosia :)

Cytat:
Napisane przez Shazney Pokaż wiadomość
Dziewczyny, podnosi któraś z Was ciężary? Jak to wygląda po op? Kiedy można zacząć? Można sobie zrobić krzywdę?
Ja krótko przed operacją zaczęłam ogarniać ciężary i pogadałam na ten temat z doktorem (który sam pakował;P), a po operacji z instruktorką, z którą leżałam. Doktor mówił, że jeśli wszystko będzie okej, to po miesiącu mogę wrócić na podnoszenia, ale powoli, sztanga raczej odpada. Lekkie kettle i ciężarki są realne. Tylko bez zamachów. Bardziej praca na ręce niż na barki. Sztanga po 2-3 miesiącach, o ile wszystko będzie w porządku.
Instruktorka mówiła, że ona po miesiącu musi wrócić do treningów i podobnie - powoli będzie wracać do podnoszenia ciężarów.

Dziewczyny, orientuje się któraś po jakim czasie od operacji można pójść do sauny i na basen? TŻ zatęsknił za basenem, a sam nie lubi chodzić. Coś mi się wydaje, że basen to za jakiś miesiąc, jak strupki odpadną i blizna się zasklepi... Sauna - cholera wie.

Szann, odpisałam Ci w albumie odnośnie staników.

Złap Rośkę w sieci!
nowy wpis! ---> www.rzeklam.pl
Instagram
Stream, czyli giereczki
rochelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 08:36   #4053
ludovika
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Loquilla Pokaż wiadomość
Tak, całe 2,5 cm Zdolna nasza Pani dr (albo jej 'asystent')
Pan asystent hihi ja się z nim tak rozgadałam przed operacja ze Nasza Dr wkroczyła do pokoju i nas opierdzielila ze na operkę się nam nie spieszy tylko pogaduchy sobie urządzamy ,ale cycow nie zdążył zobaczyc hehe moze w maju mu sie uda .
Stary 2015-02-20, 08:38   #4054
Kasikwwa
Raczkowanie

Hej Dziewczyny

Star i Dorka nie macie tego samego dr
Dorka robi u M.Pio... a Star robiła u M. Pas...
Te same inicjały
Dorka robi u tego samego Dr co ja czyli tego który jakiś czas pracował w klinice M.Sz a teraz juz tylko w Szczecinie

5.01.2015
Poprawka Dr M.P Szczecin
07.11.2014
Laser Co2 Dr A.R. Warszawa
26.09.2014 Mentor cpg 321 315 cc Antaomki Dr.M.P Warszawa
25.10.2010 Nosek dr M.Sz Warszawa
Kasikwwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 08:43   #4055
ludovika
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rochelle_ Pokaż wiadomość
Ja krótko przed operacją zaczęłam ogarniać ciężary i pogadałam na ten temat z doktorem (który sam pakował;P), a po operacji z instruktorką, z którą leżałam. Doktor mówił, że jeśli wszystko będzie okej, to po miesiącu mogę wrócić na podnoszenia, ale powoli, sztanga raczej odpada. Lekkie kettle i ciężarki są realne. Tylko bez zamachów. Bardziej praca na ręce niż na barki. Sztanga po 2-3 miesiącach, o ile wszystko będzie w porządku.
Instruktorka mówiła, że ona po miesiącu musi wrócić do treningów i podobnie - powoli będzie wracać do podnoszenia ciężarów.

Dziewczyny, orientuje się któraś po jakim czasie od operacji można pójść do sauny i na basen? TŻ zatęsknił za basenem, a sam nie lubi chodzić. Coś mi się wydaje, że basen to za jakiś miesiąc, jak strupki odpadną i blizna się zasklepi... Sauna - cholera wie.

Szann, odpisałam Ci w albumie odnośnie staników.
wydaje mi sie ze sauna tez odpada jesli masz strupki,mi Dr mówiła ze dopóki strupki sa żadnych długich kąpieli nie robic a na saunie sie pocisz itd nagrzewasz.

