|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4081 | |
Zadomowienie
|
Dot.: METAMORFOZY POKOI - opinie, porady, inspiracje
Robeercie jeśli chodzi o moją propozycję firanki, to chodziło mi o taką jak w pierwszym załączniku. Ale może faktycznie lepiej wyglądałyby te panelowe, jak radziły dziewczyny
![]() ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4082 |
Raczkowanie
|
Heja wszystkim!
![]() Widzę, że znacie się na tych sprawach "umeblowania" , a ja mam z tym problem i zwracam się do was z proźbą ![]() Help! Może uda wam się coś wymyślić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4083 |
Zadomowienie
|
ja równiez mam problem ze swoim pokojem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a lampa? chcialabym cos w tym stylu.. we FLO jakis czas temu widzialam takie lampy jakie mnie interesuja... jednak to chyba bardziej dekoracja niz oswietlenie do pokoju i zdaje sobie z tego sprawe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4084 |
Zakorzenienie
|
http://www.dulux.pl/c_oc_violet_rich.html
mnie osobiscie podobaja sie fiolety z palety swieze i zywe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4085 |
Zadomowienie
|
Dot.: niebo w pokoju
Jakiego programu używacie do projektowania pokojów??Z gory dziękuję za odpowiedź
![]()
#4087 |
Zadomowienie
|
dziękuję za odpowiedź!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4088 |
Zadomowienie
|
Widzę ,że nikt nie doradzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4089 |
Raczkowanie
|
Jaki kolor kanapy pasuje do śliwkowych ścian i ciemnych mebli? Coś jasnego myślałam, ale nie mogę się zdecydowac...
#4090 |
Raczkowanie
|
a tak przegladam dzial o mieszkaniu i nie bardzo wiedzialoam gdzie wrzucic ten temat, ale chyba dobrze trafilam. chcialam podzielic sie moim pomyslem na sypialnie, co o tym sadzicie?? Tzn. jak ze zwyklej kanapy (wersalki, skladanej) zrobilam lozko, i takie dwa elementy dekoracyjne, szklany wazonik z lawendowa sola do kapieli, oraz szklane naczynko z grosikami, tak dla wypelnienia polek. hmm marzy mi sie prawdziwa sypialnia, ale mozliwosci finansowe sa....mniejsze niz chceci. Mieszkanko wynajmuje wiec nie ma co ladowac pieniazkow, ale na tym watku widze ze mozna wystroj zmienic majac tylko odrobine wyobrazni. Doradzcie co mozna by w takim przejsciowym mieszkanku zmienic. Tak na drapieżnie
![]()
#4091 |
Zadomowienie
|
no mi się właśnie marzy taki pokoik w takim drapieżnym stylu, tylko nie wiem co zrobić żeby dostosować do tego mój biało czerwony segmencik, bo na nowe meble nie mam narazie kaski. macie jakieś pomysły?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4092 |
Raczkowanie
|
narazie moj nabytek to koc chyba poliester- panterka zkupiony na targowisku
![]() ![]()
#4093 |
Zakorzenienie
|
robert
![]() zaslony panelowe: 3kolory http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40078134 ten jest super, ale cena tez super. http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40122212 jak klikniesz w 'nowosc' - Kvartal - to Ci sie pokaze maly przewodnik montazu, i prawie z bliska widac jak to jest zmaontowane ![]() http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/ca...extiles/10702/ Jesli zwykle zaslony to takie: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90135542 lub bardziej przezroczyste... A nad biurkiem na scianie gdzie jest akwarium, nie przydalaby sie sie waska wenge polka na podreczne ksiazki itp? ![]() A ten plakat co znalazłeś super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4094 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
jesli zakupisz gotowy papier czy tapete badz okleine we wzor - obklej drzwiczki regału, szybe w drzwiach do pokoju, pudełka tekturowe, zrob ramke, co tylko przyjdzie do głowy... goplana - moze pogadac z włascicielem aby odnowił/odmalował sciany - wydaja sie szaro brudne...