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Kasikwwa Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny

Te same inicjały
Dorka robi u tego samego Dr co ja czyli tego który jakiś czas pracował w klinice M.Sz a teraz juz tylko w Szczecinie
heja
Stary 2015-02-20, 08:43   #4056
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez Kasikwwa Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny

Te same inicjały
aaa to nie znam tego dr myślałam,że to mój MP
Stary 2015-02-20, 08:57   #4057
rochelle_

Cytat:
Napisane przez ludovika Pokaż wiadomość
wydaje mi sie ze sauna tez odpada jesli masz strupki,mi Dr mówiła ze dopóki strupki sa żadnych długich kąpieli nie robic a na saunie sie pocisz itd nagrzewasz.
No właśnie. Wydaje mi się nawet, że sauna wymaga jeszcze dłuższej przerwy. To jednak duży skok temperatury... Zadzwonię w poniedziałek do doktora, bo w sieci znajduję rozbieżne info: raz zakaz przegrzewania piersi przez 3 miesiące, raz dwa, raz miesiąc. Podobne zapisy widzę odnośnie solarium, a wiem, że doktor pozwala na solarium po 2 tygodniach pod warunkiem, że zasłoni się blizny.

Złap Rośkę w sieci!
Instagram
Stream, czyli giereczki

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-02-20, 09:20   #4058
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Celebrinfea Pokaż wiadomość
Dziewczyny a jak blizny w dotyku? I jak one po pewnym czasie wyglądają, strasznie się w oczy rzucają?

A w ogóle dzień dobry
A moje to tylko cieniutkie biale kreseczki,tak samo jak po cesarce ☺
Tysiaczek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 09:20   #4059
Zainteresowana2
Zadomowienie

Wyliczanka na dzisiaj

harti88 23.02 - 3
_dorka_ 23.02 - 3
europa284 02.03 - 10
kochaneczka7 03.03 - 11
szann 20.04 - 59
olivka1989 12.05 - 81
lijuana 10.06 - 110
maginka23 08.07 - 138
tysiaczek83 10.09 - 202

05.10.2017 - operacja A.B. 😁 silimed natural 425HI
Zainteresowana2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 09:20   #4060
szann
Zakorzenienie

Sauna odpada tak na 3msce conajmniej a najlepiej na pół roku, basen - świeże rany i chlor i sikajace dzieci haha, chyba bym nie poszła blizny trzeba zakrywać do roku czasu, to jest ich okres na przerastanie, zbledniecie, wygojenie - byla tu jedna taka, co po tygodniu juz była na solce z cycami na wierzchu, a potem płacz, ze blizny czerwone..
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post52273277
jak zobrazować sobie i liczyć wymiary implantów.
szann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 09:20   #4061
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuję Kochana .Ehh ja juz dawno siłowni nie widziała ;(nie mogę się ogarnąć żeby znowu zacząć ćwiczyć .....

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Zgadzam się :-*heja.

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

moje wyblakły ale w niektórych miejscach troche sie rozeszły. I tak są małe nasze cięcia.Jak dla mnie kilka miesięcy potrzeba zeby doszły do siebie.
A ja właśnie wróciłam z silowni ☺
Tysiaczek83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-02-20, 09:29   #4062
Shazney
Zakorzenienie

Hej Wam wszystkim

Cytat:
Napisane przez szann Pokaż wiadomość
Hejo hej z rańca

Shazzz, ja tam lubie Twoje piersi, wcale nie sa małe, maja super kształt i piękny rowek

Ide buszować
Dziękuję, Szann . No nie są takie małe, nie są . Takie w sam raz. Ale ja dopiero kupiłam im pierwszy biustonosz (i ten ze zdjęcia to 70E), ładnie ułożyłam i przeżywam drugi szok, bo one w nim takie wystające. Takie staniki jednak inaczej układają biust niż sportowce, które nosiłam do tej pory

Cytat:
Napisane przez Loquilla Pokaż wiadomość
Heja

Shazney, piekne masz piersi i bardzo do Ciebie pasują. Nie wiem jak na tle całej sylwetki, ale na zdjęciu, które wrzuciłaś są wzorcowe.
Dziękuję . Twoje, Loquilla, też dużą zmianę przeszły, są super, bardzo mi odpowiadają takie kształty

Cytat:
Napisane przez Celebrinfea Pokaż wiadomość
Dziewczyny a jak blizny w dotyku? I jak one po pewnym czasie wyglądają, strasznie się w oczy rzucają?

A w ogóle dzień dobry
Moje po dwóch miesiącach wyglądają coraz lepiej. Przez jakiś czas były takie twarde i odczuwalne, bordowe, teraz już nie. Od jakiegoś czasu masuję je systematycznie i nakładam olejek na blizny. Na pewno potrzeba dużo czasu (kilku miesięcy) aby blizna była w lepszym stanie.

Cytat:
dziekuję Kochana .Ehh ja juz dawno siłowni nie widziała ;(nie mogę się ogarnąć żeby znowu zacząć ćwiczyć .....

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Zgadzam się :-*heja.

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

moje wyblakły ale w niektórych miejscach troche sie rozeszły. I tak są małe nasze cięcia.Jak dla mnie kilka miesięcy potrzeba zeby doszły do siebie.
Ja też właśnie... I nie chce mi się też zacząć ćwiczyć w domu, ale muszę się w końcu zebrać.

Dziękuję

Cytat:
Siedzę sobie wlasnie na zabiegach na moja szyjkę,przy okazji moj staw skokowy do wirówki włożyłam hihi ehh ja juz sie sypie niedługo na imprezę bede musiała stabilizatory na kolana i kostki zakładać na szyje kołnierz profilaktycznie hehe zamiast biżuterii .
Jakbym moją najstarszą siostrę słyszała . Ona też już się sypie, ciągle to powtarza.

Cytat:

Dzięki za wypowiedź

Co do basenu i sauny, to odpada jak jesteś świeżo po op. W zaleceniach mam też zapisane, że pływanie jest dozwolone dopiero po 10 tyg., ale pewnie co lekarz to co innego

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Cytat:
Sauna odpada tak na 3msce conajmniej a najlepiej na pół roku, basen - świeże rany i chlor i sikajace dzieci haha, chyba bym nie poszła blizny trzeba zakrywać do roku czasu, to jest ich okres na przerastanie, zbledniecie, wygojenie - byla tu jedna taka, co po tygodniu juz była na solce z cycami na wierzchu, a potem płacz, ze blizny czerwone..
Mnie się z tego powodu odechciało basenów . Jak człowiek nie jest czegoś świadomy, to jest ok, ale kiedy koleżanka, z którą kiedyś poszłam popływać nagle podeszła do mnie i powiedziała, że się wysikała do basenu i stała taka przede mną z uśmiechem na twarzy, no to sorry, jak szybko weszłam do wody, tak zaraz wyszłam (i do tej pory nie wróciłam). Trauma pozostała

Never underestimate the power of good morning texts, apologies,
and random compliments.
Shazney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 09:35   #4063
kochaneczka7
Zadomowienie

Dziewczyny ile dni przed nie mozna brac aspiryny ? Grypa mnie rozwaliła ?
10.04.2017 - licooooowki dr.KOBA
??.??.2017 - ckn (szukam lekarza )

instagram. kochaneczka7
kochaneczka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 09:38   #4064
Zainteresowana2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kochaneczka7 Pokaż wiadomość
2 tygodnie?

Stary 2015-02-20, 09:39   #4065
rochelle_

Dzięki dziewczyny.
Nie jestem nierozgarnięta, żeby ładować się do basenu ze strupami i bez konsultacji z lekarzem Z solarium nie korzystam, szkoda mi skóry, jedynie sauny mi żal, bo była przyjemną rutyną Basen mamy z ozonowaną, ponoć chloru nie używają, a przynajmniej tak twierdzą alergicy, którzy tam przychodzą. Jednak mniejsza o to, grunt, że potwierdziłam niezbyt optymistyczne przypuszczenia.