![]() ![]() |
![]() |
#4095 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=_agatka;11018382]wersja ekonomiczna - mozna pomalowac papier w cetkowany wzór i obłozyc ksiazki na półce
jesli zakupisz gotowy papier czy tapete badz okleine we wzor - obklej drzwiczki regału, szybe w drzwiach do pokoju, pudełka tekturowe, zrob ramke, co tylko przyjdzie do głowy... dopuszczam możliwość przemalowania malowania frontów szafek(dwie komody i jeden regalik) z czerwonych na np. brązowe.Ale tak się zastanawiam czy to będzie dobrze wyglądać z białą okleiną bo reszta elementów szafek jest biała ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4096 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tymbardziej jeśli jest to sprzet do pracy - powinien być wymieniony na nowy. przy monitorach CRT bardzo męczy się wzrok i nie mają tak dobrej odświeżalności. TAKI sprzęt jak na tych zdjęciach kosztuje właśnie parę złotych. Dobrej klasy mionitor do pracy można natomiast kupić już całkiem tanio, zwłaszcza jak się dobrze poszuka. (Widziałam ostatnio monitor za 700 zł - i w nie najtańszym sklepie ze sprzętem- tej klasy, co ja kupiłam prawie 2 lata temu za 1600 po okazyjnej cenie) Edytowane przez dirt Czas edycji: 2009-02-17 o 14:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4097 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4098 |
Raczkowanie
|
oczywiscie odmalowanie w planach, ale we wlasnym zakresie
![]()
#4099 |
Raczkowanie
|
Ziutkowa, w jak programie robisz swoje projekty?
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4100 |
Raczkowanie
|
kliwia
Te panelowe w sumie odpadają - zerknijcie na fotke- nie moge miec długich do ziemi, bo nei pozwoli mi na to tapczan i fotel.... myśle nad czymś czarno - białym... może np coś takiego jak qberka poleciła??(drugi załącznik) tylko moge to zostawic na tym karniszu??:| i jakie długie?? ciut za parapet i związane przy dole, a u góry szersze?? nie wiem jak to sie nazywa, ale co o tym myslicie?? ![]() nio plakat jest hehe ale miałem poszukać czegoś bardziej męskiego hehe ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#4101 |
Zakorzenienie
|
panelowe nie musza byc dlugie
![]() na dlugosc jaka chcesz kupujesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4102 |
Raczkowanie
|
ale to chyba by dziwnie wyglądało...a co myslisz o tamtym pomysle??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4103 |
Zakorzenienie
|
w meskim pokoju draperie i upinanie srednio mi sie widzi - raczej na gladko i prosto, do parapetu ja bym dala.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4104 |
Wtajemniczenie
|
hmm... wiesz świetny pomysł z tym czarno białym!
ja bym pomalowała ta tą ścianę z oknem a do tego .. walnęła roletę na okno.. takiej długości na jaka masz ochotę.. wtedy będzie stwarzało wrażenie że roleta i ściana to jedność ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4105 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Robercie, zmieniłam kółka i zapłaciłam za nie 40 zł, ale spotkałam się z opinią, że to nie wystarczy, aby uchronić podłoge przed porysowaniem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4106 |
Rozeznanie
|
mam swiezo odmalowany pokój (jasny bez) a w kacie ustawiłam wersalke, która najczesciej stoi rozłozona i po miesiacu zauwazyłam ze sciana sie szybko brudzi - lubie czytac opierajac sie o sciane... chciałabym czyms zasłonic sciane do wysokosci oparcia w pozycji gdy wersalka jest złozona, czym moge to zrobic zeby nie wymagalo zbyt duzo pracy..
![]() |
#4108 |
Rozeznanie
|
Możesz sobie zrobic zagłowek ze sklejki cienkiej gabki i materiału, nie musisz montować go do ściany, możesz go ustawić za łóżkiem. Inne sposoby, to np makata, wyklejenie ściany tapetą lub fototapetą. Może to Cię zainspiruje.
#4109 |
Przyczajenie
|
Możesz przykleić też jakąś fajną tapetę albo pomalować zmywalną farbą i co jakiś czas przecierać.
#4110 |
Rozeznanie
|
Robercie kila przykładów zasłon paneloi z mojego domu pierwszy w kuchni długość do parapetu drugi z pokoju długośc do ziemi panel szyty z dodatkowym obciążnikiem, trzeci z sypialni długość sięgająca kilka centymetrów za łóżko.
No i problem foteli rysujących podłogi ja kupiłam dywanik z Ikea i u mnie sprawdza się ten pomysł. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.