Kochaneczka
- minimum 2 tygodnie przed, podobnie z ibuprofenem, paracetamolem. Grypa czy przeziębienie? Kup sobie maści rozgrzewające i postaw na witaminę C. Tylko uważaj z tą sztuczną, bo ta z kolei w zbyt dużej ilości zagęszcza krew Idź do apteki i poproś o leki, które nie rozrzedzają krwi. Mnie kobietki doradziły, co łykać, ale za nic nie pamiętam nazwy...

Złap Rośkę w sieci!
Instagram
Stream, czyli giereczki

Edytowane przez rochelle_
Czas edycji: 2015-02-20 o 09:43
Stary 2015-02-20, 09:41   #4066
_Dorka_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
aaa to nie znam tego dr myślałam,że to mój MP
Ja też
Chociaż coś do końca mi tu nie pasowało - ten mój M.P. wcale nie jest jakiś bardzo cichy i mało wygadany
Stary 2015-02-20, 09:42   #4067
kochaneczka7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Zainteresowana2 Pokaż wiadomość
2 tygodnie?
Ehh, tak myślalam. W takim razie zostaje mi pomeczyc sie troche.

instagram. kochaneczka7
Stary 2015-02-20, 09:44   #4068
_Dorka_
Raczkowanie

Cytat:
Myślę że 2 tygodnie to minimum. Mi lekarz mówił aby zapobiegawczo unikać tego typu tabletek przez ok 4 tyg przed operacją.
Stary 2015-02-20, 09:54   #4069
ludovika
Rozeznanie

Cytat:
No właśnie. Wydaje mi się nawet, że sauna wymaga jeszcze dłuższej przerwy. To jednak duży skok temperatury... Zadzwonię w poniedziałek do doktora, bo w sieci znajduję rozbieżne info: raz zakaz przegrzewania piersi przez 3 miesiące, raz dwa, raz miesiąc. Podobne zapisy widzę odnośnie solarium, a wiem, że doktor pozwala na solarium po 2 tygodniach pod warunkiem, że zasłoni się blizny.
Niby na jakieś obrzęki robi się zimne okłady a sauna solarium nagrzewa,wiadomo ze po operacji w środku potrzeba czasu zeby wszystko sie wygoilo. Zadzwon i zapytaj .
Stary 2015-02-20, 09:55   #4070
kochaneczka7
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny.
Nie jestem nierozgarnięta, żeby ładować się do basenu ze strupami i bez konsultacji z lekarzem Z solarium nie korzystam, szkoda mi skóry, jedynie sauny mi żal, bo była przyjemną rutyną Basen mamy z ozonowaną, ponoć chloru nie używają, a przynajmniej tak twierdzą alergicy, którzy tam przychodzą. Jednak mniejsza o to, grunt, że potwierdziłam niezbyt optymistyczne przypuszczenia.

Kochaneczka
- minimum 2 tygodnie przed, podobnie z ibuprofenem, paracetamolem. Grypa czy przeziębienie? Kup sobie maści rozgrzewające i postaw na witaminę C. Tylko uważaj z tą sztuczną, bo ta z kolei w zbyt dużej ilości zagęszcza krew Idź do apteki i poproś o leki, które nie rozrzedzają krwi. Mnie kobietki doradziły, co łykać, ale za nic nie pamiętam nazwy...
2 noc mialam juz goraczkę, boli mnei wszystko, katar, kaszel, gardlo zawalone.
Robie sobie inhalacje, piję mleko z miodem czosnkiem i cytryna... Bleee
Ale mialam nadzieje, zejakas tabletke bede mogla wziac
Najgorsze, ze do pracy musze isc, a tam 3 stopnie

instagram. kochaneczka7
Stary 2015-02-20, 09:59   #4071
ludovika
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Tysiaczek83 Pokaż wiadomość
A ja właśnie wróciłam z silowni 
zazdroszcze :-*
Stary 2015-02-20, 10:05   #4072
rochelle_

Cytat:
2 noc mialam juz goraczkę, boli mnei wszystko, katar, kaszel, gardlo zawalone.
Robie sobie inhalacje, piję mleko z miodem czosnkiem i cytryna... Bleee
Ale mialam nadzieje, zejakas tabletke bede mogla wziac
Najgorsze, ze do pracy musze isc, a tam 3 stopnie
Biedna, gdzie ty pracujesz, że tak zimno masz w robocie? Z domowych sposobów - zrób sobie syrop z cebuli. Niemal tak samo obrzydliwy, ale mnie pomógł, jak mnie rozkładało przed operacją. Tylko nie siekaj cebuli, wystarczy, że przekroisz na pół i będziesz ściągała warstwy do kubeczka. Co dwa płatki cebuli dodaj trochę miodu, potem przykryj spodkiem i zostaw w ciepłym miejscu. Jak wrócisz z pracy, będziesz miała rozpuszczone soki cebuli z miodem. Stawia na nogi. I śmierdzi, od razu goni do umycia ząbków. Tylko nie płucz ust, oblewaj tym sokiem bolące gardło i odczekaj chwilkę

Drugi sposób: herbata-siekierka. Skład: czarna herbata, cytryna+inne cytrusy do środka, słodzona miodem, najlepiej gryczanym i amol (nie wiem, czy w UK dostaniesz, ale to mieszanka ziołowa z alkoholem http://www.amol.pl/). Dodajesz do 10 kropelek i najpierw herbatkę wdychasz, a potem powoli pijesz. Mocno rozgrzewa, więc najlepiej ubrać się cieplutko i wskoczyć pod kołderkę. Amol sprawdza się też jako wcierka - w skronie (minimalizuje ból głowy) i w klatkę piersiową/plecy. Dodatkowo można użyć do inhalacji. Zdrowiej, Kochana!

Złap Rośkę w sieci!
Instagram
Stream, czyli giereczki

Edytowane przez rochelle_
Czas edycji: 2015-02-20 o 10:08
Stary 2015-02-20, 10:13   #4073
Kasikwwa
Raczkowanie

Cytat:

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

heja

Hej hej

5.01.2015
Poprawka Dr M.P Szczecin
07.11.2014
Laser Co2 Dr A.R. Warszawa
26.09.2014 Mentor cpg 321 315 cc Antaomki Dr.M.P Warszawa
25.10.2010 Nosek dr M.Sz Warszawa
Kasikwwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 10:17   #4074
Loquilla
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to Loquilla

Cytat:
Nawet wiem o kim piszesz
Też mi się wydaje, że na saune to po 3 miesiącach gdzieś. Ja dr o to nie pytałam bo i na saune mi się nie spieszy, na solarium tez nie, ale na to drugie chyba predzej można pod warunkiem właśnie zakrywania blizn.

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Cytat:
Biedna, gdzie ty pracujesz, że tak zimno masz w robocie? Z domowych sposobów - zrób sobie syrop z cebuli. Niemal tak samo obrzydliwy, ale mnie pomógł, jak mnie rozkładało przed operacją. Tylko nie siekaj cebuli, wystarczy, że przekroisz na pół i będziesz ściągała warstwy do kubeczka. Co dwa płatki cebuli dodaj trochę miodu, potem przykryj spodkiem i zostaw w ciepłym miejscu. Jak wrócisz z pracy, będziesz miała rozpuszczone soki cebuli z miodem. Stawia na nogi. I śmierdzi, od razu goni do umycia ząbków. Tylko nie płucz ust, oblewaj tym sokiem bolące gardło i odczekaj chwilkę

Drugi sposób: herbata-siekierka. Skład: czarna herbata, cytryna+inne cytrusy do środka, słodzona miodem, najlepiej gryczanym i amol (nie wiem, czy w UK dostaniesz, ale to mieszanka ziołowa z alkoholem http://www.amol.pl/). Dodajesz do 10 kropelek i najpierw herbatkę wdychasz, a potem powoli pijesz. Mocno rozgrzewa, więc najlepiej ubrać się cieplutko i wskoczyć pod kołderkę. Amol sprawdza się też jako wcierka - w skronie (minimalizuje ból głowy) i w klatkę piersiową/plecy. Dodatkowo można użyć do inhalacji. Zdrowiej, Kochana!
Kiedyś używałam Amol. Musze do niego wrócić a nie faszerować się chemią.

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Zainteresowana2 Pokaż wiadomość
2 tygodnie?
Dokładnie, 2 tygodnie.

Zainteresowana, fajny avatarek. Nowy zakup?
Loquilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 10:20   #4075
ludovika
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Shazney Pokaż wiadomość
Hej Wam wszystkim

Dziękuję, Szann . No nie są takie małe, nie są . Takie w sam raz. Ale ja dopiero kupiłam im pierwszy biustonosz (i ten ze zdjęcia to 70E), ładnie ułożyłam i przeżywam drugi szok, bo one w nim takie wystające. Takie staniki jednak inaczej układają biust niż sportowce, które nosiłam do tej pory

Dziękuję . Twoje, Loquilla, też dużą zmianę przeszły, są super, bardzo mi odpowiadają takie kształty

Moje po dwóch miesiącach wyglądają coraz lepiej. Przez jakiś czas były takie twarde i odczuwalne, bordowe, teraz już nie. Od jakiegoś czasu masuję je systematycznie i nakładam olejek na blizny. Na pewno potrzeba dużo czasu (kilku miesięcy) aby blizna była w lepszym stanie.

Ja też właśnie... I nie chce mi się też zacząć ćwiczyć w domu, ale muszę się w końcu zebrać.

Dziękuję

Jakbym moją najstarszą siostrę słyszała . Ona też już się sypie, ciągle to powtarza.

Dzięki za wypowiedź

Co do basenu i sauny, to odpada jak jesteś świeżo po op. W zaleceniach mam też zapisane, że pływanie jest dozwolone dopiero po 10 tyg., ale pewnie co lekarz to co innego

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Mnie się z tego powodu odechciało basenów . Jak człowiek nie jest czegoś świadomy, to jest ok, ale kiedy koleżanka, z którą kiedyś poszłam popływać nagle podeszła do mnie i powiedziała, że się wysikała do basenu i stała taka przede mną z uśmiechem na twarzy, no to sorry, jak szybko weszłam do wody, tak zaraz wyszłam (i do tej pory nie wróciłam). Trauma pozostała
hehe niezła ta koleżanka ja pierdziele .
Stary 2015-02-20, 10:27   #4076
Zainteresowana2
Zadomowienie

Tak

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Zapraszam do albumu. Wrzuciłam zdjęcie mojego nowego zakupu - biustonosz sportowy z push upem. Nawet nie wiedziałam że coś takiego jest sprawdza się na siłowni

Stary 2015-02-20, 10:47   #4077
anfizjo
Raczkowanie

Kochaneczka, na grypę czy przeziębienie polecam brać Neosine.Można jak najbardziej, nie ma wpływu na wyniki badań czy samą operację. Pytałam doktora.Ja brałam przed operacją i wyciągnęło mnie z zapalenia gardła.

Ja też mam grypkę. Leżę w łóżku i się kuruję, bo jutro mamy jechać na pogrzeb...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-02-20, 11:12   #4078
myszola21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tysiaczek83 Pokaż wiadomość
Dieta plus codzienne treningi,tzn.5 razy w tygodniu,czasem 4
z tą dietą u mnie kiepsko a to podstawa lubie podjadać ja robie treningi 6x w tyg. po 1,5h w domu widze jakieś tam zmiany, ale interesuje mnie radykalna zmiana buuu...

nie wiedziałam, że Natalia wymieniała implanty, te jej piersi takie lekko opadniete myślałam, że ona anatomy ma...
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 11:18   #4079
szann
Zakorzenienie

Robiła w Brazylii, na 1000% miała pod gruczoł
Ciekawe co teraz tam ma
strasznie mi się jej cycki podobały

a tutaj wyglądają jak szersze niż wyższe anatomy
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post52273277
jak zobrazować sobie i liczyć wymiary implantów.

Edytowane przez szann
Czas edycji: 2015-02-20 o 11:24
szann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 11:25   #4080
myszola21
Zakorzenienie

mi tez sie jej biust podobał ona jest mega laska
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości